Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Nakviša @ 2018 08 07, 13:38)
Tokiu atveju tai nėra restoranas, o eilinė valgykla - zabegalovka. Šlamštas ir tiek. Kritika patiekalui nuo lyties nepriklauso. Savigarbos reikia turėti, ypač kai žinai, kad mokėsi sąskaitą ne 20€ sumos dydžio.

Nu tada Airijoje restoranu beveik nera, Dubline gal keli .... unsure.gif
Kritika nepriklauso, va kritikuojantys tai labai net priklauso 90 proc tokiu ale kritikiu zinoviu buna moterys biggrin.gif
Ne, nieko nesakau, buna ,kai padaroma klaida, ne tas patiekalas atnesamas, arba siaip kazkas akivaizdaus ir tikrai negero, tai jei zmogus isreiskia tai pastaba, viskas gerai, stengiamasi pakeisti, sitaisyti ir t.t. bet yra priekabiu tetuliu, kurios viska geriau zino, tai taip ir norisi pastatyti i virtuveje jas, kad apamokintu virejus,kas ir kaip ir aisku padavejam pravestu kursus biggrin.gif
Ai, tai jei jau daug moki igauni teise kritikuoti? Siaip kiekveino kliento paklausiama kas ir kaip ar viskas gerai ir net po kelis kartus per vakariene, galim aisakyti kazka kas tik norisi, is kart ir personalas reguoja, pakeicia maista, kazka atensa, nunesa, pagal pageidavimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 rugpjūčio 2018 - 13:03
Kad jau apie keliones
Kur parekomenduotumet nuvaziuoti atostogu. Domina netolimas uzsienis, turim savaite, planuojam savo masina vaziuoti, norisi ir kulturos, ir judesio, ir gal jura akies krasteliu pamatyt. Nakvynems nesam isrankus. Dukra paaugle, kuriai kas mazai idomu biggrin.gif Turit kokiu minciu?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 08 07, 14:03)
Kad jau apie keliones
Kur parekomenduotumet nuvaziuoti atostogu. Domina netolimas uzsienis, turim savaite, planuojam savo masina vaziuoti, norisi ir kulturos, ir judesio, ir gal jura akies krasteliu pamatyt. Nakvynems nesam isrankus. Dukra paaugle, kuriai kas mazai idomu biggrin.gif Turit kokiu minciu?

Kroatija. Netoli palyginus. Mmums reikejo 10 dienu bet buvom venecijoje, Alpese, be to Kroatijoje dviejose vietose.
O jei vaziujant i viena tai savaites turetu uztekti, jei jau taip skubat.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 08 07, 13:50)
Esu Sventojoj buvus tik vaikystej ir pries pora metu. Kazkoks siaubelis ten  unsure.gif  Viskas apsiure, nieko nera, kas dar ten vaziuoja. Vietinis jaunimas priekabiauti pradejo, baisu buvo praeiti gatve.

Mini Palanga ir tiek, nieko nei siaubingo, nei gero smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 08 07, 14:28)
Mini Palanga ir tiek, nieko nei siaubingo, nei gero smile.gif

tiksliai
Man siaip patinka Smiltyne, jei nesinori i Nida vaziuoti tolyn, bet Nida aisku smagiausia.
O jei jau Palanga tai jau kur toliau nuo cento bent smile.gif

Bet Lietuvoje tiek svariu dar gana upiu , ezeru, tai beveik kiekviename mieste yra kur isismaudyti ir pabuti prie vandens.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 07, 12:13)
Patarimas visom ,kas geria vyna, restoranuose prasykit house wine, tai dazniausiai geriausiasi vynas ir pigiausias  mirksiukas.gif

Nu neimanoma tokiud alyku suprasti, jei vyno rusis ta pati pvz merlot ar bus i svieno buteli oar iskito ,isgersit jus ta buteli visa, ka jus ten suprasit? nuo vyno gi apsvaigstama ir kuo daugiau geri tuo daugiau

