Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 12, 12:55)

Mylimukes teiginys,kad stora nuo cepelinu perisrijimu, jum pasirode labia grazus?  blink.gif  blink.gif

Apsileidusi boba ta tavo Sirinskiene. Kaip ir tu. Todel ji tau ir atrodo grazi vidum.
Kas ten grazaus, jei proto 0, kai burna atidaro? Ten turbut is jos juokiasi kaip is taves cia. Uzvakar per vakaro zinias berods Gentvilas ar kas ten pasake, kad " Sirinskiene pastoviai nusisneka".
Atsakyti
Koks bjaurus teiginys???? blink.gif kad moterio stiketinai kakzuom serga, ne svaiku neturi? Ji gi sake Dievas nedave, o ne, kad mes nusprendem netureti, Jus vsiai jau kuku pasidare, negrazumus izvelgiat normaliose teiginiuose?

Mylimukes teiginys,kad stora nuo cepelinu perisrijimu, jum pasirode labia grazus?  blink.gif  blink.gif

Jūs irgi vaikų nesisaugant neturit. Tai visgi "Dievas" neduoda ar sergat? Pati sakot, kad analogiškoje situacijoje moteris tikėtinai kažkuo serga.

Man negražu, kai žmonės kitiems ligas internetu diagnozuoja. Ypatingai, kai analogiškoje situacijoje būdama pati teigiat, kad gydytojai Jums nieko neranda. Ypatingai kai tai daroma siekiant įžeisti. Jums tai gali atrodyti normalu. Tiesiog pasakiau savo nuomonę. Čia tik Jums toks teiginys yra normalus. Aš čia nė prie ko. Atitinkamai visus kuku galit sau ir pasilaikyti.

O diagnozuoti aptariamam svetimam žmogui ligas yra gražiau? Priminkit, kuo ji ten galimai vaikystėje sirgo...?

P.S.: man negražu visi žmonių įžeidinėjimai. Įskaitant tuos, kurie nukreipiami Jūsų atžvilgiu. Esu tai tikrai rašiusi. Tiesiog sveikata yra ypatingai jautri sritis, kuri turėtų būti neliečiama. Net (arba ypač) kai norisi įkąsti.

Pasakiau ką galvoju, nes norėjau. Daugiau tęsti diskusijos nematau prasmės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 12 vasario 2020 - 13:11
blink.gif kad moterio stiketinai kakzuom serga, ne svaiku neturi?

Na eGZperte rezk dabar savo zinias - kuo monteverte serga, kad vaiku neturi?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 12, 12:16)
as apie zmoniu registracija snekejau, ne masinu  mirksiukas.gif paziurek i sakini iki galo sneku apie gyvenima cia, ne masinas tu oatveju, O jei eis gyventojas, tai ir masina turi tureti airiska. Nes atsakinejau Idomuciai, kur supratau, kad jis kalba apie zmogaus registracija, ne masinos.

Na Airijoje gal registracijos nera tokios kaip Lietuvoje ar Vokietijoje, Nes UK irgi nera... Bet zinokit ta registracija yra tik kita forma. Kadangi visaip teko raitytis, tai visko teko suzinot.
UK yra tokia HMRC (Muitines ir mokesciu tarnyba). Tai va pas ja jei dirbi - registruoji savo gyvenama vieta... Na nurodai ir tai kaip ikalta, kol nepakeiti. Gyventi ten kur dirbi yra visai nebutina, tik taro UK ir Europos yra siena, tai karta kai norejau gauti nemokama pilna sveikatos draudima, tai manes paprase patiksinti kiek kartu buvau UK ( O as zinau kad jie turi keltu duomenis) tai kai parasiau, tai pasake, kad draudimo neduos, turiu nuotraukti darba UK, o apiforminti veikla Vokietijoje.

Bet Jie siuncia laiskus ir jei turi toki laiska is mokesciu su vokisku adresu tai UK veikia, kaip registracijos liudijimas - niekas nesikabina. Darbas neturi reiksmes, nes yra zmoniu kurie dirba NI o gyvena ROI ir atvirskciai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 12, 12:20)
Zmones storeja nuo maisto. Kiek galima aiskinti.
Taio ir neikelei saltinio, kur butu parasyta ANTSVORIS NUO MENINGITO. Sirdis dar savaime nieko nesako apie svori. O liekamuju reiskiniu tam straipsny gana daug.

