QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 12, 12:08)
Masina tada metai arba per seni arba per nauji ir gal galinga? Dar pigiau buna draustis moteriia, o vyra itraukti i antra vairuotoja.
Drauge su vyru abu 30 meciai, abu su mokiniu teisem axoj apsidraude uz 1200. masina 12 kazkur metu senumo buvo, masina 1 l variklis, bet cia pries kokius 4 metus.
Man siemet pigiausiai buvo allianz, o vyrui kazkoks per brokerius rado londone draudimas, nes jis nusipirko masina ir neturejo draudimo savo vardu tik pas mane prijungtas, nes taip buvo pigiau, tai kai kur paparse 1500, paskui rado ten uz 800.
Draudimas priklauso nuo lyties, profesijos, no claim bonusu, masinos pacios, kiek zmoniu vazineja, kiek km vazineji, nuo miesto, kur laikoma ir t.t., kokios komplektacijos draudimas. Brokeriai daznai gana gerai suranda arba ka nors pataria
Tu, kaip sakai, gyveni daug metų čia ir dar nesupratai, kad kai kurios draudimo kompanijos apskaičiuoja quote nesuprasi pagal ką, kainos gali skirtis tūkstančiais. Ir kas nutiko TAVO draugei su vyru, dar nereiškia, kad tas pats nutiks kitiems, lygiai kaip ir MANO draugei, 10 metų no claim bonus, draudimas pabrango dvigubai, bet juk tai nereiškia, kad taip bus visiems? Patirtys skirtingos.
Nu tai kasmet ieškot reikia, vienais metais pigiausia per glennons, kitais metais BOI, dar kitais liberty. Būna, atsiunčia renewal brangiau, o online quote ta pati kompanija duoda pigiau, paskambinus dar kitokia suma. Ir suprask, kaip nori