Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 09 16, 14:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="arbuzas77" data-cid="72205077" data-time="1537097144"><div><p>o ka pabandyk, gal viai nieko . ir vyru gal po nereiks o meile juk akla ;)</p></div></blockquote><p>O tu su vyru ar norėtum pabandyti?Klausimas retorinis, jei ką.Neįsižeisk.
</p><p>Pati nenorėčiau, moterys netraukia, pakraipa ne ta.
</p>

Mano irgi pakraipa ne ta. Bet man dvi moterys, ziurisi graziau, nei du vyrai. Pas mus kaimynes dvi gyveno. Istekejusios. Viena norvege, kita afrikiete. Ta norvege pagimde dvi mergaites mulates, dirbtinio apvaisinimo budu . Kokios grazios tos mergaites, tai neimanoma aprasyti. Issikele, nes pasistate nama. Graziai gyveno ir sugyveno. Afrikiete mergaites priziurejo. Norvege dirbo.

Kazkada maciau filma apie du vyrus, kurie susikloscius tam tikrom aplinkybem, tapo pora. Veliau kiekvienas sukure seima, bet visa gyvenima vienas kita mylejo. Sunkus filmas. Gal kas ir matet. mirksiukas.gif Pavadinima pamirsau.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 09 16, 19:03)
Mano irgi pakraipa ne ta. Bet man dvi moterys, ziurisi graziau, nei du vyrai. Pas mus kaimynes dvi gyveno. Istekejusios. Viena norvege, kita afrikiete. Ta norvege pagimde dvi mergaites mulates, dirbtinio apvaisinimo budu . Kokios grazios tos mergaites, tai neimanoma aprasyti. Issikele, nes pasistate nama. Graziai gyveno ir sugyveno. Afrikiete mergaites priziurejo. Norvege dirbo.

Kazkada maciau filma apie du vyrus, kurie susikloscius tam tikrom aplinkybem, tapo pora. Veliau kiekvienas sukure seima, bet visa gyvenima vienas kita mylejo. Sunkus filmas. Gal kas ir matet.  mirksiukas.gif Pavadinima pamirsau.

Kuprotas kalnas? Turbut pats graziausias filmas homo tematika, jautrus, stiprus.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 09 16, 19:03)
Mano irgi pakraipa ne ta. Bet man dvi moterys, ziurisi graziau, nei du vyrai.

Du vyrai maloniau ziurisi, kaip dauzo viens kitam snukius, nei kaip svelniai bendrauja.
Taip yra del gamtos, gamtoje patinai sukurti viens su kitu kovot, kad stipriausi galetu apvaisinti pateles. O pateles kovoja tik del jaunikliu. Jei to nereikia jos gali draugiskai gyventi, Tai naturalu ir tai gerai ziurisi,, matyt kazkoks gamtos instinktas.

O patinai tai arba zudo viens kita, arba kovoje issiaiskina kas kieno klauso, po to dirba - medzioja, ar ka dirba.
Taigi vyru priedeme dirbti ir mustis, na kuryba irgi tinka, jei atnesa pinigus
Atsakyti
Tokie ten ir patinai... Jei vienas dar vyriškesnis, tai dažniausiai kitas būna liurbiškas toks. Nu tipo būna už mergytę toje sąjungoje. Argi ne taip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 09 16, 20:38)
Tokie ten ir patinai... Jei vienas dar vyriškesnis, tai dažniausiai kitas būna liurbiškas toks. Nu tipo būna už mergytę toje sąjungoje. Argi ne taip? smile.gif

Buna patele agresyvi su liurbiu stumdomu asileliu, Nu ir kas tada?

Dabar situacija pasikeite visuomeneje. Tuos agresyvius patinus greitai pazaboja ir pastato i vieta, tai jau geriau buti agresyvia boba. Taip dar kruciau
Atsakyti

O tu su vyru ar norėtum pabandyti?Klausimas retorinis, jei ką.Neįsižeisk.

Pati nenorėčiau, moterys netraukia, pakraipa ne ta.

jei atvirai ,tai ne .nuslopes mano noras ant moteru o cia vyras su vyru . 

