Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 02, 10:40)
Debile... Savo vaikus tada vesk i shunu mokykla, kam tau tie zmones mokytojai, jei tau gyvuliai protingesni. Ir susirgus eik pas sobaka gydytis...
Kliedi, bet gal jausk saika

Vargšas išsigimėli, tave šuo gal ir mylėtų, bet su žmonėm prasti reikalai, ane? Realiai, nu kas gali mylėti tokį išsigimusį tvarių? Gailėtis- taip, bet mylėti? Ne be reikalo visokias psichines ligones pritrauki, normali tau nenusišviečia, grynai freakų šou. Žinok, skirtingai nei bobos, šuo tave besąlygiškai mylėtų, jam būyų nesvarbu, ksd freakas esi. Bet ir gerai, už ką šuniui tokia nelaimė, ir gerai, kad nesiartini
Ir tu ne žmogus, tu- tvarius. Vargšas apgailėtinas dvikojis, šiukšlė žmogaus pavidale.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 02 kovo 2020 - 10:49
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 02, 10:48)
Vargšas išsigimėli, tave šuo gal ir mylėtų,

O tave gal kirmeles myletu ar erkes.

Valink su savo susmirdusiu sobaku meile, net nesuvoki uo skiriasi meile nuo isgyvenimo instinkto. Sugyvulejai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 02, 10:58)
O tave gal kirmeles myletu ar erkes.

Valink su savo susmirdusiu sobaku meile, net nesuvoki uo skiriasi meile nuo isgyvenimo instinkto. Sugyvulejai

Tave tai tikrai mylės kirmėlės, kai nudvėsi. Įtariu, niekas net neverktų dėl tokio šiukšlės, o vat dėl šunų žmonės verkia. Įsivaizduok, kai "sobaka" yra daug kam brangesnis nei tu?
Papildyta:
Maždaug įsivaizduoju, kaip atrodė tavo žmona, kol gyveno su tavim
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 02 29, 11:53)
Aš tikrai labai norėčiau ir būčiau dėkinga, jei man kas nors praneštų, jog reikalinga pagalba mano suaugusiai dukrai, kuri realybėje tiek vieniša, kad forume leidžiasi žeminama ir niekaip nesugeba sugrįžti normalų gyvenimą. O kas daugiau gali padėti jei ne artimieji? Savo mamai tu nerūpi, nes suaugai? Na gal. Man tai rūpės mano vaikai visada, nesvarbu kiek jiems metų būtų. Bet gal tu to nesugebi suvokti, nes net maži tavo vaikai tau nerūpėjo, leidai laiką SM daug metų. Jei man kas parodytų mano dukros tokias rašliavas, šiandien susidėčiau lagaminus ir skirsčiau pas ją, nes tavo gyvenime tikrai, kažkas blogai. Tu tiesiog esi vieniša ir tau reikia pagalbos. Joks normalus žmogus neleis taip savęs žeminti ir nebus ten, kur atvira forma jam sako -eik n....Joks.

Aimeja eik tu nx debile biggrin.gif Tu pati bent suvoki,kad prisijungi cia kas menesi tik man pasakyti, kokia as nesveikia, tau paciai su galva viskas gerai, su mokejimu bendrauti, adekvatumu, tekstu supratimu?
Jei tave kazkas cia zemina, pasiuntes nx, ar pavadines durrne, ar debile ir tu i viska reaguoji, tai greiciau eik pas koki psichoterapiauta. As gyvenime reaguociau atitinkamai pagal aplinkybes, jei kas panasei issireikstu, o cia jus mano laboratorines ziurkytes ir tiek, tai nesusireksmink taip labai, mirksiukas.gif Laimei yra keli adekvatus zmones, su kuriais cia imanoma bendrauti, o kitos jus visos siaip fono triuksmas.

