Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 12, 16:29)
galima saltini?

. Tik 1-2 proc. žmonių nutunka dėl sutrikusios medžiagų apykaitos. Greitai nutunkama valgant daug riebaus bei saldaus maisto. Antsvorį dažniausiai turi tie, kurie mažai juda.

http://ligos.sveikas...kimas_antsvoris

The fundamental cause of obesity and overweight is an energy imbalance between calories consumed and calories expended

https://www.who.int/...-and-overweight

Ir dar i tema apie pasekmes

Raised BMI is a major risk factor for noncommunicable diseases such as:

cardiovascular diseases (mainly heart disease and stroke), which were the leading cause of death in 2012;
diabetes;
musculoskeletal disorders (especially osteoarthritis – a highly disabling degenerative disease of the joints);
some cancers (including endometrial, breast, ovarian, prostate, liver, gallbladder, kidney, and colon).
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 12, 15:54)
Tačiau galimi liekamieji reiškiniai: nuovargis,

Tai tavo tam artimam zmogui, kuris persirgo meningitu, buvo baisios komplikacijos - elgesio sutrikimas? Jis valge be nuomones, kad sustorejo?
Bet gi rasei, kad zinai ka jis valge 2 metus, rasei kad valge normaliai...

Tai kaip cia iseina?  biggrin.gif

nu tai tu dabar man parodyk didelį aktyvuolį, sportuojantį, kuris jaučia pastovų nuovargį? nesuvoki, kad net dėl nuolatinio jaučiamo nuovargio žmogus gali aptukti?

ir kodėl googlini lietuviškai? angliškai nė bum bum? neturime apie ką kalbėtis med. temomis tada, jei tu tik lietuviškai tegooglini. Angliškai rastum daug daugiau ir išsamiau tongue.gif

tai ne man artimas žmogus, ne giminė. Ne, elgesio sutrikimo nebuvo. Buvo inkstai, širdis. Eik toliau googlint
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 12, 15:58)
O sveikai besimaitinanciu? smile.gif

esu mačiusi tokių su antsvoriu, nes jei yra rimtos ligos, būna visaip
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 12, 16:01)
Cia tu nusprendei, kad Sirinskienei meningitas, lutuke kad egzema+ nevaisinga nes stora.

jeigu tavo durna galvelė taip suvokia šiandieninę diskusiją, tai gal tu sakau pasitikrink ar ką? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 12, 16:08)
nu tai tu dabar man parodyk didelį aktyvuolį, sportuojantį, kuris jaučia pastovų nuovargį? nesuvoki, kad net dėl nuolatinio jaučiamo nuovargio žmogus gali aptukti?

ir kodėl googlini lietuviškai? angliškai nė bum bum? neturime apie ką kalbėtis med. temomis tada, jei tu tik lietuviškai tegooglini. Angliškai rastum daug daugiau ir išsamiau tongue.gif

tai ne man artimas žmogus, ne giminė. Ne, elgesio sutrikimo nebuvo. Buvo inkstai, širdis. Eik toliau googlint
Papildyta:

esu mačiusi tokių su antsvoriu, nes jei yra rimtos ligos, būna visaip

Kaip tu gali zinoti ka i burna deda tau neartimi zmones? biggrin.gif Ir net ne gimine. biggrin.gif .

Tai ok, laukiu tavo medicininio straipsnio anglu kalba, kur butu parasytos komplikacijos, jog nuo meningito storejama bigsmile.gif biggrin.gif .

Jau visai nusikvaisinai, kvaisele biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 12, 16:09)

jeigu tavo durna galvelė taip suvokia šiandieninę diskusiją, tai gal tu sakau pasitikrink ar ką? 4u.gif

Diskusija prasidejo nuo to, kad abi su lutuke teiget, jog jums Sirinskiene grazi. Oponentes parase, jog stora nuo edimo. Tu gi puolei aiskint kad ji stora nuo vaikysteje persirgtos ligos. Moterys paprase pavyzdziu. Tu parasei " meningitas ".
Labai negrazu, labai negrazu, monteverte sociopate.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 12, 15:44)
Tai kad ten laikei tur but metus.... Norvegijoje butu ir konfiskave ir bauda uzdeje. Ir UK yra istatymas kad negali naudot ilgiau nei 6 menesiu nesvarbu kur gyveni

nu tai aisku laikem, o kru turejom laikyti? sakau dar pati pradzi abuvo pires ES, tada ir uzsieneiciu mazia buvo, tai kazkaip jei per daug ir nekreipe demesio, bet paskui kai jau pradejo vaziuoti ir vaizuoti ir tu masinu daugeti, tai emesi tvarkos.
Nelabai puola jie cia bausti,sneka, perspeja,aiskins pirmiau, jau sakiau.
tai butent koks tikslas tada is vis?
Atsakyti

