Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(kin @ 2018 08 20, 20:46)
Man prisiziurejimas pirmiausia yra svara ir bendras tvarkingumas (na, kad siule neprairusi ir rubai islyginti).
O kokia spalva nakuoti nagai ar isvis nelakuoti - man jokio skirtumo, jei panages svarios ir nagai neapluzineje  biggrin.gif

pritariu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 08 20, 22:02)
man irgi grazu, bet jei nelakuoti, tai irgi neuzkliuna  mirksiukas.gif
mano pacios siuo momentu lakuoti permatomu stiprinanciu laku.

man irgi paskurini karta po manikiuro uzlakavo kazka panasaus matyt, sake sitpirnantis kazkoks , nu , bet as jauciu ji per nagus doh.gif nezinau kazin ar kam taip dar buna. Toks jausmas, kaip pvz uzsidedi ant veido molio kaukia ir traukai oda, tai taip pat man lakas ant nagu jauciasi, neiskenciau turejau nusivlayti doh.gif
ir dar kazkaip nemalonu, kai prie kazko pirsiliecia tie nagai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 rugpjūčio 2018 - 22:43
QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 20, 14:18)
stai mano bendraminciai raso, labai labai pirtariu tom mintim  :
"Aš matau kiekvieną: jauną, suaugusią, kiekvieną savaip gražią, su savo pipiriukais. Aš pastebiu, kaip kiekviena stengiasi atsisakyti savo natūralaus patrauklumo ir nori tapti dar geresnė. Ji grožį supranta savaip.

Susuktos garbanos, dažyti veidai, apnuogintos kojos… Po makiažu jos slepia gamtos duotą grožį. O jis visų standartinis – kaip lėlės Barbės, kuri dalyvauja konkurse „Mis pasaulis“. Tik štai šitaip šitos Mis traukia tokius pat vienišus Kenus, su kuriais nėra jokios ateities.

Neverta laukti princo, jei nemeluojant nepavyksta būti princese.

Jei bandai padaryti viską tam, kad atrodytum kaip modelis, būk pasiruošusi ir tam, jog šalia tavęs bus toks pat narcizas. Panorėsi tapti manipuliatore – užkibsi ant tokio pat kabliuko. Imsi jaunintis – sutiksi gana infantilų vaikinuką.

Neverta gudrauti, tuomet ir pasaulis nebus ironiškas."

https://vmarkus.lt/s...-i-moters-kuna/

As galvoju panasiai. Teko tureti vyra kuris labai norejo kad as dazyciaus. Na rengti graziai moteriskai man visai patinka, bet nematau prasmes tepliotis makiazu nors tu ka. Gerrai kad yra vyru kuriem as ir be to grazi biggrin.gif Dar geriau, kai pasako, kad as jiem grazi VISOM prasmem smile.gif
Papildyta:
O man va plaukai ir nagai tai turbut vienintelea vietoa ka megstu padazyt biggrin.gif gal del to, kad tai nereikalauja salyginai daug laiko, nereik to daryti kasdien .
Atsakyti

. Teko tureti vyra kuris labai norejo kad as dazyciaus.

O man vienas veikėjas NELEIDO(tiksliau bandė neleisti) dažytis, ir dar sijono ilgį norėjo reguliuoti

.Aš pasidažiusi geriau jaučiuosi,O manikiūras ir pedikiūras  mano akimis yra privalomi.Ypač kai basučių sezonas.

Gal kiek  per aštriai pasakiau, bet yra labai gražu nagučiai palakuoti.Priauginami tai negražu, bent jau man.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 08 21, 14:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72184065" data-time="1534839531"><div><p>. Teko tureti vyra kuris labai norejo kad as dazyciaus.
</p></div></blockquote><p>O man vienas veikėjas NELEIDO(tiksliau bandė neleisti) dažytis, ir dar sijono ilgį norėjo reguliuoti
</p><p>.Aš pasidažiusi geriau jaučiuosi,O manikiūras ir pedikiūras  mano akimis yra privalomi.Ypač kai basučių sezonas.
</p><p>Gal kiek  per aštriai pasakiau, bet yra labai gražu nagučiai palakuoti.Priauginami tai negražu, bent jau man.
</p>