Ir nespresk pagal save apie kitus, jei tavo vaikai tokie nesavarankiski ir nesugebantys subresti,kad net suaugusius juos turi popinti, jais rupintis tai ne visiem taip. As jau pati tokiu metu, kai galeciau teoriskai buti mociute, o ji man dar mano mama kisa, ne nu to[pine debile esi, kokiu reta lotuliukas.gif Man ritmai krelia susirupinima tavo psichologine busena, nesugebejimas paleisti savo vaikus, leisti jienm gyventi savo gyvenimus, nu ne duok dieve toki amamele, kuri paskui su cimodanais lakstytu doh.gif jauciu adreso neduociau biggrin.gif
O kaip kas man rupi tikrai ne tavo smegenelem suprasti, nepersitemk, eik geriau savo siema ir svao vaikais rupintis ar sakau koki suniuka isigyk, matosi motiniski instinktai neisnaudoti taip ir liko... matomai mazai laiko prie mazu savo vaiku buvai...nuo kada atidavei i darzeli? unsure.gif
Nu va tikiuosi man nebeberasysi, gi nebendrauji su zmonem, kurie tave nx siuncia ar ne? bigsmile.gif
Atsakyti
Aimėja, žiūrėk kaip ji draskosi, pataikei kaip pirštu į akį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 02, 12:03)

Niekas cia nesidrasko, tiesiog atejo gatvine ir dabar cia patvorio purvyno lygis.
O dabar dar pasikeik. Airijos forumuose tai butum ismesta, bet kadangi anglu nemoki, tai koks tau skirtumas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 02, 12:05)
Niekas cia nesidrasko, tiesiog atejo gatvine ir dabar cia patvorio purvyno lygis.
O dabar dar pasikeik. Airijos forumuose tai butum ismesta, bet kadangi anglu nemoki, tai koks tau skirtumas

Matau, kad atėjo patvorinė ubuntienė, iškart užsmirdo, palaiko tau kompaniją šikdama, abu labu tokie biggrin.gif
Rašau ir kalbu keliom kalbom, ko nepasakyčiau apie tave ar silpnaprotę ubuntienę. O ko tu lietuviškam forume ištisai smirdi? Pyzdink į angliškus ir ten reikškis biggrin.gif ai nu supratau, nemoki kalbos, ok. Senbezdoms sunku išmokti, nieko nepadarysi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 02 kovo 2020 - 12:11
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 02, 08:16)
Labas rytas 4u.gif

Vis daugiau kalbant apie prieraišiąją tėvystę, apie gimdymą namuose, apie palankias sąlygas gimdyvei, pasigirsta ar pasimato fotografijose atvejų, kai gimdyme dalyvauja ne tik vyras, bet ir vyresni vaikai. Lietuvoje kol kas tokia praktika itin reta.

Ka manot? Ar su vaikais esat pakankamai artimi lytiskumo tema? Ar ryztumetes gimdyti visi "kartu"?

https://m.delfi.lt/s...php?id=83620013

Mane eilini karta glumina, kai s... vyniojamas i blizganti popieriuka. Si karta "prieraisi tevyste"... O ka, jau tie kurie kartu su vaikais negimde, to "prieraisumo" seimoje maziau? Cia jau, sorry, kaip su veganais, kurie isijuose irodineja, kad ju mityba sveikiausia... Uzmirsdami kad sveika mityba yra SUBALANSUOTA.

Mane visada trikdo krastutinumai. Todel ir savo vaikam sakau, jei matote, kad prasideda ULTRA... bukite demesingi, cia kazkas negerai.

VA kur ta riba... Na jei vaikas dalyvauja gimdyme, suprask ruosiamas, tolimesniam bla bla (nerasinesiu pateisinamu kliedesiu, durneliams pateiktu, ir pasleptu po skambiom frazem, kad geriau surytu)

Na o kodel, teveliui, va taip, neparuosti savo mergaiciu tolimesniam suagusiu gyvenimui ir neatemus "nekaltybes"? Ar mamymtei, savo organzimo deka, neprademonstuoti suneliams moters kuno ypatybes, parsuotti juos seimyniniam gyvenimui, padaryti paciom juos gerais meilzuiais... Kas geriau pasirpupins vaikeliasi jei ne prieraisus teveliai?

Kodel, moters gimdymas, yra geriau, nei mergaites rankoje laikomas vyros "sysalas"?

Visa mesla, esant norui, galima taip graziai pateikti, rasti tokiu rimtu, nenugincyjamu argumentu...

Bet va, klausimas, kur ta musu riba? Kur zmoniu smegenys?

