Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 17, 11:55)
sveikos ir sveiki smile.gif
kaip savaitgaliai ka nuveiket idomaus? pamenu kai dirbdavau restoranuose taip pavydejau zmonem savaitgaliu, nes vsiada dirbdavau ir vakaru laisvu pavydejau  biggrin.gif kaip sakoma visur geria kur musu nera. Atejo pas mus i restorana vienas vyrukas, dirbes inzinierium visa gyvenima , ofise  40+ , buvo istojes i koleda baigti hotel managment ir dirbo pas mus padaveju, as tokia apvaliom akim i ji ziuriu sakau are you crazy? nu jis papasako kad juos ten daug ka atledo, nu ci akai atleidzi a, jei eis ilgai sidirbe susmoka labai gerus pinigus, ir kaip vos ne galejo jis jau gyvens savo malonumui, dar visi privatus pensiju fondai ri t.t. bet sako as taip norejau pakeisti profesiji ias ofiso 9-5 i kakza kita va nusprendziau padirbi restorane. O mane tuo metu taip buvo uzknises tas darbas restoranuose, jis labai varginantis ta prasme, kad nieko nekuri, tas pats per ta pati pasiruosimas, maistai, ta pati kalba su kiekvienu klientu, jei visi galvoja, kad labai gudrus ir juokauja kakziap ypatingai, bet kai ta isgirsti 10 k per savaite pasidaro vsiai nejuokibnga, zinai net mintinai ka atsakysi, nu pasitaiko aisku ir idomiu zmoniu, bet retai, jie ir gelbeja tokiuose darbuose...tai va kanorejau paskayti,d abar dirbu ofise kaip ri svajojau, ir pasiilgstu darbo restorane  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif issimiegi sau ryte susitvarkai visus reikalus , nueini apsiperki, visur speji, ovakar ei darbuka, pasitusini ten su komanda, is tikro linksma dazniausiai buna, pasizvengi ten , attmosfera,kaip kad pati eitum out kas vakara  biggrin.gif gristi namo ramu, galvos neskauda del neisprestu kalsuimu, namie dirbti nereikia...galvoju nu ir kuriu galu as cia tiek mokiaus, vargau, tebesimokau...darbas tikrai ne is lengvuju...nu  kas aisku pinigai geresni dabar, nors prie skrize buvo beveik tas pats, ir tiek kad su vaikais jau nelabai gali vakarais dirbti tada vaiku is vis nematytum...tai va pasiguodziau  biggrin.gif

Laba.
Nu bet kai 60 metų bus, tai kažin kaip veš toks darbas smile.gif
Džiaukis ką turi ir nevyk Dievų į medį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 17, 12:11)
labai keista sapna sapnavau, nezinau ar nuo tos informacijos kiekio ar kas , gal Monteverte labiau kazka jame izvelgs. Sunku aisku sapnus zodziais nupasakoti, nes atrodo visos dimensijos visiskai ne tokios, bet tarsi maciau kazkokius zmones kaip kazkokiose dirbtuvese ar fabrike ir kaip visus tarsi perinstaliuoja, sako padarysim belytem butybem jus, moterim patiks moterys ir kazka ten i smegenis instaliuoja, bet viskas ne mechaniskai, o kazkokiu energiju ir sviesu pagalba ir matau,kaip ta veina kur smegenys pas mus kazkas svyti ...

čia atgarsiai iš to, ką tu dienos metu prisiskaitai smile.gif
Tiesiog per informaciją ir įstatymus žmones lengva labai suformuoti ir išdresiruoti kaip gyvūniukus, tai faktas.
Gi pati žinai kaip nubukinami žmonės. Dabar pvz. dėl to Verygos. Nu aišku, kad jis neidealus, kuris gi ministras toks buvo ir kiekvieno piliečio problemą išsprendė? Bet kad šitaip puldinėti žmogų, kad jis nori šiek tiek vaikus sveikiau maitinti? Alkoholio pariboti? Rūkalų? Gi jis nei mėsos neatima, nei cukraus visiškai iš tų vaikų, tik pamažina. Tai protingi žmonės kepurę nukeltų prieš tokį ministrą ir žemai nusilenktų, sveikatos jam ir sėkmės palinkėtų. O ką avinų banda daro? Tik baubia.
Arba ta reklama visur. Aš jau esu žmogus visiškai jai nepasiduodantis, man dzin tie visi jų netikri šokoladai ar "nerealios" kavos reklamuojamos, aš perku vistiek tikrą produktą, bet pvz. ant tų dalykų, kurie žinau, kad nekenkia, tai pati jaučiu zombinimą. Tarkime žiūriu drabužius. Žinau tiksliai kas man nepatinka ir kas patinka, bet kai vis nuolat iššoksta kažkoks mano antitipažo drabužis, vis net nenorėdama į jį pasižiūriu, nes priversta esu ir jau po kiek laiko ima atrodyti visai gražus jis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 17, 13:14)
Daraisi panasi i senmerge...

