Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 04, 19:56)
tai zinouma ir durna ir vyras chronius ir kas tik noirt, kaip ten jusu erotines fantaizjos nesa apie mane ir mano seima. nepastebejai kazkodel as apie tavo vyra nefantazuoju  biggrin.gif

Kokios dar fantazijos? Pati pasipasakojai😄
Tu? Nefantazuoji? Aik aik, pasakei ir pasnigo😂
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 04, 20:02)
Vargse...kaip jos tave įgasdino...nepuolei ant keliu, kai gavai isakyma nwiti i teletabyna?

Eisiu kur norėsiu😆 Aš ne tu su psichodinočka karpa, turiu gyvenimą už forumo ribų
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 04, 20:16)
Vsio...palieku jumeis  godas godoti. Iki rytojaus  biggrin.gif

Kaip gerai, kad pranešei, čiao, daug nebezdėk, kad subinė nesuplyštų😂
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 04, 20:22)
aha aha, aš aš, sukūriau naują temą ir išsivedžiau "aukšto proto draugutes nares" į ją. Tikrai aš biggrin.gif
Papildyta:

tu tokia naivi, kad tiki, kad ji tau pasisakytų? gi ką tik sakei, kad čia draugučių nėr biggrin.gif
tai kaip ten ta atmintis pas tave? viskas tvarkoj? tikrai? biggrin.gif
Papildyta:

Ką čia svaigsti? Mes seniai tuo niku visur rašėme, kur norėjome. Prie ko čia, kad kažkas nepažins? Su VV niku su ta pačia camba kalbėjausi biggrin.gif Esmė, kad nikas buvo sukurtas šunų temų pjautynėms, o kai to neliko, kam toks nikas? O dar liko vienas žmogus iš dviejų, tai iš viso

Aha aha, o gal aš?😂 Bet tai pastoviai stalkinat, kvaišos, be mūsų negalit😂

Kaip manai, kodėl kašalotui suplyšo šikna?

Oi, nu nevark. Negi tu niekaip negali suprast, kad iš tikrųjų niekas tavim netiki, net karpa su kašalotu.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 04, 21:41)
Aha aha, o gal aš?😂 Bet tai pastoviai stalkinat, kvaišos, be mūsų negalit😂

Kaip manai, kodėl kašalotui suplyšo šikna?

Oi, nu nevark. Negi tu niekaip negali suprast, kad iš tikrųjų niekas tavim netiki, net karpa su kašalotu.

jūs - nemokamas cirkas mirksiukas.gif

kodėl turėčiau manyt? aš jūsų nė žodžiu netikiu

vadinasi mes tikros meistrės tongue.gif ir nenuostabu, mes viena kitą iš žvilgsnio suprasdavom, žodžių net nereikėjo. Tai kur jūs mus atskirsite teletabės? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 04, 18:30)
Ale nesakyk, Dubajus...Atlantis... tau diedas net i Lietuva nuskristi kada nori pinigu neduoda. Netgi ta pati pigi Turkija tau per brangi  biggrin.gif

Gyvenimo įvykis, kašalotas kartą per 30 metų nuskrido į Dubajų, įspūdžių iki grabo lentos😂 nes dauguau niekur nenuskrisi, taupysi tik laidotuvėms
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 04, 18:48)
Tai tu paziurek kaip jos pradejo visos rymoti savo teletabyne. Jos musu taip issiilgo, tik to garsiai pasakyti negali  biggrin.gif

Aik tu? Kokia tu vieniša vargšė. Sorry, bet jei kas tavęs ir pasiilgsta, tai nebent kebabas tavo plačiai pražiitos burnos.
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 04, 18:56)
Tidel, kad ji niwko nebaigusi savamokslė
Papildyta:

Kokios baisios nuomones babunia apie teletabes  biggrin.gif

Pasakė bemokslė analfabetė😄

Čia juk karpos išmintis, pamiršai?🤣
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 04, 19:22)
Bijai...tu ziauriai bijai. Tau isakyta buvo i twletabyna nelysti, todel tu  pas mus i tema  viska atitempi  biggrin.gif  teletabių tapke tu  biggrin.gif teletabės ant taves spjaudo  biggrin.gif
Papildyta:

Ji telwtabių bijo kaip velnias kryziaus  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Vyrai, kurie pajėgūs pildyti kiekvieną žmonos norą  biggrin.gif  biggrin.gif

Oi kaip bijau, būūū.

Pildo nebent gazelių standžiais papyčiais norus, o tu tik tam, kad cepakų išvirtum, kol dar ant kojų pastovi
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 04, 19:36)
rimtai neskaito ji? hihihi.gif  tai vsiai dub dubam, nei uzsienio kalbu nezino ?
Papildyta:

nuo gero vyro  unsure.gif

Tu net gimtosios kalbos nemoki, dub dubom kubu, chroniaus tapkė.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 04, 20:12)
Tu gi tokia pati beraštė  biggrin.gif

Aš abejoju, ar tu bent pradinę mokyklą sugebėjai baigti, ką jau kalbėt apie rimtesnius mokslus. Dėl to ir sėdi be darbo ir be pinigų
Atsakyti
Bobute tu ir gyvenime tokia nuobodi, tos pacios per tapacios temos, kazka patrolink biski idomiau, neiseina? biggrin.gif
Bet kaip supratau visgi mamos suo protingesnis? jauciu dvarneska? ko tu tokisu kvailus issirinkai?

Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 04, 22:16)
Gyvenimo įvykis, kašalotas kartą per 30 metų nuskrido į Dubajų, įspūdžių iki grabo lentos😂 nes dauguau niekur nenuskrisi, taupysi tik laidotuvėms

Aik tu? Kokia tu vieniša vargšė. Sorry, bet jei kas tavęs ir pasiilgsta, tai nebent kebabas tavo plačiai pražiitos burnos.

Pasakė bemokslė analfabetė😄

Čia juk karpos išmintis, pamiršai?🤣

Oi kaip bijau, būūū.

Pildo nebent gazelių standžiais papyčiais norus, o tu tik tam, kad cepakų išvirtum, kol dar ant kojų pastovi
Papildyta:

Tu net gimtosios kalbos nemoki, dub dubom kubu, chroniaus tapkė.
Papildyta:

Aš abejoju, ar tu bent pradinę mokyklą sugebėjai baigti, ką jau kalbėt apie rimtesnius mokslus. Dėl to ir sėdi be darbo ir be pinigų

Babunia, tavo adresas bus atsektas. Man tokia mintį Nakviša davė biggrin.gif Teisminiu keliu bendrausime
Atsakyti
Na tikekimes ramybe temoje bus, tos dvi teletabės nepasirodys daugiau musu temoje.

Fui...as net nešvari jauciuosi, kai vakar ju paciu maniera pabendravau.. fui fui... reikia eiti nusimaudyti - nusiplauti ta brudą

________
________

O, montekrista skaitineja.
Na skaitineti - prasom,,bet ne komentuoti. Jus i musu tema nelyskit, mes i jusu nelysim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 vasario 2021 - 12:05
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 04, 12:58)
Veganai turi vartoti papildus.

visi turi vartoti daugisu mažiau.
o visavalgiai po peiliu nuolat gulasi ir pensijoj 6-8 tabletės pusryčiams po ranka.
jei visavalgių dauguma, o mirtys nuo kraujagyslių pirmoj vietoj, antroj - nuo vėžio, tai įdomu, kuri čia dieta taip nukamuoja žmones?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 05, 12:08)
o visavalgiai po peiliu nuolat gulasi ir pensijoj 6-8 tabletės pusryčiams po ranka.
jei visavalgių dauguma, o mirtys nuo kraujagyslių pirmoj vietoj, antroj - nuo vėžio, tai įdomu, kuri čia dieta taip nukamuoja žmones?

Na, nesakyk.
Mano mama 86. Mesiaede - ne dienos be mesos. Puse tablietkos plecianciuju ir nuo miego. Viskas. Sveikata - jaunas pavydetu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 05, 12:03)
Na tikekimes ramybe temoje bus, tos dvi teletabės  nepasirodys daugiau musu temoje.

Fui...as net nešvari jauciuosi, kai vakar  ju paciu maniera pabendravau.. fui fui... reikia eiti nusimaudyti - nusiplauti ta brudą
________
________
O, montekrista skaitineja.
Na skaitineti - prasom,,bet ne komentuoti. Jus i musu tema nelyskit, mes i jusu nelysim.

Klysti. Nervuosim tave kiek noresim. 🤣
Tik snd laiko neturiu
Aa, sita, tai teisme pries babunia pralaimesi, nuplauks tavo pinigeliai teismo islaidoms ir nukarusiems vokams nebeturesi is ko.

Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 05, 12:08)

Vel durnele marazmus rasineja.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 05, 12:13)
Klysti. Nervuosim tave kiek noresim. 🤣
Tik snd laiko neturiu
Aa, sita, tai teisme pries babunia pralaimesi, nuplauks tavo pinigeliai teismo islaidoms ir nukarusiems vokams nebeturesi is ko.

Jus gi teletabes pavedat. Paziurek kaip i sirdi vakar teletabyne prieme internetines tuscios erdves nesamones biggrin.gif biggrin.gif jus skaudinat teletabes cia ateidamos lodytis.

Mums advokatai ikandami...ir ne valstybiniai biggrin.gif O ir tu gi busi babunios draugijoje. Galvoji pro tave šitai praeis pro šalį? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 vasario 2021 - 12:23
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 05, 00:53)
As tau galiu padeti. Labai lengva per IP adresa. Man  labai greitai gali surasti  cambala Vilniuje ir babunę Airijoje  smile.gif  4u.gif

Hakerė🤣🤣🤣 Nejuokink tu voveriukų, durne.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 05, 12:55)
Hakerė🤣🤣🤣 Nejuokink tu voveriukų, durne.

As? Hakerė? Baik tu...jaunimas dabar beveik visi hakeriai...kas protingi aišku.

Nwrimsti? Vel bandai provokuoti?
Jus su cambala esate riaušių sukelejos, manipuliatores mamkose biggrin.gif Ot gyvenimas nuobodus pas jumeis biggrin.gif
Atsakyti