Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 21, 13:34)
Juokinga, kai jos augo tokiuose seimuose, kur nei ejo kur, nei bendravo su tevu, primeta, kad pas visus taip buvo...

Dar juokingiau, kad tu net žodžio "šeima" nesugebi parašyti. unsure.gif
O su tėvu visur buvai, nes su mama prastoki santykiai, šalta ji pas tave buvo, ane? O su seserim išvis nebendrauji, net nekalbi apie ją. O čia nuolatinė konkurencija "kuri protingesnė", savo žodį būtinai turi tart paskutinė, tai kaip tik iš ryšio su motina trūkumo tokie dalykai ateina.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 21, 13:28)
ne ne, jau virš 50, nejaunink taip baisiai, nes susigėsiu biggrin.gif  4u.gif
pavydo? kokiu pavydu? tavo siauro proto ir akip susivarai bei apsigauni su tais jaunais ir senais nariais? biggrin.gif nu ačiū, nepavydžiu tikrai 4u.gif

Nepavydek jai, Naujininku semerge 4u.gif
Jei butum grazi, protinga ir ne isterike - ir su tavimi noretu seima kurt.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 21, 13:50)
Eilini karta issidavei kokio tu amziaus ir tiek biggrin.gif .
Kuri cia 30 ies atsimena Senius Salcius?

As atsimenu.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 21, 14:24)
Ar kas matet kokioje UK ar USA parduodama "tarptautiniu zodziu zodyna"?
Kaaip toks zodynas vadintusi angliskai?

Manau, kad tai tarybinio stiliaus leidinys

Pilna jų, parduodama internetu.
International Dictionary
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 21, 13:51)
Nepavydek jai, Naujininku semerge 4u.gif
Jei butum grazi, protinga ir ne isterike - ir su tavimi noretu seima kurt.

neturiu ko pavydėt, nes šiaip aš net neturiu šio jausmo, matyt tai įgimta, nes mano mama jo neturi irgi smile.gif be to, niekada ir šiaip nepavydėčiau tiksliukams, tai ne mano tipažo žmonės, man nelabai įdomūs ir pan. smile.gif
Žodžiu, tu ir vėl prašovei. Kaip ir nepavydžiu niekam metų, nes jei kam mažiau, tai vadinasi jis mažiau ir gyveno ir dar neaišku ar sulauks tiek, kiek man. Labiau pavydėčiau tada 100-ečiui, tada tikrai yra ko tongue.gif
Sukūrė, n tąjį kartą kartoju tau, atminties neturėtoja 4u.gif Tu tieisog nesuvoki, kad aš tokiais dalykais nesigyriu, kaip ir kitomis šventėmis, gimtadieniais, dar kažkokiais pasiekimais kaip diplomai, kažkokie asmeniniai laimėjimai ir pan. Ne tokio tipažo aš žmogus, man to nereikia. To reikia dažniausiai tuštučiams arba tiems, kurie realiai per Valentinkes verkia mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 21, 13:57)
As atsimenu.

Ne esme kas atsimena. Esme Montevertes amzouje, kuri save pristatineja kaip jauna, bet atsimena sovietines lentynas ir kada kukuruznikai i Palanga skraidino biggrin.gif .
Todel ir bando dabar pokalbi apue kitas nusukt.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 21, 13:59)
neturiu ko pavydėt, nes šiaip aš net neturiu šio jausmo, matyt tai įgimta, nes mano mama jo neturi irgi smile.gif be to, niekada ir šiaip nepavydėčiau tiksliukams, tai ne mano tipažo žmonės, man nelabai įdomūs ir pan. smile.gif
Žodžiu, tu ir vėl prašovei. Kaip ir nepavydžiu niekam metų, nes jei kam mažiau, tai vadinasi jis mažiau ir gyveno ir dar neaišku ar sulauks tiek, kiek man. Labiau pavydėčiau tada 100-ečiui, tada tikrai yra ko tongue.gif
Sukūrė, n tąjį kartą kartoju tau, atminties neturėtoja 4u.gif Tu tieisog nesuvoki, kad aš tokiais dalykais nesigyriu, kaip ir kitomis šventėmis, gimtadieniais, dar kažkokiais pasiekimais kaip diplomai, kažkokie asmeniniai laimėjimai ir pan. Ne tokio tipažo aš žmogus, man to nereikia. To reikia dažniausiai tuštučiams arba tiems, kurie realiai per Valentinkes verkia mirksiukas.gif  4u.gif

Oo, kokia pavydo gaidele protingai ir gabiai narei.
Tai aisku tau jie neidomus, nes tu nieko nesupranti, nebutu tau apie ka kalbetis su jais. Geriau papildus stumi biggrin.gif .
Beje, uzvakar rasei, kad Lietuva nori atsisakyti 1, 2 ir 3 centu monetu biggrin.gif . Kurioj vietoj 3 cnt moneta matei? Ar sumaisiai su savo jaunystes pinigais, kada 3 kapeikos buvo? biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 19, 13:45)
girdėjau apie kažkokią nesąmonę - apvalinimą. Tipo norima atsisakyti po 1,2,3 centukus. Prie lito viskas ok buvo, visiems centukai tiko, o dabar jau visi ponai didžiausi, centai maišo rolleyes.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 21, 12:34)
Juokinga, kai jos augo tokiuose seimuose, kur nei ejo kur, nei bendravo su tevu, primeta, kad pas visus taip buvo...

