Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

As buvau inikus i ispanu kalba...metai laiko užmetus...reiketu vel atnaujinti mokymusis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 16, 11:52)
As buvau inikus i ispanu kalba...metai laiko užmetus...reiketu vel atnaujinti mokymusis  rolleyes.gif

Mano dukryte mokosi ispanu telefone per appsa duolingo gana fainas, as irgi siek tiek pameginau.
Bet kalba sunku ismokti normaliai bet praktikos, negyvent salyje, manau.
As pvz rusu suprantu tikrai gerai gana, bet kai reikia sneketi paciai juokas ima, tai bent Airijoje pasistumejau su snekamaja rusu kalba biggrin.gif .Na anglu sneketi irgi cia tik ismokau atvykau su gera gramatika suprasdavau koki 80 pr, o va sneketi buvo sunkoka. Daugiau jokiu klabu mokytis nenoriu biggrin.gif ai tiesa turku pramokau is serialu lotuliukas.gif
Atsakyti
ir aš jau nebenoriu. Pabandžiau vieną vokišką dainą padainuoti žodžius pasiėmus. O Dievai biggrin.gif neįmanoma. Kai kurie žodžiai tokie ilgi ar ten neteisingai surašyti gal, sujungti netyčia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 16, 12:05)
ir aš jau nebenoriu. Pabandžiau vieną vokišką dainą padainuoti žodžius pasiėmus. O Dievai biggrin.gif neįmanoma. Kai kurie žodžiai tokie ilgi ar ten neteisingai surašyti gal, sujungti netyčia biggrin.gif

as siek tiek mokiausi vokieciu aukstojoj, reikejo ten metus kaip antra uzsienio kalba, bet man labai nepatinka ji. Va italu noreciau, bet reikia su kazkuo bendrauti, siek tiek kelis zodzius pramokau italu restorane dirbdama, grazi man labai kalba, skambi. bet kalbu mokymasis man sunkus dalykas, geriau skaiciai ir formules biggrin.gif
Atsakyti
man ispanų gražesnė už italų. Dar man čekų tokio gražumo. Atrodo, kad jie nešneka, o dainuoja biggrin.gif Ir dar arabų įdomi kalba.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 16, 12:01)
Mano dukryte mokosi ispanu telefone per appsa duolingo gana fainas, as irgi siek tiek pameginau.
As pvz rusu suprantu tikrai gerai gana, bet kai reikia sneketi paciai juokas ima, tai bent Airijoje pasistumejau su snekamaja rusu kalba  biggrin.gif .Na anglu sneketi irgi cia tik ismokau atvykau su gera gramatika suprasdavau koki 80 pr, o va sneketi buvo sunkoka. Daugiau jokiu klabu mokytis nenoriu  biggrin.gif ai tiesa turku pramokau is serialu  lotuliukas.gif

As irgi is doulingo mokinuosi.
Ispanijoje mes daznai po du kart i metus bunam. Man ten širdžiai mielesni namai, nei Anglija As ten sava biggrin.gif ispanai su manimi visada ispaniskai kalba. O nesuprantu beveik nieko biggrin.gif
Sunus mokykloje ir ispanu mokinosi, tai tas pavertejaudavo tyliai i ausį biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 16, 13:32)
man ispanų gražesnė už italų. Dar man čekų tokio gražumo. Atrodo, kad jie nešneka, o dainuoja biggrin.gif Ir dar arabų įdomi kalba.

O as šitos šokių pakraipos menu susidomejau. Kvapa uzgniaužia
https://youtu.be/_DTMoZf1jis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 vasario 2021 - 13:48
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 16, 13:32)

rimtai? matai keik zmoniu tiek nuomoniu, man ispanu nebloga, bet italu graziausia smile.gif labai nepatinka vokieciu ir lenku kazkodel, genetiskai cia gal biggrin.gif prancuzu dar tokia puse bedos, nors nelabai irgi.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 16, 13:42)
Ispanijoje mes daznai po du kart i metus bunam. Man ten širdžiai mielesni namai, nei Anglija  As ten sava  biggrin.gif  ispanai su manimi visada ispaniskai kalba. O nesuprantu beveik nieko  biggrin.gif
Sunus mokykloje ir ispanu mokinosi, tai tas pavertejaudavo tyliai  i ausį  biggrin.gif
Papildyta:

