Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 05, 13:11)
Nuo kada tu man gali aiškinti kur rašyti?

Todel kad tu ateini issivemti i musu tema. As vakar parodziau kaip atrodo vemimas svetimoje temoje, kaip tavo.
Bendraujat teletabes savo temoje ir bendraukit, niekas gi nelenda cia, kol neperlenkiat lazdos pacios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 vasario 2021 - 13:32
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 00:58)
Bobute tu ir gyvenime tokia nuobodi, tos pacios per tapacios temos, kazka patrolink biski idomiau, neiseina? biggrin.gif
Bet kaip supratau visgi mamos suo protingesnis? jauciu dvarneska? ko tu tokisu kvailus issirinkai?

Kas aš tau tokia, kad tave, įdomią tiek pat, kiek nunešiotas bato padas, turėčiau linksmint? Pašla nx
Motinos šunys durni kaip batų aulai, bet kad už tave protingesni, tai yra faktas😂
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 05, 00:58)
Babunia, tavo adresas bus atsektas. Man tokia mintį Nakviša davė  biggrin.gif Teisminiu keliu bendrausime

Go on🤣
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 05, 12:03)
Na tikekimes ramybe temoje bus, tos dvi teletabės  nepasirodys daugiau musu temoje.

Fui...as net nešvari jauciuosi, kai vakar  ju paciu maniera pabendravau.. fui fui... reikia eiti nusimaudyti - nusiplauti ta brudą

Pasvajok ir praeis😆

Oi ne, tai yra tavo natūrali būsena, kad ir kiek besimaudytum, vistiek smirdėsi, mėšlina kiaule.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 05, 12:08)
visi turi vartoti daugisu mažiau.
o visavalgiai po peiliu nuolat gulasi ir pensijoj 6-8 tabletės pusryčiams po ranka.
jei visavalgių dauguma, o mirtys nuo kraujagyslių pirmoj vietoj, antroj - nuo vėžio, tai įdomu, kuri čia dieta taip nukamuoja žmones?

Tave kas nors kalbino išvis?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 05, 12:13)
Na, nesakyk.
Mano mama 86. Mesiaede - ne dienos be mesos. Puse tablietkos plecianciuju ir nuo miego. Viskas. Sveikata - jaunas pavydetu.

Bet protelis tai pakrikęs, kaip ir tau? O kai savo motinos amžiaus sulauksi, išvis net subinės nebenusišluostysi
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 05, 13:22)

Pasvajok ir praeis😆

Oi ne, tai yra tavo natūrali būsena, kad ir kiek besimaudytum, vistiek smirdėsi, mėšlina kiaule.

Bet protelis tai pakrikęs, kaip ir tau? O kai savo motinos amžiaus sulauksi, išvis net subinės nebenusišluostysi

Pandemija. Vyras namuose? Tada suprantu kaip tau sunku. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 05, 12:16)
Mums advokatai ikandami...ir ne valstybiniai  biggrin.gif O ir tu gi busi  babunios draugijoje. Galvoji pro tave šitai praeis pro šalį?  biggrin.gif

Pasakė bedarbė ubagė😂 Kiek žinau, taip ir nesusiradai jokio gerai apmokamo darbo? Nesistebiu, ką tu gali susirast, jeigu nesi net vidurinės baigus.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 02 05, 13:00)
<p>Gydyt cia reikia nu, tik gydymas turetu buti stacionare su laisves ribojimu . vaistai gali nepadet  hmm.gif​  . </p>

Pasiguodei? Gydaisi?
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 02 05, 13:11)
Atsok, nevykeli.
Tu rimtai galvoji kad tu gali vemt cia ,ir taves niekas neras ?Duosiu 100euru ir suras labai greitai 

Ir kas bus kai surasi? Parodysi cambai sifilio nugraužtą giliuką?🤣
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 05, 13:17)
Todel kad tu ateini issivemti i musu tema. As vakar parodziau kaip atrodo vemimas svetimoje temoje, kaip tavo.
Bendraujat teletabes savo temoje ir bendraukit, niekas gi nelenda cia, kol neperlenkiat lazdos pacios

Kur norėsiu, ten ir eisiu, tu man nepaaiškinsi. Negi iki šiol to dar nesupratai?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 05, 13:24)
Pandemija. Vyras namuose? Tada suprantu kaip tau sunku.  4u.gif

Tai psio, storuliui švakai su pinigais? Va ko tu taip nerši, bent taip save paguodi. Ar bent triusikams lieka?
Atsakyti
Na ka...papusryciavau...oras nuostabus....einu deginti medi i sodą.

Kaup megstu taip parelaksuoti wub.gif . Ugnis pleška, o tu sedi tarp medziu ir gaudai kaifą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 05, 13:53)
Na ka...papusryciavau...oras nuostabus....einu deginti medi i sodą.

Kaup megstu taip parelaksuoti  wub.gif . Ugnis pleška, o tu sedi tarp medziu ir gaudai kaifą  biggrin.gif

Kiaule pusryciauja per pietus🤣.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 05, 13:15)
Didesnio cirko už tavo kliedesius apie neegzistuojamčias drauges nebūna😆

Eik į varnų temą ir skaityk, aš ne kaip jūs, pilnatinės, pasakėlių nekuriu.

