Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 09 06, 11:50)
<p>Virga, iš kur gauti tos valios geležinės,kad nevalgyti po šeštos valandos vakaro?Jei pakankamai turi,tai permesk man, nors mažą kibiriuką.Nėra su kuo kariauti, tai nors su svoriu kariauju.
</p>

Man zinokit labai patiko Unikausko paaiskinimas, kad nebutina apie tas 6 uzsiciklinti, svarbu pavalgyti apie 2 val prie smiega ir daryti ilg apertruaka tarp paskutinio ir pirmo valgymo. Man asmensikai neina po 6 nevalgyti, nes as kol gristu is darbo, kol pasigaminu valgyti tai jau 6 geriausiu atveju, dazniausiai buna 7 arba veliau, jei reikai dar kur uzsukti ar apsipirkti ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 06, 11:39)
tai as ir nesakiau, kad pas mane kazkoks nevaldomas libido ir kad mano kuna valdo tik sekso poreikis, kad nei vaikai svarbu tuo metu, nei ju gerove, nei mano alkis, ar nuovargis , bet  svarbiausia pasimylejus, tikrai man taip nera biggrin.gif tikrai ne, man visi tie dalykai svarbiau kol kas  biggrin.gif
As aplamai kita minti sakiau, kad nesvarbu kiek to poreikio seksui yra pas mus, mes visi skirtingai su juo tvarkomes ir skirtingai gyvenam, gal itakos turi ne pacio geismo stiprumas, o musu prioritetai gyvenime, verybes, moralines nuostatos?

Moralines nuostatis tau draudzia dazniau myletis su savo vyru? Kokias nesamones tu cia kliedi?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 06, 11:42)
jei ziureti is fizines plotmes daugumus zmoniu,kuriu sveikata normoje poreikiai sutaptu. Sveikiausia, kai pora darniai gyvena, kai santykiai sukurti artimi, kai pykciu mazai, kai konfliktai konstruktyviai sprendziami,kai zmones supranta veinas kita, kai padeda, atjaucia, visose kitose sferose, nes pasimylejimo kokybe ir kiekis pasekme santykiu, o ne atvirksciai. Ne per lyt santykius kuriami rysiai ir seima, o atvirksciai.

Nu tai tavo santykiai puikus, bet vyrui vis tiek neduodi. biggrin.gif Tai kodel?
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 09 05, 15:23)
Vel painiojat sliundriskuma su norejimu.
Ta, kuri uzsinori per sventes ir gali uzlipt ant bet ko, ta sliundriska.
Kita gali labai ir daznai noret, bet jei nepriimtina lipt ant bet ko, tai ir nelips, bus pirstukai ar dar kas.
[right][snapback]72195858[/snapback][/right]

As manau vyrai bijo, kad ta kuri daug nori eis tenkinti savo noru ir dar bijo, jei jie ju nepatenkins, gal sprendzia pagal save? biggrin.gif nu ir siaip kompleksai, kaip ri del mazesnio atlyginimo taip ir del mazesnio seksualinio pajegumo...
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 06, 11:56)

Nu tai tavo santykiai puikus, bet vyrui vis tiek neduodi. biggrin.gif Tai kodel?
[right][snapback]72196462[/snapback][/right]

is kur tai istrauket? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2018 09 05, 21:04)
<p>Pagaliau pasivijau. Temos branduolys sujudo, kai apie sex pasisuko kalba. 🤣</p><p></p><p>Po Vakar 6 val skrydzio, siandiena baseino diena buvo. 😏</p><p>Aciu mergaites uz komplimentus. Prisiprasiau. 😂 </p><p><strong>Lutuke</strong> vaziuodavome su visais anukais ir su dukroms atostogauti karta metuose. Siuo metu trys anukai uzaugo. Vienas siemet i USA ivyko studijuoti. Giriausi turbut? 🤣 Kiti su kolegomis ar draugemis/draugais vaziuoja. Pasuglys pernai su mumis buvo Tailande ir sake siemet nevaziuos, nei uz ka. Tai nusipirkome bilietus tik mergaites i Tailanda.. 🛫 Vienos is dukru vyras kitur jos neisleidzia. Juokauju aisku. NO lyciu ligybe. Jis toks humoristas, norejo isipaisyti pernai su mumis. Sake AS irgi galiu buti uz mergaite. Turkijoje kazkada soko pilvo soki. Juokinga buvo. Toks ne kudas vyrukas( kickbokso profesjonalas) ir su sijonu. </p><p></p><p>Atitraukiau truputi jus nuo sex. Bet pailseti irgi reikia. 😏</p><p><strong>Monteverte</strong> draugaukime ir viena kita saugokime nuo pagundu. Baronkiniu. 😏❤⛱
</p><p></p>
[right][snapback]72196063[/snapback][/right]

