Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 02, 08:59)
Cia tu apie Lietuva?

Nu jo, kritika verta apmastymu.

Ne, ne apie Lietuvą. Nu va koks durnas, net nesupranti, kad apie tavo apgailėtiną gyvenimą.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 01, 21:35)
Turiu tik mazesni. Ten nera kam gesti.

Arba meluoji, arba nenaudoji.
As turiu. zinau. maudosi mano vaikai, kartais kaimynu vaikai. Chemijos bet kokiu atveju reikia, jei nenori keist vandens kas savaite ar maudytis prarugusiam. uzdangalai, filtrai menkai padeda.
Atsakyti
Tai ar papasakosi, kaip exė gyvena?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 02, 08:16)
Ka manot? Ar su vaikais esat pakankamai artimi lytiskumo tema? Ar ryztumetes gimdyti visi "kartu"?

As esu kategoriskai pries gimdyma namuose.Sudarytos puikios salygos ligoninese, patogios jaukios palatos, kur norint galima ir vaikus pasiimt. Bet as vaiku i si reikala netraukciau biggrin.gif
O nuotraukos - puiku, idomu. tik zinoma ne viesinimui. Esu macius lietuviu fotografes susukta filmuka is gimdymo foto, tai oho kokia stipri emocija pagauta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 02, 09:02)
Tai ar papasakosi, kaip exė gyvena?

Prastai gyvena... Ir cia ne del to, kad prarado mane, tipo kazkoki deimanta.
Del to, kad jai su galva nelabai gerai...

Zmones kurie mus pazista, sako, kad as ja is proto isvariau.

Ir MB taip mano. Nezinau ar tai tiesa... Matai tos protingesnes moterys yra nejausmingos, o jausmingesnem lengvai pavaziuoja stogas.

Tikrai nesu kaltas del visko
Atsakyti
Ja ja, prastai, aha.. O daužydavai ją vaikų akivaizdoj?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 02, 09:10)
Prastai gyvena... Ir cia ne del to, kad prarado mane, tipo kazkoki deimanta.
Del to, kad jai su galva nelabai gerai...

Zmones kurie mus pazista, sako, kad as ja is proto isvariau.

Ir MB taip mano. Nezinau ar tai tiesa... Matai tos protingesnes moterys yra nejausmingos, o jausmingesnem lengvai pavaziuoja stogas.

Tikrai nesu kaltas del visko

O tai kaip tavo exe elgiasi, kad jai su galva negerai? Skraido Visatojj su elfais ar kazka kitokio mato/ girdi?

O ji turi dabar vyra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 02 kovo 2020 - 09:18
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 01, 19:45)
Žinok, geriau išpjaustinėti nei paskui mišrūnus kaip bulves dalint. Būna išimčių, kai sterilizacija negalima, bet visumoj tai yra geras dalykas ir gyvūnai gyvena sau laimingi be jokių stresų, rujų. Katėms rujos išvis ne į sveikatą

Nu tai tavo jorkas by default turėtų 30 metų pragyvent, ane? Jei forumas dar gyvuos, būtinai parašyk kaip sekėsi.

O kas buvo gerai senovėje? Šuo prie būdos šeriamas belekuom gerai? Neribotai besidauginančios katės ir skandinamas prieauglis gerai?
Šiais laikais pilnos prikištos prieglaudos gerai?
Papildyta:

Išsigimėlis psichopatas nuolat propaguoja žiaurų elgesį su gyvūnais, o tau dar kyla klausimas už ką? O kodėl tu taršai montekristą, bet netaršai to išsigimėlio dėl to, kad privertė bobą išmest šunį? Dvigubi standartai pas tave
Papildyta:
Beje, ir ubuntienė atsisakė šuns išvykdama į Airiją, pataršysi?

Dar kartą kartoju, yra kitų ligų, kurias dargi pagilina sterilizacija. Pasidomėk moksliniais straipsniais. Absurdiška kiek galvoti, kad gamta šiaip sau duoda kokius nors organus. Duoda tam, kad išoperuot ania? kai gamtoje chirurgų šiaip jau nėra smile.gif

Gerai tuom, kad taip nesirgdavo, be jokių veterinarų šunys gyvendavo ir be jokių intervencijų.

Tu dar nesupratai dėl ko jis taip rašo? Nu gaila tada smile.gif
Jei boba tikrai mylėtų šunį, niekas jos nepriverstų to padaryt.

O šie faktai iš kur? O kodėl ją turim taršyti, jei Montekristos netaršom?

Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2020 03 01, 20:14)
Kodel taip elgiesi?

ir tau kartoju - nes žinau kodėl jis taip rašo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 02, 09:17)
O tai kaip tavo exe elgiasi, kad jai su galva negerai? Skraido Visatojj su elfais ar kazka kitokio mato/ girdi?

Idomiai jus suprantate psichines ligas. manot, kad jei jau zmogui problemos, tai rekdamas lekia laukais ar kliedi. Deja deja

Yra mokslu daktarai, kurie padare rimtus ir naudingus mokslinius darbus, bet ir psichuskiu pacientai.
O ka jau kalbet apie paprastesnius.
Na ji mano, kad ji turi atgamtiniu galiu, gali matyti dvasias, daug bendravo su burejomis...

