Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

stipriausi veganai siautėja smile.gif
bet tai koks grakštumas visgi, ką reiškia laukinis, neužsisėdėjęs smile.gif iš viršaus atrodo tarsi tigrai sėlintų
https://www.gismeteo...ru-banda-video/
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 02 01, 20:27)
jau blt nx  atsibodo ,negaliu </p>

keliese namie sedit?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 02, 08:21)

ir man tas pats.

ko kavinukėse užsisakai?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 02, 10:59)
ko kavinukėse užsisakai?

ko randu skaniausio ir tinkamiausio. Be užėjimo į kavines nepraeina išvykos vis tiek. Neprisidėsi gi sumuštinių su dešra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 02, 10:21)
gal streikuokim? biggrin.gif
Papildyta:

ir man tas pats. Nu ir vasaros kas be ko pasiilgau

na va lenkai pastreikavo ir atsidaro ten viskas, saunuoliai, kiek zmones dar taip kentes ir tyles neisvaizduoju, na dar vilti turi del vakcinos, bet manau, kai pamatys, kiek ji kenkia ir kiek neveiksni, kazin ka toliau darys biggrin.gif
jau dabar vokieciai atsisako skieptyti zmones vris 65, tie, kurie is vis labiausiai kencia nuo to covid, absurdai...bet yra tokiu buku pavyzdingai paklusniu pilieciu, kad net baisu darosi, jiem pasakytu vaikscioti valso zingzniu ir soktu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 02, 10:41)
stipriausi veganai siautėja smile.gif
bet tai koks grakštumas visgi, ką reiškia laukinis, neužsisėdėjęs smile.gif iš viršaus atrodo tarsi tigrai sėlintų
https://www.gismeteo...ru-banda-video/

baisoka butu susitikti miske biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 02, 11:48)
baisoka butu susitikti miske  biggrin.gif

mama viena eidama buvo sutikusi, kai aš dar vaikas buvau. Bet ji sutiko visiškai pamiškėje, ne pačiam miške. Ėjo labai pasinėrusi į save, į savo rūpesčius. Žvilgtelėjo viena akim ir pagalvojo, kad karvės biggrin.gif Mama mano drąsuolė, nieko niekada nebijo. Pareina, kaimynė ją sustabdo išvertusi akis ir sako: tai kaip tu praėjai, kaip tu nerėkei, nebėgai? blink.gif Mama nesupranta: ko sako? kodėl turėjau? Ta sako: gi tu pro stumbrų bandą praėjai. Mamai tik tada dašilo biggrin.gif
Papildyta:
oi anksčiau tiek tų žvėrių buvo, dabar vaikams nebūtų ko parodyti natūralioje gamtoje, ne zoo. Pamenu su tete bėgiojam ryte miške, dar tamsu buvo. Man kokie 6-7 metai gal buvo. Matau priekyje kažką tokio storo ir juodo. Sakau tetei: pažiūrėk, kažkokia stora boba irgi bėgioja biggrin.gif Tete sako, kad gal labiau šernas biggrin.gif
Jis irgi buvo sutikęs kažkada šernų šeimyną. Sakė nesmagu buvo, nes jie gi labai vaikus gina. Tai užsiglaudė už medžio ir praėjo. O mamai kartą liūdnai baigtis galėjo, nes briedžių banda išgąsdinta šalimais pravarė. Sakė koks šniokštimas, medžiai tik traška. Įspūdingai baugu
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 02, 11:57)
mama viena eidama buvo sutikusi, kai aš dar vaikas buvau. Bet ji sutiko visiškai pamiškėje, ne pačiam miške. Ėjo labai pasinėrusi į save, į savo rūpesčius. Žvilgtelėjo viena akim ir pagalvojo, kad karvės biggrin.gif Mama mano drąsuolė, nieko niekada nebijo. Pareina, kaimynė ją sustabdo išvertusi akis ir sako: tai kaip tu praėjai, kaip tu nerėkei, nebėgai? blink.gif Mama nesupranta: ko sako? kodėl turėjau? Ta sako: gi tu pro stumbrų bandą praėjai. Mamai tik tada dašilo biggrin.gif
Papildyta:
oi anksčiau tiek tų žvėrių buvo, dabar vaikams nebūtų ko parodyti natūralioje gamtoje, ne zoo.  Pamenu su tete bėgiojam ryte miške, dar tamsu buvo. Man kokie 6-7 metai gal buvo. Matau priekyje kažką tokio storo ir juodo. Sakau tetei: pažiūrėk, kažkokia stora boba irgi bėgioja biggrin.gif Tete sako, kad gal labiau šernas biggrin.gif
Jis irgi buvo sutikęs kažkada šernų šeimyną. Sakė nesmagu buvo, nes jie gi labai vaikus gina. Tai užsiglaudė už medžio ir praėjo. O mamai kartą liūdnai baigtis galėjo, nes briedžių banda išgąsdinta šalimais pravarė. Sakė koks šniokštimas, medžiai tik traška. Įspūdingai baugu

