Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Ka jis ten nori gaut? Pirko tai pirko. Sexo nemokamai gavo metus laiko.

Greiciausiai dar ir est beigi tvarkingus namus. Merginos vietoje as jam ar saskaita uz tai israsyciau. 

Atsakyti
Greiciausiai pirko maisto produktus, is kuriu mergiote gamintu jam vakarienes biggrin.gif
Atsakyti

Banko saskaitoj buvo.
Bet nesugalvojau paprasyt, o jo pirstai i save lenkti buvo, net buvo pradejes kalbet, kad jam priklauso dalis mano asmeninio buto, nes jis ilgai su manim gyveno. Vos ji iskrapsciau.

vat tos grozybes ir uzgozia nauja draugystes ,atsiranda stabdis . 

as tai uztai kad jei abu dirba tai metam ,,namu krepseli per puse , tada kazkaip smagiau gyvent ,abipusiai suprantigumu 

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 09 09, 21:35)
As tai uztai kad jei abu dirba tai metam ,,namu krepseli per puse , tada kazkaip smagiau gyvent ,abipusiai suprantigumu </p>

As sakyciau, kad reikia mestis ne per puse, o proporcingai pajamoms.
Atsakyti

Kodel ?   grubiai  ; maistas + mokesciai namui = 500   nu ir vsio dalinam is 2 = po 250  ..  kiekvienam juk reikia ,jaustis laisvai ,nuejus pavalgyt ,kazka nusipirkti  sau ir kitam padovanoti :)  

Man tai su EX buvo  taip ;  nezinau ar tiek pasitikinti ar nenoredama slepti  ,paskambino sesuo ir pradejo ja mokinti kaip gyventi su  manimi  ,zodziu tu nieko nedaryk tegu jisai daro ,nebuk durna ir t.t  .  as sedziu klausau nes viskas gerai girdisi  ,nu tai iskart  uztraukiau rankini  . o tai iskart nepatikt pradejo ,na viskas aisku .  

paskutini karta kai susitaikem duju neturejo uz ka nusipirkti ,elektra 3men nemoketa .. gerai kad jos tas EX  suselpdavo uz vaika tai is to ir gyveno . pasirodo tas EX ne toks ir blogas buvo  ,nors ir rytais ja versdavo  ciupa ciupsa daryt gyvenant santuokoje ..  Dauguma kai paklausai paziuri -gyvena kito saskaita ir dar po to apkaltina kazkuom tai ...

rusu straipsni ta tema skaiciau  ; pasirodo  kad jei vienas padeda o kitas su laiku suvokia kad taip ir reikia ir net pretenzijas pradeda reiksti ,kodel  jau nepadedi ir dar apkaltina .ten geras pavyzdys buvo kaip vergeta vis gaudavo po 5rublius is vieno zmogaus ,o tam isvykus pailseti dviem savaitem ir neateinant pas vergeta tas ieskot isejo  jo :))))

Atsakyti

Siaip labai gerai atsiskleidzia visokie tokie vieno taupimas o kito dirbimas :))))  beje sexas juk abipusis ,vaikinas ir vargsta bekaisiodamas :)))

Atsakyti
Jus man kazkokie primityvus.. Nu jei bohu...
Tai seksas, tai babkes....

Mokinkites is neprimityviu sutverimu.
Sakysim velnias... domisi ne seksu, ne babkemis, o tuo kas vertingesniu - zmogaus siela...
Aisku jei tokia pas subjekta egzistuoja ir dar neparduota.

Atsakyti

Sakysim velnias... domisi ne seksu, ne babkemis, o tuo kas vertingesniu - zmogaus siela...

Paemus siela -paimsi viska :)     tai pas Kin buvo velnias ,paemes jos siela :)

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 09 09, 21:18)
Nu jo, tu nerasai, nes ju nera.  4u.gif
Tai tavo ciucius tau nesvarbus?

nu vat jei tikrai kažkas labai tokio svarbaus atsitikto jo gyvenime, tu tikrai niekada to nesužinotum, dašilo jau pagaliau?
o beje, ir yra atsitikę, mano šuo įdomiau už tave gyvena, ir tu to nežinai ir nežinosi tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 09, 22:05)

Per gerai apie velnius galvojate biggrin.gif Vienas, o gal net ne vienas ten buvo, būtent ir norėjo pamatyti seksą kryžkelėje bigsmile.gif
Atsakyti

https://psichel.ru/pomoshh-lyudyam/   cia panasus straipsnis ,ano neina atkasti  

Atsakyti
šiandien tokį gerą man vienas atsiuntė, labai patiko, pasidalinsiu ir čia.
Kas nemokat rusų, nusigraužkit pirštus dabar biggrin.gif

Улетают утки в тёплые края,
а одна не может - жирная как я...
На Гоа медузы, белые пески,
а на мне рейтузы, тёплые носки...
Не влезаю в платье - испытала стресс...!!!
Прикупила тортик. Тортик, с@ка, влез...!!!
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 09, 22:30)
nu vat jei tikrai kažkas labai tokio svarbaus atsitikto jo gyvenime, tu tikrai niekada to nesužinotum, dašilo jau pagaliau?
o beje, ir yra atsitikę, mano šuo įdomiau už tave gyvena, ir tu to nežinai ir nežinosi tongue.gif
Papildyta:

Na jo. Avatarus ilgaplaukiu dedies, vaika pasizymejus neva " kalnus vercia". Gi nei to grizio nei vaiku neturi. Kompleksus savo slepi ir tiek. Bet svarbu tau nuo to geriau 4u.gif

Net neabejoju zinok😁. Ubuntienes kate savo vyra vieninteli katina turi, tai ir tavo turi zmona viena vunderciucikas.
Atsakyti