Pz🤣 Tau gal koks asmenybės sutrikimas? Na juk būna, 2 ir daugiau asmenų viename unsure.gif

aš jau seniai supratau, kad draugių tu niekada neturėjai. Atstumtoji visų, todėl ir žargonas toks. Visus keiki, nes niekas su tavim nedraugavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 05, 13:25)
Tu nerašyk musu twmoje. Visi tavo postai privalo buti twletabyne,nes cia jusu twma. Musu - ten kur taves prasoma nekomentuoti ir nwizeidineti zmoniu
Papildyta:

Tu tik šitaip pasijauti kažką reiškianti gyvenime?
Papildyta:

Todel kad tu ateini isdsvemti i musu tema. As vakar parodziau kaip atrodo vemimas svetimoje temoje, kaip tavo.
Papildyta:

Jei as busiu judinama - tu su cambala busit susiurbtos i šį reikalą

Rašiau ir rašysiu tease.gif

Skauda šikną?

Tu man šūdas ir niekas, nepaaiškinsi, ką man daryt.

Ujujui kaip išsigandau🤣 Tu pirma pati filtruok bazarą, ne už nieką ban🍌us gaudavai, o dabar išvis užsikriuksėjai, drąsi, kol tavęs, atmata, kokiam tamsiam užkampy, nepamokė, ką dera kalbėt ir ko ne.
Atsakyti
Lai raso ta bobute cia, kam jus ja varot, ji gi visai netures kur vargse rasyti paskui.... nereik atstumti vienisu zmoniu, prie teletabiu nepritapo, jiem ji ne klase, apie gyvenima uz namu duru nesigaudo... na kur daugiau jai rasyti...tai lai cia nors savo pagieza islieja... namuose matyt ne kas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 05, 14:00)
aš jau seniai supratau, kad draugių tu niekada neturėjai. Atstumtoji visų, todėl ir žargonas toks. Visus keiki, nes niekas su tavim nedraugavo biggrin.gif

Oi kaip tiksliai cia apie save parasei, mizne pilnatine. Myzalais prasmirdusi ne tik savo, bet ir savo myzdinamo suns lovoj( na kas su smarve draugaus). Niekas nedraugavo, visu atstumpa sociopate uzaugai, tevai nesirupino tavim, draugu nera, tik ir temoki isteriskai buuu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 05, 13:57)
Kiaule pusryciauja per pietus🤣.

O pietauja vakare, vakarieniauja naktį😄
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 05, 14:00)

Tu į savo žargoną pasižiūrėk😂 Kai neturi draugių, tai bent vaizduotėj susikuri?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 05, 14:07)
Lai raso ta bobute cia, kam jus ja varot, ji gi visai netures kur vargse rasyti paskui.... nereik atstumti vienisu zmoniu, prie teletabiu nepritapo, jiem ji ne klase, apie gyvenima uz namu duru nesigaudo... na kur daugiau jai rasyti...tai lai cia nors savo pagieza islieja... namuose matyt ne kas... unsure.gif

Aš ne tu, desperatiškai nebandau sulįsti kažkam į subinę, o tu ant tiek vieniša, kad net tada, kai tave nuspiria, kaip šungrybį, tu ir toliau padus laižai, apgailėtina😄
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 05, 13:26)
Kas pas tave atsitiko namie is pat ankstyvo ryto?

Ko tu taip pariniesi? Kurioj vietoj pamelavau?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 05, 13:49)
Na...tada labai nuliudinsi savo koležankas. Dergi savo pacios temą. Nes as nesiruosiu daugiau atsakineti savojoje i tavo insult

Keista, kad be keiksmazodziu paskutiniai tavo du postai. Issigandai?

Kaip tu neturi ką veikti gyvenime, vienišas, nesuprastas kašalotas console.gif "koležankoms" giliai ant tavęs nusispjauti, kašalote.

Kaip dažnai plauni savo išpuvusią srėbtuvę? Spėju, ar iš anuso, ar iš burnos kvapas toks pat, išduok, kaip ten yra pas tave?😄
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 05 vasario 2021 - 14:42
QUOTE(cambala @ 2021 02 05, 14:23)
Oi kaip tiksliai cia apie save parasei, mizne pilnatine. Myzalais prasmirdusi ne tik savo, bet ir savo myzdinamo suns lovoj( na kas su smarve draugaus). Niekas nedraugavo, visu atstumpa sociopate uzaugai, tevai nesirupino tavim, draugu nera, tik ir temoki isteriskai buuu.

vieną kartą šuo į lovą prisisiojo, ot tai kriminalas.
Tai ne tavo sūnus su psichine bobulka pusantrų metų įkalintas.
Ir žiūrėk kokia įdomi tendencija. Visos čia turinčios vaikų neištveria ir pakankamai parašo apie savo vaikus, o tu neturi ką apie savo psichutį papasakoti biggrin.gif todėl net pavydi, kai pas kitus šunys protingi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 05, 14:41)
Tu į savo žargoną pasižiūrėk😂 Kai neturi draugių, tai bent vaizduotėj susikuri?

durnike, tu bent statistiškai paskaičiuok biggrin.gif ar negebi? VV nikas per 8 metus turėjo apie 25000 žinučių. Kiek dabar mano nikas per beveik 8 metus turi? O laikai tai pasikeitė į interneto naudą. Dabar visur galima iš telefono dar parašyti, o tada negalima buvo. Plius dabar aš dar iš darbo galiu rašyti, o tada iš studijų tai negalėjau. Nebėgsiu gi per kiekvieną pertrauką kažkur į biblioteką kaip tau atrodo? biggrin.gif Iš darbo, kol dirbau ne ant savęs juk irgi kaži kiek neparašyčiau viena. tai va. Aiškiau jau, bukute? smile.gif
Atsakyti