Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 04, 20:22)
kiek laiko praleidi prie puodu kasdien?

ne daug palyginus, tik bazinius dalykus darau, jokių ten pričiandalų
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 04, 20:22)
O del kvapo,tai visiskai pritariu. Man visada sitas buvo labai svarbu. Skanus kvepalai patinka, bet ne taip, kaip naturalus vyro kvapas, kurio as geidziu. Tiesiog neiseina rinktis vyro, kuris man "nekvepia". Kad ir turetu visas kitas to "idealo" savybes.

va va, neveltui aš saviškį vis uostau kaip nenormali biggrin.gif jam kartais net nejauku, manau truputį gal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 04, 20:37)
Manau, tiek kurie patraukia vienas kita vis tiek daug maz panasiame diapazone  biggrin.gif O per mazai daugumai jauciu suaugusiu buna, nu negalim gi myletis tiek kiek norim , kada norim, vis tiek yra darbas diena, vakare buni pavarges arba atvirskciai  biggrin.gif , buitis, rupesciai , stresai ir t.t. teoriskai noretusi daug, realiai iseina kiek iseina  biggrin.gif Vyrai is prigimties linke noreti daugiau gal, bent taip teigiama  biggrin.gif Bet visiem mums gi reikia ismokti valdytis, nukreipti mintis, energija i kitus uzsiemimus, nu nesimylesi gi kas dien po 3 k , nesigaus kokybiskai.
Svarbu manau, kad is vis tai vyktu tokiu dazniu, kaip ta pora susireguliuja, kad niekas nekentetu, bet as uz susilaikyma, o ne uz kito prievartavima. Ir tas poreikis gi keiciasi per gyvenima...

Taip, sveiki zmones skaniai kvepia biggrin.gif per radija siandien kaip tik pasakojo apie fermonus, kuriuos skleidziam per pazastu poras  biggrin.gif ir apie plaukuotuma snekejo gana idomiai...

tai susilaikymas yra toks pat savo kuno prievartavimas, tik "is kitos puses".
ka tu cia sneki,tai tik sausa teorija. jeigu nori,tai nori ir po visu buities rupesciu. o jeigu nenori,tai ir ir pirstelio pajudinimas tave "nuvargins". standartines atmazkes cia .
gerai, kad dazniausiai nereikia n laiko sugaisti, kad zmogaus seksualini temperamenta mazdaug izvelgti. gal tikrai toks toki linkes sutikti.

recepto ir as noriu,kaip tik moliugas tupi saldytuve.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 04, 20:54)
ne daug palyginus, tik bazinius dalykus darau, jokių ten pričiandalų
Papildyta:

va va, neveltui aš saviškį vis uostau kaip nenormali biggrin.gif jam kartais net nejauku, manau truputį gal biggrin.gif

tai idomu konkreciai laikas, nedaug yra reliatyvi savoka biggrin.gif

maniau, as viena nenormali tokia uostytoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 04 rugsėjo 2018 - 19:55
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 09 04, 20:39)
<p>Monteverte, pasakyk recepta moliugu sriubos. As irgi verdu daznai. Gal tavo skanesne sakau bus. </p>

kokios 3 morkos, 3 nedidelės bulvės, daug daug moliūgo gabalais (viską į didelį puodą ir verdu ant vandens), o keptuvėje grybus kepu su česnakais ant augalinio aliejaus. Tada sriubai baigiant virti, supilu tuos keptus grybus su česnakais su visu aliejum į sriubą. Prieskoniai: labai tinka ciberžolė, pipiriukai, "Viduramžių" (gali pagooglint kokios sudedamos dalys, gal rasi). Taip pat pasakiškai tinka kažkiek pradaigintos ožragės sėklos nu arba jos prieskoniai. Aš visus juos ir kraunu, man patinka su daug jų.
Ir viskas. Tada visa tai į blenderį ir vualia. Kas nori, gali sūrio įsitarkuoti ir dar petražolės pasibarstyti žalios tiesiai į lėkštę, taip pat druskos.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 04, 20:37)
ir apie plaukuotuma snekejo gana idomiai...

o apie šitą parazitą ką? biggrin.gif
Atsakyti

Receptas dar nebandytas, turėsiu rezerve.Aš kai verdu moliūgiene, ne sūrį barstau, o skrudintus batono gabaliukus.

