QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 07, 16:56)
Wawzas kokie tobuli šeimyniniai savaitgaliai...mamkose
Ką? Kas cia nori bendrauti su jumis?
Wawzas, juokiasi puodas, kad katilas juodas🤣 Vėl storulio namie nėra?
Tu ir dar pora pilnatinių🤪
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 07, 16:58)
Tu man papasakok ko tu sugrizai i mamkas po to, kai sakei 'iseinu, negrisiu, dabar verkit'?
Man tave patraukti atsakomyben uz smeizta, kai tu rasei,kad tavo darbas tai ojojoj, o as dirbu supuvusiame šiukšlyne?
As patrauksiu ne rik tave, bet vezimeliu eis ir montekrista, izeidinejusi mus musu temoje, mylimuke, babunia su camlala tai pirmos eis.
🤣🤣🤣 Nu nx
Tokias kaip tu vadina human trash. Ir kam jau kam, bet tau tik sėdėt tyliai po lapais, nes jei kažkas nepatingės, išrūrins tabe taip, kad net pats geriausias chirurgas nesugebės susiūti tavo išdraskytos subinės. Atmata, nejaučianti jokių ribų, teismais grasinasi🤣 cirkas vidury baltos dienos🤣
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 07, 17:03)
Tu savo adresiuka tai gali is kaeto rasyti, nes tiek privarius ant musu musu temoje, kad neissisuksi
Papildyta:
Labai teisingai. Turesi atsakyti uz savo izeidinejimus ir padjopkes.
Tu čia apie save?🤣
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 07, 17:11)
Sveika papuolus i teismini traukinėli.
Čiulpk suvytusią savo storulio birką😂
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 07, 17:41)
Man tai kas. Jos tiek kartu mane ir mano seima yra izeide... Bet man gyvenime nerwikia niekam irodyneti nieko , o cia tai tuo labiau. Twgul loja. Suo loja - karavanas eina.
As nekalbu apie Nakviša dabar, seip galvoju, kad tie, kurie internwto razborkes perkialia i gyvenima, is princioi yra labai pazeidziami ir silpni zmones.
Uuuu, jau dreba kinkos?🤣 Nu nx, kas per debilė
Kašalotas: "paduosiu jus visas į taismą!"
Taip pat kašalotas: "tie, kurie internWto razborkes perkIAlia į gyvenimą, iš princiOI yra labai pažeidžiami ir silpni žmonės"
Nieko panašaus, šiukšle. Už savo bazarą turėsi atsakyti, jeigu iki to laiko nepakratysi kojų.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 07, 17:44)
Vel izeidinejimai.
Tu tikiuosi nesi baile ir pati savo varda pavarde parasysi man i az. O gal bijai?
Tu bent isivaizduoji kokia administracine bauda taves laukia?
Kai tu viešai atsiprašysi visų, kurias apšikai ir paneigsi ką esi prilojus, tada gal ir nebevadinsiu kašalotu. O kol kas- dusk čia negrasinus, tu tikrai galvoji tavęs kas išsigąs, Rita? 🤣