QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 12, 15:25)
Tai tu neatsimeni, ka rasai? Meningito pasekmes?
ne, ka rasiau jsuus fantazijose as neatsimenu
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 12, 15:31)
Juokauji... Kokias autobanais? Lenkijoje autobanu visai nebuvo, o Lietuvoje tai irgi ju nevisur... Be to Italijos, Ispanijos, Portugalijos keliais... Jokio skirtumo.
Airijoje yra kazkokia muitines tarnyba... Va ta ziuri apie siena su NI ir buna paseka kur zmones vaziuoja...
Bet reikia turet tvarkingus dokumentus. Jei dirbi Airijoje tai reikia turet is mokesciu, kad gyvenama vieta yra ne Airija. Tai yra oficialus laiskas siustas ne AIrijos adresu. manau Airijoje ta pati address proof sistema. Vienas sutuoktinis gyvena airijoje kitas ne - neprikibsi...
oi nejuokink Idomucia, mes gi cia gyvenam ir turejom lietuviska masina, gardieciai pasake , arba isvezat arba konfiskuosim ir viskas. Niekas jokiu proofs of address nepraso tokiu atveju, jei mato tave kas diena vaizuojant i darba, zino kur dirbi ir masina namie priparkuota. kam tusciai sneki?
Beto gi mes abu gyvenam ir dirbam, cia jei nedirbtume butu kitaip vis tiek viena masina turetu buti airiska.
tai isiviazduok ka man riektu nuveikt gaunant kazkoki oficialu laiska i Uk adresa? gal man pigiau ta draudima susimoketi?
jau kai lietuviai isijauci ai afera stai gal o nemato, nu ir kam visa tai?del ko galu gale, kad kaimynai negerbtu, kolegos, stresas , irodinejimai visokie? bet bele sutaupysiu 300 e?
vat tas man nepatinka labai pas lietuvius, jau kad jie cia priisigalvoja kai kurie, tikrai geda daro....atrodo blusa i Vilniu nuvarytu del 3 e