Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Hmmm... @ 2020 02 12, 12:41)
Turint omenyje, kad nesisaugot ir vaikų turit tik du ir jau paaugusius, daug šansų, kad ir Jūs kažkokias ligas turit. Greičiausiai ne įgimtas, o įgytas.

gal, niekad to neneigiau, tik jos kazkokios mistines matyt, neranda medikai ju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 12, 12:34)
na va, kai žmogus protingas, tai protingai ir rašo smile.gif
bet ta šakalė ir toliau šokinės biggrin.gif
Papildyta:

tai jau nebe maistas ar ne? biggrin.gif tai kas eksperte?  biggrin.gif

Kad uarda yra ubunte biggrin.gif .

Tu ikelk nuoroda medicinines info kur butu parasyta kad persirgus meningitu sustorejama.

Ir baikit dvi durnes cia vartytis - jei Sirinskiene toks ligonis - persirgo meningitu, egzema serga - tai ka ji veikia Seime? Juk ji gali tureti psichikos sutrikimu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 12, 12:44)
gal, niekad to neneigiau, tik jos kazkokios mistines matyt, neranda medikai ju  biggrin.gif

Bet kitam diagnozuoti greita... Daug šansų. Šiaip bjaurus teiginys. Net jei tai tik Jūsų nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 12, 12:41)

Tik man idomu, kaip Sirinskiene po meningito su tokiais smegenu pazeidimas sugebejo daktara gauti ir seime dirbti?
Paaiskinkit dar si fenomena biggrin.gif

Vienodai mastom biggrin.gif .

Zvengiu iki negaliu - kazi ta Sirinskiene siandien Seime nezagsi? Dienos aktualija - Sirinskiene.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 12, 12:44)
Kad uarda yra ubunte biggrin.gif .
Tu ikelk nuoroda medicinines info kur butu parasyta kad persirgus meningitu sustorejama.
Ir baikit dvi durnes cia vartytis - jei Sirinskiene toks ligonis - persirgo meningitu, egzema serga - tai ka ji veikia Seime? Juk ji gali tureti psichikos sutrikimu.

nu man tai visai garbe,kad ja man priskiri, bet jei moteriskei gali nepatikti. Ji labai graziia , issakmiai, portingai , kulturingai moteris visada raso mirksiukas.gif
bet tau visos gi as, kas tik manes nekeikia ar ne, gi ir Limcamca irgi man buvai priskyrusi lotuliukas.gif
grybuke biggrin.gif
o cia jau kita sklausimas, ka renkat, ta ir turit lotuliukas.gif gal geriau paieskom, kas ten sutrikimu neturi seime? bigsmile.gif Limcamca
Atsakyti
Ir storas žmogus gali būti simpatiškas, pasitempęs.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 12, 13:44)
Kad uarda yra ubunte biggrin.gif

ok., itikinai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 12 vasario 2020 - 12:49
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 12, 12:47)
nu man tai visai garbe,kad ja man priskiri, bet jei moteriskei gali nepatikti.  Ji labai graziia , issakmiai, portingai , kulturingai moteris visada raso  mirksiukas.gif
bet tau visos gi as, kas tik manes nekeikia ar ne, gi ir Limcamca irgi man buvai priskyrusi lotuliukas.gif 
grybuke biggrin.gif
o cia jau kita sklausimas, ka renkat, ta ir turit lotuliukas.gif  gal geriau paieskom, kas ten sutrikimu neturi seime?  bigsmile.gif Limcamca

Oo, susmirdelei reikia demesio. Ok, bus, jei prasaisi.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 12, 12:08)
Masina tada metai arba per seni arba per nauji ir gal galinga? Dar pigiau buna draustis moteriia, o vyra itraukti i antra vairuotoja. biggrin.gif
Drauge su vyru abu 30 meciai, abu su mokiniu teisem axoj apsidraude uz 1200. masina 12 kazkur metu senumo buvo,  masina 1 l variklis, bet cia pries kokius 4 metus.
Man siemet pigiausiai buvo allianz, o vyrui kazkoks per brokerius rado londone draudimas, nes jis nusipirko masina ir neturejo draudimo savo vardu tik pas mane prijungtas, nes taip buvo pigiau, tai kai kur paparse 1500, paskui rado ten uz 800.
Draudimas priklauso nuo lyties, profesijos, no claim bonusu, masinos pacios, kiek zmoniu vazineja, kiek km vazineji, nuo miesto, kur laikoma ir t.t., kokios komplektacijos draudimas. Brokeriai daznai gana gerai suranda arba ka nors pataria  biggrin.gif

Tu, kaip sakai, gyveni daug metų čia ir dar nesupratai, kad kai kurios draudimo kompanijos apskaičiuoja quote nesuprasi pagal ką, kainos gali skirtis tūkstančiais. Ir kas nutiko TAVO draugei su vyru, dar nereiškia, kad tas pats nutiks kitiems, lygiai kaip ir MANO draugei, 10 metų no claim bonus, draudimas pabrango dvigubai, bet juk tai nereiškia, kad taip bus visiems? Patirtys skirtingos.
Nu tai kasmet ieškot reikia, vienais metais pigiausia per glennons, kitais metais BOI, dar kitais liberty. Būna, atsiunčia renewal brangiau, o online quote ta pati kompanija duoda pigiau, paskambinus dar kitokia suma. Ir suprask, kaip nori
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 12, 12:47)
Ir storas žmogus gali būti simpatiškas, pasitempęs.

Man va dabar Vitulskiene lb simpatiska, tvarkinga moteris. Pakeiciau apie ja nuomone.
Brazauskiene irgi tokia nieko ciocia.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2020 02 12, 12:48)
ok., itikinai  smile.gif

Eik barskenk toliau, tik nesusimaisyk tarp dvieju klavu.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 02 12, 12:46)
Bet kitam diagnozuoti greita... Daug šansų. Šiaip bjaurus teiginys. Net jei tai tik Jūsų nuomonė.

Koks bjaurus teiginys???? blink.gif kad moterio stiketinai kakzuom serga, ne svaiku neturi? Ji gi sake Dievas nedave, o ne, kad mes nusprendem netureti, Jus vsiai jau kuku pasidare, negrazumus izvelgiat normaliose teiginiuose?
Mylimukes teiginys,kad stora nuo cepelinu perisrijimu, jum pasirode labia grazus? blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 12, 11:56)
O be to juk nepatogu su lietuviska vairas ne toje puseje, su UK nebent, bet irgi ilgai nepavazinetum svieciasi is toli geltoni numeriai, biggrin.gif  O be to draudimas i uzsieni irgi berods tik 30 dienu galioja.

Tai as 13 metu po Europa vazinejau su angliska, jokio nera skirtumo kur vairas. Jokio. Vokietijoje Uk numberplates masina atrodo normaliai, o jau i LT mentai ziuredavo kreivai...

Draudimas tas pagrindinis ES galioja BE APRIBOJIMU... Tokie ES istatymai. Bet kasko ir kiti papildomi draudimai gali buti ribojami ir paprastai ribojami. UK auto draudime taip ir buvo parasyta: "Uzsienyje per metus gali buti 45 dienas, jei daugiau tai galios tik butinasis draudimas, kuris privalomas pagal ES teise.
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2020 02 12, 12:00)
O, jeigu nenori priregistruoti, tai kas puse metu siena turi kirsti ir viskas. 

Tai kad sienu iki siol nebuvo... Todel tai nepatikrinamas reikalavimas
Atsakyti