Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(arbuzas77 @ 2018 09 03, 14:02)
Agam tamsta teisi, bet negi busi apie save blogos nuomones -cia juk mano gyvenimas ne ko kito ;)  </p><p>matai as kazkur minejau kad jau taip sudestyta susitinka vienas kita ;vienas gali o kitam reikia  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif​    dar svarbiau kad laimingai be pasekmii</p>

Bon Jovi - It's My Life

Nu kaip toje dainoje visi kazko iesko Sweet Dreams (Are Made Of This)

"kazkas nori pasinaudoti, kazkas nori buti isnaudojamas, kazkas nori izeisti, kazkas nori buti izeistu..."

be pasekmiu neimanoma, svarbu ,kad abu butu petenkinti del pasekmiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 rugsėjo 2018 - 13:12
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 03, 14:00)
nu pamazu laisveja moterys, bent ausktakulniu taip masiskai nebedevi  biggrin.gif
mano dukryte labai jau megsta dazytis, puostis aplanmai tokia moteriska, visai ne i mane, nedraudziu, aisku namie ne i mokykla, kosmetikos turi daugiaunei as  biggrin.gif aisku vaikiskos, plaukus dazytis draudziu, dar per maza, bet kartais  per sventes nuperku tu  vienkartiniu dazu  biggrin.gif Dabar vyksta diskusijos del ausu prasiverimo doh.gif Ji pvz jau 2 m pasiimdavo su flomasteriais nagus nusidazydavo doh.gif  biggrin.gif ir sakau is kur, as tuo metu jau tikrai nebesidaziau...ir artimoj aplinkoje nebuvo kazkokiu prisidaziusi, bet vaikas mato gi viska ir visi mes turim sava kazkoki buda  biggrin.gif

O jus dukra geriau nuveskit pas gera stilista, lai pataria, nes mamos dabar patarimai jauciu ne lygis  biggrin.gif Juodi tikrai mazai kam tinka, musu gymis sviesesnis ir paskui persidazyti kita splava gana sudetinga po juodos. Nors as savo tikra plauku spalva pamaciau apie 30 po ilgos pertraukos ir ji jau buvo kitokia, nei pries pradedant dazytis  biggrin.gif

cia neblogi stilisto pamastymai apie dazyma plauku https://www.lrt.lt/n...i-savo-plaukams

Tai turim drauge plauku stiliste, butent spalvose specializuojasi. Man nudazyti nera bedu, naudojam kokybiskas priemones, as namie dazausi irgi. Spalvu esu turejus zaliu melynu, esu liberali, nu bet juoda doh.gif tikrai ji sviesaus gymio, netiks. Bet gal leisti, juk nusiplaus ta spalva, ne ilgalaikiais gi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 03, 14:32)
Tai turim drauge plauku stiliste, butent spalvose specializuojasi. Man nudazyti nera bedu, naudojam kokybiskas priemones, as namie dazausi irgi. Spalvu esu  turejus zaliu melynu, esu liberali, nu bet juoda doh.gif  tikrai ji sviesaus gymio, netiks. Bet gal leisti, juk nusiplaus ta spalva, ne ilgalaikiais gi  rolleyes.gif

tai jei nusiplaunami tai aisku, lai bando, jei nori, vis tiek pasidarys biggrin.gif o pati glavoja, kad jai tiks?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 03, 14:32)
Tai turim drauge plauku stiliste, butent spalvose specializuojasi. Man nudazyti nera bedu, naudojam kokybiskas priemones, as namie dazausi irgi. Spalvu esu  turejus zaliu melynu, esu liberali, nu bet juoda doh.gif   tikrai ji sviesaus gymio, netiks. Bet gal leisti, juk nusiplaus ta spalva, ne ilgalaikiais gi  rolleyes.gif