Monteverte, nuo meningito nestorejama. Taskas. Nuo nuovargio netunkama. Dazniau kaip tik krenta svoris, nes nera apetito. Baik rasyt nesamones. Nu rimtai.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 12, 15:53)
Visa diena gincijaisi del to, ka as ryte pati ir parasiau?  doh.gif

Tiktai nuliudinsiu tave. Storejama nuo maisto 100 proc atveju. Nes nei vaistai kaloriju turi, nei ligos riebalus generuoja is oro
  Viskas nuo MAISTO.  mirksiukas.gif

deja ne, zinoma maistas musu kuno statybine medziaga, bet storejimo priezastis nera maistas. Maistas pasotina ir iseina is musu perdirbtas. Kiti suda valgo per dienas ir tai nestoreja.

O storejima del kune iv sutrikimu, pvz buna vandeni kunas kaupia, zarnynas neisivalo, hormonai sutrike.
Nes, jei maistas butu priezastis, visi vienodai valgantys, butu vienodo svorio ar ne? negali sakyti,kad zmogus is vis nustotu valgyti ar ne, turi gauti reikaima maisto medziagu kieki.
ne viskas taip paprasta ,kaip bandai pateikti, su tokiais kategoriskumais, ziurek, kad netektu paciai to patirti praktikoje mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2020 02 12, 16:05)
Esu anksčiau rašiusi. Bet kadangi daugumai patinka bendravimas kaip iš patvorio, tai ką aš daugiau galiu pasakyti. Parašiau tik todėl, kad palietėt žmogaus sveikatą ir pripaišėt ligas. Mano nuomone tai yra itin negražu. Apie visus kitus Jūsų ir kitų "diskusijos" dalyvių postus, kuriuose viena kitą vadinat įvairiausiais epitetais, nerašau. Nes nematau prasmės. Matyt jums visoms toks bendravimas patinka.

specialiai sukat kalba nuo Sirinskines, kitu nariu postai ne man, ne viena kitai, o paie Sirinskiene buvo grazus? kad eda daug, kad pasileidusi?

siaip smalsu, kodel pasakyti,kad zmogus storas, nes galimai serga nergazu? priezastys? kas tame negrazaus?
tai kaip manot kodel ji stroa, ar siaip net pamastyti ta tema negrazu?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 12, 16:36)
specialiai sukat kalba nuo Sirinskines, kitu nariu postai ne man, ne viena kitai, o paie Sirinskiene buvo grazus? kad eda daug, kad pasileidusi?

siaip smalsu, kodel pasakyti,kad zmogus storas, nes galimai serga nergazu? priezastys? kas tame negrazaus?
tai kaip manot kodel ji stroa, ar siaip net pamastyti ta tema negrazu?

Prie ko čia Širinskienė? Aš rašiau apie Jūsų pasisakymą dėl "labai tikėtinų" kitos narės sveikatos problemų, kurias išbūrėt iš kavos tirščių. Ir nieko daugiau. Man atrodo negražu, Jums atrodo super ok. Nu ir viskas. Diskusija baigta. Kiekviena turim savo nuomonę.

Jei Jūs norit diskutuoti apie Širinskienę - pirmyn. Bet ne su manim.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 12, 16:06)
. Tik 1-2 proc. žmonių nutunka dėl sutrikusios medžiagų apykaitos. Greitai nutunkama valgant daug riebaus bei saldaus maisto. Antsvorį dažniausiai turi tie, kurie mažai juda.
http://ligos.sveikas...kimas_antsvoris
The fundamental cause of obesity and overweight is an energy imbalance between calories consumed and calories expended
https://www.who.int/...-and-overweight

pirma nuoroda raso 1-2 del sutrikusios apyaitos, kiti procentai ensurasyti.
antras saltinis irgi jokie procentai nepamineti.

Kadangi medike, medicinos universiteto destytoja, paminejo konkrecius 95 proc, noreciau suzinoti saltini.
Kad viena is didziausiu bedu yra valgymas salmsto ir nejudejimas ir taip aisku, bet va kiek procentu tokiu zmoniu, tai as nezinau.

Apie pasekmes zinom.
Papildyta:
as budama visai toli nuo medicinos ir juo labia udestytojos darbo randu sitokius skaicius

However, recent studies suggest that genetics contribute to 40-70% of obesity with the discovery of more than 50 genes that are strongly associated with obesity. While changes in the environment have significantly increased obesity rates over the last 20 years, the presence or absence of genetic factors protect us from or predispose us to obesity.
https://obesitymedic...y-and-genetics/

reiskia genai visgi turi gana nemaza itaka ar ne? sumaisyti su gyvenimo budu ir lemia gal zmoniu tokia nutukimo epidemija.

tai jusu pasakymai vien maistas, man atrodo labai naiviai, ir faktas, kad su tuo asmeniskai nesusiduret. O kai taip sneka destytojaus, jau antra karta atrodo labai neprofesionaliai graziai pasakius, geriau butu nesakiusi kuom dirba...Paskui stebites, kodel medikais nepasitikiu....

dar
Some illnesses may lead to obesity or weight gain. These may include Cushing’s disease, and polycystic ovary syndrome. Drugs such as steroids and some antidepressants may also cause weight gain.

