Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 29, 13:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72619692" data-time="1582973631"><div><p>Dar visos Remarko ir Markeso knygos ;)</p></div></blockquote><p>Remarko man irgi labai patiko, o Markeso nepamenu ar bandziau. </p><p>Man atrodo pietu amerikos rasytojai isskirtinai limpa.</p><p></p>

Taip, jų kūryba kaip tapyba , su skoniu ir garsais, spalvomis. .. imk 100 metų vienatvę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 29, 13:04)
Idomucia nera kvailas, ta kartais tikrai parodo, bet diduma jo postu yra sarsalo sukelimui. "Zmona turi duot is pareigos", "Lietuvoj viskas blogai", "gyvunus reikia zudyti", "nieko jus nesuprantat", "vaikai yra atmatos" ir tt. - tai nera poziuris, o tik raudonas skuduriukas.

nu ir? tai ar būtina reaguoti į šaršalą?
ir dar kartą kartoju - jis rašo bendrai, o tai yra labai didelis skirtumas nei kai rašo žmogus asmeniškai. Jei tu ar kitos to skirtumo nejaučiate, nu tai labai blogai
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 29, 14:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72619692" data-time="1582973631"><div><p>Dar visos Remarko ir Markeso knygos ;)</p></div></blockquote><p>Remarko man irgi labai patiko, o Markeso nepamenu ar bandziau. </p><p>Man atrodo pietu amerikos rasytojai isskirtinai limpa.</p><p></p>

Remarkas vokietis?

Man Hemingvejus patiko, ne tik" Seni ir jura" skaiciau. smile.gif
Atsakyti
Dar Bukovskio knygos man labai patinka, turiu jų daug biggrin.gif
Papildyta:
Dar" Zuleicha atmerkia akis" - l gera, sesė davė paskaityti, ll gera
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 29, 12:56)
Aš niekur nelendu. Idomucia yra labai protingas žmogus. Tai ką jis šneka apie šeimą - viena. Bet šiaip jis mąstantis ir politikoje jis labai teisus. Gal jis parašo labai tiesmukai, negražiai, bet jis parašo taip, kaip yra.
Dėl Lutukės, jūs visos pavirtote į cambalas. Tu turbūt skaitei ir pameni laikus kaip cambala man pritardavo, girdavo mano nuomonę įvairiais klausmais? O dabar kad ir ką aš parašyčiau, viskas jai blogai. Nes... jai nepatiko mano nuomonė 2 klausimais. Ir nuo to laiko aš iš labai protingos pavirtau gluša. Nu kaip tau tai? biggrin.gif Lygiai tas pats pas jus su Lutuke. Nu nepatiko nuomonės kažkur, bet jūs nebemokate atsiriboti ir net neįsiskaitote ką ji rašo. O dėl jos realybės, tai jei jau sakykime ji tikrai bloga, tai kas jūs per žmonės, kad dar iš iš forumo vejate? Esate žudikės? Norėtumėt, kad nusižudytų žmogus pvz.? Nes pagal jus ji nieko neturi ir norite paskutinę vietą atimti?
Tikrai nesielgiate kaip protingi žmonės. O jei jums dzin jinai, jos gyvenimas ir t.t., tai kodėl ne dzin jos postai?
Niekada nepamirškite, kad žmogus yra patirčių rinkinys. Galbūt jei jūs gyveinme praeitumėte tai, ką praėjo tas žmogus, rašytumėte taip pat ar panašiai mirksiukas.gif

Ką jau ką, bet išvartyt kaip tau patinka, tu sugebi lotuliukas.gif Jeigu žmogui reikia pagalbos, yra įvairiausių įstaigų, kur galima kreiptis. Ar reikia toleruot šūdais besitaškančią personą tik iš gailesčio?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 29, 13:01)
dar viena kvailutė biggrin.gif

Aha, visos kvailutės, tik judvi su ubuntiene proto gumbai biggrin.gif Kodėl tau nekliūva vištgaidžio kalbos apie gyvūnus, ubuntienės žiaurus elgesys su kate?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 29, 13:04)
Idomucia nera kvailas, ta kartais tikrai parodo, bet diduma jo postu yra sarsalo sukelimui. "Zmona turi duot is pareigos", "Lietuvoj viskas blogai", "gyvunus reikia zudyti", "nieko jus nesuprantat", "vaikai yra atmatos" ir tt. - tai nera poziuris, o tik raudonas skuduriukas.

