QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 04, 19:56)
tai zinouma ir durna ir vyras chronius ir kas tik noirt, kaip ten jusu erotines fantaizjos nesa apie mane ir mano seima. nepastebejai kazkodel as apie tavo vyra nefantazuoju 

Kokios dar fantazijos? Pati pasipasakojai😄
Tu? Nefantazuoji? Aik aik, pasakei ir pasnigo😂
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 04, 20:02)
Vargse...kaip jos tave įgasdino...nepuolei ant keliu, kai gavai isakyma nwiti i teletabyna?
Eisiu kur norėsiu😆 Aš ne tu su psichodinočka karpa, turiu gyvenimą už forumo ribų
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 04, 20:16)
Kaip gerai, kad pranešei, čiao, daug nebezdėk, kad subinė nesuplyštų😂
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 04, 20:22)
aha aha, aš aš, sukūriau naują temą ir išsivedžiau "aukšto proto draugutes nares" į ją. Tikrai aš 
Papildyta:
tu tokia naivi, kad tiki, kad ji tau pasisakytų? gi ką tik sakei, kad čia draugučių nėr
tai kaip ten ta atmintis pas tave? viskas tvarkoj? tikrai?
Papildyta:
Ką čia svaigsti? Mes seniai tuo niku visur rašėme, kur norėjome. Prie ko čia, kad kažkas nepažins? Su VV niku su ta pačia camba kalbėjausi
Esmė, kad nikas buvo sukurtas šunų temų pjautynėms, o kai to neliko, kam toks nikas? O dar liko vienas žmogus iš dviejų, tai iš viso

Papildyta:
tu tokia naivi, kad tiki, kad ji tau pasisakytų? gi ką tik sakei, kad čia draugučių nėr

tai kaip ten ta atmintis pas tave? viskas tvarkoj? tikrai?

Papildyta:
Ką čia svaigsti? Mes seniai tuo niku visur rašėme, kur norėjome. Prie ko čia, kad kažkas nepažins? Su VV niku su ta pačia camba kalbėjausi

Aha aha, o gal aš?😂 Bet tai pastoviai stalkinat, kvaišos, be mūsų negalit😂
Kaip manai, kodėl kašalotui suplyšo šikna?
Oi, nu nevark. Negi tu niekaip negali suprast, kad iš tikrųjų niekas tavim netiki, net karpa su kašalotu.