Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 26, 14:22)
>Vien už šitą žodį norėčiau nusišauti(nušauti) doh.gif
</p>

Kuo jis jums toks nepriimtinas?
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 02 26, 15:18)
<p>Ubunte uzkniso juodai. Buvo normali ir idomi diskusija. Atejo ir viska sugadino su savo nesamonem. Negaliu pakest jos pezalu. Dabar varys paklodes apie nieka zinoves tonu. </p><p>Kaip padaryt, kad nors savaite ji dingtu. Bet rimtai nesveikas zmogus. </p>

Apkrest koronovirusu.

O baisiausia forme yra tai, kad visos supranta kad ji glusiu gluse, visas ji erzina, bet neatsispiria pagundai ja boikotuot. Tyciojasi is jos, juokiasi, o ta durnele atsakineja. Pasaka be galo...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 26, 17:57)
Sakai lengviau tam, kuris turi atsiprašinėti už žaismingą balso toną?...

😂😂
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 26, 18:38)
<p>O aš šiandien padariau gerą darbą.Užregistravau mamą antakių permanentui.Gaila žiūrėti,kaip ji pieštuku piešiasi.Bus kaip dovana kovo 8-ai.
</p><p>Jei mama nebus patenkinta, sakė gausiu kupron lotuliukas.gif
</p>

Kankinsi pagyvenusi zmogu?
Nesiruosiu antakuams, jie pas mane normalus naturalus. Turbut pati neskausmingiausia procedura...
Snd lupis nuejo. Nu grazu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 26, 19:23)
Vyro dalykai yra slykstus, tik is bedos galima pakesti... jei labai geras.
Ciulpia prostes... Save gerbianti moteris... ni ni ni

Kin rase, kad jos draugas ta dare su kitom...
Miegamajame neturi buti tabu.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 26, 19:34)
Jūs abu idealiai tiktumėte vienas kitam.

Tikrai.
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 26, 19:59)
Man normalu paklausti, dar ne taip galiu. Bet atsiprašinėti dėl mažybinio tono žaidžiant su šuniu mano požiūriu yra nenormalu, vartyk kaip nori, bet bele tau gerai, peace.

Bl, nu ten viskas aisku - parase isterine durnyste nepagalvojus ir viskas. Visa dirna pasiteisinimai. Cia jaip ir storejama nuo meningito ar 3 ju centu moneta...
Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2020 02 26, 21:30)

Aplamai padarytas iš būdvardžio aplamas, o šis reiškia „paviršutiniškas; neapdairus, žioplas“ (žr. „Dabartinės lietuvių kalbos žodyną“). Vadinasi, išgirdę: Jis dirba aplamai, suprantame, kad jis dirba paviršutiniškai.

http://www.vlkk.lt/k...jos/109-aplamai
Atsakyti

Nervina beraščiai, apsimetantys labai raštingais.Žodis yra vartojamas neteisingai.Mylimukė jau paaiškino.

Papildyta:
Kankinsi pagyvenusi zmogu?
Nesiruosiu antakuams, jie pas mane normalus naturalus. Turbut pati neskausmingiausia procedura...

Aha, blogas aš vaikas, kankinsiu mamą.

Gerai,kad tavo antakiai normalūs.Ir mano ir mamos labai neryškūs,išblukę.Aš tikrai džiaugiuosi antakius ir akis susitvarkiusi.Tegul ir mama būna tvarkinga.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 26 vasario 2020 - 20:51
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 26, 20:22)
Elementarios higienos reikia laikytis.</p><p>Namo dezinfekcinio muilo parsinešiau,rankenom dez.skysčio,o daugiau ką? Neapsikasi lapais gi,ir dirbu,ir į pardę reikia.Kruopų pirktis nesiruošiu.</p>

Kinieciai ir rytu virtuve higiena nepasizymi. TH, Indija - gatves maistas, xhui znaeit kur ir kas gamunta. Pasirodo Uhanas( kinijos epi centras) didesnis uz Maskva...
Virs 60 % alkkoolio turi but dezinfikuojanciose priemonese.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 26, 20:50)
Nervina beraščiai, apsimetantys labai raštingais.

