Butent
Manyciau, Eimio, moters idelalas butu - MOTERIS KURIOS VEIDAS NESUDARKYTAS INTELEKTO.
Ir kuri nuo jo priklausoma. Man atrodo del to taip ir norisi silpnumo.
Pritariu.
Bet, rasant savoka NEPRIKLAUSOMA, manyciau, reiketu pabrezti "finansiskai".
Nes artimi zmones yra dvasiskai vienas nuo kito priklausomi. Ir ta dvasine vienas nuo kito priklausomybe ir daro zmoniu saitus vertybe.
Tiesa, dvasine priklausomybe galima manipuliuoti, tai dazniausiai daro zmones kurie neitakoti bendrystes jausmo. Tai sudaro terpe manipuliacijom zmogumi. Bet kokia prilausomybe, tiek dvasine, tiek finansine, amoralaus asmens rankose tampa manipuliaciju irankiu.
Manau mes visi emociskai prisirasame prie partneriu, bet as nezinau ar pavadinciau tai priklausomybe. Man butu sunku issiskirti, butu liudna, tam tikra laika turbut kaukciau vilku, bet zinau, kad isgyvenciau ir viena diena pasaulis vel butu grazus.
Jei darbas, darantis savarankisku, yra toks jungas ir varginantis, kad namie po darbo nera jegu ar laiko kazka daryti, tai bb dejau as ant tokio savarankiskumo Man sveikata ir vidine harmonija svarbiau.
As tai jegu daug turiu ir laiko kol kas irgi, bet jei viska sau ant galvos namie susikarciau, tai man sveikatai ir harmonijai maziau liktu. Maziau knygu, maziau sporto, maziau laiko artimiems zmonems. O darbas darbu, bet dauguma moteru gi dirba pilnais etatais, tai “atsedi” vistiek visos darbe. Jei namie visko viena nedarai, nereiskia, kad dirbi 12 val per para.