Ka padaret, kad pabego? 😁
Tikrai nieko nepadarėme, jie iš anksto apsidraudė,kad nieko nepadarytumėme ir pabėgo
tai bent gudrūs tada

QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 12, 19:22)
Tenerifeje.
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 12, 19:30)
as tai kina einu ziuret savo grazuju, ilsetis, vakar dirbau iki isnaktu
https://www.youtube....h?v=-Nq1pEB5a9w
Virga, pasidalintumei kokiom graizom nuotraukom is svao kelioniu
https://www.youtube....h?v=-Nq1pEB5a9w
Virga, pasidalintumei kokiom graizom nuotraukom is svao kelioniu

Visas nuotraukas reikia mazinti, norint cia ikelti. Bet pabandysiu ryti.

QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 09 12, 19:32)
Isigando Lutukes drauges. Tos, kuri uz vyrus stipresne. Beje prisminiau irgi viena pazistama, kuri buvo stipri fiziskai. Vyro ji savo nemuse. Jis geras buvo. Bet drauges vyras jos bijojo. Prireme jinai ji karta prie sienos, uz savo drauge, tai po to karto, nekele ant savo zmonos rankos.
QUOTE(kin @ 2018 09 12, 19:38)
Ka padaret, kad pabego? 😁
Tai jei butumem padare, nepabegtu.

Anekdotas:
Ateina moteris i policija ir sako:
- Mane isprievartavo 5 vyrai.
- Nepergyvenkite ponia. Mes juos visus surasime.
- Visu nereikia. Tik antra, trecia ir penkta.

QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 09 12, 20:11)
<p>Tikrai nieko nepadarėme, jie iš anksto apsidraudė,kad nieko nepadarytumėme ir pabėgo
</p>

</p>
Issigando Burbancios?

QUOTE(Monteverte @ 2018 09 12, 20:23)

Tenerifeje.
Pabandykit mojo padaza. Buna zalias ir raudonas. Abu dieviski. Ir churos pusryciams su karstu sokoladu.
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 09 12, 23:41)
Pabandykit mojo padaza. Buna zalias ir raudonas. Abu dieviski. Ir churos pusryciams su karstu sokoladu. </p>
Zalia nusipirkau pavasari ir dar turiu.

I centra eidavome valgyti ledu ir pora kartu pietavome, nes vyras norejo pleksnes su kanariskom bulvem, o as darzoviu lazanija valgiau.
QUOTE(virga @ 2018 09 13, 00:33)
Isigando Lutukes drauges. Tos, kuri uz vyrus stipresne.
Paaiskink ka turejai omenyje?
Papildyta:
Burbanti nepratus bendrauti ar gyventi su silpnais vyrais. Ji juos valgo pusryciams, jei jie bando zeminti moteris. O zemina moteris kas? Silpni, niekam tike vyrai. O su silpnais vyrais argi idomu diskutuoti? Man ne. Jus kaip norit.
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 13, 11:05)
O zemina moteris kas? Silpni, niekam tike vyrai.
Man - galima bobas keikti. Turiu gydytoju komisijos spravke del nevyriskumo.
Tenerifeje.
Isigando Lutukes drauges. Tos, kuri uz vyrus stipresne. Beje prisminiau irgi viena pazistama, kuri buvo stipri fiziskai. Vyro ji savo nemuse. Jis geras buvo. Bet drauges vyras jos bijojo. Prireme jinai ji karta prie sienos, uz savo drauge, tai po to karto, nekele ant savo zmonos rankos.
Paprasytu pakartoti.
Anekdotas:
Issigando Burbancios?

Anekdotas:

Issigando Burbancios?

tai ne kas ten tada tiem,kad mesos nevalgo ...kakzaip ir apie Ispanija panaisia keik zinau, tenbe mesos atrodo niekas mitybos neisivazduoja...
manau sakyti,kad cia turim vyru (dgs) siek tiek per skambu

saunuole drauge

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 09 13, 11:05)
Paaiskink ka turejai omenyje?
Papildyta:
Burbanti nepratus bendrauti ar gyventi su silpnais vyrais. Ji juos valgo pusryciams, jei jie bando zeminti moteris. O zemina moteris kas? Silpni, niekam tike vyrai. O su silpnais vyrais argi idomu diskutuoti? Man ne. Jus kaip norit.
Papildyta:
idomucia teige, kad moterys silpnesnes uz vyrus, as parasiau,akd mano viena drauge buvo stirpesne uz pirma vyra, sukurio paskui issikyre...
teisingai
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 13, 11:09)
keikti kitus galima tiem, kas turi spravke del nepakltinamumo

Papildyta:
va siandien perskaiciau , paglavojau nu kokios pievos, bet Idomuciai turetu patikti, tiesiog jo filosofija destoma

https://www.bvks.com...re-intelligent/
Papildyta:
kaip bjauru net rukantys kolegos, ateina priisruke ir smirdi nuo pat ryto bloga...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 13, 11:23)
va siandien perskaiciau , paglavojau nu kokios pievos, bet Idomuciai turetu patikti, tiesiog jo filosofija destoma

Viskas ten gerai parasyta, tik tas teiginys, kad moterys kvailesnes, yra saliskas. Nes kazkodel ignoruojamos stiprios moteru puses, iskaitant mastyma.
Pacios moterys turetu daugiau rupintis kaip panaudot savo unikalias galimybes o ne megdzioti vyrus
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 13, 11:37)
Viskas ten gerai parasyta, tik tas teiginys, kad moterys kvailesnes, yra saliskas. Nes kazkodel ignoruojamos stiprios moteru puses, iskaitant mastyma.
Pacios moterys turetu daugiau rupintis kaip panaudot savo unikalias galimybes o ne megdzioti vyrus
sakiau,kad patiks

nu tai juk tik per vyrus gali moteris paprotingeti, jei teisingai duos, stiprinti tas unikalias galimybes ir sugebejimus

tai va zinokti jus vediniu mokymu pasekejes,

man tai ten tokia pieva, kadnet zodizu nerandu isreiksti

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 13, 11:09)
Taigi pats sakai, kad tu ne vyras. ONO i v Afryke ONO