QUOTE(cambala @ 2018 09 09, 11:12)
Matai, tavo pasisakymai uz tave kalba. Pagal tave Grybauskaite ir Simonyte negali buti prezidentemis, nes jos neistekejusios, neturi seimos ir vaiku. Va jdi seima butu sukurusios- tada ir saliai vadovaut galetu.😂
Tu va gal gali paaiskinti kaip vaiku ar vyro/ zmonos neturejima itakoja zmogu darbe?
Taigi ne apie bele koki darba snekejau , o apie valstybes valdyma
Itakoja pasirinkima zmogaus, jau rasiau, ne karta, jei zmogui patikim tokias svarbias pareigas, kaip valdyti valstybe, pirma reikia zinoti,kad jis geras, ismintingas zmogus, o kaip toki atskirti? gal turit kitu variantu?
man paprasciauisa paziureti i jo susikurta gyvenima i realius jau nuveiktus darbus, kur matosi rezultatas, ka jis iki tol pasieke, ka susikure, jei net seimos nesukure, santykiu su vienu zmogum, jei vaiku nesugebejo gerai isaukleti, kaip jis gali valdyti visa valstybe, kurios pagrnidas seima?aisku, seimos ir vaiku turejimas dar nieko irgi negarantuoja, kad tas zmogus dirbs salies labui...
Kodel tu pvz susituokei?nes taip reikejo ar is reikalo?
Papildyta:
QUOTE(emiss @ 2018 09 09, 13:14)
<p>Hmm, visada galvojau kad dabartinems moterims materialiniai dalykai nerupi...Aisku kokia paaugle gal nauja masina ir sudominsi, bet kokios 30 metes gyvenimo ragavusios tai kazin...Ji geriau rinksis ta kur su autobusu I pasimatyma atvaziuoja ir meiliau uz rankos palaiko nei pinigu aptekusi storzievi koki nors, kuriam moteris tik dar vienas priedas prie jo gyvenimo.</p>
rimtai 30 i pasimatyma autobusu atvaziuoja

ne tirkai nesiriks
ar tai pinigu turintis butinai visi storzieviai?
Buna, zinoki,s ir turtingu labia geru nuosirdziu vyru, kurie sugeba ir uz rankso palaikyti ir buna alfonsu, kurie dar 30+ sugeba su autobusais vazinetis, ir makaronus kabinti
Atleisk, man 30+ vyras, kuris nieko dar visiskai nesugebejo susikurti, nelabai rimtai atrodo ir ne piniguose esme, o zmogaus charakteryje.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 09 09, 15:30)
kodel tu apie moteris taip negraziai - bobos?
pirma man zodis boba grazus, antra cia ne as rasiau tik nuotruka ikeliau. As nezinau kodel zmonem zodis boba negrazus?
Papildyta:
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 09 09, 18:00)
Eik jau eik jau

va butent
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 09 09, 20:18)
Mano ex taupe su manim gyvendamas. Skiriantis nei cento nedave. Paprasyt nesugalvojau.
nu kok sten pasakymas yra durna ir baznycioje musa
tai jus visgi buvot susituoke? tai turtas per puse dalinasi tada.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 09 09, 11:27)
Tu pati rasei, kad tavo draugas. Cia pries pora metu. Jau kiek apie savo suni prirasius, prisigyrus, apie visokius darzoviu skutiklius ir panasia kasdienybe, kur kitiems tiesiog eiliniai, iprastiniai veiksmai, tai jei jau butum susirasius - visas forumas skambetu.
Ubuntiene pati rase. Gi zkb buvo atitempus. Na gerai, gal begdavo tada, bet tai jei turi vyra, du vaikus, darba ir dar studijas kaip ji cia rase - nu tai kada ji tam vyrui ar vaikams demesi skiria, jei sm pastoviai mirkstat abi visose temose?
Tu cia gali plesytis iki negalejimo, bet fiziskai dienu dienas taip neimanoma. As suprantu, yra kazkokia tema, tu ten paskaitai, pagalvoji, padirbi, atrasai. Bet cia moteriske pastoviai sm, iesko nuorodu , yuotube vaizdeliu, kilnoja / delioja...
Tai o kaip tada ji namuose tam vyrui lesa smegenis?
ejimas isgerti su draugais ir ejimas pas meiluzes tas pats?o isgert vyras eidavo is namu, nes as namuose paprasciausiai neleisdavau gert, nemanau, kad toksui vaizdus vaikai turi stebeti... jusu vyras daznai bega i kaire? nejauciat kad tikrai nesveikai nuolat reaguojat, mano vyras eina pas meiluzes, Montevertes Burbancios ,kiek maciau irgi vyrai eina pas meiluzes, is kur ta paranoja del meiluziu nuolatine?
dabar jau spresit, kaip as gyvenu ir kam kiek laiko skiriu
gal jums rasti nuoroda uztrunka kelias valandas, man uztenka maziau nei minutes dazniausiai