QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 17, 11:55)
sveikos ir sveiki 
kaip savaitgaliai ka nuveiket idomaus? pamenu kai dirbdavau restoranuose taip pavydejau zmonem savaitgaliu, nes vsiada dirbdavau ir vakaru laisvu pavydejau
kaip sakoma visur geria kur musu nera. Atejo pas mus i restorana vienas vyrukas, dirbes inzinierium visa gyvenima , ofise 40+ , buvo istojes i koleda baigti hotel managment ir dirbo pas mus padaveju, as tokia apvaliom akim i ji ziuriu sakau are you crazy? nu jis papasako kad juos ten daug ka atledo, nu ci akai atleidzi a, jei eis ilgai sidirbe susmoka labai gerus pinigus, ir kaip vos ne galejo jis jau gyvens savo malonumui, dar visi privatus pensiju fondai ri t.t. bet sako as taip norejau pakeisti profesiji ias ofiso 9-5 i kakza kita va nusprendziau padirbi restorane. O mane tuo metu taip buvo uzknises tas darbas restoranuose, jis labai varginantis ta prasme, kad nieko nekuri, tas pats per ta pati pasiruosimas, maistai, ta pati kalba su kiekvienu klientu, jei visi galvoja, kad labai gudrus ir juokauja kakziap ypatingai, bet kai ta isgirsti 10 k per savaite pasidaro vsiai nejuokibnga, zinai net mintinai ka atsakysi, nu pasitaiko aisku ir idomiu zmoniu, bet retai, jie ir gelbeja tokiuose darbuose...tai va kanorejau paskayti,d abar dirbu ofise kaip ri svajojau, ir pasiilgstu darbo restorane
issimiegi sau ryte susitvarkai visus reikalus , nueini apsiperki, visur speji, ovakar ei darbuka, pasitusini ten su komanda, is tikro linksma dazniausiai buna, pasizvengi ten , attmosfera,kaip kad pati eitum out kas vakara
gristi namo ramu, galvos neskauda del neisprestu kalsuimu, namie dirbti nereikia...galvoju nu ir kuriu galu as cia tiek mokiaus, vargau, tebesimokau...darbas tikrai ne is lengvuju...nu kas aisku pinigai geresni dabar, nors prie skrize buvo beveik tas pats, ir tiek kad su vaikais jau nelabai gali vakarais dirbti tada vaiku is vis nematytum...tai va pasiguodziau 

kaip savaitgaliai ka nuveiket idomaus? pamenu kai dirbdavau restoranuose taip pavydejau zmonem savaitgaliu, nes vsiada dirbdavau ir vakaru laisvu pavydejau

Laba.
Nu bet kai 60 metų bus, tai kažin kaip veš toks darbas

Džiaukis ką turi ir nevyk Dievų į medį

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 17, 12:11)
labai keista sapna sapnavau, nezinau ar nuo tos informacijos kiekio ar kas , gal Monteverte labiau kazka jame izvelgs. Sunku aisku sapnus zodziais nupasakoti, nes atrodo visos dimensijos visiskai ne tokios, bet tarsi maciau kazkokius zmones kaip kazkokiose dirbtuvese ar fabrike ir kaip visus tarsi perinstaliuoja, sako padarysim belytem butybem jus, moterim patiks moterys ir kazka ten i smegenis instaliuoja, bet viskas ne mechaniskai, o kazkokiu energiju ir sviesu pagalba ir matau,kaip ta veina kur smegenys pas mus kazkas svyti ...
čia atgarsiai iš to, ką tu dienos metu prisiskaitai

Tiesiog per informaciją ir įstatymus žmones lengva labai suformuoti ir išdresiruoti kaip gyvūniukus, tai faktas.
Gi pati žinai kaip nubukinami žmonės. Dabar pvz. dėl to Verygos. Nu aišku, kad jis neidealus, kuris gi ministras toks buvo ir kiekvieno piliečio problemą išsprendė? Bet kad šitaip puldinėti žmogų, kad jis nori šiek tiek vaikus sveikiau maitinti? Alkoholio pariboti? Rūkalų? Gi jis nei mėsos neatima, nei cukraus visiškai iš tų vaikų, tik pamažina. Tai protingi žmonės kepurę nukeltų prieš tokį ministrą ir žemai nusilenktų, sveikatos jam ir sėkmės palinkėtų. O ką avinų banda daro? Tik baubia.
Arba ta reklama visur. Aš jau esu žmogus visiškai jai nepasiduodantis, man dzin tie visi jų netikri šokoladai ar "nerealios" kavos reklamuojamos, aš perku vistiek tikrą produktą, bet pvz. ant tų dalykų, kurie žinau, kad nekenkia, tai pati jaučiu zombinimą. Tarkime žiūriu drabužius. Žinau tiksliai kas man nepatinka ir kas patinka, bet kai vis nuolat iššoksta kažkoks mano antitipažo drabužis, vis net nenorėdama į jį pasižiūriu, nes priversta esu ir jau po kiek laiko ima atrodyti visai gražus jis