Su vaikais seimoje kalbames apie viska, saziningai, be tabu. Skirtumas tik tame, kad informacija filtruojama, priklausomai kiek vaikui metu.

Mano marteles ir be vaiku dalyvavimo gimdyme, puikiausiai sugeba juos paruosti susitikimui su naujagimiu.

QUOTE(Žu žu @ 2020 03 02, 09:02)
Arba meluoji, arba nenaudoji.
As turiu. zinau. maudosi mano vaikai, kartais kaimynu vaikai. Chemijos bet kokiu atveju reikia, jei nenori keist vandens kas savaite ar maudytis prarugusiam. uzdangalai, filtrai  menkai padeda.

Bet tai eilini karta parodo, kas anapus ekrano. Ko vertas jo ZODIS. O apie tolimesni jo vatymasi net ir komentuoti neverta. Brandus zmones taip nesielgia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 02 kovo 2020 - 12:12
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 29, 09:56)
Ji tiesiog nemoka bendrauti.

Va tu ir tavo drauges tai tikrai mokat biggrin.gif , apvarei nesenai Induizma ispazystamcias moteris, bent isivaizduoji, kiek tai milijonu? Apvarei rusus. Tavo drauge cambala nuolat varo ant veganu, zmoniu kurie rupinasi svara gamtos, Montekrista, Moonte siaip loja ant visu, kas ju neglosto, nes ikast negali. Is sviesos is vis turmpinasi, kai kazkas pasakoma uz jos narvelio ribu, savo to kvailo feminizmo ideju net negali apginti, net diskutuoti negali ta tema, nes jei kas ne pagal ja vadinasi pezalai, nusisnekejimas biggrin.gif
Savo nuomones isreiksti nemokat, be visu tu debile, nusisnkei, ar subtilesniu keiksmu, kaip Moonte moka biggrin.gif ir t.t. ad homenem kaip trydos is jusu liejasi, bet idomu jusu ta desperacija stebeti.

Ir taip Idomucia gerai apstebejo jus nesat man lygevercios pasnekoves, per slabos, net nereikia kazkiek pavarginti smegenu, kad jum atsakyti, kad iskeltumet kokia idomia ideja, kad moketumet ja apginti, nu nera pas jus to.... elementariai net teksto suvokimas slubuoja. Gerai, kai zmogus moka bent viena kalba gerai rasyti, blogai, kai daugiau nieko ir nebemoka. Yra du modai galvoje, kai skaitai teksta ir ieskai klaidu ir kai skaitai ir giliniesi i esme, jus nuolat ant to pirmo, paskui is panasiu zodziu bandot suregzti kazkokia minti, nu bet nesigaudot.Tda prikuriat savo, tada as jums skau, akd nusisnekejot, pirkuret, tada ispustom akim paradeda, o kaip t taip gali apie mus lotuliukas.gif komikes, Va ka galit bendrauti tai apie maista, pysiu, dar soda-darza siek tiek, bet irgi parasau ka daugiau, uzluzta jusu serveriai ir prasideda keiksmai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 02, 12:03)

Ji jau nebesugeba net savo fraziu susigalvot, kitu nariu frazes( " laboratorine ziurke" as montevertei taikydavau) biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 29, 12:10)
As turiu jums intymu klausima.
Ar kai sedit prie SM uzsirisat skarutes? Manau jos padetu dar geriau ieiti i role
Papildyta:

Taigi ji grietai nepritaria, neastebejai?
tai nereiskia, kad turetu uzsiloti puldama.
Ir pasako, kad neritaria ir pasisaipo ir igelia...
Nepastebi...

lotuliukas.gif

Butent jom to nesuprasti, kas yra diskusija. Kiek mes su Monteverte ir Given ir paciu tavim gincyjames, diskutuojam , nesutinkam, nu bet nenusirito diskusija iki tokio lygio, kad issikeikti ir durnintis.
Cia esme, kad ne mes vienas kitam nepritariam ar pritariam, o kad jom katuciu neplojam ir t.t.
Atsakyti
Jaučiat, kiek trydos paklodžių pareis, kol ubuntienė į visus postus atsakys? fear.gif
Atsakyti