Atsakyti

siaip apie homosekus turiu nuomone tokia -kad jie tegu kaip nori taip daro ,bet kai pradeda lipt ant galvos ir diegt visiem kad tai normalu tai nafik .

kad ir ta prostitucija  -padarytu ta raudona gatve -prostem , zydriem zydra ir tegu jie ten gyvena ,dabar gyvena yra bet slepiasi tarp visu 

Atsakyti

jei atvirai ,tai ne .nuslopes mano noras ant moteru

Nieko nepadarysi, metai daro savo.Biologinis laikrodis tiksi ir vyrams.Dabar svarbiausia kokybė, o ne kiekis.

Netrukdo gyventi nei gėjai nei lesbietės nei kitos seksualinė mažumos.Tik labai nemaloniai atrodo jų tie paradai.Nesižiūri kaip vyras su vyru, moteris su moterimi demonstratyviai laižosi.Jie visais laikais buvo, ir kurie neafišavo savo pakraipų, gyveno savo gyvenimus, niekas jų nei mušė, nei langus daužė, nei kitaip didskriminavo.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 09 17, 08:29)
Tik labai nemaloniai atrodo jų tie paradai.Nesižiūri kaip vyras su vyru, moteris su moterimi demonstratyviai laižosi.Jie visais laikais buvo, ir kurie neafišavo savo pakraipų, gyveno savo gyvenimus, niekas jų nei mušė, nei langus daužė, nei kitaip didskriminavo.

Na cia matot jau sunku atskirti kas su kuo laizosi, kas moteris, kas vyras, ir kokiu procentu. Labai sudetinga.

Sako geras naujas yra pamirstas senas.

Tai reikia aplamai uzdrausti laizymasi viesumoje, nesvarbu kas su kuo. Va kaip Arabu krastuose ir viskas bus OK. Ir reikia dar ta nesantuokine paleistuvyste kriminalizuot.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 09 17, 07:29)
Netrukdo gyventi nei gėjai nei lesbietės nei kitos seksualinė mažumos.Tik labai nemaloniai atrodo jų tie paradai.Nesižiūri kaip vyras su vyru, moteris su moterimi demonstratyviai laižosi.Jie visais laikais buvo, ir kurie neafišavo savo pakraipų, gyveno savo gyvenimus, niekas jų nei mušė, nei langus daužė, nei kitaip didskriminavo.
</p>

Man irgi netrukdo. Dukte turi drauga geju, tai toks fainas draugiskas vaikinas. Mes kazkada turejome isvaziuojamas rubu parduotuvytes salia. Labai malonus vaikinas(ar mergina?). Isvaziavo jis i USA, bet rysiai nenutruko. Kai grizta i Lietuva, dukte vaziuoja su juo susitikti. Kartais sako, kad jis geriausia "drauge" jai. Bet tikrai. Teko pastebeti, kad dauguma ju, yra labiau moteriski, nei vyriski. Ir mastymu ir manieromis. Ir mergaitiskais paplepejimais. biggrin.gif

Va besilaizanciu neteko sutikti. Turbut irgi butu nemalonu. Bet mano dukte pasakojo, kai buvo jaunos ir durnos, su draugemis tycia sokiruodavo keleivius autobuse. Buvo pati pradzia perestroikos.

O prie sovietu, gejus gaude ir sodino i kalejima. Sita zinau tikrai, nes kaimynas buvo policininkas, ir mes draugavome seimomis.

Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 09 17, 10:26)

O prie sovietu, gejus gaude ir sodino i kalejima. Sita zinau tikrai, nes kaimynas buvo policininkas, ir mes draugavome seimomis.

Gaude tuos kurie "reklamavosi", lygiai pagal dabartini jusu suvokima.
Atsakyti

Nieko nepadarysi, metai daro savo.Biologinis laikrodis tiksi ir vyrams.Dabar svarbiausia kokybė, o ne kiekis.

.

ismylejo ex visa meile ,dabar reikia pabadauti kad vel atsirastu skonis .

butent kokybe .... mane zavi kai moteris paprasta bet svari ,skani tada  ji buna . o vat ex pasidare neskani i gala . tai va griut ir kultis ne visa laika smagu , ex buvo figuringa ir liekna-bet  nedomina  ji kaip partnere, issiseme noras 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 17 rugsėjo 2018 - 10:20