Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Butent friends.gif

Manyciau, Eimio, moters idelalas butu - MOTERIS KURIOS VEIDAS NESUDARKYTAS INTELEKTO.

Ir kuri nuo jo priklausoma. Man atrodo del to taip ir norisi silpnumo. 

Atsakyti
As dalinai priklausoma. Kaip gera, kai nereikia tysti 'as labai savarankiska ir feministe' jungo.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 08, 17:23)
As tai jauciuosi pilnavertis zmogus, nei labiau pazeidziama uz vyra, nei silpnesne ir man nereikia tu alia privilegiju, kurios is tikruju yra tiesiog grazus i ivilkimas idejos, kad moterys uz vyrus yra zemiau. Alia, as tau duris atidarysiu ir biski daugiau finansiskai prie namu ukio prisidesiu, bet tu irgi dirbk, vaikus ziurek, namus tvarkyk. Ir darbas, karjera yra vyrui. Namu tvarkymas - visai seimai, tik vat po skyrybu, sito i CV neisirasysi ir sau geriau apmokamo darbo nesusirasi. Del manes gali vyrai susikisti tas savo idejas apie moteru silpnuma ten kur nesueina. </p>

tikrai nesijauti silpnesne uz vyra? tavo vyras toks silpnas? blink.gif man negeda paskayti, kad as uz vyra daug kartu siplnesne biggrin.gif bet nuo to as ne maziau pilnaverte, tokia yra objektyvi realybe, jis vienuose dalykuose geresnis as kituose. Kai kraustemes jis pakele viena daikta taip lengvai, galvoju ir as pameginsiu, ne nepajudinau is vietos, bet as zu tat labai graziai viska suorganziuoju namie , ka kur deti, moku graziai susitvarkyti, kad ne tik svaru, bet ir jauku butu tongue.gif
savvaitgali vyras tavrke indaplove, pajuokavau, kad galvojau, jog jis splaus indus, nu nes buvo kriauklei prisikaupe ir reikejo svariu, sako gerai as supaunu indus tu susitavrkai idaplove biggrin.gif , nu ir ka man reikejo daryti visgi pripazint akd as to nesugebesiu ar plesytis maike ir eiti tvakryti ? biggrin.gif aisku mes abu juokavom , nes daznai tom temom apie lygybe sirgi pakalbam ir pasijuokiam is perdeto to lygybes lauzimo, kru reikai ir nereikia.Bet as dziaugisuoi,adk turiu vyra, kuriam negeda buti vyru biggrin.gif
Tai va as moteris ir man privilegiju reikia tongue.gif

bet tai kaip butu baisu gyventi, kai riekai nuolat galvoti, o kas bus po skyrybu, kam tada su tokiu zmogum zenytis, su juo vaiksu gimdyti, jei toks neuztikrintumas? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 08, 18:16)
As dalinai priklausoma. Kaip gera,  kai nereikia tysti 'as labai savarankiska ir feministe'  jungo.

aha cia man kazkokiu kamikadziu filosofija, saves nemylinciu moteru biggrin.gif
jau as tik mokausi save myleti, bet bent suvokiu link kur reiktu eiti, ko mokytis biggrin.gif
Atsakyti

As dalinai priklausoma. Kaip gera, kai nereikia tysti 'as labai savarankiska ir feministe' jungo.

Kiekvienam savo. As tai matau didesni junga, kai moteris dviem etatais dirba, namie ir darbe. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 08, 18:21)

aha cia man kazkokiu kamikadziu filosofija, saves nemylinciu moteru  biggrin.gif
jau as tik mokausi save myleti,  bet bent suvokiu link kur reiktu eiti, ko mokytis  biggrin.gif

Mano filosofija - vsio dlia siebia liubimoj biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 08, 18:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72226315" data-time="1539011763"><div><p>As dalinai priklausoma. Kaip gera, kai nereikia tysti 'as labai savarankiska ir feministe' jungo.</p></div></blockquote><p>Kiekvienam savo. As tai matau didesni junga, kai moteris dviem etatais dirba, namie ir darbe. </p>

Jei darbas, darantis savarankisku, yra toks jungas ir varginantis, kad namie po darbo nera jegu ar laiko kazka daryti, tai bb dejau as ant tokio savarankiskumo Man sveikata ir vidine harmonija svarbiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 spalio 2018 - 17:29
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 08, 18:24)
Kiekvienam savo. As tai matau didesni junga, kai moteris dviem etatais dirba, namie ir darbe. 

o tu nedirbi ir darbe ir namie? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 08, 18:13)
Ir kuri nuo jo priklausoma. Man atrodo del to taip ir norisi silpnumo. 

Pritariu.
Bet, rasant savoka NEPRIKLAUSOMA, manyciau, reiketu pabrezti "finansiskai".

Nes artimi zmones yra dvasiskai vienas nuo kito priklausomi. Ir ta dvasine vienas nuo kito priklausomybe ir daro zmoniu saitus vertybe.

