Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Deja , ex uztai ir ex  .. as istikimas buvau visus  4m.   as turiu nemazai veiklu kur save nukreipiu ,realizuoju, ir nera net minties ivaldyti antra motera , su laiku atsirado nemazai vertybiu ,man kekso reikia visokio ,bet reikia kad zmogus butu patikimas ,tvarkingas ,dar jei myli is vis pipec.  

mano buves skaicius -gal buvo del pazinimo,o gal tai iprotis buvo (kazkur uzbraukt bruksniuka)   

Cia paskutinis mano komentaras sita tema. Moteris kuri apie seksa pasneketu kaip tu dabar, daugumos butu laikoma paleistuve. Sitie dvigubi standartai igrise iki gyvo kaulo. Man rodos kai is kito reikalauji, pirmiausia pareikalauk is saves. Dabar toks jausmas, kad LT moterims jau taip kartele iskelta, o vyrams uztenka tiesiog buti. 

Atsakyti

Cia paskutinis mano komentaras sita tema. Moteris kuri apie seksa pasneketu kaip tu dabar, daugumos butu laikoma paleistuve. Sitie dvigubi standartai igrise iki gyvo kaulo. Man rodos kai is kito reikalauji, pirmiausia pareikalauk is saves. Dabar toks jausmas, kad LT moterims jau taip kartele iskelta, o vyrams uztenka tiesiog buti. 

Tas skaicius palieka pedsaka -ligas- arba galvoje sujaukia kazka ....    as bent ligu neplatinu naujam partneriui .nusiprausiu ne tik kuna bet kazkiek ir galva -ir pradedu s nulia  be prisiminimu apie dydi ar skoni,aisku praeina nemazai laiko.

ir is vis ,paleistuvystes keist partneri,yra idomesniu gyvenime dalyku . .

klausinejama buna; kai matai kad tai be le kas , arba jau priprate vienas prie kito del idomumo (kai tokie dalykai neisgriauna  draugystes) jei zmogus normalus yra pasitikejimas tokie klausimai nekyoa.

turiu pazystama ;susipazinau pries 8m ,pavaiksciojom 3sav. ir pasukom savais keliais daba vel pabendraujam .. ji turi vaika issiskyre , bet net nera minciu jos klausti kiek ji turejo, nes atitinka padorumo kriterijus . net viniuko neragauja nors skolinga paslauga yra .o kitai per pirma pasimatyma numoviau kelnaites ... smagu bet knyga be puslapiu 

EX pamenu net per tvora perlipo 2m  kad nelaukt uz vartu  :D  :D  :D  :D

grazi   merga  buvo  :rolleyes:

,,Zmogu galima kita rasti bet to jausmo nepavyksta uzkurti .,,

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 05 rugsėjo 2018 - 23:15
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 09 05, 23:24)
Man rodos kai is kito reikalauji, pirmiausia pareikalauk is saves. Dabar toks jausmas, kad LT moterims jau taip kartele iskelta, o vyrams uztenka tiesiog buti. 

Jus kaip visada veidmainiaujate, pasiimate patogia pozicija ir vaidnate auka.
Na taip,, partneriu skaicius moters nepuosia. Sekos reikalavimai - tuo labiau. Moteris turi sugebeti pasiekti tai SANTURIAI, o ne kaip koks drapokas diedas.

Bet is kitos puses is vyru reikalaujama pasisekimo darbe, kai daugelis moteru pasitenkina beet kokiu darbu arba gali ir nedirbti.

Taip yra asimetrija, bet jau tikrai nera taip, kad vyrai karaliai o moterys kazkokios tarrnaites kurioms keliami reikalavimai.
Atsakyti

Jus kaip visada veidmainiaujate, pasiimate patogia pozicija ir vaidnate auka.
Na taip,, partneriu skaicius moters nepuosia. Sekos reikalavimai - tuo labiau. Moteris turi sugebeti pasiekti tai SANTURIAI, o ne kaip koks drapokas diedas.

