Nu va tai kas atsitiko?
Bet tai kaip tu norisi merginos nenusivalkiojusios, kai pats valkiojaisi? is kur tu skaisciu merginu atsiras, jei vyrai sitaip elgiasi?
kas buvo pries 15m nesiskaito
Prašyčiau nesityčioti.
Šiandien draugei visus saldainius atidaviau. Savaitę mašinoje voliojosi, valią ugdžiau, nei vieno nesuvalgiau,
O šaldytuve pacukas pasikartų, be katinų ir šuns maisto nieko nėra.
lasinukai sveika , siaip prakaituot reikia zodziu draugelio zmona ziauriai isstambejo po gimdymo ,tai tas nuveze kazkur kad meniu sudarytu ,ta valge tik ta maista ir numete nuo uzpakalio tuos ratillus ir pasidare kaip sportine gulbe. pirtis gerai
aš tai veganišką keksiuką, tą tikrą
Tai keksas jau ne tikras gaunasi, jei ne «vegetariskas»? 😃
Beje man cia vegetarisko maisto truksta. Pagrindiniai patiekalaimesiski ir zuviski. O jei kokios misraines, tai irgi imaisyta mesa. Karsti sumustiniai buvo pusryciams su desra ir suriu. Matomai ispanams dar toli iki vegetarizmo. 😳
Tai tai gavau is vyro paguodos priza, ledu deserta miesto kavineje.
ne tik kolorijos, bet ir ju kilme
tikriausiai zmones nera buve labai ilgai alkani, kurie svarsto tokius dalykus
U kazdogo svoji nedostatki.
Kiekvienas su savo trukumais. 😂
Žinoma,kad maistą.Kai esi pavargusi ir negana to alkana kaip vilkas, koks gi jau seksas gali būti.
Girdejai ta anekdota? Moteris eina i parduotuve nusipirkti duonos. Pakeliui mato gulinti vyra. Nusprendzia grizdama pasiimti ji su savimi. Nusipirko duonos, O vyro, eidama atgal, jau neberado. Ir pradejo verkti ir save kaltinti uz ziopluma, kad be duonos ji buvo tik viena diena, O be sex visus metus.
Va tokiais atvejais, ne duona svarbiau, buna. 😏😂
kokios ligos ? dievas nubaude uz svetimoteriavima ;) gal sakyciau -ispejo .daba jei myliu,tai tik viena.
Aha,dievas neturi ką veikti ir baudžia už tokius niekus.Čia juk ne pati didžiausia nuodemė.
Arbūzai, iš kur tokia nuostata, ar tai gydytojo daignozė ar saviplaka?Jei tai diagnozė, tai prasčiau, be gal ne viskas prarasta?O jei saviplaka, tai kas buvo nepakeisi.Kaip sako rusai- po muštynių kumščiais nemojuojama.
Man kg dėjosi po metimo rūkyti.Labai lengvai tas pavyko ir iš didelės laimės save premijavau visokiais skaniais dalykais.O ir šiaip esu smagurė.Jau nebėra patalogiško alkio, bet esu papuolusi į svorio sūpuokles.
Nuo spalio keliausiu į sporto klubą, reikėtų gal ir vasarą nemesti, bet gi ir be to yra veiklos.
Girdejai ta anekdota? Moteris eina i parduotuve nusipirkti duonos. Pakeliui mato gulinti vyra. Nusprendzia grizdama pasiimti ji su savimi. Nusipirko duonos, O vyro, eidama atgal, jau neberado. Ir pradejo verkti ir save kaltinti uz ziopluma, kad be duonos ji buvo tik viena diena, O be sex visus metus.
Va tokiais atvejais, ne duona svarbiau, buna. 😏😂
Girdėjau, bet pas mane to daikto trūkumo nėra.Be kita ko ir sekso metu daug sudeginama kalorijų.
Prie to pačio žinau tokį sparnuotą posakį.Prieš pietus keksas, po pietų seksas, jei svoris nekrenta- nuimti saldumynus.
Įdomu, nuo nieko per kuprą negausiu?Gal kažkam nemalonias mintis sukelsiu?
Aha,dievas neturi ką veikti ir baudžia už tokius niekus.Čia juk ne pati didžiausia nuodemė.
Arbūzai, iš kur tokia nuostata, ar tai gydytojo daignozė ar saviplaka?Jei tai diagnozė, tai prasčiau, be gal ne viskas prarasta?O jei saviplaka, tai kas buvo nepakeisi.Kaip sako rusai- po muštynių kumščiais nemojuojama.
Man kg dėjosi po metimo rūkyti.Labai lengvai tas pavyko ir iš didelės laimės save premijavau visokiais skaniais dalykais.O ir šiaip esu smagurė.Jau nebėra patalogiško alkio, bet esu papuolusi į svorio sūpuokles.
Nuo spalio keliausiu į sporto klubą, reikėtų gal ir vasarą nemesti, bet gi ir be to yra veiklos.
Girdėjau, bet pas mane to daikto trūkumo nėra.Be kita ko ir sekso metu daug sudeginama kalorijų.
Prie to pačio žinau tokį sparnuotą posakį.Prieš pietus keksas, po pietų seksas, jei svoris nekrenta- nuimti saldumynus.
Įdomu, nuo nieko per kuprą negausiu?Gal kažkam nemalonias mintis sukelsiu?
Gydytojo yra juk die .. isakyme -nesvimoteriauk
as kai meciau ir svorio be lekiek priaugo .. dar buvau inikes po streso kokio pavalgyt , 20kg opapa ir yra
y
Papildyta:
Dievas nebaudzia, yra tik pasekmes uz musu veiksmus ir tiek
as cia pasakojau merginom, kad uz palaida gyvenima yra pasakemes, netikejo , prase moksliniu irodymu
Nu bet tikiuosi tau viskas bus gerai
Die.. yra tik ne visi ta zino . ir tie isakymai parasyti zmonem,zmoniu gyvenimu ;)
nubaudzia viena karta kita,blogiau kai nusisuka ;)