Tai jau esu biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 17, 13:46)
Laba.
Nu bet kai 60 metų bus, tai kažin kaip veš toks darbas smile.gif
Džiaukis ką turi ir nevyk Dievų į medį smile.gif

tai va vienas is motyvu ir buvo kazka keisti, nes su mumis dirbo moteriske jau 60+ blm galvoju nu nenroiu ir as visa gyvenima taip su lekstem lakstyti ir kokios ateities perspektyvosm max tapti kokia menedzeria siaip esu ir dirbusi vienam restorane pries vaiku dar gimima, nu bet tai kas is to atlyginimo ne kas daugiau, o atsakomybes marios... biggrin.gif nu zinai, kaip zmogui yra, vis norisi geriau biggrin.gif

vakar toki skanu padare vyras barbeque is iv darzoviu : baklazanas, cukinija, pomidorai, paprika, bulvyrtes tokios mazos, viskas ant iesmo uzmauta, kazkur pamate sugalvojo man padaryti, aisku kepesi sau ir mesos, bet nu skaniai jis moka valgyti padaryti tongue.gif ir neverkia kaip Idomucia, kad jam kazkas mesos neduoda biggrin.gif
Atsakyti
Idomucia, geriau koki patarima man duotum, ka daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 17, 13:46)

čia atgarsiai iš to, ką tu dienos metu prisiskaitai smile.gif
Tiesiog per informaciją ir įstatymus žmones lengva labai suformuoti ir išdresiruoti kaip gyvūniukus, tai faktas.
Gi pati žinai kaip nubukinami žmonės. Dabar pvz. dėl to Verygos. Nu aišku, kad jis neidealus, kuris gi ministras toks buvo ir kiekvieno piliečio problemą išsprendė? Bet kad šitaip puldinėti žmogų, kad jis nori šiek tiek vaikus sveikiau maitinti? Alkoholio pariboti? Rūkalų? Gi jis nei mėsos neatima, nei cukraus visiškai iš tų vaikų, tik pamažina. Tai protingi žmonės kepurę nukeltų prieš tokį ministrą ir žemai nusilenktų, sveikatos jam ir sėkmės palinkėtų. O ką avinų banda daro? Tik baubia.
Arba ta reklama visur. Aš jau esu žmogus visiškai jai nepasiduodantis, man dzin tie visi jų netikri šokoladai ar "nerealios" kavos reklamuojamos, aš perku vistiek tikrą produktą, bet pvz. ant tų dalykų, kurie žinau, kad nekenkia, tai pati jaučiu zombinimą. Tarkime žiūriu drabužius. Žinau tiksliai kas man nepatinka ir kas patinka, bet kai vis nuolat iššoksta kažkoks mano antitipažo drabužis, vis net nenorėdama į jį pasižiūriu, nes priversta esu ir jau po kiek laiko ima atrodyti visai gražus jis blink.gif

tai va as irgi glavoju, kodel tie tokie srautai informacijos visur kisami, juk ne siaip sau...kaizn ar yra diena ,kur neisgirstume zodzio gejus, homoseksualas, seksas, lytinis ugdymas, prezervatyvai ir t.t.. unsure.gif

Jo del Verygos tai kazkokia masine psichoze...ir kas svarbiausia ne jis taip susigalvoja, o tai yra ES reikalavimai, zmones vis isivaizuodja, kad jie gyvena nepriklausomoj salyje biggrin.gif lygiai tokios pat rekomendacijos del maisto vaikam atejo ir i Airija, nors cia jau senai musu mokykla propaguoja sveika mityba, jau senai cia ir del gerimu apribojai, visose slayse panasios bedoas, nusigerimas, nesveika mityba, vaiku virsvoris ir t.t. cia tas pats mokestis cukrui ivestas limonaduose nu ir niekas cia nerekia, kaip pablude, niekas nekeikia tu ministru, cia protestuoja pries realias problemas, pvz zmones uzboikotavo mokesti uz vandeni ir ji atsaukia, prostestuoja del atlyginimu, ne bukai saiposi is reikalngu pertvarku...

daug zmoniu bukos avys, esu netgirdejusi parudotuveje dvi bobutes snekasi, pala pala kuriuos cia sk miltelius rekalmavo, reik nusipirkti biggrin.gif (cia darLietuvoje seniau) ir aisku vaikus labai veikia reklamos, o siaip tu reklamu budu labai ivairiu, skaiciau i viena seriala ivede scenas su kavos gerimu is vienos kavines ir ji labai ispopuliarejo ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 09 17, 14:36)
Tai jau esu  biggrin.gif  ax.gif

tu senmerge turi buti netekejusi moteris, dabar aisku painu, nes kaip ir gyevnaai su vyru, nors ir netekejusi, bet nelabai jau tinka sis apibudinimas biggrin.gif
senmergiu siasi laikais nera jauciu, nebent kur vienuoliu tarpe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 09 17, 14:45)
Idomucia, geriau koki patarima man duotum, ka daryt  mirksiukas.gif

Jau davem ne karta. Nieko gero Lietuvoje nerasi.

Tik laika gaisti.