Atsakyti

kokios 3 morkos, 3 nedidelės bulvės, daug daug moliūgo gabalais (viską į didelį puodą ir verdu ant vandens), o keptuvėje grybus kepu su česnakais ant augalinio aliejaus. Tada sriubai baigiant virti, supilu tuos keptus grybus su česnakais su visu aliejum į sriubą. Prieskoniai: labai tinka ciberžolė, pipiriukai, "Viduramžių" (gali pagooglint kokios sudedamos dalys, gal rasi). Taip pat pasakiškai tinka kažkiek pradaigintos ožragės sėklos nu arba jos prieskoniai. Aš visus juos ir kraunu, man patinka su daug jų.
Ir viskas. Tada visa tai į blenderį ir vualia. Kas nori, gali sūrio įsitarkuoti ir dar petražolės pasibarstyti žalios tiesiai į lėkštę, taip pat druskos.
Papildyta:
o apie šitą parazitą ką? biggrin.gif

Ok, pabandysiu. As beje darzoves (moliugus, cesnakus, svogunus ir salierus) kepu orkaiteje, tada paverdu 10 min ir po to i blenderi. Dar su ciobreliais. Skanu labai, bet reiks ir tava versija isbandyti.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 04, 20:57)
tai susilaikymas yra toks pat savo kuno prievartavimas, tik "is kitos puses".
ka tu cia sneki,tai tik sausa teorija. jeigu nori,tai nori ir po visu buities rupesciu. o jeigu nenori,tai ir ir pirstelio pajudinimas tave "nuvargins". standartines atmazkes cia .
gerai, kad dazniausiai nereikia n laiko sugaisti, kad zmogaus seksualini temperamenta mazdaug izvelgti. gal tikrai toks toki linkes sutikti.
recepto ir as noriu,kaip tik moliugas tupi saldytuve.

nu bet tai skirtumas ar save prievartauji ar kita ar ne ir man tikrai ne tas pats, kas pakenteti, kai nori sekso ir myletis, kai is tikro nenori, fui slysktu net pagalvojus, nemalonu gi... jei pats nesugebi su savo geismais (ar bet kuom, pvz valgyti nori) susitvarkyti, tai jau tavo bedos, ne kito. as taip manau. labai nepernesu zmoniu ,kurie kazko reikalauja is kitu.
nu ne teorija, o praktika biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu nori , o vyro nera namie, ka daryti? lotuliukas.gif
nezinau ar man jau senatve, bet pavargstu tikrai, visa buitis ant manes darbas visa diena, suziureti vaikus kas kaip i mokykla, i burelius, pas gydytojus, visas saskaiats, visokius dokumetu tvarkymus ir visa kita... jei reikia visur vienu zodziu, esu beveik kaip vienisa mama, taip ir vyrui sakau, tiek kad meiluzi turiu (ji) lotuliukas.gif tai buna sestadieniais net is lovos sunku pakilti kartais...o kai kunas pavarges ir tas pasimylejimas ne kazin ka, aisku kartais ir taip sueina, bet geriau pailsi , nueni koki masaza pasidarai, i joga, parelaksuoji va tada ir myletis visai kitaip. As is tu kurios geriau pakentes be, nei priims belekoki ...aplamai manau lietuves labai kantrios moterys... o kantrybe - dorybe, pakenteti ir kazko negauti aplamai ugdo savitvarda, man tas nera baisu labai ir t.t o pasimylejimas per prievarta kenkia visapusiskai pirmiausia psichikai moters mirksiukas.gif
Papildyta:
kaip cia sudetingai visos ta sriubaverdat, as tai paprasciausiai morkas, bulves ir moliugus i puoda isverdi ir sublenderiuoji biggrin.gif galima lesiu dar kartu isvriti, jei norisi sociau viskas biggrin.gif uzsimaniau dabar moliugu sriubos biggrin.gif bet nemaciau dar prekyboje moliugu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 04 rugsėjo 2018 - 20:47
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 04, 21:47)
kai is tikro nenori, fui slysktu net pagalvojus, nemalonu gi...

