Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2021 02 06, 19:28)
nebesvaik, apsidurnini juodai. Čia cambalinė taip rašė, ne aš, norėdama pažeminti tėvus. Tu nebesigaudai, nes bendrauji su debile, kuri tave nudegradina

Tu pati savo tevus pazeminai, kai ispausta i kampa pradedi vartytis. Su tuo myzimu i lova ir kelnes rasei, kad neegzistuojancios drauges( tai yra tavo) tevukas isgeriantis buvo, tai su tuo risamu suniu - tai tu risai, tai paskui ne tu, tai tavo tevai sugalvojo.
Vmz nusistekenai visiskai, kojeles dreba( cia kaip visada visose temise, dabar turiu minty apie tavo k9jeles kas pastininke rase🤣).
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 07, 13:43)
Tu pati savo tevus pazeminai, kai ispausta i kampa pradedi vartytis. Su tuo myzimu i lova ir kelnes rasei, kad neegzistuojancios drauges( tai yra tavo) tevukas isgeriantis buvo, tai su tuo risamu suniu - tai tu risai, tai paskui ne tu, tai tavo tevai sugalvojo.
Vmz nusistekenai visiskai, kojeles dreba( cia kaip visada visose temise, dabar turiu minty apie tavo k9jeles kas pastininke rase🤣).

Myžbala, nebesvaik, nes baigsi psichuškėje. Susipynei visai savo meluose
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 07, 16:56)
Wawzas kokie tobuli šeimyniniai savaitgaliai...mamkose  biggrin.gif

Ką? Kas cia nori bendrauti su jumis?  biggrin.gif

Wawzas, juokiasi puodas, kad katilas juodas🤣 Vėl storulio namie nėra?

Tu ir dar pora pilnatinių🤪
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 07, 16:58)
Tu man papasakok ko tu sugrizai i mamkas po to, kai sakei 'iseinu, negrisiu, dabar verkit'?

Man tave patraukti atsakomyben uz smeizta, kai tu rasei,kad tavo darbas tai ojojoj, o as dirbu supuvusiame šiukšlyne?

As patrauksiu ne rik tave, bet vezimeliu eis ir montekrista, izeidinejusi mus musu temoje, mylimuke, babunia su camlala tai pirmos eis.

🤣🤣🤣 Nu nx

Tokias kaip tu vadina human trash. Ir kam jau kam, bet tau tik sėdėt tyliai po lapais, nes jei kažkas nepatingės, išrūrins tabe taip, kad net pats geriausias chirurgas nesugebės susiūti tavo išdraskytos subinės. Atmata, nejaučianti jokių ribų, teismais grasinasi🤣 cirkas vidury baltos dienos🤣
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 07, 17:03)
Tu savo adresiuka tai gali is kaeto rasyti, nes tiek privarius ant musu musu temoje, kad neissisuksi  biggrin.gif
Papildyta:

Labai teisingai. Turesi atsakyti uz savo izeidinejimus ir padjopkes.

Tu čia apie save?🤣
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 07, 17:11)
Sveika papuolus i  teismini traukinėli.  4u.gif  biggrin.gif

Čiulpk suvytusią savo storulio birką😂
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 07, 17:41)
Man tai kas. Jos tiek kartu mane ir mano seima yra izeide... Bet man gyvenime nerwikia niekam irodyneti nieko , o cia tai tuo labiau. Twgul loja. Suo loja - karavanas eina.

As nekalbu apie Nakviša dabar, seip galvoju, kad tie, kurie internwto razborkes perkialia i gyvenima, is princioi yra labai pazeidziami ir silpni zmones.

Uuuu, jau dreba kinkos?🤣 Nu nx, kas per debilė

Kašalotas: "paduosiu jus visas į taismą!"
Taip pat kašalotas: "tie, kurie internWto razborkes perkIAlia į gyvenimą, iš princiOI yra labai pažeidžiami ir silpni žmonės"

Nieko panašaus, šiukšle. Už savo bazarą turėsi atsakyti, jeigu iki to laiko nepakratysi kojų.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 07, 17:44)
Vel izeidinejimai.
Tu tikiuosi nesi baile ir pati savo varda pavarde parasysi man i az. O gal bijai?
Tu bent isivaizduoji kokia administracine bauda taves laukia?  biggrin.gif