tai jo rekdama dar tikrai butu beda prisisaukusi, is esmes zoliaedziai nera agresyvus gyvunai jei ju neuzsiutini...
as tai buvau persigandusi kaime, dar kai gyvenom, vaikai ejo per pieva is kaimyno, jis turejo tokiu skaniu obuoliu tai vsi duodavo, ir jo 2 zrigai pribego prie ju, o as toliau buvau, matyt tu obuoliu uzsimane, jauniklis erziliukas, tai gerai susirpato vaikai numete obuolius, o ir kaimynas jau buvo salia, bet dar ta mama erziliuko is kart ji pavare nuo vaiku, bet as jau buvai visa nei gyva nei mirusi is isgascio, maza ka gi zirgas nors ir jauniklis,o as dar miestiete nelabai tu gyvunu zinau. O va drauge kaime gyvena, ji pratusi, pazysta gyvunus, tai jos vaikai, tarp jauciu vaiksto sau ramiai biggrin.gif as tai ri karves bijau lotuliukas.gif

pas mus krastuose, tai buvo tik briedziai ir elniai miskuose, tai sake poravimosi metu drauges tetis buvo sutikes briedi, siek tiek issigando, nes gyvunas galingas, pasiseke pasprukti sekmingai biggrin.gif

as serna gyvai maciau tik viena karta bego per kelia kai vaziavau, nu bet didumo vos ne kaip karve, miske tikrai nenoreciau tokio sutikti , ten tikriausiai patinas buvo, nes vienas.... blink.gif

pas mus salia sodybo upelyje gyveno bebru, bet isaude brudai, siais laikais aplinkosaugininkai beveik is vis nieko nebegali, o medziotojai galingi ir turtingi... doh.gif
Atsakyti

Sedi su vaikais, tai gal idomiau nei sedeti vienai...?

O ka tas karantinas? Nereikia miestuose gyventi ir nebus problemu

veikla ribota ,o jau noris to ano .Is kitos puses pinigai tauposi 😂😂😂

gal streikuokim? biggrin.gif
Papildyta:
ir man tas pats. Nu ir vasaros kas be ko pasiilgau

zmones pikti, milicija porina tai . Visa esme kad zmones dunduliai nesilaiko taisykliu ,lipa viens ant kito ir t.t

Atsakyti

Maciau cambalos nicka 😃    ziauru ,ji net savanoriavo . Bet padejo atstatyt balansa

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 02 vasario 2021 - 13:21

tai jo rekdamu lotuliukas.gif

pas mus krastuose, tai buvo tik briedziai ir elniai miskuose, tai sake poravimosi metu drauges tetis buvo sutikes briedi, siek tiek issigando, nes gyvunas galingas, pasiseke pasprukti sekmingai biggrin.gif

ir turtingi... doh.gif

gerai kad kekso neuzsimane ,butum nepabegus😂😂😂

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 02 02, 13:35)
gerai kad kekso neuzsimane ,butum nepabegus😂😂😂

as? ir nuo ko man reikejo begti?
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 02 02, 13:20)
<p>Maciau cambalos nicka 😃    ziauru ,ji net savanoriavo . Bet padejo atstatyt balansa</p>

bobučių pasakos biggrin.gif ar tiksliau pasakos teletabėms. Kovidu ji sirgo. Kada spėtų, izoliacijoje juk reikia būti.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 02, 14:07)
as? ir nuo ko man reikejo begti?

nuo laukinio žvėries. Arba ten Arbūzas buvo su kailiu apsirėdęs biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 02, 14:28)
bobučių pasakos biggrin.gif ar tiksliau pasakos teletabėms. Kovidu ji sirgo. Kada spėtų, izoliacijoje juk reikia būti.
Papildyta:

nuo laukinio žvėries. Arba ten Arbūzas buvo su kailiu apsirėdęs biggrin.gif  mirksiukas.gif

Na tiketi cambala, tai doh.gif biggrin.gif aisku, kad sirgo ir tiek, bet ziuriu nieko nesimoko ji is gyvenimo, na ka padarysi, toks zmogaus pasirinkimas.

tai,kad ne as ten buvau, o drauges tetis biggrin.gif
Atsakyti