mano manymu, tvarka turi buti, svara. o ar jau ten dazyt kazka ar ne, kiekvieno pasirinkimas. tikrai nelaikyciau moters nesusitvarkiusia, jeigu ji butu kazkurios dalies nenusidazius biggrin.gif
man buvo pasitaikes, kuris norejo,kad as nesidepiliuociau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ant saves pastebejau, kad kuo blogiau jauciuosi, tuo daugiau pasidazau. Kasdienai man siaip iprastai uztenka lupdazio.
Nuovargiui ir itampai kritiniai momentais maskuoti net ir krempudra naudoju.
Atsakyti
Geras pastebejimas, kuo labiau esam nepasitenkinimo busenoj tuo daugiau reikia tu maskavimosi priemoniu. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 08 21, 14:29)
O man vienas veikėjas NELEIDO(tiksliau bandė neleisti) dažytis, ir dar sijono ilgį norėjo reguliuoti
.Aš pasidažiusi geriau jaučiuosi,O manikiūras ir pedikiūras  mano akimis yra privalomi.Ypač kai basučių sezonas.
Gal kiek  per aštriai pasakiau, bet yra labai gražu nagučiai palakuoti.Priauginami tai negražu, bent jau man.

biggrin.gif
o kodel ?
Bet manikiurai neturi buti su lakuotais nagais butinai, susitvakryti viena, dekoratyvine kosmetika ir dazai tai jau visai kas kita.
Kiekvienas turi savo skoni. Man graziausi nelakuoti, aisku tvakringi, sveiki.

Skonis yr ayprocio dalyks, aisku kai ilgai dazaisi paskui sau atrodai kakzokia siblukusi, ens akys pirprato pire ryskumo, bet kai apsiprana ateina kiti pajautimai ir pradeda kitaip dalykai atrodyti, tada pasidaziusios atrodo dirbtinai per ryskios smile.gif bet kaip sakoma del skonio nesigincyjama savrbu sau pacios patiktumem ir be jokiu dekoraciju nuogos be makiazu ir kitu tiuningu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 08 21, 18:34)
man buvo pasitaikes, kuris norejo,kad as nesidepiliuociau  biggrin.gif  biggrin.gif

OMG, Tarzanas biggrin.gif
Papildyta:
tęsiant temą, kiek depiliuoti vyrai jum patinka? man būtina, kad pažastys būtų depiliuotos ir bikinis (nebūtinai plikai, bet kad garbanos nesiraitytų biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 08 21, 19:03)
Papildyta:
tęsiant temą, kiek depiliuoti vyrai jum patinka? man būtina, kad pažastys būtų depiliuotos ir bikinis (nebūtinai plikai, bet kad garbanos nesiraitytų biggrin.gif )

Galima pasiremti antika, kuomet buvo laikoma, kad plaukuotumas yra leistinas tik ant galvos.
Atsakyti

ooo gvardija gryzo  :)))  o as pastebejau kad jei viska isdepiliuoji vasara ,susti pradeda ;(  o plaukiukai matyt veikia teigiamai ileisdami oro i tas vietas 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 08 21, 19:03)
Papildyta:

man asmeniskai tai nera ypatingos svarbos dalykas. pvz mano dabartinis simpatija NIEKUR NIEKO nedepiliuoja ir man kazkaip ypatingai netrukdo biggrin.gif Net barzda poilge uzsiaugines. Svarbiausia gi, kad svarus ir kvepiantis butu. ax.gif gal net ir keistai atrodytu tos vietos "isplikusios", kai pats gana gauruotas yra smile.gif
jei imt idealu atveji,tai butu kaip tavasis - pazastys ir kad TEN nesiraitytu garbanos biggrin.gif bet jeigu zmogui gerai kaip yra, tai lai buna, kaip yra smile.gif as depiliuojuos del saves, net tada , kai niekas nemato.

*
o kiek pacios leistumetes depiliuojamos/auginamos, jeigu antroji puse paprasytu? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 21 rugpjūčio 2018 - 18:34
QUOTE(Nakviša @ 2018 08 21, 19:11)
Galima pasiremti antika, kuomet buvo laikoma, kad plaukuotumas yra leistinas tik ant galvos.

ooo, antika tai buvo kažkas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 08 21, 19:21)
<p>ooo gvardija gryzo  smile.gif))  o as pastebejau kad jei viska isdepiliuoji vasara ,susti pradeda ;(  o plaukiukai matyt veikia teigiamai ileisdami oro i tas vietas </p>

nieko nieko nesušusi, būk tvarkingas lialia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 08 21, 19:35)
ooo, antika tai buvo kažkas smile.gif

Nežinau, negyvenau. Teko tik daug gilintis studijų laikais.
Kol dar oras nuostabus stengiuosi gaudyti kiekvieną galimybę. Ko jūs čia visi kiurksot?
Atsakyti