smagu, kai tokia seima ir vis draugiski 4u.gif

o as baranku nemegstu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 05, 21:59)
kodel turetu paslysti, jeigu salia mylimas ir mylintis vyras, su kuriuo jai gera?

[right][snapback]72196106[/snapback][/right]

o jei tas vyras negali visada buti salia?ir jei ne visad aviskas roziniai?
man veinas sake, turejau mergina, kruiai reikia 3 k per diena, sako nu bet tai kam man tokia, o jei man reikai sivykti, (jis verlsininkas) , dar sake, graziom moterim rekai dalintis, nu tokia jo patirtis del moteru neistikimybes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 09 05, 22:08)
nelaikykit visus vyrus durniais , yra ir nuojautos ir dar visokiu velniu  ..
</p></div></blockquote><p>Niekas visų vyrų durniais nelaiko.Jokiu būdu.Bet tik protingas vyras nesuks galvos dėl buvusių partnerių.Labai kvaila priekaištauti praeičiai.
</p>
[right][snapback]72196118[/snapback][/right]

as speju, kad jis turi omeny, ne priekaistus praeicia, o kad su moterimi, kurios patirtis "turtinga" , sudetinga sukurti rimtus santykius.
Dalis tiesos tikrai yra tose mintyse, moteris, kuri daugiau keitusi partnerius, ji laisviau ir issiskirs, ji maziau pastangu des i santykiu kurima...nes nu jei kas netiks ir vel issiskirs, nes tai rodo jos gyvenimas. Su vyrais tas pats, tas kuris keites daug merginu, kuris vis nesusikuria rimtu santykiu irgi gi maziau sasnu, kad pabus koki ryt air ismoks sitaip elgtis, Tam reikia viso komplekso ivairiu savybiu, kurias, aisku, gal ir imanoma isigyti su laiku, bet sansu maziua, nei tas kuris is kart stengsis kurti rimtus santykius, o nelakstyti. Todel netikiu jokiais issilakstymais...zmogus arba palaidas arba ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 06, 12:05)
As manau vyrai bijo, kad ta kuri daug nori eis tenkinti savo noru ir dar bijo, jei jie ju nepatenkins, gal sprendzia pagal save? biggrin.gif nu ir siaip kompleksai, kaip ri del mazesnio atlyginimo taip ir del mazesnio seksualinio pajegumo...
Papildyta:

is kur tai istrauket?  blink.gif
Papildyta:

smagu, kai tokia seima ir vis draugiski  4u.gif

o as baranku nemegstu  tongue.gif
Papildyta:

o jei tas vyras negali visada buti salia?ir jei ne visad aviskas roziniai?
man veinas sake, turejau mergina, kruiai reikia 3 k per diena, sako nu bet tai kam man tokia, o jei man reikai sivykti, (jis verlsininkas) , dar sake, graziom moterim rekai dalintis, nu tokia jo patirtis del moteru neistikimybes  biggrin.gif

