Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 03, 16:32)

tai tik tiek, vsi tiek jums reikia dirbti, islaikyti moteri ir t.t. ar ne?

Na ir kas? Kazkas turi dirbti, kol kas darbas nera toks jau blogas
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 09 03, 11:22)
<p><strong>to Kin;</strong></p>
<p> </p>

Ka norejai man pasakyti?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 03, 16:38)
Labai pukuotai bla bla bla, bet kad tu savo egoizmo nenugalejai. Tau vyras reikalingas tik del to, kad pagal tave gamtos taip sutverta. Meiles pas jus nera.
Tai tu tikrai tiki kad  nuo mokyklos laiku jis kitos nebande? As tai netikiu.

pas jus koks atminties uzstrigimas, taigi ka tik jau raset. Jus netikit, mes vienas kito nemylim, mano vyras laksto su kitom, neatsibodo kartotis, visi manau, kas norejo jau perskaite kokius 25 k, jei ne daugiau ci ata pati esat rasiusi biggrin.gif ? o jus tikra kad as nieko nebandziau nuo mokyklos laiku? lotuliukas.gif
siaip mano vyras jau dirbo, kai mes susipazinom mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 09 03, 16:28)
savo skyles neduodama

idomiai jus apie save galvojat unsure.gif
Papildyta:
cia cambalos fantazijos apie musu seima
https://www.facebook...9/?__tn__=-UC-R
Atsakyti

Ka norejai man pasakyti?

nuoroda is facebooko buvau ikeles

Pridėta:

• Priedas  KEKSAS.jpg   100,07KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 09 03, 20:46)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kin" data-cid="72194572" data-time="1535992575">
<div>
<p>Ka norejai man pasakyti?</p>
</div>
</blockquote>
<p>nuoroda is facebooko buvau ikeles</p>

Nemaciau
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 03, 20:36)
pas jus koks atminties uzstrigimas, taigi ka tik jau raset. Jus netikit, mes vienas kito nemylim, mano vyras laksto su kitom, neatsibodo kartotis, visi manau, kas norejo jau perskaite kokius 25 k, jei ne daugiau ci ata pati esat rasiusi  biggrin.gif ? o jus tikra kad as nieko nebandziau nuo mokyklos laiku?  lotuliukas.gif
siaip mano vyras jau dirbo, kai mes susipazinom  mirksiukas.gif
Papildyta:

idomiai jus apie save galvojat  unsure.gif
Papildyta:

O ko taip narvuojies? biggrin.gif
Ka tu bandei, jei esi frigidiska ir tau net savo vyro nesinori... Nors gi rasei, kad arabai geri meiluziai. As kai nebandziau - tai tikrai negaliu pasakyti kokie tie juodckiai kaip meiluziai tongue.gif .
Vargsas vyras. Aria 40 metu kaip arklys ir dar namuose ramybes neturi.

Tai kaip tavo apkerpijusia pavadint, kad neisizeistum?
Atsakyti
man tai jau biski juokingas tas lutukes toks agresyvus puolimas. nu koks skirtumas, kokia ji ten, koks tas vyras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 03, 22:27)
man tai jau biski juokingas tas lutukes toks agresyvus puolimas. nu koks skirtumas, kokia ji ten, koks tas vyras biggrin.gif

Jei atsibosta - visada galima praleisti ir neskaityti.

Aisku, kad visi seni nariai zino ubuntiene, bet nors kazka i sita tema lutuke parase. Tema apie kur rasti vyra. O cia matai pasirodo, kad ta vyra vos ne toli siuncia, tipo man jo nereikia...
Taigi staugtu ir sikna esfaltu tarkuotu, kad tik tas vyras neiseitu...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 03, 22:03)
Tai kaip tavo apkerpijusia pavadint, kad neisizeistum?

man tai tas pats kaip jus vadinat ta savo vieta, siaip tik nusistebejau, kaip moteris taip saves negerbia, kai Idomucia taip panasiai raso, tai man normaliai, jis gi vyras visgi bent fiziskai, o kai moteris taip apie save, nuosirdziai stebina... bet kodel kazkas turetu isizeisti, del jusu poziurio i savo lyt organus, i lytinius santykius su vyru?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 09 03, 22:41)
O cia matai pasirodo, kad ta vyra vos ne toli siuncia, tipo man jo nereikia...

Taigi staugtu ir sikna esfaltu tarkuotu, kad tik tas vyras neiseitu...

o jums matau labai abyda del to pasidare? biggrin.gif

ir vel apie save taip negraziai, tikrai taip be vyro negalit?... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 03, 23:51)
man tai tas pats kaip jus vadinat ta savo vieta, siaip tik nusistebejau, kaip moteris taip saves negerbia, kai Idomucia taip panasiai raso, tai man normaliai, jis gi vyras visgi bent fiziskai, o kai moteris taip apie save, nuosirdziai stebina... bet kodel kazkas turetu isizeisti, del jusu poziurio i  savo lyt organus, i lytinius santykius su vyru?
Papildyta:

o jums matau labai abyda del to pasidare? biggrin.gif

ir vel apie save taip negraziai, tikrai taip be vyro negalit?... unsure.gif

Oi, taigi tu pries kosmetika, pries depiliacija, pries kontraceptikus ir paketus. Menesiniu skurlius skalbies ir dziovini, nes Planeta saugai . Tai kokios kerpenos pas tave - tai Mia Mia biggrin.gif . 8

Lietuviskai parasyk / paklausk lietuviskam forume. Nes dabar nk nesupratau.

Matai, kai savo vyra laikai ne suniu, o lygiaverciu partneriu - kitaip parasyt neiseina/ nesugebu.
Jei vyras iseitu - galeciau pragyvent, nes uzsidirbu. Nenoreciau kad iseitu (atvirksciai taip kaip tu) - myliu ta zmogu, jis man brangus.

O tu gi pati savo verte zinai - psichine, vyra musanti ir siuncianti, tas pas grazuoles pamirko ir grkzta. Del ramybes, nes su tavim jos neturi ir del vaiku, nes skirybu atveju nukreiptum juos pries teva.
Matai kaip patajkau. Gi labai lengva piesti nukkvaju psichologinius portretus.
Jau gi vakar parasei, kad savo dukros norus perkalbineji. Vargsai zmines, kurie gyvena salia taves.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 03 rugsėjo 2018 - 23:36
Nu atleiskit jau cambala, bet jau nei juokinga, nei idomu, rimtai, nezinau ar kam idomu tie jusu kliedesiai..gal jau kazkaip apsiraminkit?
Atsakyti

Kažkam mėnulio pilnatis dar nesibaigė.Nemalonu skaityti.Ar būtina taip dergtis įrodinėjant savo tiesas?

Atsakyti