QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 02, 21:33)
Veneritikas? Kas cia toks?
Neklausk idiotisko klausimo. Nemanau, kad tavo fb draugui noretusi iad i ji purstu badytu.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 01 30, 11:27)
Paskaityk kam. Ji gi bijo tau gyvai pasirodyt
Vicious Vici Unregistered
2006 07 19, 10:47
Paskelbta: #32
Aš nesidariau spec. tyrimų dėl pūslės, tiesiog viso organizmo, nes ir be pūslės turiu kitų problemų, pvz.: dėl astmos vaikystėje gyvenau ant antibiotikų ir pan. ...
mama per Alternatyvios Medicinos Centrą susirado daktarę, kuri važinėja į Rusiją į Dr. Skalny (pripažinto pasaulyje gydytojo) klinikas. Jis daro tyrimus iš kraujo, seilių, plaukų ir nagų. Kadangi patogiausia esant atstumui persiųsti plaukus, tai man iškirpo pieštuko storio plaukų maždaug nuo pakaušio iš kelių vietų, kad nesimatytų ir nusiuntė, po poros savaičių atėjo atsakymas kokių mikroelementų, vitaminų man trūksta. Gydymas geras tuo, kad tu ne vaistus į save kiši, o vitaminus man tikrai labai pagerėjo, sugėrus tą kursą, būčiau gal ir visai jau sveika, bet išaiškėjo mano problema, kad blogai dirba plonasis žarnynas ir dalis gerų medžiagų, patenkančių į organizmą tiesiog man nepasisavina čia jau nelabai ką ir padarysi, turiu susitaikyti su tuo, kad būsiu silpnesnė už kitus ir tiek
tuos tyrimus po to norėjom su mama kaip ir patikrinti ir važiavome į Kauną tirtis Folio (jeigu neklystu) metodu. Ten su tokiu geležiniu aparačiuku, jį prideda prie rankų ir kojų ir taip patikrina organizmo veiklą, atsakymai gavosi tokie patys kaip ir iš plaukų. Tik tiek kad ten ko trūksta nepasako, o tik kokie organai blogai dirba.
Iš palukų pasidarė tyrimus visa mano šeima ir keli pažįstami, labai patenkinti, jaučiasi žymiai geriau gerdami vitaminus, kurių reikia būtent jiems, o ne šiaip kokius patys išsirenka iš vaistinės.
Pvz.: jūs tikrai nežinote, kad jums gali trūkti kobalto ar cinko ar kokio chromo, tik tyrimai
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 02, 21:33)
Veneritikas? Kas cia toks?
Greiciau gimdyk ka sakyt, flegma.