ne daug palyginus, tik bazinius dalykus darau, jokių ten pričiandalų
Papildyta:
va va, neveltui aš saviškį vis uostau kaip nenormali


kokios 3 morkos, 3 nedidelės bulvės, daug daug moliūgo gabalais (viską į didelį puodą ir verdu ant vandens), o keptuvėje grybus kepu su česnakais ant augalinio aliejaus. Tada sriubai baigiant virti, supilu tuos keptus grybus su česnakais su visu aliejum į sriubą. Prieskoniai: labai tinka ciberžolė, pipiriukai, "Viduramžių" (gali pagooglint kokios sudedamos dalys, gal rasi). Taip pat pasakiškai tinka kažkiek pradaigintos ožragės sėklos nu arba jos prieskoniai. Aš visus juos ir kraunu, man patinka su daug jų.
Ir viskas. Tada visa tai į blenderį ir vualia. Kas nori, gali sūrio įsitarkuoti ir dar petražolės pasibarstyti žalios tiesiai į lėkštę, taip pat druskos.
Papildyta:
o apie šitą parazitą ką?
Ok, pabandysiu. As beje darzoves (moliugus, cesnakus, svogunus ir salierus) kepu orkaiteje, tada paverdu 10 min ir po to i blenderi. Dar su ciobreliais. Skanu labai, bet reiks ir tava versija isbandyti.