Negali koreguoti savo noru (nepainioti su elgesiu) pagal kito poreikius. Kai vyras salia, noreti daug ir daznai, o kai jo nera, visai nenoreti. Iseitu, kad vyras niekada nebus patenkintas tuo ka turi. Tai jam per mazai duoda, tai nori sekso (ot pasileidimas tu moteru!), kai jo ner salia. Gerai idomucia sako, geriausia tokia kuriai nereik sekso bet mielai duoda is pareigos, nes tokia i kaire nenueis, kai vyro nebus, nes jai to sekso nesinori.
Ir taip galv9ja tik uzsikompleksave vyrai, kurie netiki nei savo seksualinemis jegomis, nei apskritai savim pasitiki, nes nesuvokia, kad juos galima mylet ir noret tik ju.
Jeigu zmogu myliu, ir esu patenkinta santykiai, ir sekso man uztenka, nors ir noriu jo daznai, tikrai nesugalvociau eit i kaire kai vyras pvz komandiruotej. Nes norisi sekso butent su savo zmogum o ne su bet kuo.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 09 05, 23:24)
Cia paskutinis mano komentaras sita tema. Moteris kuri apie seksa pasneketu kaip tu dabar, daugumos butu laikoma paleistuve. Sitie dvigubi standartai igrise iki gyvo kaulo. Man rodos kai is kito reikalauji, pirmiausia pareikalauk is saves. Dabar toks jausmas, kad LT moterims jau taip kartele iskelta, o vyrams uztenka tiesiog buti. </p>
[right][snapback]72196188[/snapback][/right]

bet ar tai ne moterys atsakingos, kokia kertele uzsikelia partneriui? Vyrai teisingai daro, akd kertele uzkelia moterim, tik va kodel moterys tokios be savigarbos?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 06, 12:13)
Negali koreguoti savo noru (nepainioti su elgesiu) pagal kito poreikius. Kai vyras salia, noreti daug ir daznai, o kai jo nera, visai nenoreti. Iseitu, kad vyras niekada nebus patenkintas tuo ka turi. Tai jam per mazai duoda, tai nori sekso (ot pasileidimas tu moteru!), kai jo ner salia. Gerai idomucia sako, geriausia tokia kuriai nereik sekso bet mielai duoda is pareigos, nes tokia i kaire nenueis, kai vyro nebus, nes jai to sekso nesinori.
Ir taip galv9ja tik uzsikompleksave vyrai, kurie netiki nei savo seksualinemis jegomis, nei apskritai savim pasitiki, nes nesuvokia, kad juos galima mylet ir noret tik ju.
Jeigu zmogu myliu, ir esu patenkinta santykiai, ir sekso man uztenka, nors ir noriu jo daznai, tikrai nesugalvociau eit i kaire kai vyras pvz komandiruotej. Nes norisi sekso butent su savo zmogum o ne su bet kuo.
[right][snapback]72196482[/snapback][/right]

tai vyrai tokiu ir iesko, dar ir paklusniu ir nuolankiu ir ne per daug protingu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 06, 00:14)
Bet is kitos puses is vyru reikalaujama pasisekimo darbe, kai daugelis moteru pasitenkina bet kokiu darbu arba gali ir nedirbti.
[right][snapback]72196199[/snapback][/right]

kazin?zinau labai daug vyru, kurie pasitenkina bet kokiu darbu. Jie greiciau susiras moteri, kuri bus maziau parotiga ir gabi, kad gerai jos fone atrodytu, nei pats sieks kazkokiu aukstumu...
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 09 06, 07:38)
O paskui guodžiasi visur,kad antra pusė šalta kaip varlė.

[right][snapback]72196236[/snapback][/right]

Moteris turi buti lovoje prostitute, (aisku 18m ir skaisti), svetainje karaliene, virtuveje - super seimininke, nu kad tik nesumaistyti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 09 06, 10:06)
Seksas yra poros santykiu klijai.
Blogai, kai nera kliju.
Dar blogiau, kai nera, ka klijuoti.
[right][snapback]72196358[/snapback][/right]

Klijai yra meile, atsakomybe, pagarba, bendros vertybes, bendri tikslai, o sekas, tai pramoga, tai kaip desertas po tu visu dalyku, pasidziaugimas sukurtais santykiais. Juo negalima gristi santykiu, negalima ant jo statyti santykiu ir negalima manyti, kad geras seksas pades santykiam gyvuoti ilgai..geruose santykiuose , visada bus geras seksas mirksiukas.gif
Atsakyti

Tai ar verta klausyti taves arbuzai, kuris neturejo ne vienu sekmingu santykiu ir dergiasi ant visu savo ex?

Neklausyk .as sakau kaip yra ir kiekvieno situacija inviduali .