Kai tu viešai atsiprašysi visų, kurias apšikai ir paneigsi ką esi prilojus, tada gal ir nebevadinsiu kašalotu. O kol kas- dusk čia negrasinus, tu tikrai galvoji tavęs kas išsigąs, Rita? 🤣
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 07, 15:58)
Myžbala, nebesvaik, nes baigsi psichuškėje. Susipynei visai savo meluose

Tai va va, apsimyzusi melage, nebeprisimeni kaip vartaisi. As tau visada sakiau, kad pries kazka noredama parasyt - pirma pagalvok.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 07, 17:48)
Rašyk, rašyk. Kuo daugiau izeidinesi, tuo lengviau bus tave suvalgyti

Tau net rašyt nieko nebereikia, "medžiagos" per akis😂
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 07, 17:57)
As cauntercharge pateiksiu

Juk ir pati supranti, kad prisibazarinai, ane?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 07, 18:04)
Vel izeidinejimai.

Ziuriu labai nori, kad tavo pinigine gerai nukentėtų?  biggrin.gif

Tu esi šiukšlė (švelniai tariant).

Oi oi, kas kalba🤣 Klausimas, kieno piniginė nukentės, kartais ne tavo storulio? Tikrai ne tavo, nes tu esi plika ir basa, darbo ir santaupų neturi, vargeta, iš ko tu man mokėtum?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 07, 18:04)
Tikiesi gauti valstybini advokata? Zinok sita organizacija easternu iki advokatu nedaleidzia. Geriausia ka gausi, tai advaizoriu vienam appointmentui  biggrin.gif

Turėsi storuliui gerai nugraužt, kad duotų pinigų advokatui😄
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 07, 18:12)
Nepergyvenk  biggrin.gif . Kurios esat vienos kitu draugemis fb - as zinau visu vardus pavardes. Kelias tik teks rimciau paieskoti  biggrin.gif

Sėkmės, kašalotikai🤪
Atsakyti
Tai ar uzteks burbai pinigeliu teismams? Ar cia is mamuko kauptu laidotuvem pinigeliu taip visas ruosies teisman duot? Gi pralaimesi, niekur tavo zinutes nedingo metu ir pusmecio senumo biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 07, 18:19)
Koki atsakyma noretum gauti i situos izeidinejimus?  biggrin.gif

Įkelk savo spanielio ausis
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 07, 18:20)
Koki naujesni izeidima gali sugalvoti?

Kas yra, kur dingo tavo "iškalba"? Čia viskas iš baimės, kad būsi parūrinta?
Atsakyti
Ramybė?

RAMYBĖ!!!

Negali buti biggrin.gif biggrin.gif reikia isiznybti i kulkšnį biggrin.gif
Pagaliau.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 07, 18:45)
Ramybė?

RAMYBĖ!!!

Negali buti  biggrin.gif  biggrin.gif  reikia isiznybti i kulkšnį  biggrin.gif
Pagaliau.

Karantinas. Nagu meistres nedirba( uk kiek zinau irgi) apsigrauzusiais savo nagais( gi tu juos kramtai) neisiznybsi i toki celiulita kaip savo.🤣
Atsakyti
Tai kiek burba teismams pralaimesi? Skaiciuojam tavo zinutes 3- 2 metus atgal biggrin.gif .
Papildyta:
Narvuojasi Rita V is Kauno kilusi biggrin.gif .
Kodel tavo mama kalgotkem spekuliuodavo, o nedirbo?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 07, 17:59)
Tai va va, apsimyzusi melage,  nebeprisimeni kaip vartaisi. As tau visada sakiau, kad pries kazka noredama parasyt - pirma pagalvok.

pavartys tave gerokai psichuškėje sanitarai už tavo viso gyvenimo nesąmones biggrin.gif matai kuo motinėlei baigėsi?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 07, 20:15)
pavartys tave gerokai psichuškėje sanitarai už tavo viso gyvenimo nesąmones biggrin.gif matai kuo motinėlei baigėsi?

Taip taip, pavartys tave vienise bevaike . Situo net neabejoju. Uz raisus, neigalius, onkoligoniukus, mirusius nariu vaikus, kai tu sapnu aiskinime nepasidalinai. Galop uz ylta vatlrgse, ligota sena sune, kur tingejai nakti atsikelt isvest, o risai lovoje.
Papildyta:
Rita, o ko tokia nuvargilus fotkej su plnksna? Sunku tulikus sveist?
Atsakyti