QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 21, 12:34)
Juokinga, kai jos augo tokiuose seimuose, kur nei ejo kur, nei bendravo su tevu, primeta, kad pas visus taip buvo...
Pamenu, kai musu mieste net kino teatre buvo kavinuke ir tevai ten eidavo pries kina pasedeti, o dabar kas? popcornu kultura, nors siaip kino teatro nebera pas mus , sunaikino...
Restoranai ikurti nauji 2 (tiek pat, nu restoranu lygio, ne sir Mcdobnaldas restoranas

) bet kas ten eina nezinau, nes realiai gaunant 600-800 e i juos gali nueiti gal karta i metus.
O visos kitos kavines, tai elementariai valgyklos su stampuotais, vienodais menu. Tiek, kad seniau budavo valgyklos kiekvienoje beveik darbovieteje, o dabar jos mieste ir tiek. Ai, nu dabar dar gi kebabiniu era, kaip ir siaip greito maisto, greitu santykiu, greito gyvenimo era...ir dar tie vadinami euro remontai kico eros uzvainikavimas
Papildyta:
Juokinga, kai zmogus tik ir temokantis rasyti is kitu juokiasi

ir savo rasyba iskelia kaip auksciausia vertybe ir mano, kad daugiau niekuom gyvenime nereikai dometis.
Kuri vartoja tik tarybiniai zmones
Lutuke, tavo kalbos kaip senikės, kuri dabar yra nelaiminga ir su nostalgija prisimena senus laikus
Aišku, kiekvienas jaučiasi taip, kaip jaučiasi, bet aukštinti anų laikų kavines, kad jos buvo visos skirtingos ir ypatingos, o dabar viskas vienoda???? Taigi, dabar galima rasti visų šalių ir stilių kavinių/restoranų/valgyklų. Čia jau reikia būti visiškai norinčiai matyti tai, ką norisi...Net ir tame mano nelabai dideliame mieste yra skirtingų virtuvių/kavinių.
Į filmus eidavau, pamenu, vietoje popcornų visi nešdavosi sėmkes ir jas gliaudydavo, ant žemės irgi po kino likdavo primėtyta. Dabar popcornai. Ir maži kino teatriukai, protestuojantys prieš popcornus. Visko yra. Ar man patinka masinė popcornų kultūra? Ne. Bet man žiauriai patinka ir esu labai laiminga, kad galiu matyti kokius noriu filmus, o tada kas? Gyvenome apriboti. Tu, aišku, su tuo nesutiksi, nes vaikystėje/tada buvai laimingesnė negu dabar. O aš laiminga tiek tada, tiek dabar. Neidealizuoju nieko, bet šiuo metu aš ir mano aplinkos žmonės gyvena taip gerai, kaip niekada dar negyveno. Ar tai nuneigia sunkumus ir problemas? Žinoma, kad ne, jų yra daug, ir skaudžių. Bet pvz sakyti, kad tėčiai tiek anksčiau, tiek dabar vienodai su vaikais būdavo? Tikrai ne. Keičiasi kultūra, keičiasi normos ir įpročiai. Na, bet tu juk ir negyveni Lt.
Ai, nežinau, kam aš čia prasidėjau

Prieš bėgdama į knygų mugę, kur daaaug šviesių veidų ir puikių renginių, nors ta grūstis hm hm