Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 16, 14:41)
Gyvenau Vokietijoje 9 metus. Darbas anglu kalba. Internetas anglu kalba, Filmus persijungi i anglus per TV. Namie lietuviskai. Parduotuveje na patys zinot kiek ten kalbos reikia.

Nieko neismokau...

Prisiminiau, kad rusai Vilniuje pykdavo, kad su jais nesneka zmogiska kalba... Tai as irgi naglai angliskai visur ir tikdavo...

Kartais matydavau nepasitenkinima... Tai pasakydavau, ar jus cia norit,, kad as cia vokieciu praktikuociaus ar duokit ka nors kas anglu moka... Ir surasdavo
Papildyta:
Kad ten mazaii zodziu...

Aporto, muscatel, paella, seppia, calamari alla romana

na tai jau cia piktybinis nenorejimas ismokti. buna ir cia tokiu lietuviu kur n metu gyvena ir nesugeba anglu ismokti biggrin.gif bet vokieciu jauciu ir as nesimokyciau biggrin.gif

lotuliukas.gif kam kas svarbu ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 16, 08:35)
gliukozę
į pragarą, nes per mažai kankinosi reiškia, skyrybomis pabėgo nuo kančių.

o kodel man išvertė: jei dukart, tai nesiskaito...kankiniai eina į dangų, o ne idiotai.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 16, 16:55)
o kodel man išvertė: jei dukart, tai nesiskaito...kankiniai eina į dangų, o ne idiotai.

taip ten taip ir yra, supratau bent as , jei antra kart vedei, vadinasi idiotas, nejau neuzteko kanciu pirma karta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu jau as antra karta tikrai nesizenyciau. Jeibogu.
Atsakyti
ir as jau labai abejoju ar noreciau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif na kol nesi tose klumpese nezinai. Bet kai paskaiciau kazkokiu psichologu paskaiciavimas, kad is santykiu iseinama beveik tiek metu, kiek juose buni...ai galvoju tiek to jau, ant pensijos vargu ar ko man ten bereiks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 16, 16:25)

gyventum tik taip?
ką manai apie holivudo žvaigždes, kur ir 4, 5 kartą ženijasi - moterys sako: niekada nenusivilsiu meile.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 02 16, 18:25)

O as nesigailiu. Nuotaka turi buti nekalta. Va kas svarbu...

O su kitom galima tik but ... draugais kaip dabar sakoma
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 16, 16:31)
kai paskaiciau kazkokiu psichologu paskaiciavimas, kad is santykiu iseinama beveik tiek metu, kiek juose buni...

aš kitokį skaičiavimą skaičiau: gedulas trunka pusę laiko, praleisto santykiuose.
bet ir čia lb individualu.
tarkim, normalu gedėti 1.5m, jei gražūs santykiai truko 3metus.
bet 20metų santuoka - nereiškia, kad 10metų rymosi prie lango, ar kovosi su savo vidiniais demonais.
Kitos moterys lb greitai perdirba gedulą - gal jau buvo išgedėjusios laiką, kuris įsiskaitė į santuoką.
Mano sesuo po 7m išsiskyrė (ilgalaikiai santykiai), tai jokio gedulo, tik pyktis ant savęs (kad tiek tempė, kol pribrendo) - nes visą š jau buvo išgyvenusi.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 16, 21:34)
gyventum  tik taip?
ką manai apie holivudo žvaigždes, kur ir 4, 5 kartą ženijasi - moterys sako: niekada nenusivilsiu meile.

Gyvenciau tik taip

Hokivudo zvaigzdes zenyjasi po desimt kartu del žiniasklaidos demesio
Atsakyti
Svarbu kokie santykiai.
Su dalimi moteru santykiu neimanoma sukurti gilesniu...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 16, 21:37)
O as nesigailiu. Nuotaka turi buti nekalta. Va kas svarbu...

O su kitom galima tik but ... draugais kaip dabar sakoma

O as nenoreciau vyro, kitos putės neragavusio. Geriau atsilakstes pries mane, nei norintis pabandyti kitos gyvendamas su manimi.
Atsakyti
Pas mane neveikia youtube... google.co.uk
Atsakyti