Pagal dusia tai as tik jauneju
Dar niekada tokia jauna nebuvau
AS irgi. Tik bijau, kad tas jaunejimas nepereitu i suvaikejima. 😂🤣 Cia mano atveju. O kai buvau tavo metu, buvau jauna, grazi ir protinga.
Laukiame lektuvo. 🛫🏝
O as laukiu kol MB sukraus chiomodanus. Svarstom ka veztis prie Vidurzemio juros. Gulejimo foteli sudedama, pripuciama valti. Nusipirkom maisto kelionei, tokiu skaniu baronkyciu
O as laukiu kol MB sukraus chiomodanus. Svarstom ka veztis prie Vidurzemio juros. Gulejimo foteli sudedama, pripuciama valti. Nusipirkom maisto kelionei, tokiu skaniu baronkyciu
Kaip pasiilgau baronkyciu, nors man ju valgyti negalima. 😂
Ryte dar buvau pas seimos daktara. Mano nuostabai, kraujo tyrimai geri. Pradedu tiketi, kad tam nebutinai valgyti mesa ir zuvi. 😏
Tikslesnis zodis budu "paduoti, pasiulyti"
Ar jus buvot restorane? Ten prie stalo prieina padavejai ir siulo uzsisakyti.
O saldytuve tai savitranos prekybcentryje tik pasiimi.
Mylinti zmona, taip pat siulo tai ivarius patiekalus, tai save. Jus vyro neemylejote, tai nesuprasite. Zinot tik savo poreikius
ai, tai vyras palei jus kazkoks nesugebantis subresti ir pasirupinti savim zmogus ir namuose savo nesugebantis pasiimti valgyti, nesugebantis nuspresti, ka jis nori valgyti?

ir namai tai restoranas, o zmona aptarnaujantis personalas?

tai motersd pareiga ignoruoti savo ir tenkinti vyro poreikius, vyro pareiga uzdirbti pinigus?teisingai suprantu?
vienu zodziu vyras - tai tokia neigali moteris, nu abu zmones, tik vienas is ju savo poreikiais nesugeba pasirupinti

Papildyta:
gal ka sumaisiau, bet lyg raset, kad kiekvienais metais atostogaujat atskriia nuo vyro su vaikais ir anukais

smagu ,kai jau ir anukai uzauga, tai jau ir poanukiai greit

nu bet taip ir turi buti
Papildyta:
" liekna, nuolanki ir ne vyresnė nei 35-erių"
https://www.delfi.lt...u.d?id=78978715
jusu vertybiu draugelis, nekeista, kad vienisas

Papildyta:
aisku nebutina, mano kraujo tyrimai nera buve blogi per nevalgymo mesa laikotarpi, svarbu siaip kokybiskai maitintis, ir svarbiausia dziaugtis gyvenimu, nes pirmiausia visi teigiami jausmai suteikia mums sveikata ir sukuria barjera visom ligom

Papildyta:
Nezinau viduje as vienodai jauciuosi visa gyvenima, tiek, kad daugiau suzinai apie si pasauli, igauni daugiau patirties, geriau pazysti save ir pamatai gyvenimo baisumus.
Bet ta jo Birutė tai irgi. Jei jau su tokiu susidedi, tai gerk KT. Negi jinai manė, kad jį veš mažo vaiko klyksmai ir sėdės prie jų?

Papildyta:
tai aišku, kad nebūtina.
Ir man baronkyčių negalima, draugės būsim

Papildyta:
Gerai pasakyta.
Aš irgi vis dar išdykus. Pvz. labai gailiuosi, kad nepaerzinau vasarą lenkų maldininkų, reikėjo sušukti jiems sa-ta-na ir ragus parodyt

va tokia aš negera

as tai prisiorganizuoju pastoviai sau veiksmo , atrodo netureciau ka veikti Prisiprasiau tu bilietu i konferencija, siaip jie buvo skirti dokturanturos studentam tik, nu man irgi suveike, kaina nepigi siaip 160e , susitariau su menedzeriu,kad galiu nuvaziuoti, o dabar tingiu, galvoju, nu kaip reiks rytoj 6 atsikelti, nu ir kam viso to man reikejo
Tuo tarpu Grazulis nustate tinkamos moters standarta:
Dūūūūrnius , tegul į save pasižiūri senas pirdžius.Nuolanki, oi nugriūsiu iš juoko :lol:Ir kaip tokie inkilai pakliūna į seimą?Nejaugi lietuviai tokio seimūno verti?
Nusilakavau nagus,rankų ir kojų, ryškiai raudonai.Kaip puikiai jaučiuosi
as tai tradiciskai prie puodu stoviu, tradiciskai jau moliugine sriuba vis verdu

kiek laiko praleidi prie puodu kasdien?
vasara kazkaip tingejau

VIRGA, pagaliau ir as pamaciau. na ka gi, tikrai neklydom, tu nuostabi

Papildyta:

nezinau jus tikraiusiai vargiai suprasit iki galo moteris, nes jus gi netraukia vyrai, as nezinau is kitos puses, kaip ir kuom vyrus traukia moteris, bet del vyru, tai matai vyra ir jauti jo energija , jei vyras yra vyriskas, stiprus, sveikas, tai spinduliuoja is jo, is judesiu, zvilgsnio ir automatiskai norisi su tuo vyru buti, aisku turim morales normas ir susivaldom

Jei moteris nenori su vyru buti, tai arba jis netinka jai i jos vaiku tevus arba jis kazka prisidirbo nu ir naturaliai fizinis pajegumas, kad ir kaip seksas malonus, juo nuolat uzsiimti neimanoma, o pertraukos priklauso nuo konkretaus kuno fiziniu specifikaciju

Stai tau ir atsakymas i tavo pacios klausima. Kai poroj abieju kuno specifikacijos gan skirtingos, kai abu neina pries gamta, tai ir gaunasi, kad vienam per mazai, kitam per daug.
Ir ka tu tada patarsi?
O del kvapo,tai visiskai pritariu. Man visada sitas buvo labai svarbu. Skanus kvepalai patinka, bet ne taip, kaip naturalus vyro kvapas, kurio as geidziu. Tiesiog neiseina rinktis vyro, kuris man "nekvepia". Kad ir turetu visas kitas to "idealo" savybes.
Papildyta:
o vyro standartas turbut draskytis maikes gatvėj ir kaisioti savo pimpala bele kur neprisiimant atsakomybes uz savo isbarstyta sperma

Ir ka tu tada patarsi?
O del kvapo,tai visiskai pritariu. Man visada sitas buvo labai svarbu. Skanus kvepalai patinka, bet ne taip, kaip naturalus vyro kvapas, kurio as geidziu. Tiesiog neiseina rinktis vyro, kuris man "nekvepia". Kad ir turetu visas kitas to "idealo" savybes.
Manau, tiek kurie patraukia vienas kita vis tiek daug maz panasiame diapazone

Svarbu manau, kad is vis tai vyktu tokiu dazniu, kaip ta pora susireguliuja, kad niekas nekentetu, bet as uz susilaikyma, o ne uz kito prievartavima. Ir tas poreikis gi keiciasi per gyvenima...
Taip, sveiki zmones skaniai kvepia

Monteverte, pasakyk recepta moliugu sriubos. As irgi verdu daznai. Gal tavo skanesne sakau bus.