Pamenu, kai musu mieste net kino teatre buvo kavinuke ir tevai ten eidavo pries kina pasedeti, o dabar kas? popcornu kultura, nors siaip kino teatro nebera pas mus , sunaikino...
Restoranai ikurti nauji 2 (tiek pat, nu restoranu lygio, ne sir Mcdobnaldas restoranas  biggrin.gif ) bet kas ten eina nezinau, nes realiai gaunant 600-800 e i juos gali nueiti gal karta i metus.

O visos kitos kavines, tai elementariai valgyklos su stampuotais, vienodais menu. Tiek, kad seniau budavo valgyklos kiekvienoje beveik darbovieteje, o dabar jos mieste ir tiek. Ai, nu dabar dar gi kebabiniu era, kaip ir siaip greito maisto, greitu santykiu, greito gyvenimo era...ir dar tie vadinami euro remontai kico eros uzvainikavimas  biggrin.gif
Papildyta:

Juokinga, kai zmogus tik ir temokantis rasyti is kitu juokiasi  biggrin.gif ir savo rasyba iskelia kaip auksciausia vertybe ir mano, kad daugiau niekuom gyvenime nereikai dometis.  biggrin.gif

Kuri vartoja tik tarybiniai zmones  biggrin.gif

Lutuke, tavo kalbos kaip senikės, kuri dabar yra nelaiminga ir su nostalgija prisimena senus laikus smile.gif
Aišku, kiekvienas jaučiasi taip, kaip jaučiasi, bet aukštinti anų laikų kavines, kad jos buvo visos skirtingos ir ypatingos, o dabar viskas vienoda???? Taigi, dabar galima rasti visų šalių ir stilių kavinių/restoranų/valgyklų. Čia jau reikia būti visiškai norinčiai matyti tai, ką norisi...Net ir tame mano nelabai dideliame mieste yra skirtingų virtuvių/kavinių.
Į filmus eidavau, pamenu, vietoje popcornų visi nešdavosi sėmkes ir jas gliaudydavo, ant žemės irgi po kino likdavo primėtyta. Dabar popcornai. Ir maži kino teatriukai, protestuojantys prieš popcornus. Visko yra. Ar man patinka masinė popcornų kultūra? Ne. Bet man žiauriai patinka ir esu labai laiminga, kad galiu matyti kokius noriu filmus, o tada kas? Gyvenome apriboti. Tu, aišku, su tuo nesutiksi, nes vaikystėje/tada buvai laimingesnė negu dabar. O aš laiminga tiek tada, tiek dabar. Neidealizuoju nieko, bet šiuo metu aš ir mano aplinkos žmonės gyvena taip gerai, kaip niekada dar negyveno. Ar tai nuneigia sunkumus ir problemas? Žinoma, kad ne, jų yra daug, ir skaudžių. Bet pvz sakyti, kad tėčiai tiek anksčiau, tiek dabar vienodai su vaikais būdavo? Tikrai ne. Keičiasi kultūra, keičiasi normos ir įpročiai. Na, bet tu juk ir negyveni Lt.

Ai, nežinau, kam aš čia prasidėjau smile.gif Prieš bėgdama į knygų mugę, kur daaaug šviesių veidų ir puikių renginių, nors ta grūstis hm hm smile.gif

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 21, 14:10)
Ne esme kas atsimena. Esme Montevertes amzouje, kuri save pristatineja kaip jauna, bet atsimena sovietines lentynas ir kada kukuruznikai i Palanga skraidino biggrin.gif .
Todel ir bando dabar pokalbi apue kitas nusukt.

Papildyta:

Oo, kokia pavydo gaidele protingai ir gabiai narei.
Tai aisku tau jie neidomus, nes tu nieko nesupranti, nebutu tau apie ka kalbetis su jais. Geriau papildus stumi biggrin.gif .
Beje, uzvakar rasei, kad Lietuva nori atsisakyti 1, 2 ir 3 centu monetu biggrin.gif . Kurioj vietoj 3 cnt moneta matei? Ar sumaisiai su savo jaunystes pinigais, kada 3 kapeikos buvo? biggrin.gif

