Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 05, 22:18)
Vien toks pareiskimas jau sukeltu NEPASITIKEJIMA zmogumi.
Zmogus savo mastymo problemas ir priestaravimus bando ispresti kitus kvailindamas.

Tada liktu tik klausimas, ka jis prisidirbes jei jau reikia tokiu budu.

Neprisidirbe ar tie kurie gailisi nesmoniu preityje - tokiu prikolu nesuskels.

Taigi yla is maiso lenda visais imanomais budais. Imanoma paslepti, bet tada tampi tos ylos ikaitu. Gyveni itampoje, strese, kokia prasme?

Galu gale ta praeitis jau tampa nesvarbi o kasdieninis melas tampa dabartimi.

praeities nepakeisi, niekaip. todel nera prasmes jos gailetis, slepti ar kazka daryti. ji tiesiog yra ir viskas.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 05, 22:22)
tai kad tos moterys nesugeba adekvaciai buti savmi. Jos nori buti mylimos, kaip pirma karta paliestos princeses.

Sakysim zmones perka automobilius ir po 5 savininku ir po 15. Bet ne uz naujo kaina.

O pas moteris tik budai kaip atsukti rida ir suklastoti dokus. Na ne nauja, nenuslepsi, bet ja senas kunigas nuvaziuodavo kartais i vyskupija ir viskas

po kazkiek metu automobiliai tampa antikvaru, o jie ne kiekvieno piniginei mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 05, 22:24)
Linksmai kaip pas jumis smile.gif

Nežinau kaip čia bus, aš gi labai negera biggrin.gif Žinot, aš vis norėdavau nulėkti į temą "Mes nevalgome po 18 val." ir kažkur apie 21 val., kai visos jau alkanos, pridėti daug daug skanių valgių paveiksliukų biggrin.gif
Vos susilaikydavau biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif as galiu padeti paieskoti ka nors labai apetitno biggrin.gif
o tu ir velai vakare valgai pries miega?
Atsakyti

Vien toks pareiskimas jau sukeltu NEPASITIKEJIMA zmogumi.
Zmogus savo mastymo problemas ir priestaravimus bando ispresti kitus kvailindamas.

Tada liktu tik klausimas, ka jis prisidirbes jei jau reikia tokiu budu.

Neprisidirbe ar tie kurie gailisi nesmoniu preityje - tokiu prikolu nesuskels.

Taigi yla is maiso lenda visais imanomais budais. Imanoma paslepti, bet tada tampi tos ylos ikaitu. Gyveni itampoje, strese, kokia prasme?

Galu gale ta praeitis jau tampa nesvarbi o kasdieninis melas tampa dabartimi.

Jei pradeda meluoti ir pagauni ,tai paskui kaip gali tiketi kitur ,nelieka pasitikejimo .

manes kazkada klause ,kiek turejau :))  viena issigando kai pasakiau  :D  :D  :D 

po 10m kita paklause;sakiau kad nemazai bet dabar uztektu vienos ,nes zinau kad ten pas visas vienodai. deja pas ta dar truko iki kazkokio skaiciaus :D​ 

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 09 05, 21:35)
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=ijoWE1d9Row'>https://www.youtube.com/watch?v=ijoWE1d9Row</a>
</p><p>radau toki grazu daininka, jaunystes laiku</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=6fk6QJW2Klg&list=RDijoWE1d9Row&index=36'>https://www.youtube.com/watch?v=6fk6QJW2Klg&list=RDijoWE1d9Row&index=36</a></p>

Per saldu, tikras arbūzas smile.gif

Va https://www.youtube....h?v=QzmMB8dTwGs
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 05, 22:27)
praeities nepakeisi, niekaip. todel nera prasmes jos gailetis, slepti ar kazka daryti. ji tiesiog yra ir viskas.
Papildyta:

po kazkiek metu automobiliai tampa antikvaru, o jie ne kiekvieno piniginei  mirksiukas.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Praeities gailetis verta, jei verta. Taip jai suteikiame vieta savo vertybiu skaleje. Esme juk - vertybiu skale.
"Praeitis nesvarbi", tai vertybiu trukumo deklaracija.

O kodel tada turi buti svarbu, jei zmogus turtus susikrove kazka uzmusinedamas?
Jei praeitis nesvarbi tai nesvarbi. Taskas.

O ne svarbi kur pasirenki

Zmones ne automobiliai- visi susensta ir numirsta, galimybes restauruoti kol kas - minimalios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 05 rugsėjo 2018 - 21:32

kiekvienas vaikinas svajoja apie mergaite kuri laiko uzspaudus JAM . kiek su draugais bekalbedavom , pagal moters temperamenta sexo metu nustato kiek ji vyru turejus,butinai patikrina -ana- skylute ar daryta ar ne  :D  :D  :D  ir visi jos nori ,kad ji nebutu daryta. 

