baba jaga -as tokios noreciau
bet žodžio tuomet neturėtum

nieko sutiktu tie poziuriai, sutiktu

Papildyta:
grazi moteris
Grazu paziuret - bet groziu sotus nebusi ;)
Matai ,kai kuriu is jusu turit problema apvemt pavemt ,as tai skaitau asmenybes problema kai ja kazkas realybej zemina ar ji yra neptenkinta ,ji nori kazka pazemint ;zodziais ,veiksmais ar panasiai . gal amziaus trukumas ir panasiai . to gink die.. netaikau tau . bet dauguma cia tokiu .. raganu
![]()
as per poilsio pertraukeles ateinu cia ,nerukau tai nera daugiau kaip poilsiauti
))
Bet tai matai, tu Kin kritikavai, tai ok buvo, o paciam tik zodi pasakyk, ir ego jau neatlaike.
baba jaga -as tokios noreciau
Ozkos nori?
Ozkos nori?
O Jum is sviesos ar is medzio; nesiseka pasisakyt namuose ar Jus ten niekas neisklauso ,gal neleidzia ar negirdi ))) p.s turiu dvikoju
dar buna tokis -pavydas- slykstus reikalas , zmones net nepajaucia kaip jis islenda ,net negave demesio supavydeja .. aisku ,galima tuom pazaisti ;)
Esate uzsikirtusi -kazkokioje stadijoje ,sekmes
net negave demesio supavydeja .. aisku ,galima tuom pazaisti ;)Esate uzsikirtusi -kazkokioje stadijoje ,sekmes
SM vyrai pasijunta gaidziais vistideje ir kibina nares isivaizduodami, kad ju demesys kazkoks labai norimas. Man tai ne, juo labiau, kad tu gana vulgarius komentarus metai. Man iskart primena kaip koks gerbejas kibindavo ir tikedavo, kad labai smaiksciai flirtuoja, o man vimtelt norisi. As i SM neateinu is vyru demesio gauti. Atvirksciai, man jie pabosta darbe. Dirbciau aplinkoje, kur daug moteru, manau nesivaidenciau cia apskritai.
buvo vienoj temoj ir kazkokia antipatija kazkokia frau ,matyt kazkas pagyde ,
Aš manau,kad čia visi savo vietose.Padorumo ribų neperžengia niekas.Bent jau mano akimis.
O moteris tikrai daili,norėčiau būti tokia.Ir ožkų norėčiau.Išvažiuočiau sau į kaimą ir gyvenčiau be neto, bet su ožkomis.