Papildyta:

biggrin.gif

nu tikrai nelaižysiu jiems šikinių kaip kad tu laižai vien todėl, kad jie tiksliukai (visokių specialybių reikia), nors pati dvejetukininkė esi, nieko nebaigusi, kai laikas buvo, juk pagal tave ir tėvai sveiki dar bei pasiturintys buvo, tai kas trukdė? biggrin.gif bet tau gi geriau buvo su žuliku duotis, o po to perbėgti pas gelbėtoja ir greitai tekėti, vaikus perėti, px ateitis tavo buvo, kad po to sėdėsi ant pašalpų mirksiukas.gif
Aš rašau per daug nemąstydama, nes čia ne koks mokslininkų ratelis, dar galėjau ir 4,5 parašyt, negi gaila, kad tik tu turėtum dėl ko putotis ir galvą trankyti biggrin.gif 4u.gif Aš čia atsipalaiduoju atėjus, o ne mintinai mokausi narių gyvenimus ir kartoju kasdien kaip tu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 21, 13:49)
Dar juokingiau, kad tu net žodžio "šeima" nesugebi parašyti.  unsure.gif
O su tėvu visur buvai, nes su mama prastoki santykiai, šalta ji pas tave buvo, ane? O su seserim išvis nebendrauji, net nekalbi apie ją. O čia nuolatinė konkurencija "kuri protingesnė", savo žodį būtinai turi tart paskutinė, tai kaip tik iš ryšio su motina trūkumo tokie dalykai ateina.

Nu pasidziauk nors tuom kad lietuviskai mokat rasyti, biski su klaidom, bet nu ne tiek daug, medali uzsikabinkit, 3 kvailiukes lotuliukas.gif
Tai dabar tie tevai , kurie su vaikais buna, eina pasivaikscioti vadinasi su mamom ju santykiai prasti? bigsmile.gif papasakok tai Montekristai lotuliukas.gif ar toks koks islindo skaudulys del tavo tevo? Visi su seima eidavom i restoranus ir keliaudavom po Lietuva, tetis tik viena mane vezesi i Kaliningrada.
Su sese vos ne kas dien susikambinam, cia apie visus turiu pasakoti,ka gyvenime darau, tau dzink visai, tavo toks liudnas gyevnimas, kad cia viska tik galima susizinoti? bigsmile.gif
koki dar paskutinis zodi, galva persalai? kai nusisnekat be galo ir krasto tai ir atrasau , kaip ten su mano ignoravimu, neistempet nei 2 dienu? lotuliukas.gif

Bet tai kokios jumoristes , kai dabe nuobodu ilendu paskaitau jumis cia, nors is dalies ir liudna, kad tokiu buku zmoniu priviso, nors gal jus visada buvot, tik be interneto jusu nesimate, as netikejau,kad ta laida klausimelis tikra, galvojau sureziusuota, pasirodo ne, pilna klienciu biggrin.gif
Atsakyti
oi, norėč į knygų mugę, tik ta minia žmonių užmuša, košmaras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 21, 14:24)
Su sese vos ne kas dien susikambinam, cia apie visus turiu pasakoti,ka gyvenime darau, tau dzink visai, tavo toks liudnas gyevnimas, kad cia viska tik galima susizinoti?  bigsmile.gif
koki dar paskutinis zodi, galva persalai? kai nusisnekat be galo ir krasto tai ir atrasau , kaip ten su mano ignoravimu, neistempet nei 2 dienu? lotuliukas.gif

Bet tai kokios jumoristes , kai dabe nuobodu ilendu paskaitau  jumis cia, nors is dalies ir liudna, kad tokiu buku zmoniu priviso, nors gal jus visada buvot, tik be interneto jusu nesimate, as netikejau,kad ta laida klausimelis tikra, galvojau sureziusuota, pasirodo ne, pilna klienciu biggrin.gif

jo, šitas tai geras, privalu būtinai apie seses kažką parašyt biggrin.gif nu nieko sau. Tai tada nenuostabu kaip netiki vestuvėmis ar dar kuo, jei nebuvo aprašytos biggrin.gif

aha, ir čia prigavai biggrin.gif be tavęs ir forumas nunyktų, mažai čia ką beparšytų, tik apie gėles biggrin.gif realiai tau turėtų SM mokėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 21, 14:25)
oi, norėč į knygų mugę, tik ta minia žmonių užmuša, košmaras biggrin.gif

Aha, net ir vakar buvo dieną labai daug-čia turbūt visi tie, kurie norėjo eiti, kai mažiau žmonių bus smile.gif
Anksčiau ketvirtadienį pirmoje dienos pusėje tuščiau žmonių būdavo.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 02 21, 14:30)
Aha, net ir vakar buvo dieną labai daug-čia turbūt visi tie, kurie norėjo eiti, kai mažiau žmonių bus smile.gif
Anksčiau ketvirtadienį pirmoje dienos pusėje tuščiau žmonių būdavo.

kažkaip žiauriai reiktų didesnės erdvės ar skirti savaitę tam renginiui. Nes siaubas trintis tokioj minioj verysad.gif Kita vertus, sutaupau neidama, nes anksčiau grįždavau viską išleidusi biggrin.gif
Atsakyti