Ka jis ten nori gaut? Pirko tai pirko. Sexo nemokamai gavo metus laiko.
Greiciausiai dar ir est beigi tvarkingus namus. Merginos vietoje as jam ar saskaita uz tai israsyciau.
Banko saskaitoj buvo.
Bet nesugalvojau paprasyt, o jo pirstai i save lenkti buvo, net buvo pradejes kalbet, kad jam priklauso dalis mano asmeninio buto, nes jis ilgai su manim gyveno. Vos ji iskrapsciau.
vat tos grozybes ir uzgozia nauja draugystes ,atsiranda stabdis .
as tai uztai kad jei abu dirba tai metam ,,namu krepseli per puse , tada kazkaip smagiau gyvent ,abipusiai suprantigumu
As sakyciau, kad reikia mestis ne per puse, o proporcingai pajamoms.
Kodel ? grubiai ; maistas + mokesciai namui = 500 nu ir vsio dalinam is 2 = po 250 .. kiekvienam juk reikia ,jaustis laisvai ,nuejus pavalgyt ,kazka nusipirkti sau ir kitam padovanoti
Man tai su EX buvo taip ; nezinau ar tiek pasitikinti ar nenoredama slepti ,paskambino sesuo ir pradejo ja mokinti kaip gyventi su manimi ,zodziu tu nieko nedaryk tegu jisai daro ,nebuk durna ir t.t . as sedziu klausau nes viskas gerai girdisi ,nu tai iskart uztraukiau rankini . o tai iskart nepatikt pradejo ,na viskas aisku .
paskutini karta kai susitaikem duju neturejo uz ka nusipirkti ,elektra 3men nemoketa .. gerai kad jos tas EX suselpdavo uz vaika tai is to ir gyveno . pasirodo tas EX ne toks ir blogas buvo ,nors ir rytais ja versdavo ciupa ciupsa daryt gyvenant santuokoje .. Dauguma kai paklausai paziuri -gyvena kito saskaita ir dar po to apkaltina kazkuom tai ...
rusu straipsni ta tema skaiciau ; pasirodo kad jei vienas padeda o kitas su laiku suvokia kad taip ir reikia ir net pretenzijas pradeda reiksti ,kodel jau nepadedi ir dar apkaltina .ten geras pavyzdys buvo kaip vergeta vis gaudavo po 5rublius is vieno zmogaus ,o tam isvykus pailseti dviem savaitem ir neateinant pas vergeta tas ieskot isejo jo )))
Jus man kazkokie primityvus.. Nu jei bohu...
Tai seksas, tai babkes....
Mokinkites is neprimityviu sutverimu.
Sakysim velnias... domisi ne seksu, ne babkemis, o tuo kas vertingesniu - zmogaus siela...
Aisku jei tokia pas subjekta egzistuoja ir dar neparduota.
Paemus siela -paimsi viska tai pas Kin buvo velnias ,paemes jos siela
As sakyciau, kad reikia mestis ne per puse, o proporcingai pajamoms.
https://psichel.ru/pomoshh-lyudyam/ cia panasus straipsnis ,ano neina atkasti