QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 08 16, 07:20)
>Butelys raudono vyno per mėnesį, tai ne girtuoklystė.
O apie gyvenimą su geriančiu vyru, aš pati jums galiu paskaitas skaityti.Pati per tą pragarą praėjau.
Pirma nemanau, kad arbuzelis isgeria tik 1 vyno b per menesi(siaip jokio skirtumo balto ar raudono, kaip ir neesme ar alaus ar degtines atitinkama kieki), antra jei zmogus siuo metu geria tik buteli, niekas negali garantuoti, kad to vieno butelio uzteks jam ir toliau, visi alkoholikai pradeda nuo vienos taures, vieno stikliuko, kas gali taikstytis su gerimu ar geria pacios -valio, man tai nuo to jau tiek bloga, kad net i gerencius negaliu ziureti, nes as ta pragara irgi praejau ir matyt jau savo prisiziurejau....Jus pvz galvojot kad jus vyras taps alkoholikas, kai susipazinot, jis itkriausiai irgi aikingai gere ar is kart tuoketes su alkoholiku?
Todel niekad neberizikuociau ir neprasideciau su gerianciu, vien jau tai, kad tai labai blogas pvz, vaikams....vienas "saikingai" geriantis suauges i alkoholizma patraukia 3 jaunus zmones, is kuriu vienas daznai buna ju vaikas, alkoholikai net maziau kenksmingas pavyzdys vaikui, nes jie mato viso to baisuma, o dar iki tiek nekrites zmogus atrodo graziai, koks solidus verslinikas su kokio viskio taure nu ko ne pavyzdys vaikui? o kaip konkretu vaika paveiks tas viskis mes is anksto nezinom...
O jau visa kita zala sveikatai, visuomenei, seimai, manau, visi zinom.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 08 16, 08:20)

cia pats blogiausias forumas ,tai stringa tai dar reklamu pilnas ,kazkada buvau isirases programele kuri neleisdavo tu reklamu ,pravalius ji issitrina ir vel cia prilenda . </p><p>pvz cituojant ir reikia ta paklode pratrinti .as cia visko neskaitau ,tiesiog uzknisa .soriux</p>
nu as turiu adBlock prie chromo, nematau jokiu reklamu,
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 08 16, 08:54)
gyvenime daug zalingu iprociu ... as jum pvz pateiksiu ; turint toki kaip as ,geriau leisti namuose isgerti vyno ar kad jis pabegtu kur su chebra gertu ar pasislepes .. kartais ir prasideda nuo moralu ,jei savuose namuose negaleciau to padaryti ,kai man reikia ... reiktu pagalvot apie namu nauda ..</p><p>tai va vienatve turi savo pliusu ,kada kiek nori ir kaip be moralu

</p>
narkotikai vienas prie vreidnesniu

netureciau tokio kaip jus, deja, su gerenciais nebeprasideciau is vis.
taip visada renkames, arba butelis arba normali moteris
bet taip kiekio ir neparasot, tai itariu nemazai?deze ar daugiau per menesi?
bet ir siaip kas per noras ta vyna pliumt? ar ne tik vyna geriat?
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 08 16, 09:39)
<p>O man va toks klausimas pakilo , daug cia vienisu ar papliurpt ir ateina ...bet gerai kad dar koks bernuzelis uzsuktu o tai visai galit cia su bobet ,vis nuomone kritiska kokia issakytu jusu atzvilgiu .kaip sako ;be kritikos niekas netobuleja ;)</p>
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 08 16, 08:43)
rasiau rasiau ir kompas uzsimane persikrauti ,vel is naujo </p><p>man apie 4 desietkas vasaru jau .. </p><p>vynas kartais skanu .. kartais reikia dulkes nuplauti nuo dusios ,beje jis man tinka .as esu laisvas ,uz savo perku ,siuksles susitvarkau nematau tame blogo . </p><p>turiu vilko bilieta ,uztat sunkiau rasti ;)</p>
NU va kompiuter reikia taisyti tada arba geresni nusipirkti
nu va nei 40 dar net nera o jau taip geriat

nei zmonos neturejot kaip suprantu, tik valkiojates su neaiskiom moterom, nemanot, kad toks toki pritraukia, gerimas labai nuzemina vibracijas, tada geresnes moterys net neziuri ir randat tokais pat sugeroves, kuriom pasi** ir pagert uztenka gyvenime.
bet jusu pasirinkimas, ir toliau nieko blogo nematykit
siaip jauna vyra, tai grabstytu grazios, protingos, jaunos moterys, bet kazkas labai jau ne taip su jumis, jei dar vieniskas...
just saying....
o vienisu cia kaip ir nera, Kin dar lyg vienisa ir viskas ir jusu amziaus, bet ko nepuola nat jusu ,kodel?

cia mamu siaip forumas, ne jaunu mergaiciu, tai uzsuka viena kita jauna ir netekejusi be vaiku, bet tokiu mazuma cia