šita gi, Burlinskaitė, šviesaus gymio, bet mano galva, jinai daug gražesnė su juodais. Buvo kažkada pasišviesinus, nu ta prasme ne šviesiais, bet į raudonumą, tai vistiek juodi daug gražiau mano galva jai. Ir jos galva matyt, nes greitai vėl atsidažė biggrin.gif
Būna fenomenų

ir beje, perukų salone galima apsilankyti, pasižiūrės ar tinka, gal išsigąs ir pabėgs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 03 rugsėjo 2018 - 13:46
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 03, 14:45)
šita gi, Burlinskaitė, šviesaus gymio, bet mano galva, jinai daug gražesnė su juodais. Buvo kažkada pasišviesinus, nu ta prasme ne šviesiais, bet į raudonumą, tai vistiek juodi daug gražiau mano galva jai. Ir jos galva matyt, nes greitai vėl atsidažė biggrin.gif
Būna fenomenų

ir beje, perukų salone galima apsilankyti, pasižiūrės ar tinka, gal išsigąs ir pabėgs biggrin.gif

Tai kad Burlinskaite nusiskrudinus soliariume, tai ir ta juoda jai tinka. Prie balto veido juoda, ypac ne naturali atrodo baisokai. O ka vaikas supras ir isivaizduos, kai dar neturejo, ypac kai "noriu ir viskas" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 03, 14:53)
Tai kad Burlinskaite nusiskrudinus soliariume, tai ir ta juoda jai tinka. Prie balto veido juoda, ypac ne naturali atrodo baisokai. O ka vaikas supras ir isivaizduos, kai dar neturejo, ypac kai "noriu ir viskas" biggrin.gif

tai jei tie dazai plaunami, tai dzin nusidazys po keliu meneisu nusiplaus smile.gif
Man siaip nepatinka kai vienas tonas tik visi plaukai dazyti, labai nenaturaliai atrodo, grazu kaip patonuoja keliais atspalviais. ir palamai griezta judoa, kaip ir griezta blondiniska man nelabai, ypac nenaturaliu atspalviu, geriau tada tasmiai ruda arba svelniu spalvu sviesus, artimi naturaliem, bet jaunimui kas ,jaunyste kvailyste kaip sakoma, jei ne paauglysteje, tai paskui uzaugus pradeda kvailioti, svarbu tik plaukus nesusigadinti biggrin.gif

mano dukryte uzsimane issiskusti viena sona, cia jau greit neataugs, kol kas atkalbejau, bet bijau, kad kokia diena grisiu rasiu nusikirpuse puse sono lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 rugsėjo 2018 - 14:00

Bon Jovi - It's My Life

Nu kaip toje dainoje visi kazko iesko Sweet Dreams (Are Made Of This)

"kazkas nori pasinaudoti, kazkas nori buti isnaudojamas, kazkas nori izeisti, kazkas nori buti izeistu..."

be pasekmiu neimanoma, svarbu ,kad abu butu petenkinti del pasekmiu biggrin.gif

Apie isnaudojima;-jei buciau negalejas -butu neisnaudojus ,esme kitame dalyke ,zmogui jei esi bevertis jam tuom nepakelsi savo vertes . tiesiog pagailo ir dabar gaila -va kur buvo priezastis ,man ne visu gaila . nors ji sake ;jai manes gaila ,bet mano situacija 5kart geresne . o kad reikejo atsakyti sau ,kodel prasidejau ir buvau =todel kad pagailo skurdzios vargstancios naslaiteles ..o naslaitele ne is pesciuju buvo ta patvirtino jos asmenukes pazinciu portaluose .

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 09 03, 15:17)
Apie isnaudojima;-jei buciau negalejas -butu neisnaudojus ,esme kitame dalyke ,zmogui jei esi bevertis jam tuom nepakelsi savo vertes . tiesiog pagailo ir dabar gaila -va kur buvo priezastis ,man ne visu gaila . nors ji sake ;jai manes gaila ,bet mano situacija 5kart geresne . o kad reikejo atsakyti sau ,kodel prasidejau ir buvau =todel kad pagailo skurdzios vargstancios naslaiteles ..o naslaitele ne is pesciuju buvo ta patvirtino jos asmenukes pazinciu portaluose .</p>
[right][snapback]72194404[/snapback][/right]

todel ir pabaiga tokia, nes ypac gailestis yra labai neigiama emocija, galima gi zmogui padeti ir be gailescio, jei pagalbba reikalinga ir nebutinai miegoti su tuo,kuriam padedi. O santykiai tarp vyro ir moters turetu, manau, buti gristi ne gailesciu , o meile.

