Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2021 01 30, 22:15)
Tu savo paciame pirmame sakinyje bandei uzkabinti mane. As susimylėjau ir parasiau tau, nes tu akis pražiūrėjai manęs ieškodama  biggrin.gif
Papildyta:

Tau tavo gera figura moteriškos laimės neatnešė. Visi mamkose tai žino.

Ir vėl tave kamuoja didybės manija, čia yra psichinė liga. Kokia tu "laiminga", matosi iš tavo komentarų, kai neliko su kuo pasikapot, pradėjai drožt pilnatines, ypač savo tapkę🤣 o ji taip stengėsi, lindo lindo tau į subinę, taip ir nesulindo🤣tau šūdo pilstymas reikalingas kaip oras, tu be to gyventi negali, laimingoji😆
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 01 30, 22:53)
Ir vėl tave kamuoja didybės manija, čia yra psichinė liga. Kokia tu "laiminga", matosi iš tavo komentarų, kai neliko su kuo pasikapot, pradėjai drožt pilnatines, ypač savo tapkę🤣 o ji taip stengėsi, lindo lindo tau į subinę, taip ir nesulindo🤣tau šūdo pilstymas reikalingas kaip oras, tu be to gyventi negali, laimingoji😆

Cia tavo toks budas man prisipažinti meilėje biggrin.gif
Atsakyti

Tu savo paciame pirmame sakinyje bandei uzkabinti mane. As susimylėjau ir parasiau tau, nes tu akis pražiūrėjai manęs ieškodama biggrin.gif
Papildyta:
Tau tavo gera figura moteriškos laimės neatnešė. Visi mamkose tai žino.

As kartais paziuriu i tas figuringas ,tai ne visom pasiseke.Aisku, pas jas eile  bet dar reikia ir proto turet. Svarbu ,jie laimingi 😂😂😂

Atsakyti
O pagaliau twix lazdeles susitiko, neilgai isbuvo viena be kitos biggrin.gif
Atsakyti
Kai zmogus 'gyvas', tai su juo idomu ir pasipykti. O kai zmogus nūdnas, tai net nesinori skaityti jo paklodziu.
Atsakyti

Tai jei sedi su vaikais namuose ,reikia su kazkuo pakalbeti .... o dar nuostalgija lietuviskai rasantiems .

Nu gal islysim is karantino , jau blt nx  atsibodo ,negaliu 

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 02 01, 22:27)
<p>Tai jei sedi su vaikais namuose ,reikia su kazkuo pakalbeti .... o dar nuostalgija lietuviskai rasantiems .</p><p>Nu gal islysim is karantino , jau blt nx  atsibodo ,negaliu </p>

biggrin.gif biggrin.gif jeibogu jau atsibodo
Atsakyti
<p>Tai jei sedi su vaikais namuose ,reikia su kazkuo pakalbeti .... o dar nuostalgija lietuviskai rasantiems .</p><p>Nu gal islysim is karantino , jau blt nx  atsibodo ,negaliu </p>

Sedi su vaikais, tai gal idomiau nei sedeti vienai...?

O ka tas karantinas? Nereikia miestuose gyventi ir nebus problemu
Atsakyti
As kai esu intraverte, tai man zmoniu gali ir nebuti. Turiu ir be ju ka veikti. Vieno pasiilgau - kavinukių
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 01, 23:09)
As kai esu intraverte, tai man zmoniu gali ir nebuti. Turiu ir be ju ka veikti.  Vieno pasiilgau - kavinukių

Nusipirk gera kavos aparata ir rusiniu pupeliu
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 01, 23:10)
Nusipirk gera kavos aparata ir rusiniu pupeliu

Turiu biggrin.gif
Ne tas. Mes turime savo muestelyje baltą kavinę vieną. Kai ieni - atsiduri vos ne 'Alisa veidrodzio karalysteje'. Tokio tipo kavines - nwpakartojamos.
Atsakyti

gal streikuokim? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 01, 23:09)
As kai esu intraverte, tai man zmoniu gali ir nebuti. Turiu ir be ju ka veikti.  Vieno pasiilgau - kavinukių

ir man tas pats. Nu ir vasaros kas be ko pasiilgau
Atsakyti