A doctor is the best source to tell you whether illnesses, medications, or psychological factors are contributing to weight gain or making weight loss hard.
https://www.cdc.gov/...er_factors.html
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2020 02 12, 16:43)
Prie ko čia Širinskienė? Aš rašiau apie Jūsų pasisakymą dėl "labai tikėtinų" kitos narės sveikatos problemų, kurias išbūrėt iš kavos tirščių. Ir nieko daugiau. Man atrodo negražu, Jums atrodo super ok. Nu ir viskas. Diskusija baigta. Kiekviena turim savo nuomonę.
Jei Jūs norit diskutuoti apie Širinskienę - pirmyn. Bet ne su manim.

specialiai neatsakot i klausiam, o burimas is kavos tirsciu,kad ji per daug eda ar yra apsileidusi jums garzu? taip ar ne?

As jusu apie Sirinskiene nieko neklausiau, klausiau apie kitu nariu pasisakymsu apie ja mirksiukas.gif visgi kaip suprantu grazus, nes per kelias zinuets nepasakot, kad ne. Gerai kit akart, kai patarinesim stora mzogu sakysiu per duag eda gerai bus tada? bigsmile.gif

Toliau klausiau kodel tai negrazu, ka as pasakiau, velgi neatsakot.argumentu neturit?
tai kaip suprantu tenorejot prisikabinti prie manes , eilini karta biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 12 vasario 2020 - 16:57
Geriau pamastykim, kodel lutuke taip beviltiskai bando atsimusti i kiekviena posta ir tarti paskutini savo zodi. Gal kad namie zodzio neturi? Ar jau visus yra uzknisus juodai? O gal jai meningito pasekmes g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 12, 17:15)
Geriau pamastykim, kodel lutuke taip beviltiskai bando atsimusti i kiekviena posta ir tarti paskutini savo zodi. Gal kad namie zodzio neturi? Ar jau visus yra uzknisus juodai? O gal jai meningito pasekmes g.gif

o gal kad parodyti jusu bukuma? kai jau argumentu nera labai smagu, kai imates tokios taktikos davai raskim ka pafantazuoti apie lutuke ir neatrodysim tokios durnos? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 12, 16:17)
Kaip tu gali zinoti ka i burna deda tau neartimi zmones? biggrin.gif Ir net ne gimine.  biggrin.gif .
Tai ok, laukiu tavo medicininio straipsnio anglu kalba, kur butu parasytos komplikacijos, jog nuo meningito storejama bigsmile.gif  biggrin.gif .

Jau visai nusikvaisinai, kvaisele biggrin.gif .
Papildyta:

Diskusija prasidejo nuo to, kad abi su lutuke teiget, jog jums Sirinskiene grazi. Oponentes parase, jog stora nuo edimo. Tu gi puolei aiskint kad ji stora nuo vaikysteje persirgtos ligos. Moterys paprase pavyzdziu. Tu parasei " meningitas ".
Labai negrazu, labai negrazu, monteverte sociopate.

jau paaiškinau, o durnam nekartosiu

aš parašiau GAL GAL GAL GAL GAL GAL GAL GAL GAL
daėjo, dūra?
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2020 02 12, 16:27)
<p>Monteverte, nuo meningito nestorejama. Taskas. Nuo nuovargio netunkama. Dazniau kaip tik krenta svoris, nes nera apetito. Baik rasyt nesamones. Nu rimtai.</p>

pažįsti visus pasaulio žmones tuo sirgusius? nu smagu už tave tada 4u.gif
tunkama, jei daug gulima ir valgoma nuo nuovargio
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 12, 17:28)
jau paaiškinau, o durnam nekartosiu

aš parašiau GAL GAL GAL GAL GAL GAL GAL GAL GAL
daėjo, dūra?
Papildyta:

pažįsti visus pasaulio žmones tuo sirgusius? nu smagu už tave tada 4u.gif
tunkama, jei daug gulima ir valgoma nuo nuovargio

Ausku visos cia suprato, kad apsikvailinai biggrin.gif .
Kur anglu kalba medicinine nuoroda, kad tunkama nuo meningito? Kaip suprantu nebus biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 12 vasario 2020 - 17:41