QUOTE(-burbanti- @ 2021 03 11, 16:25)
Man tai pries akis makalavo

akys savaime slysdavo žemyn
Jooo...psichiskai nesvwiku pyderų pilnas seimas- tegul dziaugiasi.
butent, nors jis praktiskai visada toks ir buvo
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 03 11, 17:02)
Visai nejuokinga, pakalbek su kokiais gruzinais...
Del to fakto, kad viskas buvo suplanuota Vasingtone, taip pat nereikia priimti tiesmukai. Buvo suplanuoti bendri reikalai, bet detales galejo pakrypti labai ivairia linkme. Lietuva tik detle geopolitiniame zaidime. O ne zaidejas.
Net Ribentropo Molotovoo protokoluose Lietuva buvo atiduota VOKIETIJAI. Bet po to pasitare ir atidave Rusams.
Na Idomucia, kada lietuviai gyveno taip kaip gruzinai? ka tu lygini? Gyvenimas keiciasi, baltarusai gyvena taip pat kaip ir lietuviai ir lygiai taip pat gali emigruoti, jei nori. As tai nesuprantu, ar tu manai, kad privalumas yra emigruoti???as manau privalumas, kai salis tokia is kurios nereikia emigruoti....o dabar matau tik kazkoki degradavima salies...emigracija yr apbegimas is blogio, o ne kazkoks bobusas. Turetu buti pasirinkimas, jei nori, jei kazkokiso palinkybes, galeti isvaiziuoti, o ne butinybe trecdaliui salies, tai ka tu cia sneki man visiski absurdai. As su mielu noru buciau gyvenusu Lietuvoje, tokioje, kokia ji buvo pries 20-30m . Tu manai labai lengva, smagu visai seimai kaip kokiem cigonam po pasauli klajoti? Ir kas per salis sava, kurioje prasciau, nei svetimoje salyje, su svetima kultura, kalba ir t.t. Isivaizduok, jei mes sugebam ismokti kit akalba , ismokstamprisitaikyti kitoje salyje, isikurti gana neblogai, ant kiek musu paciu salis kvaila, kad isvare toki kieki geru darbuotoju, jaunu, dirbanciu zmoniu??? ir tu man tai pateiki kaip kazkoki bonusa visu tu politiniu zaidimu
nu ir kas? kazkada carui priklause...