Kai vyro zema saviverte, kai moteri laiko nudevimu daiktu, tai ir nori nekaltu. Man nemaiso tik butu grazu is ju puses, kad ir moters lauktu mazga ant galo uzsirise, tik dazniausiai tokie vyrai dvigubus standartus taiko. 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 05, 22:27)
biggrin.gif  biggrin.gif  as galiu padeti paieskoti ka nors labai apetitno  biggrin.gif
o tu ir velai vakare valgai pries miega?

priešpat miegą tai ne, bet toli gražu ne iki šešių smile.gif Mano pagrindinė didelė vakarienė kažkur 19 val.
Atsakyti

Balsas vyruko tobulas,net per pakinklius kerta. :wub:

Nei vieno vyro neklausinėjau kiek jis turėjo iki manęs, dar esu ne tiek iškvaišus

.O iš viso elgesio lovoje tikrai galima spręsti apie vyro( moters) patirtį.Bet man yra geriau su patirtimi.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 05, 22:31)
Praeities gailetis verta, jei verta. Taip jai suteikiame vieta savo vertybiu skaleje. Esme juk - vertybiu skale.
"Praeitis nesvarbi", tai vertybiu trukumo deklaracija.

O kodel tada turi buti svarbu, jei zmogus turtus susikrove kazka uzmusinedamas?
Jei praeitis nesvarbi tai nesvarbi. Taskas.

O ne svarbi kur pasirenki

Zmones ne automobiliai- visi susensta ir numirsta, galimybes restauruoti kol kas - minimalios

moteris nepazeidineja jokio BK punkto, gyvendama kaip nori savo seksualini gyvenima, prie ko cia zmogzudystes.
svarbi vieta vertybiu skalei yra kaip mes elgiameds SIANDIEN ir kaip mes elgsimes RYTOJ. o viso kito nepakeisi, kad ir kaip gailesies.
Atsakyti

.pvz ex kai paklausiau kokio skonio varpos...ta atpyskino;saldesnes suresnes :))

Taves irgi analogisko klausimo galima butu paklausti. Gi turetum ka pasakyti. Keista, kad tau kliuna jos praeitis, kai pats su bagazu. Nors tiesa pasakius nekeista visai. Cia klasika yra. :) 

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 09 05, 22:36)
<p>Balsas vyruko tobulas,net per pakinklius kerta. wub.gif
</p><p>Nei vieno vyro neklausinėjau kiek jis turėjo iki manęs, dar esu ne tiek iškvaišus
</p><p>.O iš viso elgesio lovoje tikrai galima spręsti apie vyro( moters) patirtį.Bet man yra geriau su patirtimi.
</p>

galima, bet nebutinai tai bus kuo daugiau moteru = tuo geresnis seksas.
as va gavau jauna, galvojau reikes mokyti visko, o panasu, kad kazkas jau jo daug ko ismoke ,ir netgi labai teisingai biggrin.gif
Atsakyti

Balsas vyruko tobulas,net per pakinklius kerta. :wub:

Nei vieno vyro neklausinėjau kiek jis turėjo iki manęs, dar esu ne tiek iškvaišus

.O iš viso elgesio lovoje tikrai galima spręsti apie vyro( moters) patirtį.Bet man yra geriau su patirtimi.

kazkada buvau nugirdes taip; su protinga moterimi ir lovoje smagu ;)  gaila kad tada  per viena ausi iejo per kita isejo.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 05, 22:38)
moteris nepazeidineja jokio BK punkto,

O kas jeii ir pazeidineja? Santuoka ne prokuraturos tardymo kabinetas.
Esme - deklaracija. "Praeitis nesvarbi" Jei nesvarbi - tai nesvarbi.
Vienas slapstosi nuo prokuraturos, kitas slepia vaikus, ketvirtas palaida gyvenima.

Visi tai daro su tikslu, kad nenukentetu.
Nei vienas neslepia, kad kai buvo metuku - dare i lova, nes nemato tame NIEKo BLOGO.

O anuose pavydziuose tai MATO IR SUPRANTA, tik apsimeta durnais ir aiskina, kad nieko blogo.

Ka darei i lova - isvale mama, o velesnius blogus dalykus issivalyk pats, o ne vaikiskai neig, kad "NIEKO BLOGO", pridaryti i kelnes nera BK pazeidimas
Atsakyti