Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 29, 13:06)
Tu esi pilka,

Va Brazauskas buvo grazus vyras ar ne?

Jei aš tau atrodau pilka, tai reiškia su manim viskas gerai. biggrin.gif O jei rimtai, tai tavo nuomonė man giliai giliai p..., aš tą jau tau sakiau.

Ne, negražus.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 29, 12:57)
Kur ir kaip permirkai?

Vandeny paprastam. Na raso mirkyt kelias valandas, kai kurias para, o as jas uzmirsau kelioms dienoms biggrin.gif bet gal nieko?
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2020 02 29, 13:07)
Kodėl tu lendi į užpakalį Ubuntei ir IDOMUCIA? Niekaip nesuprantu.
Bijai paprieštarauti, pritari viskam? IDOMUCIAI dėl gyvūnų? :

Sitas mane nustebino. Baisejausi Idomucios rastais apie gyvunus, Monteverte tik galva pakraipe. O taip dergiasi ant kai kuriu uz palyginus smulkmenas ar netgi tuos pacius gyvunus.
Vadinasi, jos meile gyvunams netikra, tik pretekstas pasidergt ant kitu? g.gif
Monteverte butu gana normali ir faina, jeigu nesipadlyzintu ar nebijotu issakyt kategoriskai priesinga nuomone.
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2020 02 29, 13:11)
Jei aš tau atrodau pilka, tai reiškia su manim viskas gerai.  biggrin.gif .

Panasiai pagalvojau drinks_cheers.gif
Atsakyti

wub.gif
Dvasių namai (Isabel Aljende)
Nežudyk strazdo giesmininko
Pasaulis pagal Garpą
Malda už Oveną Minį
Ir tt

Dvasiu namai  :wub: 

Man atrodo Pasaulis pagal Garpa irgi skaiciau.

Paziuresiu kitas :)

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 29, 12:16)
Vandeny paprastam. Na raso mirkyt kelias valandas, kai kurias para, o as jas uzmirsau kelioms dienoms biggrin.gif bet gal nieko?

Viskas gerai.

As dazniausiai, seklas sudedu i virtuvini (popierini ranksluosti), sulankscius pasidarau paketelius, sumirkau, visus paketelius susidedu i maiseli ir i saldytuva parai (ne i saldymo kamera). Karta seklos "kankinosi" tris paras. Puikiai atsilaike, labai gerai sudygo.
Papildyta:

Sitas mane nustebino. Baisejausi Idomucios rastais apie gyvunus, Monteverte tik galva pakraipe. O taip dergiasi ant kai kuriu uz palyginus smulkmenas ar netgi tuos pacius gyvunus.
Monteverte butu gana normali ir faina, jeigu nesipadlyzintu ar nebijotu issakyt kategoriskai priesinga nuomone.

Mane jau senai nestebina. Neretai as stebiu, ju ivneas kitam reveransus.
Is esmes, ka jau cia "vizginti uodega", didumos cia esanciu achilo kulna, mes visi zinome.

Siuo atveju, akivaizdu, kad si tryjule laikosi isikibe i vienas kita.

Kaip jau minejau, Monteverte linkusi dingti is diskusijos, kai gvildenami jai jautrus klausimai, tam kad neisreiksti savo nuomones. Nes manosi, kad tie du pagerinti yra tikrasis jos uznugarys. Taip ji moka uz bet koki palaikyma, kai jai jo reikia. O jo jai reikia, ji nuo to yra priklausoma. Kitokiu atveju, Idomucia butu istaskytas, kai kalba eina apie gyvunu gerove. Bet, pasirodo gyvunu gerove nublanskta, kai kalba eina jos egzistencija kaip nikas SM forume.
Atsakyti
Tokie ir dar daugybe pasaulio zmoniu grupiu aprasymu persa isvada, kad siuolaikinis santuokos supratimas "1 vyras+ 1 zmona" tera individualizmo ir aukstos ekonomines padeties pasekme. O siandiena jau pakankamai daug tyrimu atlikta apie individualizacijos neigiamas pasekmes zmogui : bendruomeniu suirimo, socialinio alkio, depresijos is vienisumo, pilnu vaiku namu ir tt.

vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 29, 12:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72619571" data-time="1582963859"><div><p>vartotojo įkelta nuotrauka
Dvasių namai (Isabel Aljende)
Nežudyk strazdo giesmininko
Pasaulis pagal Garpą
Malda už Oveną Minį
Ir tt</p></div></blockquote><p>Dvasiu namai  wub.gif </p><p>Man atrodo Pasaulis pagal Garpa irgi skaiciau.</p><p>Paziuresiu kitas smile.gif</p>

Dar visos Remarko ir Markeso knygos ;)
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 02 29, 12:07)
Kodėl tu lendi į užpakalį Ubuntei ir IDOMUCIA? Niekaip nesuprantu.
Bijai paprieštarauti, pritari viskam? IDOMUCIAI dėl gyvūnų? Ubuntei irgi dėl visko?
Nejaugi tu tokia bailė?
Niekada nebijojau pasakyti, net labai patinkančiam nariui, kad tu meluoji, kad nepritariu nuomonei, kad taip nėra, kaip sako, kad žinių trūkumas, gyniau savo vertybes ir bandžiau paaiškinti, kad kažko daryti negalima, ir susikirtus su ne viena esu, bet likau sąžininga prieš save, o tu tiesiog bandai save pateikti, kaip stiprią, drąsią, bet atrodai tokia bailė. Kodėėėėl?  unsure.gif

