Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Aimeja @ 2020 02 29, 12:11)
Jei aš tau atrodau pilka, tai reiškia su manim viskas gerai.  biggrin.gif O jei rimtai, tai tavo nuomonė man giliai  giliai p..., aš tą jau tau sakiau.
Ne, negražus.

o kodel manai, kad man tavo ir tavo chebranciu nuomone, zinutes ir visa kita ne giliai px? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 29, 12:16)
Sitas mane nustebino. Baisejausi Idomucios rastais apie gyvunus, Monteverte tik galva pakraipe. O taip dergiasi ant kai kuriu uz palyginus smulkmenas ar netgi tuos pacius gyvunus.
Vadinasi, jos meile gyvunams netikra, tik pretekstas pasidergt ant kitu? g.gif
Monteverte butu gana normali ir faina, jeigu nesipadlyzintu ar nebijotu issakyt kategoriskai priesinga nuomone.

Tai,kad ne taip buvo. Jis ne apie gyvunus, o gyunu augintojus rase, gyvunai tera gyvunai i rvbel ne taip supratot? bigsmile.gif . O kiek tokiu augintoju, kaip Monteverte, kuriai suo realiai seimos narys? Daugumai gi reikia mielo zaisliuko...
ji nebijo issakyti ir issako, tik jus kiaunes nematot, nes nekeikia nariu cia, iskyrus pagerintaja ligone lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 02, 12:17)
o kodel manai, kad man tavo ir tavo chebranciu nuomone, zinutes ir visa kita ne giliai px?  bigsmile.gif

Bet supranti, visiems giliai px, kad tau px. O ko tu čia paklodesvieną po kitos pili, jei tau px? Nes dar ir kaip ne px, ane?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 02, 12:17)
Jaučiat, kiek trydos paklodžių pareis, kol ubuntienė į visus postus atsakys? fear.gif

Ainam geriau per ta laika, arbatos puodeli islakti.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 02 kovo 2020 - 12:22
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 02, 12:20)
Jis ne apie gyvunus, o gyunu augintojus rase,  ne taip supratot?

pagerintaja ligone lotuliukas.gif

"Toks šuo pas mane jau sūpuotusi kilpoje" oi ne, tikrai ne apie gyvūnus. Verčiau tylėk, tu šiukšle. Kaip parašyta, taip ir supratom, tik tu, pilnatine į pušį atsitrenkus viską "teisingai" supranti biggrin.gif

Tave? Nes nuo pat tavo pasirodymo forume, ta pagerinta ligonė esi tu pleasantry.gif ir ne manęs vienos tai nuomonė, jei nepastebėjai.

O pagal ką tu sprendi, kad montevertės šunėkas jai yra šeimos narys? O tau katė tik valkata, jeigu ji susirgs ar nutrenks mašina, sakysi, kad tokia jos karma, dvasios ubage tu.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 03 02, 12:20)
Ainam geriau per ta laika, arbatos puodeli islakti.

Jau išlakiau biggrin.gif Man savotiška atrakcija stebėt šitą cirką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 02 kovo 2020 - 12:30
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 02, 12:20)
Bet supranti, visiems giliai px, kad tau px. O ko tu čia paklodesvieną po kitos pili, jei tau px? Nes dar ir kaip ne px, ane?

Lai raso, juk niekas neskaito.

Pasidalinsiu, gal patiks, Liucijos darba. Jei gerai pamenu, pati esi prie meno, turi auksines rankeles.

Liucijos tinklapis

Labai grazus, bent jau mano akimis darbai, puikiausia dovana, o ir paciai malonu i rankas paimti.

O kokios vaisines prasmingos, kiek daug prasmingu sasaju galima atrasti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 02 kovo 2020 - 12:30
QUOTE(Moonte @ 2020 02 29, 18:26)
Va, o as vis galvoju, skaitadma eiline, Idomucios deklaracija, suprask koks jis bla, bla bla ekgggzpertas.

Siaip, as tau siulau paskaityti Nikolo Makiavelio "Mandragora". Zinoma, jei uzteks proto suvokti kas ten rasoma  mirksiukas.gif Tai siek tiek ausktesnis lygmuo nei testuoti SM bobinciu.

NU va eilines adhominem trydos pavzydys, atsakyams ne i iskeltas mintis, o kabinejimasis pire kalbetojo mirksiukas.gif
Ir tavo tokiu postu dauguma Moonte.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 02, 12:32)
NU va eilines adhominem trydos pavzydys, atsakyams ne i iskeltas mintis, o kabinejimasis pire kalbetojo  mirksiukas.gif
Ir tavo tokiu postu dauguma Moonte.

Tu pirma savo ad hominem pavyzdžius susirankiok, kvanka.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 29, 18:27)
Prie ko Brazauskas? Negrazus. O Brazauskiene visai nieko.
Man va Zuokas grazus, Simasius grazus, Landsbergis jaunelis grazus, Karbauskis kol nebuvo toks storas irgi visai nieko
O kas?

Fui visi nekokie is vis nera graziu politiku biggrin.gif bet prie ko jiem grozis?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 02, 12:58)
Aimeja eik tu nx debile  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Oi, kaip pasiuto Airijos Danguole. Taip ir zinojau. Pataikiau gerai. Vistik geda butu. Nebijok nesakysiu niekam. Jie nekalti, kad tu durne, kam nervuoti zmones. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 03 02, 12:29)
Lai raso, juk niekas neskaito.

Pasidalinsiu, gal patiks, Liucijos darba. Jei gerai pamenu, pati esi prie meno, turi auksines rankeles.

Liucijos tinklapis

Labai grazus, bent jau mano akimis darbai, puikiausia dovana, o ir paciai malonu i rankas paimti.

O kokios vaisines prasmingos, kiek daug prasmingu sasaju galima atrasti...

Toks ten ir "menas", nerti žaislai biggrin.gif labai retai tuo užsiimu, kai netingiu.

Labai gražūs darbai👍
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2020 02 29, 18:42)
Deja, bet neseniai teko nemaloniai nustebti, koks mažas šiais laikais literatūros vaikams ir jaunimui pasirinkimas?
Marti šiaip ne taip gavo I knygą apie Vinetu (seno leidimo), o naujai neleidžiamos nei K. Majaus, nei Dž. Kuperio knygos, o mūsų ir promočiučių namų bibliotekėles anūkai baigia suskaityti.

Nejaugi, siais laisviu, nepriklausomybes laikais? bigsmile.gif
As taip parasyciau butu varymas ant Lietuvos biggrin.gif tau gauciau begale argumentu, kad taip nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 02, 12:33)
Tu pirma savo ad hominem pavyzdžius susirankiok, kvanka.

Na kodel gi, as pvz. dziaugiuosi, kad bent jau taip ji isisavino, kas yra ad hominem.

Belieka tiketis, nors zinau, kad viltis durniu motina, ji prades ir pati pastebeti savo neva diskutavimo maniera.

Jei ka, as niekada neveidmainiavau, tiesiai sviesiai rasau, kad as lebudyju etiketes, kaip ir rasau ad hominem, nevaidindama tai diskusija. O svrbiausia, apie ad hominem, pastoviai rekia pilnaja ta zodzio prasme jos prietelka given444. Kaip pati, kaip ir lutuke, pastoviai tai praktikuoja.
Atsakyti