O siaip, tai ji labai gabi, sugebejo baigti antra universiteta uzsienyje

turi "drauga"... na kas ja dabar ims
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 02 kovo 2020 - 09:23
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 02, 09:22)

Na ji mano, kad ji turi atgamtiniu galiu, gali matyti dvasias, daug bendravo su burejomis...

Grynai monteverte😂
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 02, 09:19)
Dar kartą kartoju, yra kitų ligų, kurias dargi pagilina sterilizacija. Pasidomėk moksliniais straipsniais. Absurdiška kiek galvoti, kad gamta šiaip sau duoda kokius nors organus. Duoda tam, kad išoperuot ania? kai gamtoje chirurgų šiaip jau nėra smile.gif

Gerai tuom, kad taip nesirgdavo, be jokių veterinarų šunys gyvendavo ir be jokių intervencijų.

Tu dar nesupratai dėl ko jis taip rašo? Nu gaila tada smile.gif
Jei boba tikrai mylėtų šunį, niekas jos nepriverstų to padaryt.

O šie faktai iš kur? O kodėl ją turim taršyti, jei Montekristos netaršom?

Nu tai rašyk čia, jei tokia apsišvietus, ko siūlai domėtis? Nes pati nei bum bum, ane? Pričiom gamta? Gal nori beglobius iš prieglaudų susirankiot?

Iš kur tu žinai, kad nesirgdavo, apklausą darei? Aha, "gyvendavo" ir niekas nesukdavo galvos dėl jū gyvenimo kokybės ir tik nereikia lia lia apie ilgaamžius šunis.

O ką čia reikia suprast? Išsigimėlis yra, kaip ir jo boba. Juk jokia sveikos psichikos boba negyventų su tokiu

Kažin iš kur, naktį susapnavau b.lia. Va kai lutukė užsmirs eilinį kartą, paklausk jos, kur nukišo šunį. O kodėl taršai montekristą, jei netaršai lutukės ar to išsigimėlio? Ašakos postą šiaip praleidai, apsimeti, kad nematai?
Atsakyti
[quote=Moonte,2020 03 01, 20:44]
Kiek save pamenu, nei vieno turimo augintinio neisigijau, dazniausiai susirenku ka ismeta, tie kurie mano, kad zino kaip reikia elgtis su gyvunais, todel perka juos tenkindami savo ego.
O kaip saugojate savo suni nuo suvazinejimo nuosaveme bute? As suprantu, kad paciai atrodo, klausimas durnas, kaip ir man tasmtos aiskinimas man, kaip man derejo rupintis sunimi. Na bet, sorry, mano sodybos teritorija, tai yra mano nuosavybe, ar as ir vaikus turiu pririsineti ant virvuciu, ar i vojera, kad jie nesliauziotu ant pilvu ir netirinetu vabaliuku? Nes tas, nuostabusis, anot jusu degradas, tik per metra nuo vaiku suvazinejo ju drauga. Todel as siulyciau, pries aiskinant man, kaip as turiu elgtis su sunyciu, suvokti, kad suo buvo ne viesoje vietoje. Viesoje vietoje jis VISADA BUVO SU PAVADELIU, buvo cipuotas, kastruotas, jam atlikta vakcinacija, ne tik privalomas paketas, bet ir nuo erkiu sukeliamu ligu.
Jus rimtai galvojate, kad tik jus suprantate, kad gyvunus rujos metu reikia priziureti? ASaka neigali to suvokti? Negi skaitydama Asakos posta negebejot jo iki galo suvokti, kad ilgus metus saugota kale pabego... Del VIENOS NELEMTOS zmogiskos klaidos, kale praslydo pro koju tarpa, nespejo sugauti.. Tai vadinama zmogisku faktoriumi.
Bet kaip suprantu, tamsta klaidu nedarot, toks antzmogis vaiksciojantis. Nes normalus zmones, linke klisti.
Taigi nekalbam dabar apie tai, kad privalome neklysti, būti tobuli ir t.t.
Kalba išėjo apie tai, kad turiu skalbti Idomucia už jo nuomonę, kad blogai būti sobakoliubu ir kankinti šunis. Ir po to buvo bandama pritempti, kad šunys kankinasi tik tada, kai jie užkasami, pririšami prie būdos arba atiduodami į prieglaudas. Tai aš sakau, kad ne, tikrai ne tik tada šunys kankinasi. Kankinasi net ir saugomi, visko būba. Ir tikrai jisai teisus tame sakydamas, kad šuo nebūtinai iš meilės šokinėja, kai šeimininkas grįžta. Jis emelentariai gali tą daryti, nes tikrai bijojo, kad liks alkanas, nesugebės atsidaryti šaldytuvo ir mirs iš bado. Galite tą paneigti? Kaip?
Tiesiog jis žiūri globaliai ir apie tai rašo. O jūs žiūrite tik asmeniškai, tipo: "o aš tai myyyyliu savo šuniuką, kaip jis svoločius taip man rašo? (šypseniukas verksniukas)"

Atsakyti