Vien uz tokias mintis jau verta kelti namuose kara.

Na rimtai kuri jusu pakestu, kad vyras pasakytu, kad daznai bunate tiesiog slykscios (kad pagalvot mylejimasi), bet kartais kaip uzsinori tai sueinate is bedos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 04 rugsėjo 2018 - 21:11
Jei is nuovargio gali uzmigt stovedama, gal ir sunku ta nora sustimuliuot, bet pasakyt, kad net pagalvot apie seksa su savo vyru slykstu? Kas cia gali buti slykstaus?
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 09 04, 22:12)
Jei is nuovargio gali uzmigt stovedama, gal ir sunku ta nora sustimuliuot, bet pasakyt, kad net pagalvot apie seksa su savo vyru slykstu? Kas cia gali buti slykstaus?

Na vyras jai slykstus, tik kad va reikia buti istekejusiai. Kai pati nori tai ne taip slykstu... Visos jos mintys persunktos ideja koks vyras atstumiantis ir kaip gerai butu kad jis kita susirastu. (irgi nesenai ta rase)
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 04, 21:47)
nu bet tai skirtumas ar save prievartauji ar kita ar ne ir man tikrai ne tas pats, kas pakenteti, kai nori sekso ir myletis, kai is tikro nenori, fui slysktu net pagalvojus, nemalonu gi... jei pats nesugebi su savo geismais (ar bet kuom, pvz valgyti nori) susitvarkyti, tai jau tavo bedos, ne kito. as taip manau. labai nepernesu zmoniu ,kurie kazko reikalauja is kitu.
nu ne teorija, o praktika  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif nu nori , o vyro nera namie, ka daryti?  lotuliukas.gif
nezinau ar man jau senatve, bet pavargstu tikrai, visa buitis ant manes darbas visa diena, suziureti vaikus kas kaip i mokykla, i burelius, pas gydytojus, visas saskaiats, visokius dokumetu tvarkymus ir visa kita... jei reikia visur vienu zodziu, esu beveik kaip vienisa mama, taip ir vyrui sakau, tiek kad meiluzi turiu (ji) lotuliukas.gif tai buna sestadieniais net is lovos sunku pakilti kartais...o kai kunas pavarges ir tas pasimylejimas ne kazin ka, aisku kartais ir taip sueina, bet geriau pailsi , nueni koki masaza pasidarai, i joga, parelaksuoji va tada ir myletis visai kitaip. As is tu kurios geriau pakentes be, nei priims belekoki ...aplamai manau lietuves labai kantrios moterys... o kantrybe - dorybe, pakenteti ir kazko negauti aplamai ugdo savitvarda, man tas nera baisu labai ir t.t o pasimylejimas per prievarta kenkia visapusiskai pirmiausia psichikai moters  mirksiukas.gif
Papildyta:
kaip cia sudetingai visos ta sriubaverdat, as tai paprasciausiai morkas, bulves ir moliugus i puoda isverdi ir sublenderiuoji  biggrin.gif galima lesiu dar kartu isvriti, jei norisi sociau viskas  biggrin.gif uzsimaniau dabar moliugu sriubos  biggrin.gif bet nemaciau dar prekyboje moliugu...