Gali sustorėti ir nuo vaistų, mano močiutė turėjo problemų su skydliauke, buvo stora, bet valgydavo nedaug. Taip pat žmonės sustorėja nuo vaistų nuo vėžio. Bet aišku, čia jau greičiau išimtys, nei taisyklė
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 12, 13:09)
Gali sustorėti ir nuo vaistų, mano močiutė turėjo problemų su skydliauke, buvo stora, bet valgydavo nedaug. Taip pat žmonės sustorėja nuo vaistų nuo vėžio. Bet aišku, čia jau greičiau išimtys, nei taisyklė

Jau karta diskutavom... Hormonai turi itaka. man damete 10+kg, o jei pavalgau iki soties tai ir daugiau buna
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 12, 12:44)
Kad uarda yra ubunte biggrin.gif .

Abejoju, ubunte nei vieno sakinio rišliai nesurezga; uardos sakiniai daug rišlesni ir klaidų tiek nėra
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 12, 13:14)
Abejoju, ubunte nei vieno sakinio rišliai nesurezga; uardos sakiniai daug rišlesni ir klaidų tiek nėra

Galima ir pasistengti kai nori.
Tu va Moonte sugebejai apgaut - ji net vardyt narius pradejo su kuo tau patiks bendraut.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 12, 12:59)
Tai as 13 metu po Europa vazinejau su angliska, jokio nera skirtumo kur vairas. Jokio. Vokietijoje Uk numberplates  masina atrodo normaliai, o jau i LT mentai ziuredavo  kreivai...

Draudimas tas pagrindinis ES galioja BE APRIBOJIMU... Tokie ES istatymai. Bet kasko ir kiti papildomi draudimai gali buti ribojami ir paprastai ribojami. UK auto draudime taip ir buvo parasyta: "Uzsienyje per metus gali buti 45 dienas, jei daugiau tai galios tik butinasis draudimas, kuris privalomas pagal ES teise.
Papildyta:
Tai kad sienu iki siol nebuvo... Todel tai nepatikrinamas reikalavimas

nu yra skirtumas smile.gif as vaiznejau su leituviska Airijoje ir su airiska Lietuvoje, aisku ne kazkas baisaus, bet sudetingiau, nenoreciau kas diena taip.
Airijoje butu uztrumpine senai biggrin.gif Atvaziuoti aisku gali, bet jie gardieciai matys,akd ci agyveni ir vaizneji kas dien ai darba, po miesta ir t.t. nebeleis su at masinsa vazineti. biggrin.gif
Atsakyti
Širinskienės antsvoris ar ten koks nesidažymas yra viena. Bet išgirdusi ją kalbant ir žiūrint į ją, apima nelabai toks geras jausmas: už to paploninto balselio ir nemalonaus žvilgsnio slepiasi agresija, davatkiškumas ir dar tokios brrr, nelabai malonios savybės. Nenorėčiau tokio žmogaus kaip kolegos-negalėčiau pasitikėti ja visiškai, nemaloni asmenybė.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 12, 13:35)
Galima ir pasistengti kai nori.
Tu va Moonte sugebejai apgaut - ji net vardyt narius pradejo su kuo tau patiks bendraut.

O tu kada supratai, kas aš tokia? Po paveiksliuko su nx? biggrin.gif
Biškį nesmagiai jaučiaus prieš moonte, tiesą pasakius, niežėjo liežuvis prisistatyt
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 12, 12:41)
O tu kai neprotinga, tai sito nesugebejai paaiskinti net keliskart prasoma  mirksiukas.gif

Tik man idomu, kaip Sirinskiene po meningito su tokiais smegenu pazeidimas sugebejo daktara gauti ir seime dirbti?
Paaiskinkit dar si fenomena biggrin.gif

nu tu ir daužta. Kas sako, kad jai būtinai meningitas, tu taip teigi?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 12, 12:44)
Kad uarda yra ubunte biggrin.gif .

Tu ikelk nuoroda medicinines info kur butu parasyta kad persirgus meningitu sustorejama.

Ir baikit dvi durnes cia vartytis - jei Sirinskiene toks ligonis - persirgo meningitu, egzema serga - tai ka ji veikia Seime? Juk ji gali tureti psichikos sutrikimu.

kas sakė, kad būtinai persirgo meningitu?
išsitrink tu galvą pagaliau gal ką? o gal diabetas jai? o gal ir ryja?
esmė tik kad labai kvaila teigti, kad būtinai ryja daug, kai žmogaus nepažįstat. Nu bet kas tavęs nežino? Tu gi nesąmonių kūrėja, čia tavo specialybė, net diplomą turi iš to biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti