Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 02, 20:22)
pasiklydai?

Psk nx. Ne su tavim linksminuos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 02, 20:37)
gi sakiau anoje temoje, jai ryškiausias smegenų virusas be kita ko biggrin.gif  biggrin.gif

Ko myzei musu temoj kol manes nebuvo, a? biggrin.gif

Ar prisistatei mizne Viciuos Vici su zarnyno problemom, astma ir blogom ausim bei akim ir slapimo nelaikymu Given 444?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 02 vasario 2021 - 20:42

Negresia uzsikresti taip kaip tau biggrin.gif.
Kasykis toliau nuo karstyciu vabaliuku biggrin.gif. Ar turejai gyvenime padoria moteri? Ar skaitydamas lutuke tampai? biggrin.gif?

😂😂😂 nepsakok apie savo seimynini gyvenima

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 02, 20:16)
Oo, sunys loja - karavanas eina👌. Smagu biggrin.gif .
Temoj " kam blogai" neleidzia komentuot. Cia paskaiciau kai nerviniai loja. Geras🤣. Patiko
Venerinis po temas laksto, "cambala pamate", mizne su marazmatike nerimsta🤣🤣. Nu debilai likot. Leksa - ateik pas mus. Cia tegu given ateina.

Papildyta:

Kur kisi kai karantinas? Ar prostitutes dirba?
Papildyta:

Toj seimoj visi teciai raguoti vaiksciojo. Todel ir nusigete jos tetis.

Tu galvoji, kad kas nors pasikeis, jei pas teletabes bus daugiau personažų?
Autsaiderėmis buvot, autsaiderėmis ir liksit, kad ir kaip plėšysitės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 02 02, 20:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72776078" data-time="1612290963"><div><p>Negresia uzsikresti taip kaip tau vartotojo įkelta nuotrauka.
Kasykis toliau nuo karstyciu vabaliuku vartotojo įkelta nuotrauka. Ar turejai gyvenime padoria moteri? Ar skaitydamas lutuke tampai? vartotojo įkelta nuotrauka?</p></div></blockquote><p>😂😂😂 nepsakok apie savo seimynini gyvenima</p>

Nejau ji save skaito 'normalia'? Tada tau linkiu susirasti nenormalią.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 02 vasario 2021 - 20:50
QUOTE(cambala @ 2021 02 02, 20:39)
Psk nx. Ne su tavim linksminuos biggrin.gif
Papildyta:

Ko myzei musu temoj kol manes nebuvo, a? biggrin.gif

Ar prisistatei mizne  Viciuos Vici su zarnyno problemom, astma ir blogom ausim bei akim ir slapimo nelaikymu  Given 444?

? biggrin.gif
aš tave labai užjaučiu dėl to kovido. gerokai pakamavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 02, 20:27)
Apie tavo teva, kurio palaikus kaip suns uzkasei pas save darze.

nu va o tave moonte gina vis, panasu ne ka uz tave aukstesnes morales zmogus... gerai uzteks tau mano demesio siam kartui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 02, 20:50)
? biggrin.gif
aš tave labai užjaučiu dėl to kovido. gerokai pakamavo 4u.gif

🤣geriausia kamuot pilnatines miznes sm 4u.gif . Jau 5 metus ( ar kiek ten?) jauti mano kamavimo simptomus, a, mizne?
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 02 02, 20:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72776078" data-time="1612290963"><div><p>Negresia uzsikresti taip kaip tau vartotojo įkelta nuotrauka.
Kasykis toliau nuo karstyciu vabaliuku vartotojo įkelta nuotrauka. Ar turejai gyvenime padoria moteri? Ar skaitydamas lutuke tampai? vartotojo įkelta nuotrauka?</p></div></blockquote><p>😂😂😂 nepsakok apie savo seimynini gyvenima</p>

Pirma surask tokia, kuri tau duotu, nevykeli biggrin.gif .
Atsakyti

Autsaiderėmis buvot, autsaiderėmis ir liksit, kad ir kaip plėšysitės 4u.gif
Papildyta:

Ant kiek turi buti tas sudinas seimyninis gyvenimas ,kad reikia tiek sudo turet . Gaila man jos ,negi jai galima padet kuom.

Apie senus zmones,joo pazystu vienus ,vargsta tai eina nx  kaip  .As jau jam sakiau kad nubaude ji Die.. uz kazka.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 02, 20:49)
Autsaiderėmis buvot, autsaiderėmis ir liksit, kad ir kaip plėšysitės  4u.gif
Papildyta:

Neveltui fb veberikas su tavim drauguose 4u.gif .
Ne, nu sorry- visko bina- visko reikia. Negi jus dabar nusaut, kad meiles ligom persirge... biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 02 02, 21:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72776089" data-time="1612291786"><div><p>Tu galvoji, kad kas nors pasikeis, jei pas teletabes bus daugiau personažų?
Autsaiderėmis buvot, autsaiderėmis ir liksit, kad ir kaip plėšysitės vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Nejau ji save skaito 'normalia'? Tada tau linkiu susirasti nenormalią.</p></div></blockquote><p>Ant kiek turi buti tas sudinas seimyninis gyvenimas ,kad reikia tiek sudo turet . Gaila man jos ,negi jai galima padet kuom.</p><p>Apie senus zmones,joo pazystu vienus ,vargsta tai eina nx  kaip  .As jau jam sakiau kad nubaude ji Die.. uz kazka.</p>

