QUOTE(kin @ 2018 08 30, 22:41)
Man reikia psichoterapeuto. Rimto. Kad nustociau blokuoti zmones. Neisileidziu i savo gyvenima.
O gal jie tenai nelabai ir nori? Nes gana greitai apsisuka ir nueina savais keliais, o prasalaiciu mano gyvenime man nereikia...
Yra apie ka pamastyti...
Na kur jau neisileidi...
Va MB tai nieko neisileido iki manes, ir tai nesiparino, nedare problemu.
As tai net neabejojau, kad mane isileis, tik nezinojau, kad taip greitai...
Manau, kad jus kazkaip galit perprast ta sistema, esat protinga lyg. Isileidimas tiesiogiai tai kazkas man sunkiai suvokiamo ir dirbtinai atrodo. Manau, kad tai netikra ir riboti rezultatai. Isileidimas turi tapti nereiksmingu po tam tikros rusies bendravimo.
Man patinka palaikyti kazkoki nuotoli (saugiam jausmui) ir viens kito vidu veikti be jokio isileidimo. Tai kazkas tokio, kaip neisileidi, bet jau viduje... Paskui tas neisileidimas netenka prasmes. Cia kaip kazkas bute nuotoliniu budu viska perpranta po to turi raktus kodus, tai tos durys uzdarytos tampa formalumas, nes kazkur kitomis dimensijomis jau bunama kartu.
Blogiausia, kad tas duris atidaro, per anksti...
Dar nebuna baigti visi adaptacijos, prisitaikymo susiderinimo darbai. Taii sunku pasakyt, palauk, mes dar siek tiek svetimi, as nespejau truputi.
Nzn ar suprasi... bet tas neisileidimas turi didele prasme, cia kaip neplaukiama nebaigtu statyti laivu nes galima nuskesti. Maza kad atrodo, kad baigtas... Rask tinkama zmogu...