Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(arbuzas77 @ 2021 02 13, 09:25)
<p>Smagu , bet jei visa laik pasilenkus kraujas gali subegt i galva.</p>

Yra tokiu, kurios jau gimsta stovedamos tokia poza biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 14, 15:19)
Yra tokiu, kurios jau gimsta stovedamos tokia poza  biggrin.gif

pirštais nebadysim ir taip ji užbadyta visose temose biggrin.gif bet durnelė vis tiek čia atsivelka biggrin.gif
Atsakyti

Viskas ok,bet kai pasidaro kaip maistas, tai nieko gero .

Skaiciau apie marsala Koneva , patiko kaip susirado zmona, zodziu susirgo: jam pristate slauge ,slauge slauge ir apsizenijo,Svarbiausia dalis nei ten patiko,nei suzavejo o pagal aplinkybes .dabar tai ausys negrazios tai pimpa.. mazas

Она работала в военторговской сети - они кормили бойцов на передовой. Туда приехал человек из штаба фронта и сказал, что командующему нужна помощь по хозяйству. Так мама оказалась в штабе у отца. Штаб - смешно сказать - это была простая хата. Она рассказывала, что когда вошла в его комнату, сразу увидела, что это очень мужское жилище. В комнате стояла железная кровать, накрытая солдатским одеялом, и под ней была сиротливо брошена пара тапок. Она стала наводить там порядок"

Конев поздоровался с девушкой за руку, внимательно посмотрел и сказал: "Будь хозяйкой". "Слова эти оказались вещими: спустя какое-то время и на долгие годы она стала хозяйкой. Но мама не говорила, что эта первая встреча вызвала у нее какое-то сильное чувство. Скорее ее поразило, каким измученным выглядит командующий, какой он худой, с кругами под глазами - отец в это время еще мучился язвой

Мама ушла на фронт добровольцем, когда ей еще не исполнилось 18 лет. Для нее отец был защитником. Папа видел в ее глазах, что никакой слабости он в этих отношениях допустить не может. Так они встретились и больше не расставались". Антонина Васильева помогла ему выжить на войне - у Конева была жестокая язва желудка, ему нужна была специальная пища и именно она об этом заботилась. Близкие подшучивали: "Ты, наверное, и в окопы с термосом пробиралась?" Иван Степанович и Антонина Васильевна прожили вместе 31 год.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 13, 00:39)
"Natūralus molis neatsparus drėgmei ir šalčiui, o mūsų klimatui būdinga didelė temperatūrų kaita, drėgmė, atšiaurios jūrinės žiemos.
"

Kaip ir sakiau - kai silta, tai moliniai namai gėris, bet lietuviskomis ziemomis ne kas. Kiek skaiciau, tai šalta.

tai butent del to ir nestato vien is moklio, o deda risamas medzigas, zmones jau seniai atrade tuos santykius, bet gerai, kad moklininikia istirs, pasakys, taa bus saugiau visiem kitiem naudoti zaliasas technologijas ir maziau tersti ir kenkti, o tai neliks planetos musu poranukiams...
kaip tik, kas turi sake silta, net pati esu buvusi, tikrai silti tie namai, nauji ne senieji, kru mazai siaudu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 02 15, 13:30)
Viskas ok,bet kai pasidaro kaip maistas, tai nieko gero .Skaiciau apie marsala Koneva , patiko kaip susirado zmona, zodziu susirgo: jam pristate slauge ,slauge slauge ir apsizenijo,Svarbiausia dalis nei ten patiko,nei suzavejo o pagal aplinkybes .dabar tai ausys negrazios tai pimpa.. mazas

Pvz mano vyras yra visiska priesingybe mano vyriskos isvaizdos skoniui. O niekad nekeisciau i tą kitą, jei ans biggrin.gif pasitaikytu kelyje. Niekada.
Atsakyti

Pvz mano vyras yra visiska priesingybe mano vyriskos isvaizdos skoniui. O niekad nekeisciau i tą kitą, jei ans biggrin.gifpasitaikytu kelyje. Niekada.

Tai kaip tamta ir suzvejojo ,pagal aplinkybes.  O tai sutikus : isimylet,paskrajot nesinori?

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 15, 13:39)
tai butent del to ir nestato vien is moklio, o deda risamas medzigas, zmones jau seniai atrade tuos santykius, bet gerai, kad moklininikia istirs, pasakys, taa bus saugiau visiem kitiem naudoti zaliasas technologijas ir maziau tersti ir kenkti, o tai neliks planetos musu poranukiams...
kaip tik, kas turi sake silta, net pati esu buvusi, tikrai silti tie namai, nauji ne senieji, kru mazai siaudu smile.gif