Tu juokauji. Naminis vynas pigiausias, bet ne geriausias. Jei labai skaniai valgai, tai tokio vyno uzsakyti nereikia, nes cia kaip uzsideti laboutin batelius ir bulviu maisu apsirengti.
As ir nesiprasciau ar cia merlot, ar ne merlot, bet pasakyciau kuris vynas man skanesnis. Ir kai sakiau, kad dalyvavau degustacijoje, tai kainu ir nezinojom is pradziu. Man brangesnis buvo skanesnis, kaip paaiskejo. Tu pati alkoholio isvis nevartoji, sakai, kad tau neskanu (nes tu ne narkomane anot taves), bet cia drasiai diskutuoji apie vyno skoni. Zinok man cia kaip daltnonikas gincytusi kuris raudonos atspalvis grazesnis.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 07, 14:01)
Nu tada Airijoje restoranu beveik nera, Dubline gal keli .... unsure.gif 
<...>

Tai apie ką mes tada aplamai kalbam?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 08 07, 14:44)
Tu juokauji. Naminis vynas pigiausias, bet ne geriausias. Jei labai skaniai valgai, tai tokio vyno uzsakyti nereikia, nes cia kaip uzsideti laboutin batelius ir bulviu maisu apsirengti.
As ir nesiprasciau ar cia merlot, ar ne merlot, bet pasakyciau kuris vynas man skanesnis. Ir kai sakiau, kad dalyvavau degustacijoje, tai kainu ir nezinojom is pradziu. Man brangesnis buvo skanesnis, kaip paaiskejo. Tu pati alkoholio isvis nevartoji, sakai, kad tau neskanu (nes tu ne narkomane anot taves), bet cia drasiai diskutuoji apie vyno skoni. Zinok man cia kaip daltnonikas gincytusi kuris raudonos atspalvis grazesnis.

aha as juokauju, jei tik jums taip atorodo smile.gif as ir restorane nedirbau tik zabygalkej mirksiukas.gif tai ka as jau cia su savo nuomonem lotuliukas.gif
Nu kazkada geriau alkoholi ir vyna tame tarpe, dabar "prablaivejau" ir matau, koks visa tai absurdas, o "prablaiveti" ir padejo darbas restorane mirksiukas.gif
Aisku, vienas vynas bus priimtinesnio skonio, kitas ne toks,vienas atrodys skanesnis, kitas maziau, kai ragausit is keliu, bet jei gausit viena ir tos pacios rusies vynu, kazin kiek is jusu atskirtu, kad tai ne tas pats biggrin.gif
jei labai skaniai valgai nereiktu to maisto is vis alkoholiu gadinti mirksiukas.gif
Aplamai ,kai alkoholio atsisakai, daug ka kitaip matai gyvenime....

Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2018 08 07, 14:48)
Tai apie ką mes tada aplamai kalbam?

nezinau apie ka jus kalbat , gal bandot pasirodyt, kokia esat restoranu zinove didele? biggrin.gif
Atsakyti

Jei netolimas užsienis, tai Ryga manau pats tas.Zoo sodas labai didelis, o ir pats senamiestis kažkoks kitoks, ypač vakare ten labai faina.

Atsakyti
as irgi uz kroatija. noreciau rugseji tenai nuvaziuoti.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 08 07, 15:17)
Kroatija..
O jei vaziujant i viena tai savaites turetu uztekti, jei jau taip skubat.

Man tai atrodo savaites mazai. Tada tik vaziavimas ir skubejimas. Vaziuoti tiek kelio, del 3 dienu prie juros, manau neapsimoka nei laiko, nei finansine prasme.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 08 07, 16:23)
Man tai atrodo savaites mazai. Tada tik vaziavimas ir skubejimas. Vaziuoti tiek kelio, del 3 dienu prie juros, manau neapsimoka nei laiko, nei finansine prasme.

Keliai i Kroatija prasti, va sita pamirsau. gali trukti tiek kiek i Ispanija. Blogai gyventi LT... Viskas toli..
Atsakyti