Atsakyti

Apie ta qrvininka pasakysiu taip;  aria aria ir tiesiog reikia nuleisti gara ,su zmona neidomu atsibode bet myli ja , tai nulekia pas jaunesne ir nuleidzia gara .  su zmona nesiskirtu stai ir viskas ,zmona 100% islaikoma jo . sviaciojat apie pasitikejima savim ir dar visokias platybes . dar vienas dalykas -visa gyvenima tas vyksta ,visi net zino ir visi laimingai gyvena :)

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 06, 11:56)
Moralines nuostatis tau draudzia dazniau myletis su savo vyru? Kokias nesamones tu cia kliedi?

ne apis save siaip snekejau o bendrai, kad ne geismas nusprendzia kiek mylesimes, o kiti dalykai, mes valdom geisma, jei ne patalogija kokia, o ne jis mus. Moralines normos valdo pvz KIn, ji gi nemiega su visais is eiles dabar ar ne?
nu as irgi su kitais nemiegu reiskia ir mane valdo biggrin.gif . O su vyru mes mylimes tiek, kiek jis nori.
Atsakyti

Dar skaitau kai buna seima ,daug maz abu pradeda tame reikale bresti -to nori ano nori , isvis nenori ,prisitaiko ir gyvena .

o va kai minejai patologija pas viena -tai yra blogai ..

arba kai buna issiskyre ir sueina su kitu -tai tas issikyres tiek istobulejes ir nubeges toli toli kad tam reikia begti paskui i ta lygi :))))  

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 09 06, 12:37)
<p>Apie ta qrvininka pasakysiu taip;  aria aria ir tiesiog reikia nuleisti gara ,su zmona neidomu atsibode bet myli ja , tai nulekia pas jaunesne ir nuleidzia gara .  su zmona nesiskirtu stai ir viskas ,zmona 100% islaikoma jo . sviaciojat apie pasitikejima savim ir dar visokias platybes . dar vienas dalykas -visa gyvenima tas vyksta ,visi net zino ir visi laimingai gyvena smile.gif</p>

Noretum taip gyventi kaip jis, buti kurvininku?
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 09 06, 12:37)
<p>Apie ta qrvininka pasakysiu taip;  aria aria ir tiesiog reikia nuleisti gara ,su zmona neidomu atsibode bet myli ja , tai nulekia pas jaunesne ir nuleidzia gara .  su zmona nesiskirtu stai ir viskas ,zmona 100% islaikoma jo . sviaciojat apie pasitikejima savim ir dar visokias platybes . dar vienas dalykas -visa gyvenima tas vyksta ,visi net zino ir visi laimingai gyvena smile.gif</p>

tikrai nemyli biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 09 06, 12:44)
<p>Dar skaitau kai buna seima ,daug maz abu pradeda tame reikale bresti -to nori ano nori , isvis nenori ,prisitaiko ir gyvena .</p><p>o va kai minejai patologija pas viena -tai yra blogai ..</p><p>arba kai buna issiskyre ir sueina su kitu -tai tas issikyres tiek istobulejes ir nubeges toli toli kad tam reikia begti paskui i ta lygi smile.gif)))  </p>

taip.
Geriau ,kai i pora sueina panasus, pasnasaau slikimo, arba abu issiskyre arba abu netureje seimos, arba abu su vaikais arba abu be ir aplamai is panaisu seimu, aplinkos, panasiom vertybem, ne skitiap sunku labai prisitaikyti, ypac kuo toliau tuo sunkiau...
bet kaip ten sako, meile akla biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 rugsėjo 2018 - 11:50

,su zmona neidomu atsibode bet myli ja , tai nulekia pas jaunesne ir nuleidzia gara .  su zmona nesiskirtu stai ir viskas

Jei nebijotų likti gerai nugręžtas finansiškai, skirtųsi kaip didelis.Nes geriausia poras suriša bendras turtas.O kai dar šviečiasi skyrybos, turto ir vaikų dalybos,didžioji dalis mergišių rimtai susimąsto.Ir nutaria,kad sena, atsibodusi žmona yra pati geriausia.

Atsakyti