Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Kašalotas atplaukė, pyrstelėjo, bus cunamis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 05 vasario 2021 - 20:40
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 05, 20:37)
Kašalotas atplaukė, pyrstelėjo, bus cunamis

Ji baznycioj siandien buvo, zvakes su uzpakaliu uzputinejo🎂💣
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 05, 20:57)
Siandien taip ir prarymojai mamkose. Koks idomus tavo gyvenimas  4u.gif

Tu mano gyvenimą praskaidrini🥰🤣
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 05, 10:13)
Na, nesakyk.
Mano mama 86. Mesiaede - ne dienos be mesos. Puse tablietkos plecianciuju ir nuo miego. Viskas. Sveikata - jaunas pavydetu.

na, bet visi gi miršta nuo kažko. ir jei daugumoje - ne veganai, nuo ko tad miršta? visam pasaulyje - pirmoje vietoje širdies kraujagyslių ligos, antroje - piktybinės.
stresas (kortizolis tikras nuodas) taip pat.
labas rytas.
Atsakyti

na, bet visi gi miršta nuo kažko. ir jei daugumoje - ne veganai, nuo ko tad miršta? visam pasaulyje - pirmoje vietoje širdies kraujagyslių ligos, antroje - piktybinės.
stresas (kortizolis tikras nuodas) taip pat.
labas rytas.

gyvulini baltyma kuom pakeiti ,pvz gliukozamino is kur paimi?

Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 05, 20:09)
Nu ne, kiek pamenu, tai tavo ciucikui niekas negali prilygt. Į Harvardą stot nebandė?

Tu rimtai tokia debilė, ar apsimeti? Rašei, kad rišai tu, paskui jau atseit tavo tėvai rišo, dabar jau atseit nerišai😱 Žinok, tu tikrai neatrodai sveika, šitaip kliedėdama. Juk visos tavo žinutės tebėra, eik skaityk iš naujo.

🤣 Jei mirkčiau forume tiek, kiek judvi su karpa, tai laisvai.

Tai įkelk, what's the problem?

visi normalūs žmonės savo vaikus ar augintinius giria. Nesi girdėjus? su niekuo nebendrauji?

apie tėvus išvartė tavo dalbalinė Myžbala. augiau jos klausyk, žinosi visą tiesą biggrin.gif biggrin.gif

tai sakau, pabandyk. Tada galėsi tvirtint ar tikrai pavyks
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 06, 16:37)
visi normalūs žmonės savo vaikus ar augintinius giria. Nesi girdėjus? su niekuo nebendrauji?

apie tėvus išvartė tavo dalbalinė Myžbala. augiau jos klausyk, žinosi visą tiesą biggrin.gif  biggrin.gif

tai sakau, pabandyk. Tada galėsi tvirtint ar tikrai pavyks

Aha, giria, bet nestato profesoriaus. Kai pati kukū, tai bent šuniu atsigriebi?😂

O gal dalba montevertė? Puikiai pamenu, ką rašei TU. Sakiau, eik ir skaityk, jei su atmintim prastai.

Judviem su karpa pavyksta🤣
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 06 vasario 2021 - 18:32
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 06, 18:31)
Aha, giria, bet nestato profesoriaus. Kai pati kukū, tai bent šuniu atsigriebi?😂

O gal dalba montevertė? Puikiai pamenu, ką rašei TU. Sakiau, eik ir skaityk, jei su atmintim prastai.

Judviem su karpa pavyksta🤣

apie tėvus buvo tik tiek, kad jie taip pat negirdi, kai šuo naktį vaikšto po namus. O ką jau jūs debilės išvartėte, tai jau jūsų atsakomybė.

Nu ne. Kaip matai man pavyko tik pusė tiek, net mažiau, nors tikrai labai ažnai sėdžiu čia.
Papildyta:
IDOMUCIA, žiūrėk ką radau netyčia skaitydama apie vaistą. Nebandei? https://en.wikipedia.../Spironolactone Jo lietuvoje yra, tik kad receptinis
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 06, 18:39)
apie tėvus buvo tik tiek, kad jie taip pat negirdi, kai šuo naktį vaikšto po namus. O ką jau jūs debilės išvartėte, tai jau jūsų atsakomybė.

Nu ne. Kaip matai man pavyko tik pusė tiek, net mažiau, nors tikrai labai ažnai sėdžiu čia.
Papildyta:
IDOMUCIA, žiūrėk ką radau netyčia skaitydama apie vaistą. Nebandei? https://en.wikipedia.../Spironolactone Jo lietuvoje yra, tik kad receptinis

Tu rašei, kad tėvai sugalvojo lovoj rišt. Bl.et, kas tu per do prietranka, šakės🤣

Nebejuokink tu voverių.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 02 06, 18:42)
Tu rašei, kad tėvai sugalvojo lovoj rišt. Bl.et, kas tu per do prietranka, šakės🤣

Nebejuokink tu voverių.

nebesvaik, apsidurnini juodai. Čia cambalinė taip rašė, ne aš, norėdama pažeminti tėvus. Tu nebesigaudai, nes bendrauji su debile, kuri tave nudegradina
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 06, 19:28)
nebesvaik, apsidurnini juodai. Čia cambalinė taip rašė, ne aš, norėdama pažeminti tėvus. Tu nebesigaudai, nes bendrauji su debile, kuri tave nudegradina

Tu rašei, eik skaityk. **** tavo atminčiai😱
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 06, 18:39)

Pradzioje geriau ji, bet pries 10 metu perejau ant androkuro.
Receptinis reiskia kartais paklausdavo ar paskyre gydytojas... Dazniausia nepaklausdavo
Atsakyti