Gailestis
Kai jūs gailitės žmogaus, tai išreiškiate nesutikimą su jo liga, nelaime ir su likimu apskritai. Tuo būdu jūs sukylate prieš visatos jėgas. Rūpinatės žmogaus kūnu, o darote žalą jo sielai. Negi jūs galite žinoti apie užslėptus kito žmogaus ketinimus?
Gailestį jaučia žmonės, kurie nemato ir nenori matyti, kad mes gyvenima teisingame ir harmoningame pasaulyje. Vadinasi, gailėstis – tai puikybės darinys. Jis kyla todėl, kad mes nesuprantame aukštųjų dėsnių ir nežinome savo vietos šiame pasaulyje. Pagrindinė sąlyga atsikratyti gailesčio – tai tikėjimas visatos teisingumu ir harmonija.

https://svajuke.word...nes-priezastys/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 rugsėjo 2018 - 14:23
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 01, 14:51)
lotuliukas.gif tiek to nebeaiskinsiu , gaila, kad nesuprantat, nors  ir nesuprasit, nes nesat patyrusi ,ka patyriau as...
tikiuosi nepagalvojot, kad ir su plaktuku tikrai musiau ar norejau musti vyrui per galva lotuliukas.gif
Papildyta:

jumoristai jus lotuliukas.gif

Ko cia verksleni ar nori kazkoki gailesti sukelt? Is kur tu zinai kas ka ir kaip yra patyres? Bet kad tu nemyli savo vyro tai cia faktas. Kiek tu sm rasei visko apie save - vyras tau reikalingas tik tiek" nu kad taip reikia". Cia kai prisimeni kaip saipeisi is Grybauskaites, Simonytes, kad jos vienisos, kaip jos gali/ galetu valstybe valdyt, jei seimos - vyro, vaiku neturi😂😂. Tai ir tau tavo vyras reikalingas tik todel kad " taip reikia". Nemyli tu jo. Bet va tu norejai/ nori kad jis iseitu. Iseitu - butu laimingesnis gal.
Bejee, rasei, kad nuo mokyklos laiku kartu. Tai sakai neissilakstes taip ir istikimas tau visa gyvenima?

Zinok as tikrai galvoju, kad tu musi savo vyra. Kitaip nerasytum sitos frazes. Gi ne vieni tik sitie
https://m.delfi.lt/k...php?id=78963993
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 03 rugsėjo 2018 - 14:47
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 03, 15:23)

ne veltui ji svajuke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 03, 15:45)

Zinok as tikrai galvoju, kad tu musi savo vyra. Kitaip nerasytum sitos frazes.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi nebegaliu, garsiai pradesiu tuoj juoktis, o negaliu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 03, 15:50)
ne veltui ji svajuke biggrin.gif

cia kaip suprantu Sinelnikovo mintys ne jos, bent jau panasios, mintinai neprisimenu biggrin.gif
Atsakyti

t. Pagrindinė sąlyga atsikratyti gailesčio – tai tikėjimas visatos teisingumu ir harmonija.
https://svajuke.word...nes-priezastys/

cia pagrindine taisykle-nelysk i kitu ,silpnesniu gyvenima ir ju netaisyk . susitepsi pats-gyveni ir mokais,blyn ;) as ir sakiau santykiai gali buti grindziami su lygiaverciu partneriu.

as meslo mokykloj buves,zinau ka reiskia buti nuliu ir kaip vel pakilti ,man uztai ir nebaisi pasirode .isore tvarkinga buvo.

biski pozityvo

https://www.facebook...52644284906620/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 03 rugsėjo 2018 - 15:00