Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 04, 19:48)
Bobute, bnet ritmia pas tavo mam aportingesnis suo? kuo tokius kvailiukus issirinkai? na bet sako suo i seiminka panasus buna... unsure.gif

Jos su motina ant peiliu. Manau del babunės charakterio bruožų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 vasario 2021 - 19:56
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 04, 19:53)
Oi oi, ir ką dabar daryyyt unsure.gif 🤣 Tai sakai, esi durna?
Papildyta:

Chronius myli🤣🤣🤣 Oi, vos neužspringau iš juoko🤣
Va ir prisipažinai, kad tavo diedas chronius. Vargšai vaikai, ką jie mato tokioj šeimynėlėj unsure.gif

tai zinouma ir durna ir vyras chronius ir kas tik noirt, kaip ten jusu erotines fantaizjos nesa apie mane ir mano seima. nepastebejai kazkodel as apie tavo vyra nefantazuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 04, 19:33)
Babunia!!!  biggrin.gif  biggrin.gif  babunia!!!!  biggrin.gif  biggrin.gif
Tu man bijai atsakineti teetabyne  biggrin.gif

Aaaaaaaaaaaaa  biggrin.gif  biggrin.gif

Net nesvajok, kad aš tau ten atsakinėsiu
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 04, 19:56)
Net nesvajok, kad aš tau ten atsakinėsiu

Jatau...kokios dideles baimes akys console.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 04, 19:45)
Drasiau drambli! Drasiau dramblì!!
Kuo jos tave taip isgasdino,koki ultimatuma dave?
Vargšė...tu per savo durna galva dabar nwi lupta, nei skusta

Tu gali galvoti ką tik nori😂
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 04, 20:00)
Tu gali galvoti ką tik nori😂

Vargse...kaip jos tave įgasdino...nepuolei ant keliu, kai gavai isakyma nwiti i teletabyna?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 04, 19:45)
sakiau, kad uzdraude gi jum  biggrin.gif

jetau kokia liudan tavo patirtis....  console.gif

Ką?

Mano diedas chronius ar tavo?😂 Vargše tu vargše, kašalotas tave apšiko, o tu ir toliau tikiesi būti jos drauge, koks škurlis, nu nx🤣
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 04, 20:06)
Ką?

Mano diedas chronius ar tavo?😂 Vargše tu vargše, kašalotas tave apšiko, o tu ir toliau tikiesi būti jos drauge, koks škurlis, nu nx🤣

Atsakiau teletabyne biggrin.gif
Atsakyti
Bobute, bnet ritmia pas tavo mam aportingesnis suo? kuo tokius kvailiukus issirinkai? na bet sako suo i seiminka panasus buna... unsure.gif

Kai parašysi bent vieną sakinį taisyklingai, be klaidű, tada atsakysiu. Bet juk nesugebėsi. Klausimas, kaip tu tokia adaptuota kompą įsijungt gali
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 04, 20:11)
Kai parašysi bent vieną sakinį taisyklingai, be klaidű, tada atsakysiu. Bet juk nesugebėsi. Klausimas, kaip tu tokia adaptuota kompą įsijungt gali

Atsakiau teletabyne biggrin.gif
Papildyta:
Vsio...palieku jumeis godas godoti. Iki rytojaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 04, 16:13)
Eik muzalais dvokianti klyna issiplauk, mizne.
Papildyta:

O tu esi mizne.

svarbu su smegenim ne tai kaip tu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 04, 16:14)
Čia tik tu, psichodinočka kaip ir karpa, ieškai forume chebrų, priešų, draugų, spangsti apie reputacijas ir t.t. Į negyvenamą salą tave kartu su karpa reikėtų išsiųst, nes kitaip nesugebat atsisakyti nesveikos priklausomybės nuo sm, glušpetrės. Ir kašalotą galėtumėt pasiimt, paplukdytų jus ant kupros😂

Tai tau px, kad atmintis šlubuoja? O kas bus kai pasensi?

Bet montekristai dar neprireikė siūti šiknaskylės😆

aha aha, aš aš, sukūriau naują temą ir išsivedžiau "aukšto proto draugutes nares" į ją. Tikrai aš biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 04, 16:14)
Bet montekristai dar neprireikė siūti šiknaskylės😆

tu tokia naivi, kad tiki, kad ji tau pasisakytų? gi ką tik sakei, kad čia draugučių nėr biggrin.gif
tai kaip ten ta atmintis pas tave? viskas tvarkoj? tikrai? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 04, 16:57)
Iš tikrųjų net sunku būtų pasakyti, kuri iš jūsų trijulės nesveikiausia. Judvi su karpa dalinatės pirmą vietą, antroj kašalotas, trečioj shemale'as😆 Vv nicku apsikvailinai per visą forumą, galvojai pareisi kitu nicku ir niekas tavęs neatpažins, karoa taip pat. Debilės😂
Papildyta:

Vargšele, kaip tu nori būti prie chebros, bet net pilnatinėms tu esi px😂

Ką čia svaigsti? Mes seniai tuo niku visur rašėme, kur norėjome. Prie ko čia, kad kažkas nepažins? Su VV niku su ta pačia camba kalbėjausi biggrin.gif Esmė, kad nikas buvo sukurtas šunų temų pjautynėms, o kai to neliko, kam toks nikas? O dar liko vienas žmogus iš dviejų, tai iš viso
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 04, 17:09)
Nes neseki visu ivykiu. Priimtu deklaraciju, kad dabar begti i kita valstybe yra zmogaus teise. Toliau neskaitei, kad greitai puse Afrikos subegs ir Azijos... Kad cia tik pradzia...

Tokius dalykus praziuri...

Kad visai tai ivyktu reikia pasauli padaryti panasu i konclageri.
Tada kalinius perkels kur sumanys, nereikes auttomobiliu, karantinai bus naturalus, nes niekas netures jokiu teisiu...
Viskas labai susidelioja...

Tie pabegeliai buvao pirmas signalas, kad kazkas organizuojama...

Aišku, kad visko neseku, nu kam man tiek negatyvo?
Tai kodėl dabar visi užsidaro?
Atsakyti

Jeigu atsitiktų stebuklas ir tau kas bors parduotų šunį, tas šuo tai nušiktų ir numyžtų visus namus, nes tu ničnieko nenutuoki nei apie šunis, nei apie kates. Va tokie dalbajobai ir išmėto gyvūnus, ką tu padarei net 2 kartus.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 04, 19:55)
Jos  su motina ant peiliu. Manau del babunės charakterio bruožų.

Oi oi, kas prakalbo🤣 Aš ne tu, savo motinos nesigėdyju.
Atsakyti