Aš niekur nelendu. Idomucia yra labai protingas žmogus. Tai ką jis šneka apie šeimą - viena. Bet šiaip jis mąstantis ir politikoje jis labai teisus. Gal jis parašo labai tiesmukai, negražiai, bet jis parašo taip, kaip yra.
Dėl Lutukės, jūs visos pavirtote į cambalas. Tu turbūt skaitei ir pameni laikus kaip cambala man pritardavo, girdavo mano nuomonę įvairiais klausmais? O dabar kad ir ką aš parašyčiau, viskas jai blogai. Nes... jai nepatiko mano nuomonė 2 klausimais. Ir nuo to laiko aš iš labai protingos pavirtau gluša. Nu kaip tau tai? biggrin.gif Lygiai tas pats pas jus su Lutuke. Nu nepatiko nuomonės kažkur, bet jūs nebemokate atsiriboti ir net neįsiskaitote ką ji rašo. O dėl jos realybės, tai jei jau sakykime ji tikrai bloga, tai kas jūs per žmonės, kad dar iš iš forumo vejate? Esate žudikės? Norėtumėt, kad nusižudytų žmogus pvz.? Nes pagal jus ji nieko neturi ir norite paskutinę vietą atimti?
Tikrai nesielgiate kaip protingi žmonės. O jei jums dzin jinai, jos gyvenimas ir t.t., tai kodėl ne dzin jos postai?
Niekada nepamirškite, kad žmogus yra patirčių rinkinys. Galbūt jei jūs gyveinme praeitumėte tai, ką praėjo tas žmogus, rašytumėte taip pat ar panašiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 29, 12:06)
Tu esi pilka, Moonte - irgi, Is_Sviesos - irgi.
Nu ir kas kad jus kazka vaidinat ten...

Zinoma, jus kazka turit savito, bet is esmes tokiu daug.

Bukai bepuldinejanciu kaip Aimeja ir nesuvokianciu to beprasmiskumo,
pillnos kompleksu Moontes vaidinancios kazka ten... as nieko pries vaidyba, bet tai neturi rezti aki...
na ir musu mokslininke... Emocine prasme tai nieko nerasta, viskas - iskaiciavimai, o del logikos man irgi yra abejoniu... Na aisku jos kazkiek yra negaletu dirbti savo darbo kitaip, bet nevirsija Ubuntienes.

Todel siulau maziau ieskot, kur save pakelt zeminantt kitus, nes tai jau atrodo pasigailetinai...

Tas pats vyksta ir politikoje... Lyginamasi su Rusija, politikuose ieskoma neesminiu neigiamu dalyku. Tikras bobu ant suoliuko turgelis...
Va Brazauskas buvo grazus vyras ar ne?

Man labiausiai patinka, kad pilka, neidomi ir t.t. Moonte, kazka vaidina...

O ka ana vaidina? Taip ir negali pasakyti, musu zynovas.
Cia is tos pacios serijos, kad ta pati nematoma, pilka Moonte perka SM esancius nikus, kad tave ne pilkas pupuliuk pultu...

Man, tokiai pilkai, nematomai, vaidinanciai, anot taves, kazi ka, ar ne perdaug garbes, tavo samokslo gteoriju? Ar visdelto...

Siaip, Idomucia, su tuo savo demesio troskimu, tu jau nebejuokingas, o apgailetinas. Ubuntes saskaita aprazituoji, is zmoniu demesi kaulyji...

Na gavai mano demesio dozike, siai dienai pakaks.
Atsakyti

Neskaitai. Jam buvo atrašyta dėl gyvūnų mirksiukas.gif Bet supranti, jis gi protingas žmogus, ne koks glušius, nevaikšto gi iš paskos manęs po forumą ir neaiškina man nuolat paie mano šunį ar kitus gyvūnus. Jis gi ne cambalinė ar ne? smile.gif

Jūs absoliučiai pasimetusios elgesyje, nariuose ir šiaip turbūt gyvenime? ax.gif
Atsakyti

Dar visos Remarko ir Markeso knygos ;)

Remarko man irgi labai patiko, o Markeso nepamenu ar bandziau. 

Man atrodo pietu amerikos rasytojai isskirtinai limpa.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 29, 12:51)
Kaip jau minejau, Monteverte linkusi dingti is diskusijos, kai gvildenami jai jautrus klausimai, tam kad neisreiksti savo nuomones. Nes manosi, kad tie du pagerinti yra tikrasis jos uznugarys. Taip ji moka uz bet koki palaikyma, kai jai jo reikia. O jo jai reikia, ji nuo to yra priklausoma. Kitokiu atveju, Idomucia butu istaskytas, kai kalba eina apie gyvunu gerove. Bet, pasirodo gyvunu gerove nublanskta, kai kalba eina jos egzistencija kaip nikas SM forume.

dar viena kvailutė biggrin.gif
Atsakyti
Idomucia nera kvailas, ta kartais tikrai parodo, bet diduma jo postu yra sarsalo sukelimui. "Zmona turi duot is pareigos", "Lietuvoj viskas blogai", "gyvunus reikia zudyti", "nieko jus nesuprantat", "vaikai yra atmatos" ir tt. - tai nera poziuris, o tik raudonas skuduriukas.
Atsakyti