Bet sutik, kur išdegtas molis ir kur ne - yra labai didelis skirtumas. Rueiu omenyje ilgaamžiškumą.
Mes gi nesistatome namu, kaip trys paršeliai - vienai dienai. Statomrs, kad mus pragyventu, nereikalaudami nešančiųjų sienų kapitalinio remonto.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 02 15, 13:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72784066" data-time="1613389744"><div><p>Pvz mano vyras yra visiska priesingybe mano vyriskos isvaizdos skoniui. O niekad nekeisciau i tą kitą, jei ans vartotojo įkelta nuotraukapasitaikytu kelyje. Niekada.</p></div></blockquote><p>Tai kaip tamta ir suzvejojo ,pagal aplinkybes.  O tai sutikus : isimylet,paskrajot nesinori?</p>

As gi nesizenyjau anksti. Issilaksciau kai buvau jauna ir graži biggrin.gif biggrin.gif

Mes kaip tik pries kwlias dienas su draugemis myžom i kelnes, vel prisimindamos savo jaunas dienas biggrin.gif (ne iki 18, o iki kokiu 28 -30). Musu net policija neimdavo biggrin.gif Sakydavo 'burbanti,,arba tvarkai savo mergas, arba mes vezam i nuovada" biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 vasario 2021 - 14:18

Bet sutik, kur išdegtas molis ir kur ne - yra labai didelis skirtumas. Rueiu omenyje ilgaamžiškumą.
Mes gi nesistatome namu, kaip trys paršeliai - vienai dienai. Statomrs, kad mus pragyventu, nereikalaudami nešančiųjų sienų kapitalinio remonto.
Papildyta:
As gi nesizenyjau anksti. Issilaksciau kai buvau jauna ir graži biggrin.gifbiggrin.gif

Va cia ir buvo tas pliusas ,zinot savo galimybes ir ko pati nori .

Is u moliniu:sienos kreivos,pilnos pliu,skruzdeliu ,po kiekvienos ziemos pasikeitusios geometrijos nugriuve kampai ir t.t

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 15, 13:53)
Papildyta:

As gi nesizenyjau anksti. Issilaksciau kai buvau jauna ir graži  biggrin.gif  biggrin.gif

na nesiplesiu ilgiau, nes jau viska parasiau, tam yra technologijos, kaip is tu misiniu pastatyti labai ilgaamziska nama.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 02 15, 13:58)
Is u moliniu:sienos kreivos,pilnos pliu,skruzdeliu ,po kiekvienos ziemos pasikeitusios geometrijos nugriuve kampai ir t.t

nesamones biggrin.gif
Atsakyti

na nesiplesiu ilgiau, nes jau viska parasiau, tam yra technologijos, kaip is tu misiniu pastatyti labai ilgaamziska nama.
Papildyta:
nesamones biggrin.gif

kokios nesamones ,ten kazkur ukrainoj ir dabar per savaitgali ,gimine nudrebia nama .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 15 vasario 2021 - 14:09
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 02 15, 14:08)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72784078" data-time="1613390582">
<div>
<p>na nesiplesiu ilgiau, nes jau viska parasiau, tam yra technologijos, kaip is tu misiniu pastatyti labai ilgaamziska nama.
Papildyta:

nesamones vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>kokios nesamones ,ten kazkur ukrainoj ir dabar per savaitgali ,gimine nudrebia nama .</p>

Kiekvienais metais drebia sienas (turiu omenyje - taiso). Nes per ziema nukritineja yabalai, ypac jei saltis paspaudzia - vanduo, virsdamas ledu pleciasi. Molis su siaudais yra porėtas.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 15, 14:03)
na nesiplesiu ilgiau,  nes jau viska parasiau, tam yra technologijos, kaip is tu misiniu pastatyti labai ilgaamziska nama.

Tai ir nesiplesk biggrin.gif
Kad bus tokios technologijos, kurios pagerins mišinio struktura - tikiu. Bet ne dabar. Dabar tik meginama kazka sukurti. Bet bet kokiu atveju be chemikalų patobulinimai neapsieis ateityje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 vasario 2021 - 14:24
Idomucia,

Сначала Бог создал Землю. Отдохнул.
Затем Бог создал Мужчину. Отдохнул.
Затем Бог создал Женщину. Больше ни Бог, ни Мужчина не отдыхали.
Papildyta:
У дверей рая стоит апостол Петр. Появляются три мужика. Петр спрашивает первого:
- Ты женат?
- Ох, женат...
- Ну, тогда тебе в рай.
Спрашивает второго:
- Ты женат?
- Ох-ох, женат...
- Ну, тогда тебе в рай.
Спрашивает третьего:
- Ты женат?
- Ох-ох-ох, два раза...
- Ну, тогда тебе в ад.
- Но почему?
- Рай - он для мучеников, а не для идиотов.
Papildyta:
В бане.
Hа верхней полке лежит бабулька. Внизу стоит молодая девушка, моется, поглаживая нежно свое тело, натирая медом и т.п. и любуясь собой.
Бабулька ей:
- Красивая ты очень, девонька...
- Да, красивая (кокетливо так)
- Наверное, парни за тобой так и бегают, отбоя нет?
- Да, бегают (еще кокетливее)
- И никому не даешь, наверное...
- Hе даю, никому (гордо)
- Ох жалеть потом будешь!!!
Atsakyti