Zinau ka reiskia noreti ir negauti, lipti sienom ir nieko nedaryti, kai zmogus salia, kurio geidi. Duodu ranka nukirst kad tai mano psichikai nebuvo i sveikata tikrai.
O apie ta moters atsidavima vyrui tai jau gal esu rasius, bet dar galiu pasikartoti. O visa tai yra is kazkurios sm dalyvea, pries n metu perskaityta. Kad kai myli savo vyra, taciau tuo metu galbut pati nedegi noru myletis, jam atsiduodi ne deginancio geismo vedama, o tiesiog is meiles. Tai ne pareigos jausmas, kad "ok myliu, cia mano pareiga, pakentesiu". Ner tos kancios. Ar tau tavo vyras sako, kad jam be proto gera matyti, kai tau gera? Tai ir moteriai tas pats. Kodel moterys pvz oralini daro? Kad gautu naujus batelius ar kad vyras i kaire neitu? Ne is karto as supratau ka ta sm moteris rase, maniau kvaisa vyrui pataikauja, dabar visai kitaip galvoju.
Aisku jeigu vyras kaskart reikalauja galybes sou elementu lovoje, tai butu sunku prisiverst uzsiimt vaidyba.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 09 04, 22:12)

ne, ne ten akcentus sudedate, ne vyras savas cia svarbu ir nemalonumas kyla ne del vyro, o del paciu pojuciu kune, kai tikrai nenori, nu gi nevien is nuovargio nenori kartais ar ne? buna visokiu situaciju ir nezinau kaip kitom, bet man, jei yra tokia busena, kad as nenoriu, tai glamones tada man suteikia ne malonuma, o atvirksciai dideli nemalonuma, gal jus to nesat patyrusi. nezinau kaip tiksliau nupasakoti, pvz jei reiktu suvalgyti visa trota koki Napleona, nu gabaliuka sbutu skanu, o jei kas verstu suvalgyti visa, tiketinai supyktintu ar ne? ir ne tortas blogas gi butu ar ne?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 04, 22:09)
Vien uz tokias mintis jau verta kelti namuose kara.
Na rimtai kuri jusu pakestu, kad vyras pasakytu, kad daznai bunate tiesiog slykscios (kad pagalvot mylejimasi), bet kartais kaip uzsinori tai sueinate is bedos.

nu jus gana intelektualus zmogus, netikiu, kad nesupratot, ka sakiau, juk ne apie vyra snekejau, o apie glamones... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 04, 22:18)
Na vyras jai slykstus, tik kad va reikia buti istekejusiai. Kai pati nori tai ne taip slykstu... Visos jos mintys persunktos ideja koks vyras atstumiantis ir kaip gerai butu kad jis kita susirastu. (irgi nesenai ta rase)

Dabar tai jau visai jumis nusivyliau, eikit jus....su cambala diskutuoti mirksiukas.gif nezinau jus abu gal koki pasitenkinima lytini jauciat tokia snesamones rasinedami, matomai realaus sekso neturit...?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 04, 22:44)
ne, ne ten akcentus sudedate, ne vyras savas cia svarbu ir nemalonumas kyla ne del vyro, o del paciu pojuciu kune, kai tikrai nenori, nu gi nevien is nuovargio nenori kartais ar ne? buna visokiu situaciju ir nezinau kaip kitom, bet man, jei yra tokia busena, kad as nenoriu, tai glamones tada man suteikia ne malonuma, o atvirksciai dideli nemalonuma, gal jus to nesat patyrusi. nezinau kaip tiksliau nupasakoti, pvz jei reiktu suvalgyti visa trota koki Napleona, nu gabaliuka sbutu skanu, o jei kas verstu suvalgyti visa, tiketinai supyktintu ar ne? ir ne tortas blogas gi butu ar ne?
Papildyta:

nu jus gana intelektualus zmogus, netikiu, kad nesupratot, ka sakiau, juk ne apie vyra snekejau, o apie glamones... mirksiukas.gif

Nu tai tavo libido tiesiog labai zemas, jeigu daznai jautiesi lyg valgytum visa napoleona.
Man turbut ner buve kad pykintu nuo sekso
Blogiausiu atveju as nieko nejauciu ir tiek, bet tai buvo del hormoniniu priezasciu.
Atsakyti