Tu nebenusišnekėk taip stipriai. Visiškai jokio skirtumo kodėl, skirtumas yra KĄ. Išsigimėlis.
tai jinai gi pagal save supranta, visus pagal savo elgesį ir gyvenimą lygina

Kalba išėjo apie tai, kad turiu skalbti Idomucia už jo nuomonę, kad blogai būti sobakoliubu ir kankinti šunis. Ir po to buvo bandama pritempti, kad šunys kankinasi tik tada, kai jie užkasami, pririšami prie būdos arba atiduodami į prieglaudas. Tai aš sakau, kad ne, tikrai ne tik tada šunys kankinasi. Kankinasi net ir saugomi, visko būba. Ir tikrai jisai teisus tame sakydamas, kad šuo nebūtinai iš meilės šokinėja, kai šeimininkas grįžta. Jis emelentariai gali tą daryti, nes tikrai bijojo, kad liks alkanas, nesugebės atsidaryti šaldytuvo ir mirs iš bado. Galite tą paneigti? Kaip?
Tiesiog jis žiūri globaliai ir apie tai rašo. O jūs žiūrite tik asmeniškai, tipo: "o aš tai myyyyliu savo šuniuką, kaip jis svoločius taip man rašo? (šypseniukas verksniukas)"
Fu, kaip tu šlykščiai vartaisi. Grynai kaip ubuntienė
Tiesiog jis žiūri globaliai ir apie tai rašo. O jūs žiūrite tik asmeniškai, tipo: "o aš tai myyyyliu savo šuniuką, kaip jis svoločius taip man rašo? (šypseniukas verksniukas)"
Buki zmones tokiu dalyku nesupranta. Buki zmones panasus i neveislinius sunis - supranta tik lazdos ar bizuno kalba.
Apsimeti, kad nematai? Tai daužydavai žmoną vaikų akivaizdoj? Ką vaikai į tai? Per kiek laiko išsikapstė, kai vos ne iki mirties buvai sudaužęs?
😂😂😂
Nu tupyje.
Juos dresiruot nera lengva. Juos tiesiog dauzo lazdomis tol kol jie paluzta ir daugiau neispriesina.
Ex drauge pastebejo, kad drambliai panasus i moteris.
Sita tikrai rasau, ne del pigaus sokiravimo. Tiesiog pamastykit.
Kažin ar ji pati tiki savo kliedesiais🤔
Nu tai rašyk čia, jei tokia apsišvietus, ko siūlai domėtis? Nes pati nei bum bum, ane? Pričiom gamta? Gal nori beglobius iš prieglaudų susirankiot?
Iš kur tu žinai, kad nesirgdavo, apklausą darei? Aha, "gyvendavo" ir niekas nesukdavo galvos dėl jū gyvenimo kokybės ir tik nereikia lia lia apie ilgaamžius šunis.
O ką čia reikia suprast? Išsigimėlis yra, kaip ir jo boba. Juk jokia sveikos psichikos boba negyventų su tokiu
Kažin iš kur, naktį susapnavau b.lia. Va kai lutukė užsmirs eilinį kartą, paklausk jos, kur nukišo šunį. O kodėl taršai montekristą, jei netaršai lutukės ar to išsigimėlio? Ašakos postą šiaip praleidai, apsimeti, kad nematai?
O ne tu issiregistravai is FB kazkokios grupes del pjautyniu apie gyvunus?
Geriau pasakykit ka smagaus savaitgali nuveikete.
Kazka cia maisai apie kitas bobas.
Exe budavo tik kepsteliu per sona ir viskas. Kokie dar cia sudauzymai... Tai apie kitus laikus ir kitas moteris
Iš kur tu žinai, kad nesirgdavo, apklausą darei? Aha, "gyvendavo" ir niekas nesukdavo galvos dėl jū gyvenimo kokybės ir tik nereikia lia lia apie ilgaamžius šunis.
O ką čia reikia suprast? Išsigimėlis yra, kaip ir jo boba. Juk jokia sveikos psichikos boba negyventų su tokiu
Kažin iš kur, naktį susapnavau b.lia. Va kai lutukė užsmirs eilinį kartą, paklausk jos, kur nukišo šunį. O kodėl taršai montekristą, jei netaršai lutukės ar to išsigimėlio? Ašakos postą šiaip praleidai, apsimeti, kad nematai?
nu sorry, aš nepakeisiu savo patirties ir aplinkos

Tai pradėkim nuo kito galo tada. Kokią garantiją duoda sterilizacija? Tik dėl moteriškų/vyriškų ligų tipo. O kitos ligos? Ar visi šunys tik nuo tų ligų miršta? Šunims, pasirodo, šiais laikais net insultai būna

Išsigimėlis sakai... O kur tolerancija?

Kokį postą? nu tikrai nematau

Na ji nemegsta kai ja su dirzu aukleja, ... bet cia kaip tame filme "Nado Fedja, nado"