Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Pritariu Listeja, man irgi atrodo viskas normaliai, visi normaliai bendraujam kol kas smile.gif Is_Sviesos kas yra, ko tokia supykus?
Atsakyti

Pritariu Listeja, man irgi atrodo viskas normaliai, visi normaliai bendraujam kol kas smile.gifIs_Sviesos kas yra, ko tokia supykus?

Is kur istraukei, kad supykus? As kalbu asmeniskai apie savo ir SM erzilu santyki. Nepatinka man komentarai apie lovas, kam kur ka spausti ir pan. Kai kalbam abstrakciai, as galiu apie bele ka, bet jei vyras raso man tiesiogiai ir tipo apie mane, mane tas erzina. Turbut del to, kad tikrai netruksta flirto realiai ir siaip toj plotmej patenkinta.

Atsakyti
nu nezinau man Arbuzelio parasymai visiskai nepiktybinai, o kai kitos moteriskes cia paraso tai vaje vaje, nei Idomucia taip bjauriai nemoka, tai kazkaip tu keliu vyru negaliu iskirt, kaip kazka ypatingai bjauriai cia daranciu forume...o sisi tai is vis gerietis, kiek pastebejau biggrin.gif
Atsakyti

bet žodžio tuomet neturėtum biggrin.gifnu arba turėtų sutikti jūsų požiūriai smile.gif

Joo sriuba reiktu paciam virti ..

Po graziu isvaizdziu  pakyla laabai kartele ,ir vidutiniokes vidumi ,,graziausios,,  buna negrazios ..   as  nemazai laiko isvaistes keletai graziu po kuriu  reikejo laiko kad atsigautu paprasti skonio jutikliai .  viena kawianska buvo laabai panasi i sita ,romanas truko pora menesiu ,,bet jis vertas to buvo .:) Blyn ji tada padare mane -liko visam gyvenimui . dabar ji stambi mama ,reikia gerai isiziureti kad atpazinti . svarbu zinoti ko nori ir ko reikia ;)

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 08 18, 21:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72181228" data-time="1534535900"><div><p>bet žodžio tuomet neturėtum vartotojo įkelta nuotraukanu arba turėtų sutikti jūsų požiūriai vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Joo sriuba reiktu paciam virti ..</p><p>Po graziu isvaizdziu  pakyla laabai kartele ,ir vidutiniokes vidumi ,,graziausios,,  buna negrazios ..   as  nemazai laiko isvaistes keletai graziu po kuriu  reikejo laiko kad atsigautu paprasti skonio jutikliai .  viena kawianska buvo laabai panasi i sita ,romanas truko pora menesiu ,,bet jis vertas to buvo .smile.gif Blyn ji tada padare mane -liko visam gyvenimui . dabar ji stambi mama ,reikia gerai isiziureti kad atpazinti . svarbu zinoti ko nori ir ko reikia ;)</p>

kad aš ne apie išvaizdą rašiau, o apie raganiškas savybes smile.gif
Atsakyti

Aš manau,kad čia visi savo vietose.Padorumo ribų neperžengia niekas.Bent jau mano akimis.

O moteris tikrai daili,norėčiau būti tokia.Ir ožkų norėčiau.Išvažiuočiau sau į kaimą ir gyvenčiau be neto, bet su ožkomis. :P

Buti graziai niekada nevelu ... reikia tik noro ir  mylet save .;) 

reikia save mylet-tegu kiti stengiasi ir pavyduliauja.zmogai tik taip tada ivertina.

Atsakyti

nu nezinau man Arbuzelio parasymai visiskai nepiktybinai, o kai kitos moteriskes cia paraso tai vaje vaje, nei Idomucia taip bjauriai nemoka, tai kazkaip tu keliu vyru negaliu iskirt, kaip kazka ypatingai bjauriai cia daranciu forume...o sisi tai is vis gerietis, kiek pastebejau biggrin.gif

Tai gerai, kad tau patinka jo komentarai :) 

Atsakyti

kad aš ne apie išvaizdą rašiau, o apie raganiškas savybes smile.gif

as nuklydau i lankas po pirmo sakinio .sory

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 08 18, 21:57)
Tai gerai, kad tau patinka jo komentarai smile.gif 
</p><p></p>

nemanot, kad tarp nepiktybiniai komentarai ir patinka yra labai labai didele skale, man visu nromaliai bendraujanciu komentarai vienodai patinka, jei tiap galima issireiskti, gal ne tiek patinka, kiek idomus buna , patirtis zmoniu, nuomones, patiko labai rene komentarai buna labai silti, virgos patinka labai ir kitu siaip cia kas daugiausia bendrauja idomu paskaityti, piktybiniu tik pora motereliu cia, kur laime nebesilano biggrin.gif ....
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 08 18, 21:55)
Buti graziai niekada nevelu ... reikia tik noro ir  mylet save .;) </p><p>reikia save mylet-tegu kiti stengiasi ir pavyduliauja.zmogai tik taip tada ivertina.</p>

tikrai taip , moteris su amziumi tik gazeja smile.gif man ypac grazu ziureit i senuku poras, kurie eina susikibe, abu susitvarke garzus...
kai dirbau viesbucio restorane, tai ten ypatingai atvykdavo daug turistu, autobusais, daug amerikieciu labai, tai taip grazu budavo i juos ziureti, labai daug poru senuku atvykdavo, ir kai uzsakineja maista matai seimoje kokie santykiai, pvz pamenu labai viena pora kazko klausiu vyro, o uz ji zmona vis atsakneja biggrin.gif arba vienas vyrukas atejo pasake, kad ju vestuviu metines, norejo zmonai siurpriza padaryti, mes ten specialu desertuka atenesem su zvakute biggrin.gif labai miela man tokie silti santukiai velyvame amziuje, ir kad zmones gali sau leisti pakeliauti , pabuti drauge graziose vietose...
Atsakyti
Ei, ar ismiret visi? 😁
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 08 20, 12:35)
Ei, ar ismiret visi? 😁

ne, visi gi skirtinguose sekso poreikiuose biggrin.gif
Atsakyti
as cia gyva po kojom tare zeme biggrin.gif
Laukiam Kin jusu pasimatymu ir pasipasakojimu biggrin.gif Vien jus beliko istekinti, va yra Arbuzas dar senbernis, bet ko tai neiesiko, jam smagiau su vyniuku draugauti biggrin.gif
Tai ka veikiat merginos? vasara i pabaiga....bet karsciai dar pas musu nesitraukia visiskai, vesiau vakarais tik...
Atsakyti