Eiho! Ar tu zinai kas yra seima, kai savo sunaus neauginai ir per bobas stoties ejai?
Bl, puse nesuprantu ka rasai, bet uz ka Dievas tave nubaude? Tave? Del to teko pimpala gydyt nuo LPL? Fui. Net nesigilinsiu😣
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 02 vasario 2021 - 21:07
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 02 02, 21:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72776089" data-time="1612291786"><div><p>Tu galvoji, kad kas nors pasikeis, jei pas teletabes bus daugiau personažų?
Autsaiderėmis buvot, autsaiderėmis ir liksit, kad ir kaip plėšysitės vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Nejau ji save skaito 'normalia'? Tada tau linkiu susirasti nenormalią.</p></div></blockquote><p>Ant kiek turi buti tas sudinas seimyninis gyvenimas ,kad reikia tiek sudo turet . Gaila man jos ,negi jai galima padet kuom.</p><p>Apie senus zmones,joo pazystu vienus ,vargsta tai eina nx  kaip  .As jau jam sakiau kad nubaude ji Die.. uz kazka.</p>

Tai jei jos vyras kankina šunį savo, kad butu 'agresyvus', tai tu isivaizduoji ka jis su cambala isdarineja, ypač girtas?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 02, 21:04)
Neveltui fb veberikas su tavim drauguose 4u.gif .
Ne, nu sorry- visko bina- visko reikia. Negi jus dabar nusaut, kad meiles ligom persirge... biggrin.gif .

Veberikas? Kas cia toks? Jokio Veberiko drauguose neturiu. Pas mane juvelyrai drauguose biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 02 vasario 2021 - 21:25
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 02, 21:24)
Tai jei jos vyras kankina šunį savo, kad butu 'agresyvus', tai tu isivaizduoji ka jis su cambala isdarineja, ypač girtas?
Papildyta:

Veberikas? Kas cia toks?  Jokio Veberiko drauguose neturiu. Pas mane juvelyrai drauguose  biggrin.gif

Kad tu draugu neturi kaip lutuke, jei visokius veneritikus i fb priimi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 02, 21:29)
Kad tu draugu neturi kaip lutuke, jei visokius veneritikus i fb priimi.

Veneritikas? Kas cia toks?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 02, 21:33)

Neklausk idiotisko klausimo. Nemanau, kad tavo fb draugui noretusi iad i ji purstu badytu.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 01 30, 11:27)
o kam tau dietos, stiprioji?
o as jau tuoj antra savaitė su hanteliais. pasiilgau lb hiit.
tai db po truputį, nes raumenis skauda nuo pirmo persisportavimo. (po ilgooos pertraukos.)  showoff.gif  showoff.gif  showoff.gif  showoff.gif  showoff.gif

Paskaityk kam. Ji gi bijo tau gyvai pasirodyt smile.gif

Vicious Vici Unregistered

2006 07 19, 10:47

Paskelbta: #32

Aš nesidariau spec. tyrimų dėl pūslės, tiesiog viso organizmo, nes ir be pūslės turiu kitų problemų, pvz.: dėl astmos vaikystėje gyvenau ant antibiotikų ir pan. ...
mama per Alternatyvios Medicinos Centrą susirado daktarę, kuri važinėja į Rusiją į Dr. Skalny (pripažinto pasaulyje gydytojo) klinikas. Jis daro tyrimus iš kraujo, seilių, plaukų ir nagų. Kadangi patogiausia esant atstumui persiųsti plaukus, tai man iškirpo pieštuko storio plaukų maždaug nuo pakaušio iš kelių vietų, kad nesimatytų ir nusiuntė, po poros savaičių atėjo atsakymas kokių mikroelementų, vitaminų man trūksta. Gydymas geras tuo, kad tu ne vaistus į save kiši, o vitaminus  man tikrai labai pagerėjo, sugėrus tą kursą, būčiau gal ir visai jau sveika, bet išaiškėjo mano problema, kad blogai dirba plonasis žarnynas ir dalis gerų medžiagų, patenkančių į organizmą tiesiog man nepasisavina  čia jau nelabai ką ir padarysi, turiu susitaikyti su tuo, kad būsiu silpnesnė už kitus ir tiek 
tuos tyrimus po to norėjom su mama kaip ir patikrinti ir važiavome į Kauną tirtis Folio (jeigu neklystu) metodu. Ten su tokiu geležiniu aparačiuku, jį prideda prie rankų ir kojų ir taip patikrina organizmo veiklą, atsakymai gavosi tokie patys kaip ir iš plaukų. Tik tiek kad ten ko trūksta nepasako, o tik kokie organai blogai dirba.
Iš palukų pasidarė tyrimus visa mano šeima ir keli pažįstami, labai patenkinti, jaučiasi žymiai geriau gerdami vitaminus, kurių reikia būtent jiems, o ne šiaip kokius patys išsirenka iš vaistinės.
Pvz.: jūs tikrai nežinote, kad jums gali trūkti kobalto ar cinko ar kokio chromo, tik tyrimai

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 02, 21:33)

Greiciau gimdyk ka sakyt, flegma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 02 vasario 2021 - 21:40