QUOTE(Aimeja @ 2020 02 26, 15:18)
<p>Ubunte uzkniso juodai. Buvo normali ir idomi diskusija. Atejo ir viska sugadino su savo nesamonem. Negaliu pakest jos pezalu. Dabar varys paklodes apie nieka zinoves tonu. </p><p>Kaip padaryt, kad nors savaite ji dingtu. Bet rimtai nesveikas zmogus. </p>
Apkrest koronovirusu.
O baisiausia forme yra tai, kad visos supranta kad ji glusiu gluse, visas ji erzina, bet neatsispiria pagundai ja boikotuot. Tyciojasi is jos, juokiasi, o ta durnele atsakineja. Pasaka be galo...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 26, 17:57)
Sakai lengviau tam, kuris turi atsiprašinėti už žaismingą balso toną?...
😂😂
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 26, 18:38)
<p>O aš šiandien padariau gerą darbą.Užregistravau mamą antakių permanentui.Gaila žiūrėti,kaip ji pieštuku piešiasi.Bus kaip dovana kovo 8-ai.
</p><p>Jei mama nebus patenkinta, sakė gausiu kupron
</p>
Kankinsi pagyvenusi zmogu?
Nesiruosiu antakuams, jie pas mane normalus naturalus. Turbut pati neskausmingiausia procedura...
Snd lupis nuejo. Nu grazu
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 26, 19:23)
Vyro dalykai yra slykstus, tik is bedos galima pakesti... jei labai geras.
Ciulpia prostes... Save gerbianti moteris... ni ni ni
Kin rase, kad jos draugas ta dare su kitom...
Miegamajame neturi buti tabu.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 26, 19:34)
Jūs abu idealiai tiktumėte vienas kitam.
Tikrai.
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 26, 19:59)
Man normalu paklausti, dar ne taip galiu. Bet atsiprašinėti dėl mažybinio tono žaidžiant su šuniu mano požiūriu yra nenormalu, vartyk kaip nori, bet bele tau gerai, peace.
Bl, nu ten viskas aisku - parase isterine durnyste nepagalvojus ir viskas. Visa dirna pasiteisinimai. Cia jaip ir storejama nuo meningito ar 3 ju centu moneta...