Bet is kitos puses is vyru reikalaujama pasisekimo darbe, kai daugelis moteru pasitenkina beet kokiu darbu arba gali ir nedirbti.

Taip yra asimetrija, bet jau tikrai nera taip, kad vyrai karaliai o moterys kazkokios tarrnaites kurioms keliami reikalavimai.

Kaip tu cia nepataikei. :) Man nepatinka ir vyrams, ir moterims keliami dvigubi standartai. Tu toki komentara galetum rasyti, moteriai, kuri sako, kad vyras ja turi islaikyti, butinai daugiau uzdirbti uz ja ir pan. As esu visiskai ne tas atvejis. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 09 06, 00:19)
As esu visiskai ne tas atvejis.

Puiku. Yra ir vyru, kurie moterims jokiu reikalavimu nekelia.
Bet ir isipareigojimais tokie nesimeto.
Laisve yra laisve.

Viena gali save islaikyt, kitas gali surasti kur pasitenkinti.
Moterims paprastai maziau seksas svarbus, o vyrams paprastai darr maziau reikalingi vaikai ir susijusios problemos.

Taigi puiki perspektyva abiems nokti, tik cia santuokos nesimato jokios.

Santuokai, kaip ir kokia SAJUNGAI reikia, kad ji PADETU spresti problemas. Na kuriu turi visi plius minus.
Jusu deklaruojama jega ir sugebejimai kelia klausima - o velniam tokiems suvarzymai jei jie ir taip laimingii ir saugus?

As galiu pripazinti, kad man svarbu gyventi ne vienam, svarbu tureti zmogu su kuriuo galciau dalintis... pageidautina dziaugsmais. Tada kitas gali mane suvokti, kad as del tu tikslu eisiu i kompromisus, i asimetriskus susitarimus.
Tada ziuriu ko nori moteris, KO JAI TRUKSTA, ar jii tai suvokia, ar tik bando neaiskiai spekuliuot

Tuo tarrpu jusu tikslai nesuvokiami kontekstee, kam jum santuoka, kam tos papildomos problemos ir reikalavimu atitikimas. Jus noretumet kazko kitokio. Gal nieko neduoti pagal susitarrimus, o duoti pagal nora ar nuotaika.
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 09 05, 21:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kin" data-cid="72195858" data-time="1536150210"><div><p>Vel painiojat sliundriskuma su norejimu.
Ta, kuri uzsinori per sventes ir gali uzlipt ant bet ko, ta sliundriska.
Kita gali labai ir daznai noret, bet jei nepriimtina lipt ant bet ko, tai ir nelips, bus pirstukai ar dar kas.</p></div></blockquote><p>ir iskencia be len kiek neatsidavusios ,bet nori zaurai ??? vistiek paslys...</p><p>yra tipas kurios ne pagrindiniu dalyku tai laiko , pvz dirbant vadovaujama darba ,stresini .labai numusa ta nora ... </p><p>nu negi tas dalykas nr 1 ?    ar apsilankei pagal nuoroda ?</p>

Issirinks savo ir tada su juo, o ne slydines bet kur.
Dirbant stresini darba norisi dar labiau, nes seksas slopina stresa.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 09 05, 21:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kin" data-cid="72196030" data-time="1536167111"><div><p>Ai, nu jo, buna tokiu kvailiu, kurie galvoja, kad jei jam duoda, tai duoda visiems.
Matyt, ju labai zema saviverte, kad negalvoja, kad jis jai labai isskirtinis.</p></div></blockquote><p>kiekvienas vaikinas svajoja apie mergaite kuri laiko uzspaudus JAM . kiek su draugais bekalbedavom , pagal moters temperamenta sexo metu nustato kiek ji vyru turejus,butinai patikrina -ana- skylute ar daryta ar ne  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  ir visi jos nori ,kad ji nebutu daryta. </p><p>man asmeniskai idomu merginos skylutes bet ji turi buti ne vulgari ,nu jei pas ja buve be len kiek tai ji ir kalba vulgariai ,jokios paslapties ar drovumo .ir tokia gali per kelis kartus pasidaryti neidomi .</p><p>cia kaip knyga -kuo daugiau pulapiu tuo idomiau ja skaity ,nei du lapus-pravertei ir viskas</p>

