Be to, vakar buvau su dzinsais, bekulniais batais ir viena pusvalandi istisai keikiausi. Triauksciais.
Matyt, vakar tokia diena buvo.
Siandien is namu nenoriu islisti, tingiu kazka dirbti, bet reiks bent kelias valandas, bo priduit rezultata siandien reikia.
Kin, būk mergaitė, grįžk į suknutes.
Aš darbe būnu su kelnėmis,bet kai laisvadieniai tai tik suknutes ir sijonus dėviu.Na nebent kai keturkojus vežu į mišką išsilakstyti.Arba į sodybą susiruošiu.Tada jau lendu į treningus.
Saulė šviečia, padai niežti, jaučiu reiks per pardes prasidrėksti,kažko naujo įsigyti noras kyla.
As visada tik su suknelemis. Vakar dzinsus apsivilkau ir vsio
Treningu net namie nenesioju.

Treningu net namie nenesioju.
Tai sakot moteriškumo pagrindas - drabužiai?

QUOTE(Monteverte @ 2018 09 14, 10:19)
Taip mano transvestitai
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 14, 10:19)
Ne.
Bet drabuziai itakoja to momento savijauta.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 09 14, 07:38)
Man čia kaip iki kosmoso,niekaip nesuprantu kaip galima būti belyčiam
Tai, ką ten berniukiškų ir mergaitiškų drabužiukų nėra?
Visi rūbai kažkokie jokie?

man zinokit irgi , del to ir sakau,kad pasaulis eina isproto ir tai skatinima. Svedijoje kreipiasi hen, ka reiskis kazkas tipo ono
https://www.youtube....h?v=1eUZW1KDg24
man tai asmensikai smurtas pries vaikus
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 09 14, 11:21)
is tikro kitaip jautiesi su suknelem ar sijonais, net judesiai kinta, nes reikia prisitaikyti

bet visko mes ssvay turim ir moteriskumo ir vyriskomo, o moterim buti vyryskom daug lengviau, mum tai lengva, o va buti moteriksom sunku....
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 09 14, 08:38)
<p>Kin, būk mergaitė, grįžk į suknutes.
</p><p>Aš darbe būnu su kelnėmis,bet kai laisvadieniai tai tik suknutes ir sijonus dėviu.Na nebent kai keturkojus vežu į mišką išsilakstyti.Arba į sodybą susiruošiu.Tada jau lendu į treningus.
</p><p>Saulė šviečia, padai niežti, jaučiu reiks per pardes prasidrėksti,kažko naujo įsigyti noras kyla.
</p>

</p><p>Aš darbe būnu su kelnėmis,bet kai laisvadieniai tai tik suknutes ir sijonus dėviu.Na nebent kai keturkojus vežu į mišką išsilakstyti.Arba į sodybą susiruošiu.Tada jau lendu į treningus.
</p><p>Saulė šviečia, padai niežti, jaučiu reiks per pardes prasidrėksti,kažko naujo įsigyti noras kyla.
</p>
as daznai bunu su kelnem ar siaip tymkem ir tunikom, bet siaip ri nesijauciu labai moteriska

O as manau, kad moteriai buti moteriska yra duotybe, o va to, kad vadinama vyriskumu, moteriai suteikia gyvenimas (isskyrus tam tikras isimtis).
Tik reiktu padiskutuoti, kas kaip supranta ta moters vyriskuma.
Kazkada uzklausiau sito klausimo grupes vyru. Atsakymai buvo labai ivairus, pvz, nesioja tik kelnes, ruko, geria, keikiasi, labai trumpai kerpasi, turi logini mastyma (!), organizuota (!), greit priima sprendimus (!), neverslena del menkniekiu, nemegsta parduotuviu, tik vienas kitas kalbejo apie tokius dalykus kaip svelnumas ar trapumas, moteriskumo aura ir pan.
Kazkada uzklausiau sito klausimo grupes vyru. Atsakymai buvo labai ivairus, pvz, nesioja tik kelnes, ruko, geria, keikiasi, labai trumpai kerpasi, turi logini mastyma (!), organizuota (!), greit priima sprendimus (!), neverslena del menkniekiu, nemegsta parduotuviu, tik vienas kitas kalbejo apie tokius dalykus kaip svelnumas ar trapumas, moteriskumo aura ir pan.
QUOTE(kin @ 2018 09 14, 13:00)
O as manau, kad moteriai buti moteriska yra duotybe, o va to, kad vadinama vyriskumu, moteriai suteikia gyvenimas (isskyrus tam tikras isimtis).
nerukau, nesikeikiu ir trumpai nesikerpu, sunkiai priimu sprendimus, nesioju kelnes, turiu logini mastyma, neverkslenu del menkniekiu, apsipirkineti kartais megstu kartais ne

tai dabar ir nezinau moteriska as ar ne

man moteriskumas pirmiausia man siejasi su plastika, lankstumu, svelnumu, jausmingumu...
vyriskumas pirmiausia su stiprybe, ypac fizine, valia, istverme...
manau visi turim tu bruozu atitinkamai su moderacija ir pagal situacija....
QUOTE(kin @ 2018 09 13, 21:57)
susimasciau, ar as irgi nepradejau virsti kazkuo kitu
kalu babkes, jei reikia, galiu ir vini ikalti, dabar parejau po darbu, sedziu ant sofos pries kompa, geriu alu ir valgau rukyta karka
nu kazkaip nemoteriska... matyt, ne be reikalo siandien blakstienu nepasidaziau...

kalu babkes, jei reikia, galiu ir vini ikalti, dabar parejau po darbu, sedziu ant sofos pries kompa, geriu alu ir valgau rukyta karka

nu kazkaip nemoteriska... matyt, ne be reikalo siandien blakstienu nepasidaziau...

Alaus pabuose, klubuose ir restoranuose niekada negeriu. Alaus pinta ir moteris - baisiausias galimas variantas

O aš manau,kad viena iš moteriškumo apraiškų yra tai,kad šalia net didžiausias liurbis jausis tikras karžygys.
Alaus pinta ir moteris - baisiausias galimas variantas
Mano akimis moteris ir alaus bokalas niekaip nesiderina.Na, bet geria moterys geria ir nieko- pasaulis neapvirsta.
O kas yra menkniekiai, dėl kurių verkšlenama? Norėčiau,kad šia tema pasisakytų temos vyrukai.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 09 14, 15:33)
O aš manau,kad viena iš moteriškumo apraiškų yra tai,kad šalia net didžiausias liurbis jausis tikras karžygys.
Ir kaip tai turetu atrodyti?
Ir ar to reikia? Gal geriau tam liurbiui pasitempti?