QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 24, 16:42)
gali nesi varginti ir netempti cia tu citatu, as tai zinau, tik nebutinai man , tai kas parasyta yra religija ir turiu tuom tiketi, gamta mano poziuriu sukuria viska tobula, ir maista mums irgi sukuria tobula. Mokslas, tai kazka atranda, tai paskui bel is naujo kazka atranda, as juom taip nepasitikiu tokiais klausimais..
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 24, 16:46)
<p>As nezinau ar tu dar sito nesupratai ar tik apsimeti, bet dalis nariu neskaito visu tavo ir tau skirtu komentaru. Tai konkreciai, as neskaitau. Permetu akim, neidomu - neskaitau. Nezinau apie koki isikisima tu cia kalbi ir zinok tikrai neisiu per puslapius ieskodama kazkokio komentaro, kuris skirtas greiciausiai tik is taves pasitycioti.</p>
<p>Ateiciai, idant isvengti sizofrenisku isvadu:</p>
<p>Mano pritarima parodo komentaras, kuriame kazkokiu budu tai isreiskiu. Jei nieko nerasau, tai arba neskaiciau, arba man neidomu, arba nepritariu.
Prie ko cia mano komentaras, jei snekam apie Montekristos komentara?

ir ju buvo ne vienas, kazkaip labai abejoju ar nei vieno nepastebejai

o komentaras buvo toks, kad moteris taptu moterim, reikia kad jai ikistu vyrisk aorgana, ar bent vibratoriu. Tai kaip sutinki?
O jei jis skirtas tik is manes pasitycioti tai jau gerai, reiskia tokias mintis galima skleisti viesai, cia nera moteru zeminimas jokia prasme?
kokia visgi esi veidmaine....
Papildyta:
Idomiai:
Vilniaus miesto savivaldybė skiria 700 000 eurų beglobių gyvūnų centro, priklausančio UAB Grinda, rekonstrukcijai: padidės kiekvienam gyvūnui tenkantis plotas, atsiras daugiau nuolatinių laikymo vietų, bus įrengtos gyvūnų maudymo ir higienos patalpos. Planuojama atnaujinti operacinę ir įsigyti pažangią ligų diagnostikos įrangą, išplėsti stacionaraus gydymo patalpas. Jauniems kačiukams ir šuniukams, kuriems dar nėra susiformavusi imuninė sistema, bus įrengta atskira mažylių gyvenamoji patalpa.
QUOTE(Moonte @ 2020 02 24, 20:33)
Nu kaip gis, tai gis...
Kai medam, tai domisi, klausosi ir t.t. Na kai jau as, tai butinbai instrukciju laikymasis...
As tai viska suprantu, vartykites, medam, toliau.
tai kokia finaline tada jau jusu asmenine mintis, darzoves sveikiau virtos/keptos ar ne?
Papildyta:
o ta patinka skleidziama tik parodo, kokie zmones avys, kasmet kazkas issidirbineja is zmoniu....ypac per LT tv megsta,
siemet nuo gripo jau mire 80 zmoniu, tikimasi 130 mirciu siemet..., rusai dar nepuole, bet jau jau ruosiasi, tikrai, tikrai, jei ne gripas tai rusai, ir butinai susiskiepykit, vakcina jau israsta.......ir t.t. pirkites pirkites atsargas.....