blink.gif uztai ir guli kaip lentos dantis sukandusios, kad tik sliundra nepalaikytu.
Tipo, jei papasakosiu posla anekdota, tai nuspresit, kad turejusi simtus? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 05, 23:12)
Jussu pasiulyme nieko naujo, MOKEK NAUJO AUTOMOBILIO KAINA, NESVARBU kad jau 2 savininkai...
Na koks kvailys mokes, tada jau perki nauja.

As tai grauzciau, jei moteris rimtai nesigailetu ir nebandytu to kazkaip taisyti.
Nes man nesvarbu butu ar ji dings is gyvenimo ar pasitemps.

O jei gailetusi ir bandytu kazka daryt kad sukurti ypatingus santykius, tai praetis taptu kad ir nemalonia, bet maziau svarbia detale.
Papildyta:
Jei moteris domisi malonumais lovoje - is karto pravalas su tokia. Net bjauru.

Jeii seksas nera zmoes risanti grandis, o labiau malonumu saltinis - tada kvaila noreti ir istikimybes ir aisku kvaila neigiamai ziureti i praeiti.
Tada seksas ar skanus kepsnys ar kelione - tiesiog servisas su teikiamu malonumu

Kaip galima istaisyti savo praeiti?
Ir kuo blogai moters malonumas lovoje?
Kodel malonus seksas negali but risanti grandis? Ar risa tik seksas is pareigos?
Nu atrodo kartais protingiau rasai, bet paskui vel kaip sauni....
Atsakyti

uztai ir guli kaip lentos dantis sukandusios, kad tik sliundra nepalaikytu.

O paskui guodžiasi visur,kad antra pusė šalta kaip varlė.

Atsakyti

1. Puiku. Yra ir vyru, kurie moterims jokiu reikalavimu nekelia. Bet ir isipareigojimais tokie nesimeto. 2.Laisve yra laisve. 3.Viena gali save islaikyt, kitas gali surasti kur pasitenkinti. 4.Moterims paprastai maziau seksas svarbus, o vyrams paprastai darr maziau reikalingi vaikai ir susijusios 

1. Vyrui as turiu reikalavimus, bet mane islaikyti nera vienas is ju. As noriu dirbti ir uzsidirbti del daugelio priezasciu. 

2. Laisve man viena didziausiu vertybiu gyvenime. Cia tikrai. Ir darbe irgi. Nenoriu buti prirista prie vienos imones, noriu sugebeti susirasti kita darba, bet jei man patiks dabartinis, kito neieskosiu.

3. Tai vyrai visada gali susirasti kur pasitenkinti is sono. Ar moters finansine priklausomybe stabdo vyrus nuo ejimo i kaire? As tai sakyciau, kad atvirksciai netgi.

4. Paprastai, bet ne visada.

Idomucia, tu santykiuose kazkaip nori prievartos, prievoles, uzspausti, uzdaryti. Bijai, kad pabegs kitaip? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 06 rugsėjo 2018 - 07:21

O paskui guodžiasi visur,kad antra pusė šalta kaip varlė.

O kas guodziasi? Idomucia tai nesiguodzia. Vyras is kitos temos irgi nesiguodzia, kad salta kaip varle. Guodziasi tik, jog dazniau nepaguli, kol jis pasitenkins. 

Atsakyti
Bjauru skaityti idomucia ir arbuza, dar karta dekoju likimui, kad gyvenime tokiu gyvai neteko sutikt. blink.gif
Atsakyti

Bjauru skaityti idomucia ir arbuza, dar karta dekoju likimui, kad gyvenime tokiu gyvai neteko sutikt. blink.gif

neskaityk , :))  

kiekvienam savo,blogu nebuna tik netinkantys vienas kitam

Atsakyti