Koks to tikslas? Dėmesio trūkumas?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 29, 14:24)

Zmona jau isdresavo, evrovizija atsibodo, daugiau nera kaip linksmintis ribotos fantazijos zmogui.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 29, 13:24)

Butent 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 29, 13:56)
Aš niekur nelendu. Idomucia yra labai protingas žmogus. Tai ką jis šneka apie šeimą - viena. Bet šiaip jis mąstantis ir politikoje jis labai teisus. Gal jis parašo labai tiesmukai, negražiai, bet jis parašo taip, kaip yra.
Dėl Lutukės, jūs visos pavirtote į cambalas. Tu turbūt skaitei ir pameni laikus kaip cambala man pritardavo, girdavo mano nuomonę įvairiais klausmais? O dabar kad ir ką aš parašyčiau, viskas jai blogai. Nes... jai nepatiko mano nuomonė 2 klausimais. Ir nuo to laiko aš iš labai protingos pavirtau gluša. Nu kaip tau tai? biggrin.gif Lygiai tas pats pas jus su Lutuke. Nu nepatiko nuomonės kažkur, bet jūs nebemokate atsiriboti ir net neįsiskaitote ką ji rašo. O dėl jos realybės, tai jei jau sakykime ji tikrai bloga, tai kas jūs per žmonės, kad dar iš iš forumo vejate? Esate žudikės? Norėtumėt, kad nusižudytų žmogus pvz.? Nes pagal jus ji nieko neturi ir norite paskutinę vietą atimti?
Tikrai nesielgiate kaip protingi žmonės. O jei jums dzin jinai, jos gyvenimas ir t.t., tai kodėl ne dzin jos postai?
Niekada nepamirškite, kad žmogus yra patirčių rinkinys. Galbūt jei jūs gyveinme praeitumėte tai, ką praėjo tas žmogus, rašytumėte taip pat ar panašiai mirksiukas.gif

Supratau. As suklydau manydama, kad tu protingesne....Dabar aiskiau pasidare, kodel jus visi trys sutariate.
Atsakyti
O kaip jums skaitosi T. Draizeris, Gi de Mopasanas, Balszakas, Stendalis, Dikensas, Londonas...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 29, 13:39)
O kaip jums skaitosi T. Draizeris, Gi de Mopasanas, Balszakas, Stendalis, Dikensas, Londonas...

Oi, šie paauglystėj žalioj jaunystėj laaaabai wub.gif
Papildyta:
Dreizeris išvis po n sykių skaitytas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 29, 13:41)
Oi, šie paauglystėj žalioj jaunystėj laaaabai wub.gif

Tiesa pasakius, klasikinius autorius paskaitineju kas 10 metu, priklausomai kaip seimos kartos auga. GAlimai klasika ir yra klasika, kad kiekviena karta, as tame randu kazka naujo, dar neizvlegto, iki galo nesuprasto, ar anksciau klaidingai interpretuoto...

Pamegik paskaityti dabar. Prizadu, ispudis bus visai kitoks.

Ko neksaitysiu jau niekada, galiu parasyti, kad viduje uzdejau riebu kryziu, Main Rido knygu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 29, 14:05)
nu ir? tai ar būtina reaguoti į šaršalą?
ir dar kartą kartoju - jis rašo bendrai, o tai yra labai didelis skirtumas nei kai rašo žmogus asmeniškai. Jei tu ar kitos to skirtumo nejaučiate, nu tai labai blogai

Bet tu i cambalos sarsala reaguoji kiekviena karta. biggrin.gif
Atsakyti