man tai krūčiausias atsiminimas iš tų laikų kaip mes lėktuvu į Palangą skridom
QUOTE(Moonte @ 2020 02 21, 11:44)
Mankurtas tai tarptautinis zodis,
Ne tarptautinis. O kaip sovietai sakydavo TARPRESPUBLIKINIS.
Ji tezino tik 15 buvusiu respubliku chebra
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 21, 11:28)
Nu va matai, o mano tetis su manim nuolat vazinedavos ir uzsiimdavo, naktim keldavosi, ir Idomucia buvo ikeles nuotrauka irgi sake veziodavo vaiksu dar vystykluose, pamenu ir drauges tetis mus daznai vezdavosi i turistinisu zygius mus 3 paneles nu jau aisku vyresnes ne su vystiklais ir vyras kiek pasakoja, tai tetis uzsiimdavo su jais ir zaisdavo ir mokydavo kazka, tai gal visokiu seimu buvo? tavo patirtis nera visu zmoniu patirtis 
mane irgi. Todėl, kai jis dabar pasenėjęs, aš jį irgi "auginu", prižiūriu
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 21, 12:00)
Skridau ne karta. mama sunkiai vertesi, taii vasara apsiimdavo dirbti vienu poilsio namu valgyklos vedeja. Prisimenu kazkoki propelerini lektuva, i kuri ilipus tekdavo ropstis aukstyn taip jis buvo pasvires kai neskrisdavo...
Kainuodavo ar ne 3 rubliai bilietas
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 21, 12:04)
Skridau ne karta. mama sunkiai vertesi, taii vasara apsiimdavo dirbti vienu poilsio namu valgyklos vedeja. Prisimenu kazkoki propelerini lektuva, i kuri ilipus tekdavo ropstis aukstyn taip jis buvo pasvires kai neskrisdavo...
aš tai atsimenu kažkokius raudonus kilimus jame
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 21, 11:49)
kažkam skauda, kai mankurtas įvardijamas mankurtu?
Juokinga, kai tos, kurios nelabai gaudosi savo salies istorijoje kitus mankrutais vadina.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 21, 12:01)
net to nezino
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 21, 12:25)
Juokinga, kai tos, kurios nelabai gaudosi savo salies istorijoje kitus mankrutais vadina.
Papildyta:
net to nezino
Papildyta:
net to nezino
Juokinga, kai rašyti nemokantis žmogus vaidina visa išmanantį.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 21, 12:01)
Žodis, virtęs terminu ir įrašytas į tarptautinių žodžių žodyną
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 21, 12:02)
mane irgi. Todėl, kai jis dabar pasenėjęs, aš jį irgi "auginu", prižiūriu
Juokinga, kai jos augo tokiuose seimuose, kur nei ejo kur, nei bendravo su tevu, primeta, kad pas visus taip buvo...
Pamenu, kai musu mieste net kino teatre buvo kavinuke ir tevai ten eidavo pries kina pasedeti, o dabar kas? popcornu kultura, nors siaip kino teatro nebera pas mus , sunaikino...
Restoranai ikurti nauji 2 (tiek pat, nu restoranu lygio, ne sir Mcdobnaldas restoranas
O visos kitos kavines, tai elementariai valgyklos su stampuotais, vienodais menu. Tiek, kad seniau budavo valgyklos kiekvienoje beveik darbovieteje, o dabar jos mieste ir tiek. Ai, nu dabar dar gi kebabiniu era, kaip ir siaip greito maisto, greitu santykiu, greito gyvenimo era...ir dar tie vadinami euro remontai kico eros uzvainikavimas
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 21, 12:28)
Juokinga, kai rašyti nemokantis žmogus vaidina visa išmanantį.
Papildyta:
Papildyta:
Juokinga, kai zmogus tik ir temokantis rasyti is kitu juokiasi
Kuri vartoja tik tarybiniai zmones
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 21, 12:00)
Visi zino kokiais daug maz metais tie propeleriniai lektuvai i Palanga skrisdavo
O tu kazka bandai apgaut su savo " jaunyste"
QUOTE(cambala @ 2020 02 21, 12:35)
Visi zino kokiais daug maz metais tie propeleriniai lektuvai i Palanga skrisdavo
.
.
tai kad nebandau
o kalbant apie apgavystes, tai tu man paaiškink kaip žmogus, laikantis save čia jauniausiu ir geriausiu atveju trisdešimties, atsimena Senius Šalčius (o ne Kalėdų Senelius)
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 21, 12:34)
Juokinga, kai jos augo tokiuose seimuose, kur nei ejo kur, nei bendravo su tevu, primeta, kad pas visus taip buvo...
Pamenu, kai musu mieste net kino teatre buvo kavinuke ir tevai ten eidavo pries kina pasedeti, o dabar kas? popcornu kultura, nors siaip kino teatro nebera pas mus , sunaikino...
Restoranai ikurti nauji 2 (tiek pat, nu restoranu lygio, ne sir Mcdobnaldas restoranas
) bet kas ten eina nezinau, nes realiai gaunant 600-800 e i juos gali nueiti gal karta i metus.
O visos kitos kavines, tai elementariai valgyklos su stampuotais, vienodais menu. Tiek, kad seniau budavo valgyklos kiekvienoje beveik darbovieteje, o dabar jos mieste ir tiek. Ai, nu dabar dar gi kebabiniu era, kaip ir siaip greito maisto, greitu santykiu, greito gyvenimo era...ir dar tie vadinami euro remontai kico eros uzvainikavimas
Papildyta:
ir savo rasyba iskelia kaip auksciausia vertybe ir mano, kad daugiau niekuom gyvenime nereikai dometis.
Papildyta:
ne vartoja, o naudoja. Tie, kuriems literatūra nėra tik kažkoks keistas sąskambis. Tau, deja, tai nesuprantama, nes visas tavo protas ir išmintis-googlĖJ. Be jos tu nulis, nes supratimo neturi JOKIO net apie literatūrą
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 21, 12:39)
tai kad nebandau
tiesiog aš save nuo labai anksti atsimenu, ko dažnai neatsimena kiti mano metų žmonės
o kalbant apie apgavystes, tai tu man paaiškink kaip žmogus, laikantis save čia jauniausiu ir geriausiu atveju trisdešimties, atsimena Senius Šalčius (o ne Kalėdų Senelius)
Šitas rebusas tave labiausiai turėtų dominti, jei esi su savimi sažiningas žmogu, o ne šiknalaižys 
Eilini karta issidavei kokio tu amziaus ir tiek
Kuri cia 30 ies atsimena Senius Salcius?