QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 02, 08:16)
Labas rytas
Vis daugiau kalbant apie prieraišiąją tėvystę, apie gimdymą namuose, apie palankias sąlygas gimdyvei, pasigirsta ar pasimato fotografijose atvejų, kai gimdyme dalyvauja ne tik vyras, bet ir vyresni vaikai. Lietuvoje kol kas tokia praktika itin reta.
Ka manot? Ar su vaikais esat pakankamai artimi lytiskumo tema? Ar ryztumetes gimdyti visi "kartu"?
https://m.delfi.lt/s...php?id=83620013
Mane eilini karta glumina, kai s... vyniojamas i blizganti popieriuka. Si karta "prieraisi tevyste"... O ka, jau tie kurie kartu su vaikais negimde, to "prieraisumo" seimoje maziau? Cia jau, sorry, kaip su veganais, kurie isijuose irodineja, kad ju mityba sveikiausia... Uzmirsdami kad sveika mityba yra SUBALANSUOTA.
Mane visada trikdo krastutinumai. Todel ir savo vaikam sakau, jei matote, kad prasideda ULTRA... bukite demesingi, cia kazkas negerai.
VA kur ta riba... Na jei vaikas dalyvauja gimdyme, suprask ruosiamas, tolimesniam bla bla (nerasinesiu pateisinamu kliedesiu, durneliams pateiktu, ir pasleptu po skambiom frazem, kad geriau surytu)
Na o kodel, teveliui, va taip, neparuosti savo mergaiciu tolimesniam suagusiu gyvenimui ir neatemus "nekaltybes"? Ar mamymtei, savo organzimo deka, neprademonstuoti suneliams moters kuno ypatybes, parsuotti juos seimyniniam gyvenimui, padaryti paciom juos gerais meilzuiais... Kas geriau pasirpupins vaikeliasi jei ne prieraisus teveliai?
Kodel, moters gimdymas, yra geriau, nei mergaites rankoje laikomas vyros "sysalas"?
Visa mesla, esant norui, galima taip graziai pateikti, rasti tokiu rimtu, nenugincyjamu argumentu...
Bet va, klausimas, kur ta musu riba? Kur zmoniu smegenys?
Su vaikais seimoje kalbames apie viska, saziningai, be tabu. Skirtumas tik tame, kad informacija filtruojama, priklausomai kiek vaikui metu.
Mano marteles ir be vaiku dalyvavimo gimdyme, puikiausiai sugeba juos paruosti susitikimui su naujagimiu.
QUOTE(Žu žu @ 2020 03 02, 09:02)
Arba meluoji, arba nenaudoji.
As turiu. zinau. maudosi mano vaikai, kartais kaimynu vaikai. Chemijos bet kokiu atveju reikia, jei nenori keist vandens kas savaite ar maudytis prarugusiam. uzdangalai, filtrai menkai padeda.
Bet tai eilini karta parodo, kas anapus ekrano. Ko vertas jo ZODIS. O apie tolimesni jo vatymasi net ir komentuoti neverta. Brandus zmones taip nesielgia.