Tiesa, dvasine priklausomybe galima manipuliuoti, tai dazniausiai daro zmones kurie neitakoti bendrystes jausmo. Tai sudaro terpe manipuliacijom zmogumi. Bet kokia prilausomybe, tiek dvasine, tiek finansine, amoralaus asmens rankose tampa manipuliaciju irankiu.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 08, 18:28)
o tu nedirbi ir darbe ir namie? bigsmile.gif

O ji niekur nerase, kad nedirba namie. Tiesiog, jos namuose darbai skirstomi ne pagal lyti, abu sutuoktiniai puikiai dalinasi namu ruosos darbais.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 10 08, 18:31)
O ji niekur nerase, kad nedirba namie. Tiesiog, jos namuose darbai skirstomi ne pagal lyti, abu sutuoktiniai puikiai dalinasi namu ruosos darbais.

ne duok dieve mano vyras taip galvotu biggrin.gif ir man butu reikeje indaplove stumdyti vartyti, taisyti, o jis sau indukus butu isploves ir ramiai ant sofkutes gulejes,per kraustymasi tyst dezes sunkiausias, kai vaziuojam kur man tektu vairuoti ar uzsikelti kajaka ant masinos stogo ir ji prisiristi, arba man butu reikeje masina taisyti , o jis sau serialus butu ziurejes lotuliukas.gif ne aciu as moteris ir dirbu tai kas mano jegom.

o cia su jumoru panasia tema biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

https://www.youtube....p;feature=share
Papildyta:
Man net, kai restorane dirbau vyrukai padavejai padedavo, kai ka sunkia rekdavo panesti ar pakelti, o kai kitos nusistebejo sako , o ko mums nepadedat, tai sako gi jums lygios teises tongue.gif
Atsakyti

O aš pavargau būti stipria moterimi.

Atsakyti

Pritariu.
Bet, rasant savoka NEPRIKLAUSOMA, manyciau, reiketu pabrezti "finansiskai".

Nes artimi zmones yra dvasiskai vienas nuo kito priklausomi. Ir ta dvasine vienas nuo kito priklausomybe ir daro zmoniu saitus vertybe.

Tiesa, dvasine priklausomybe galima manipuliuoti, tai dazniausiai daro zmones kurie neitakoti bendrystes jausmo. Tai sudaro terpe manipuliacijom zmogumi. Bet kokia prilausomybe, tiek dvasine, tiek finansine, amoralaus asmens rankose tampa manipuliaciju irankiu.

Manau mes visi emociskai prisirasame prie partneriu, bet as nezinau ar pavadinciau tai priklausomybe. Man butu sunku issiskirti, butu liudna, tam tikra laika turbut kaukciau vilku, bet zinau, kad isgyvenciau ir viena diena pasaulis vel butu grazus. 

Atsakyti

Jei darbas, darantis savarankisku, yra toks jungas ir varginantis, kad namie po darbo nera jegu ar laiko kazka daryti, tai bb dejau as ant tokio savarankiskumo Man sveikata ir vidine harmonija svarbiau.

As tai jegu daug turiu ir laiko kol kas irgi, bet jei viska sau ant galvos namie susikarciau, tai man sveikatai ir harmonijai maziau liktu. Maziau knygu, maziau sporto, maziau laiko artimiems zmonems. O darbas darbu, bet dauguma moteru gi dirba pilnais etatais, tai “atsedi” vistiek visos darbe. Jei namie visko viena nedarai, nereiskia, kad dirbi 12 val per para. 

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 10 08, 18:59)
O aš pavargau būti stipria moterimi.

O ka reiskia buti "stipria" moterimi...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 08, 19:11)
Manau mes visi emociskai prisirasame prie partneriu, bet as nezinau ar pavadinciau tai priklausomybe. Man butu sunku issiskirti, butu liudna, tam tikra laika turbut kaukciau vilku, bet zinau, kad isgyvenciau ir viena diena pasaulis vel butu grazus. </p>

Del tos emocines priklausomybes ir sunku, kai nutruksta ilgalaikiai santikiai, turi praeiti tas "gedejimo" laikotarpis. O kiek tas laikotarpis tesiasi priklauso nuo zmogaus gebejimo "atsistoti ant koju".

Siaip mane kartais glumina kai kuriu bandymas subanalinti lygiavertes partnerystes santikius.

Na gerai. OK. pazaiskime. Na kiek per menesi vyras taiso skalbimo, ar dar kokias kitas masinas? O elementarius, rutininius namu ruosos darbus, moteris, jei seimoje vyrauja patriarchalinis modelis, daro kasdiena, neziurint i tai kad ji diena dirbo darbe. Kai neva tikri, vyriski vyrai guli ant sofutes laikrastuka skaito, mobiliaka maigo ir t.t. juk ne kiekviena diena genda masinos, didumoje nereikia skaldyti malku, medzioti mamutu...

Taigi as nematau kriminalo, jei vyras dalyvauja namu ruosos darbuose, gamina valgyti, isplauna indus, tvarko gyvenamaji plota ir t.t.

Manau, kad tevai PRIVALO paruosti sunu gyvenimui t.y. ismokinti ji atlikti tariamus moteriskus darbus. Mano galva nera norma, vyras vaikstantis su istrukusiom sagom, nesugebantis pasigaminti valgyti, ar gyvenantis "kiaulideje", vien todel kad savu laiku tevai neisugde elementarius iprocius, nes buvo itakoti stereotipu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 08 spalio 2018 - 18:44