QUOTE(Monteverte @ 2020 02 29, 12:56)
Aš niekur nelendu. Idomucia yra labai protingas žmogus. Tai ką jis šneka apie šeimą - viena. Bet šiaip jis mąstantis ir politikoje jis labai teisus. Gal jis parašo labai tiesmukai, negražiai, bet jis parašo taip, kaip yra.
Dėl Lutukės, jūs visos pavirtote į cambalas. Tu turbūt skaitei ir pameni laikus kaip cambala man pritardavo, girdavo mano nuomonę įvairiais klausmais? O dabar kad ir ką aš parašyčiau, viskas jai blogai. Nes... jai nepatiko mano nuomonė 2 klausimais. Ir nuo to laiko aš iš labai protingos pavirtau gluša. Nu kaip tau tai?

Lygiai tas pats pas jus su Lutuke. Nu nepatiko nuomonės kažkur, bet jūs nebemokate atsiriboti ir net neįsiskaitote ką ji rašo. O dėl jos realybės, tai jei jau sakykime ji tikrai bloga, tai kas jūs per žmonės, kad dar iš iš forumo vejate? Esate žudikės? Norėtumėt, kad nusižudytų žmogus pvz.? Nes pagal jus ji nieko neturi ir norite paskutinę vietą atimti?
Tikrai nesielgiate kaip protingi žmonės. O jei jums dzin jinai, jos gyvenimas ir t.t., tai kodėl ne dzin jos postai?
Niekada nepamirškite, kad žmogus yra patirčių rinkinys. Galbūt jei jūs gyveinme praeitumėte tai, ką praėjo tas žmogus, rašytumėte taip pat ar panašiai
Ką jau ką, bet išvartyt kaip tau patinka, tu sugebi

Jeigu žmogui reikia pagalbos, yra įvairiausių įstaigų, kur galima kreiptis. Ar reikia toleruot šūdais besitaškančią personą tik iš gailesčio?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 29, 13:01)
dar viena kvailutė
Aha, visos kvailutės, tik judvi su ubuntiene proto gumbai

Kodėl tau nekliūva vištgaidžio kalbos apie gyvūnus, ubuntienės žiaurus elgesys su kate?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 29, 13:04)
Idomucia nera kvailas, ta kartais tikrai parodo, bet diduma jo postu yra sarsalo sukelimui. "Zmona turi duot is pareigos", "Lietuvoj viskas blogai", "gyvunus reikia zudyti", "nieko jus nesuprantat", "vaikai yra atmatos" ir tt. - tai nera poziuris, o tik raudonas skuduriukas.
Koks to tikslas? Dėmesio trūkumas?