O beraščiai, kurie neapsimeta raštingais, nenervina? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 26, 21:55)
O beraščiai, kurie neapsimeta raštingais, nenervina? biggrin.gif

Truputi maziau.

MB grizta sian ir visas linksmas pasakoja, kaip sefas grizo ir S. Italijos, ir susirgo blink.gif izoliavosi 2 sav. Bliac, tikiuosi ne corona.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 26, 20:46)

Kin rase, kad jos draugas ta dare su kitom...
Miegamajame neturi buti tabu.

Pas jus visas kazkoks iskreiptas pasaulis. Tai visokie gal ir nebaisu, bet nebutini dalykai neturi buti tabu. (O gal moteriai tai nepriimtina, tai juk nera fiziologiskai reikalinga). O paprasciausias "davimas" jau pasidaro kosminio lygio problema
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 26, 20:19)
As tau apie ikrus noriu pasakyt - kur sakiau, kad Hales turguj ketos su plomba - nepirk. Paddelka ten.
Kur galima pranest apie tokius padirbtus produktus? Gaila ne pinigu, o tiesiog neaisku is ko tai pagaminta. Ne, mes neapsinuodyjom, bet kazi kaip butu, jei kokie seni zmones ar vaikai valgytu.

Nzn, kur tas Hales turgus. Dabar tik vynotekoj perku... Lietuvoj aplamai visur neretai slamstas visoks, kazkokia bananu salis
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 26, 18:47)
Aplamai padarytas iš būdvardžio aplamas, o šis reiškia „paviršutiniškas; neapdairus, žioplas“ (žr. „Dabartinės lietuvių kalbos žodyną“). Vadinasi, išgirdę: Jis dirba aplamai, suprantame, kad jis dirba paviršutiniškai.

http://www.vlkk.lt/k...jos/109-aplamai

Mylimuke, as gi neklausiau zodzio reiksmes. Man idomu, kodel zmogu taip erzina.

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 26, 18:50)

<p>Nervina beraščiai, apsimetantys labai raštingais.Žodis yra vartojamas neteisingai.Mylimukė jau paaiškino.škūs,išblukę.Aš tikrai džiaugiuosi antakius ir akis susitvarkiusi.Tegul ir mama būna tvarkinga.</p>

Pagal bendrine kalba neteisingas. Bet Zemaitijoje placiai naudojamas.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 26, 20:58)
Truputi maziau.
MB grizta sian ir visas linksmas pasakoja, kaip sefas grizo ir S. Italijos, ir susirgo blink.gif  izoliavosi 2 sav. Bliac, tikiuosi ne corona.

Kaip juokinga... Realiai peza nesamones.
Mano vyro akcininkas buvo nusipirkes kelione i Venecija seimos atostogoms. . Atsisake. Prarado skrydziu bilietus ir boiking nuskaiciavo.

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 26, 21:02)
Pas jus visas kazkoks iskreiptas pasaulis. Tai visokie gal ir nebaisu, bet nebutini dalykai neturi buti tabu. (O gal moteriai tai nepriimtina, tai juk nera fiziologiskai reikalinga). O paprasciausias "davimas" jau pasidaro kosminio lygio problema
Papildyta:
Nzn, kur tas Hales turgus. Dabar tik vynotekoj perku... Lietuvoj aplamai visur neretai slamstas visoks, kazkokia bananu salis

Tai sakau - tau ubunte tiks. Bet kokiu variantu

Zinai tu viska, farcovsike tsssr mirksiukas.gif .

Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 26, 20:28)
Planuoju savo šuniuko veisėjai šitą baiboką padaryt dovanų. A fainas?
vartotojo įkelta nuotrauka

Nu auksarankė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 26, 21:22)
Nu auksarankė wub.gif

Geriau jau kaukes zmonems nuo koronoviruso megztu/ siutu..

Papildyta:
[quote=IDOMUCIA,2020 02 26, 21:02]
( Moterei nepriimtina) todel ir vaiksto kitur. Pas kitas priimtina. Ir joms patinka.
Atsakyti