MB net neieskotu Lietuvoje.
Nuo rytojaus mokinkis vokieciu kalba. Pasiziurek kokiu interesu saitu. Prisiregistruok keliuose.
MB ismokino vokiskai patys vokieciai. Jus irgi ismokins.
Na ten aisku daug yra visokiu trintuku ir luzeriu ir nesveiku ir kitokio slamsto, bet tikrai yra NORMALIu ZMONIU.
Olandai gyvena susigrude... nieko gero, apie kitas salis patylesim. Austrai, Sveicarai tai nevisai normalus.
AI dar viena gera salis -LIUKSEMBURGAS.... Bet ten maza ir sunku ka rasti. Taciau manau turtumet daviniu...

Pamirskit lietuvius ir pan... Na taip jau yra... Laikas eina...

TIK TAK
TIK TAK
Atsakyti
Idomucia, tamsta geriau patarima konkrecioje situacijoje duotumet, o ne bendra biggrin.gif siulyma mokytis vokieciu kalba as jau girdejau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 09 17, 14:45)
Idomucia, geriau koki patarima man duotum, ka daryt  mirksiukas.gif

nu tai ir nesupratau, o ko pati negali pakviesti jo kavos? nu aptrati ten kursu pvz bigsmile.gif
gal jam patikai, gal rpisibijo...maza ka galu gale kas gali buti blogiausia, suprasi,kad jam nepatinki ir nebegaisi laiko...o jei patinki gal ir jis tada kokius zingsnius zengs. Ka cia dar gali ismastyti tokioj situacijoj?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 09 17, 15:19)
nu tai ir nesupratau, o ko pati negali pakviesti jo kavos? nu aptrati ten kursu pvz  bigsmile.gif
gal jam patikai, gal rpisibijo...maza ka galu gale kas gali buti blogiausia, suprasi,kad jam nepatinki ir nebegaisi laiko...o jei patinki gal ir jis tada kokius zingsnius zengs. Ka cia dar gali ismastyti tokioj situacijoj?

O ko jam manes bijot? blink.gif gi ne kokie neapsiplunksnave jaunikliai esam. Ir pagaliau, kas vyras-jis ar as?
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 09 17, 15:24)
O ko jam manes bijot?  blink.gif  gi ne kokie neapsiplunksnave jaunikliai esam. Ir pagaliau, kas vyras-jis ar as?

nu zinok buna taip kad vyrai prisibijo moteru, ypac dailesniu, graziu figuru, nu tokia ju fiziologija, nu nebijok tu pati zengti pirmo zingsnio , o paskui bus kas bus ir matysi ar jis bijo ar siaip nedomini, kaip moteris..nebutina rodyti iniaciatuvos visa laika, bet pirmai pirma zingsni zengti tikrai nieko nekainuoja, o ir sutaupai laiko , o gal ir susipazysti su sauniu vyruku, tai ka prarasi?
jis gal nezino ar tu vienisa ar turi drauga, gal galvoja, kad i jineziuresi, gal daug gali buti as nezinau atsakymu, o va tu gali suzinoti, jei tas vyrukas patrauke tvao aki biggrin.gif o tas amzius ar tai svarbu visi mes daznai kaip vaikai sirdyje, tik tas kunas auga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 17, 12:12)
Kaii buvo Kalantos ivykiai, tai net pafotkinau. Deja po pirmos nuotraukos mane pastebejo mokyklos mokytojas (jis dirbo saugume manau, bet nepiktybinis toks) ir liepe man eiti namo. Mama irgi buvo uzdraudus eiti i Kauno centra, bet neklausiau. Tai jau nezinau, kas cia daugiau zino.
O fotke tai atsispausdinau ir turiu iki dabar

Oi, tai tu dar mokinys buvai, o as jau mama. mirksiukas.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 09 17, 14:04)
Jau davem ne karta. Nieko gero Lietuvoje nerasi.

Tik laika gaisti.

Pritariu visom keturiom. Mano giliu isitikinimu [/B]Kin[B] bijo naujoviu. Bijo santykiu, su ne savo salies vyru. Bet tai sienos pleciasi. Greitu laiku ju visai neliks. Nereikia uzsiciklinti ant to. Tik toki ir ne kitoki.

Pabandyti pabendrauti, tiesiog. Paziureti, kokie tie vyrai yra kitose salyse. Gi ne zenyltis aklai siulome. Tiesiog praplesti akirati. mirksiukas.gif

P.s. Ir nereikia galvoti, kad uzsienieciai kazkuom geresni ar blogesni. Tiesiog aktyviu vyru + - 40 pasaulyje yra zymiai daugiau, nei Lietuvoje.

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 09 17, 15:24)
O ko jam manes bijot?  blink.gif  gi ne kokie neapsiplunksnave jaunikliai esam. Ir pagaliau, kas vyras-jis ar as?

Bet jūsų amžius gi ne studentų. Studentai ir tie su siurprizais būna, ypač merginos, ištekėję už mokyklos meilės jau pvz. O jūsų amžiuje gal jis bijo, kad tu vyrą turi ir vaikų pvz. ax.gif Ne visos žiedus nešioja ir vyrai tai supranta, kad visaip su tais žiedais būna
Atsakyti