O as šitos šokių pakraipos  menu susidomejau. Kvapa uzgniaužia

mano sunus mokosi prancuzu vidurineje, dukra sake mokysis ispanu tikriausiai, na ziuresim, sakiau gerai bus mum vertejai Europoje biggrin.gif
Ziurek kinus ispanu, kur girdetusi ju kalba ir vertimas, lengviau ismokti biggrin.gif

labai grazu tie visi sokiai, noreciau eiti i pilvo sokio uzsiemimus, bet pas mus mieste nera unsure.gif O kokios cia salies?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 16, 14:00)
rimtai? matai keik zmoniu tiek nuomoniu, man ispanu nebloga, bet italu graziausia smile.gif labai nepatinka vokieciu ir lenku kazkodel, genetiskai cia gal  biggrin.gif prancuzu dar tokia puse bedos, nors nelabai irgi.
Papildyta:

mano sunus mokosi prancuzu vidurineje, dukra sake mokysis ispanu tikriausiai, na ziuresim, sakiau gerai bus mum vertejai Europoje  biggrin.gif
Ziurek kinus ispanu, kur girdetusi ju kalba ir vertimas, lengviau ismokti  biggrin.gif

labai grazu tie visi sokiai, noreciau eiti i pilvo sokio uzsiemimus, bet pas mus mieste nera  unsure.gif O kokios cia salies?

Nezinau kaip Airijoje,,bet pas mus galima pasirinkti kelias kalbas. Maniskis mokesi prancuzu, ispanu ir lotynu. Lotynu jam nepatiko kazkodel.

Cia ne tas arabiskas pilvo sokis, kaip mes priprate matyti. Cia jau menas is to padarytas. Man tos haremu pulvo šokejos gašlokos. O cia jau i kita lygmeni pereje šokiai.

https://youtu.be/kLmepH3L7r8

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 vasario 2021 - 14:16
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 16, 14:11)
Nezinau kaip Airijoje,,bet pas mus galima pasirinkti kelias kalbas. Maniskis mokesi prancuzu, ispanu ir lotynu. Lotynu jam nepatiko kazkodel.

pas mus eina anglu ir airiu doh.gif tai uzsienio jau tik viena mokoma mokyklose, kai kur yra galima pasirinkti lietuviu biggrin.gif Bet , manau, naudingiau bus ismokti prancuzu ar ispanu(kalbos pagal mokyklas varijuoja), o lietuviu ir taip sneka, skaityti irgi ismokiau, uzteks biggrin.gif
lotynu ir as mokiausi institute, na ne tai, kad nepatiko, bet as nemaciau joje prasmes, nelengva kalba... biggrin.gif bet pagrindai idomus, suzinai, kiek zodziu is sios kalbos kile.
mano dukryte dar nori japonu mokytis, radau mokytoja privaciai, bet karantinas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 16, 14:11)
Cia ne tas arabiskas pilvo sokis, kaip mes priprate matyti. Cia jau menas is to padarytas. Man tos haremu pulvo šokejos gašlokos. O cia jau i kita lygmeni pereje šokiai.

as jau supratau, kad cia kazkas kito, panasu net i indiskus sokius. Grazu, as tai del sveikatos noreciau palankyti, labai gerai issijudinti su tokiais sokiais, retai taip uodegas vizginam biggrin.gif Labai sveika visiem moteriskiem organam pilvo sokiai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 16 vasario 2021 - 14:17
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 16, 12:01)

Gyvenau Vokietijoje 9 metus. Darbas anglu kalba. Internetas anglu kalba, Filmus persijungi i anglus per TV. Namie lietuviskai. Parduotuveje na patys zinot kiek ten kalbos reikia.

Nieko neismokau...

Prisiminiau, kad rusai Vilniuje pykdavo, kad su jais nesneka zmogiska kalba... Tai as irgi naglai angliskai visur ir tikdavo...

Kartais matydavau nepasitenkinima... Tai pasakydavau, ar jus cia norit,, kad as cia vokieciu praktikuociaus ar duokit ka nors kas anglu moka... Ir surasdavo
Papildyta:
Ispanijoje mes daznai po du kart i metus bunam. Man ten širdžiai mielesni namai, nei Anglija  As ten sava  biggrin.gif  ispanai su manimi visada ispaniskai kalba.

Kad ten mazaii zodziu...

Aporto, muscatel, paella, seppia, calamari alla romana
Atsakyti
O as šitos šokių pakraipos  menu susidomejau. Kvapa uzgniaužia

gražu. Aš būna taip visaip per meditacijas pasiraitau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 16, 14:18)
lotynu ir as mokiausi institute, na ne tai, kad nepatiko, bet as nemaciau joje prasmes, nelengva kalba... biggrin.gif

ir man teko. Pykau labai biggrin.gif Tikrai, nemačiau prasmės. Kai reikėjo išmokti visokiausius posakius, rinkausi pačius negražiausius, gašliausius, kad lengviau įsiminti. Visokius su asociacijom su durnium, perdimu ar pan. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 16, 14:41)

Kad ten mazaii zodziu...

Aporto, muscatel, paella, seppia, calamari alla romana

Ne zodziuose esme, o sakiniu sudarinejime biggrin.gif Ten gi keli lygiai
Atsakyti