QUOTE(mylimuke! @ 2018 08 31, 00:14)
naturalu, kad zmogus iesko patvirtinimu savo mastymui ir poziuriui, o jeigu tas patvirtinimas dar ir "su popierium", diplomuotas, tai išvis kūl.
ne, sitaip su manim neveikia, as maziausiai ziuriu i popieriukus gyvenime

pvz daugiausia del ivairiu problemu bendrauju su zmogum, kuris siaip inzinierius pagal issilavinima, bet sugebantis matyti dvasinius dalykus, gyvenime, ziuriu i darbo rezultatus. Pvz Lietuvoje einu masazo darytis pas moteri, kuri is vis nieko nebaigus, bet superini masaza moka daryti, pas ja ir deles dejausi, cia einu pas homeopate gydytoja ( ji neturi gydytojos isislavinimo) ir t.t. man sie zmones daznai padeda geriau nei seimos gydytojai.
Va kas nepakeiciami tai chirurgai

as taip skirstau letines ligos ir ivairios smulkios problemos, psichologines bedos, santykiu bedos ir t.t. gydomos pasitelkus augalus, mintis ir dvasines praktikas, o skubius dalykai ar traumas padeda susitvarkyti - gydytojai, chirurgai ir pan.
O pasakiau, kad ji psichologe daugiau del zmoniu cia, nes daug kam pastebejau diplomai svarbus, net savo issilavinima cia pristaciau del tos pacios priezasties, juokinga, kai zmones vienas kita vertina pagal gautus diplomus, profesijas, uzimamas pareigas
Jei ji nebutu su diplomu, man jos knygos nebutu maziau idomios, nes man jos realiai padeda ir manau, daugiau ne del jos diplomo, o jos patirciu ir jos asmenybes.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 08 31, 11:48)
jei zmogus neprievartauja saves tai prievartauja kitus.
Sakysim krokodilas neesikankina is bado o nukanda kazkam koja, ar visa itempia po vandeniu ir sueda.
Vyras jei nori sekso - irgi neprievartauja saves ir nesikankina, o privercia moteri salia ji patenkinti.
Civilizuoti zmones save kazkiek prievartauja, atsizvelgia i aplinkinius ir tikisi, kad aplinkiniai irgi nesielgs kaip kokie zverys.
Net zverys turi atsarguma ir save privercia atsisakyti kai kuriu keslu, jeii jaucia kad negerai baigsis
visiskai nesutinku, atvirksciai, kol gyvenime daug del ko prievartavau save, netausojau, nekreipiau daznai demesio, tol ta dariau ir su vyru, kai pradejau daugiau demesio skirti sau, atsizvelgti i save, savo nuovargi ir t.t. ismokau ir is vyro maziau reikalauti ir ji maziau prievartauti

kai ismoksti myleti save, tai ismoksti myleti ir kitus...
jei kazokia busena zmogu kankina, jis turetu ne kita prievartauti, kad ta busena sutvarkyti, o pats dometis, kaip tobuleti, kad issispresti savo visus diskomfortus...mes patys uz savo kunus atsakingi ir turim ji viena, kuriuo galime disponuoti ir niekas del mus unieko neprivalo. Ir kuo meile didesne, kuo samoningumas didesnis, tuo mazesnis noras kistis i kito zmogaus gyvenima ir tobulejimo kelia...
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 08 31, 11:50)
As tai is tis puses ziuriu, kad uzsiblokavus ir gerio maziau pateks... Man atrode visad kad geriau gyventi su visu geriu ir blogiu negu viska blokuoti ...
bet kad viskas pas mus viduje niekaip neuzsiblokuosi nei gerio, nei blogio, kiek jau ko turi tiek turi

Galima blokuoti bendravima gilesni su kitais, isileidima juos i sirdi, ka manau ir turejo omenyje Kin, neprisileisti zmoniu, tai dazniausiai buna po skaudziu patirciu, apsauga...kylanti is baimes buti iskaudintai...
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 08 31, 08:59)
As zinok kiekvieno komentaro sitoje temoje neskaitau.Apie sita negirdejus.
pries pora dienu idejusi buvau sita straipsni ri prasidejo sita diskusija paei psichologus
https://minfo.lt/gyv...aikine-moteri-i