Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 02 12, 09:32)
Kad ne aš kvaiša. Teigi, kad tai jokia ne paslaptis, tai ko taip išsigandai tada? juk mergos būtų ėmę tave sveikinti, tau ką nemalonu būtų, jei tai nepaslaptis? Jauti kokia tu keista esi ir nesubalansuota asmenybė?
Papildyta:

meningitas pvz

Wtf? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Bet ziurekit kaip dingo apsikvailinus🤣.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 12, 09:14)
Rašai padrikas mintis ir tiek.

Sorry, bet L tuo niekas negali pralenkt. O mylimukė rašo rišliai ir suprantamai
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 12, 09:17)
AŠ visada tokia buvo, net prieš 15 metų.
Ūgio žinoma nepakeisi (ji man iki pečių), bet ryškus antsvoris, neplauti riebaluoti plaukai, surišti į arklio uodegą ir pleskanota galva jau tada krito į akis.

Nenustebčiau, jei dar ir prakaitu trenkė
Atsakyti
Labai patiko.

Graži ir ta galinga - ŽEMAITĖ
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 12, 09:36)
Man tikrai dzin nepazistamu zmoniu sveikinimai. Apsikvailinai eilini karta su savo ciokinimais.

Galima saltini?

kai viskas dzin, tai dėl nieko ir nesinervini ir dramų lygioj vietoj nedarai kaip tu su tuo "tu statai" biggrin.gif mirksiukas.gif

ar tau persirgusių stambių žmonių atvest parodyt čia dabar? aš iš realybės tau rašau, o ne šaltinių tik kažkokių kaip tu.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 12, 09:38)
Neteko matyt balerinu ispustais pilvais ir stora subine.
Papildyta:

Dar ir kokia kvaisa, jei sugebejai taip nususneket, kad persirgus meningitu storu liekama.
😂😂😂

persirgai 100 kartų, kad žinai visus atvejus? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 02 12, 10:40)
Šiaip esu tikra, kad yra sutrikimų, kurie gali nulemti didesnį svorį. Bet tai daugiau išimtis, nei taisyklė. Absoliuti dauguma antsvorį turi dėl netinkamų mitybos ir judėjimo įpročių, kurie dažnai susiformuoja vaikystėje.

Svoris del ligos tai pagrinde del hormonu buna. Bet tai nera nepajudinamas akmuo. Ligas reikia gydyt.

O is vaikystes neretai buna, kad vaikai kazkuo rimtu serga, tai tevai pradeda juos saugoti, nekeidzia sportuoti ir lakstyti, tuo paciu palepina labiau kaip kompensacija uz iskestas ligas ar skausmus. Taip ir apauga riebaliuku.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 02 12, 09:40)
Meningito pasekmė - antsvoris? Čia rimtai? Aš klausiu, nes niekad nesu apie tai girdėjus - galvos skausmai, nervinės sistemos sutrikimai, protinės veiklos sutrikimai - taip, bet antsvoris...? Nu gal. Nežinau, ne medikė, prisipažinsiu.

a vot ir nebūtinai protinės veiklos sutrikimai. Nesukrausi ligos į rėmus smile.gif
Atsakyti

Sirinskiene labai sendina zili, i uodega suristi plaukai. Jai uztektu stilingai apsikirpti ir jau butu visai kitas vaizdas.

Nei su Theresa, nei su Merkel nelyginciau. Juk kalba neina apie naturalu grozi, o apie gebejima save pateikti reprezentatyviai. Sirinskiene gali atrodyti visai simpatiskai, o jei svorio numestu, net labai graziai. Man atrodo lukestis, kad politikas bus pasitempes yra gana normalus. :)

O siaip turbut labiausiai zmonems kliuna ne tiek jos isvaizda pati sau, kiek harmonija tarp davatkisku paziuru ir isvaizdos. :D Man labai sunku atjungti jos atvaizda nuo elgesio. Uztenka paskaityti jos FB. Tokia doze pagiezos, melo, sutampo po pirmos eilutes.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 12, 11:05)
kai viskas dzin, tai dėl nieko ir nesinervini ir dramų lygioj vietoj nedarai kaip tu su tuo "tu statai" biggrin.gif  mirksiukas.gif

ar tau persirgusių stambių žmonių atvest parodyt čia dabar? aš iš realybės tau rašau, o ne šaltinių tik kažkokių kaip tu.
Papildyta:

persirgai 100 kartų, kad žinai visus atvejus? biggrin.gif  4u.gif

Ikelk saltini, kur rasoma, kad antsvoris yra meningito pasekme.
Kodel manai, kad tai susije?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 12, 10:05)

Nu plesykis plesykis, kas taves cia nezino🤣.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 12, 11:00)
Nenustebčiau, jei dar ir prakaitu trenkė

Mes - oponuojančios pusės.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 12, 11:07)
O siaip turbut labiausiai zmonems kliuna ne tiek jos isvaizda pati sau, kiek harmonija tarp davatkisku paziuru ir isvaizdos. biggrin.gif

Tas tikrai biggrin.gif
Atsakyti