Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Ne pilvo presa rodziau, o zemiau biškį rolleyes.gif

Vaje, kokia išdykelė :lol:O aš nesusipratelė, apie pilvo presą pagalvojau.

Man tokie kaip Bredas Pitas ar Ričardas Giras patiktų.

Teko kristi,teko skristi, tik nenoriu į smulkesnes detales leistis, nes palaidine išvadins.Nesigailiu nei kiek, ir sąžinė neėda :nail: .Viskas, lekiu į darbą,nesibarkit, neužsimuškit   :4u: 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 12, 21:40)
Jei pradesiu deliot, tai tema tuoj 1000 psl pasieks. Daug graziu. Pradziai Pernavas, Gabrielius L,  Maikas Taisonas, Barakas Obama, Tomas Kruzas, Vilas Smitas, A. Maškovas...
Bet graziausias vienintelis. Jo nerodysiu tongue.gif

daug baisuoklių, ypač Obama, Kruzas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 10 12, 21:51)
Koks tavo reikalas.
Mane traukia zmones nezanudos. Jie grazus, visada jaunatviski. Va pvz Vilas Smitas taip svente 50 imtmeti tongue.gif
https://youtu.be/7uilQxtVvpQ

traukia tai, ko pati neturi ir dėl ko svaigsti (čia kaip dėl tų krūtų tavo su draugaisd penktadienio vakarėlių biggrin.gif biggrin.gif kurie baigiasi prie kompo naktį biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 10 12, 22:35)
Bet tai fainai tongue.gif  tas Smitas.
Dubajuj is 4 km su parasiutu soko.
Nelabai supratau klausimo, bet mes jam padovanojom. Nors jis pats gali nusipirkt. Buvo musu staigmena.
As pvz noreciau skrydzio naikintuvu. Bet man aukstam slegy kraujas is ausu bega. Todel negaliu.

Ne., nebuvau. As savo vyra myliu ir vertinu tongue.gif

O dar varai, kad veganai nesveiki. Nu man tai jokie kraujai ir dar iš ausų blink.gif nebėga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 13, 10:32)
daug baisuoklių, ypač Obama, Kruzas biggrin.gif
Papildyta:

O dar varai, kad veganai nesveiki. Nu man tai jokie kraujai ir dar iš ausų blink.gif nebėga ax.gif

Kada tu busi Obamos ar Kruzo metu ( uz 4- 5) - gulesi lovoj su senu nupezuciu ciucium.. Vyriskos gimines atstovo nebus salia, vaiku nebus, busi vienusa nukvakusi senmerge.

Vaikystej sirgau otitais. Nepernesu aukscio dabar.
Atsakyti
https://www.lrytas.l...e-taip-7874730/

Ar cia i tema, ar is temos sukurta tema
Atsakyti

[url="https://www.lrytas.lt/bendraukime/isklausykite/2018/10/13/news/jeigu-aplinkiniai-nepastebi-jusu-moteriskumo-stai-ka-darote-ne-taip-7874730/"]https://www.lrytas.lt/bendraukime/isklausyk...e-taip-7874730/[/url] Ar cia i tema, ar is temos sukurta tema

Gražiai parašyta  :4u: ir apie meilės dalijimąsi patiko. Pasitikrinau ar moteriška esu, buvau suabejojusi  :flirt2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 14 spalio 2018 - 01:52

Teisingai parašyta.Kaip supratau aš, deja ne moteriška.Ir ne dama.Ir niekada ja nebūsiu. :cray:

Atsakyti

Teisingai parašyta.Kaip supratau aš, deja ne moteriška.Ir ne dama.Ir niekada ja nebūsiu. :cray:
  :console: Dar kartą paskaityk, gal reklamos užgožė tekstą.    Ten ankstesnėj žinutėj rašei apie sąžinę, palaidę, tai tokie dalykai nedomina. Bet va apie smulkias detales savaitgalį būtų neprošal paskaityti  :P  :lol:  Kokioj šaly gyveni, gal Skandinavijoj? Tai ten dama sunku tapti, nes vyrų ten kaip suprantu tai nėra. Kaip be jų tapsi dama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 14 spalio 2018 - 06:43

Gyvenu LT.

Bet ir čia su vyrais problema.Geri išrankioti, o su nupiepeliais nėra ko terliotis.

.Neturiu laiko, o gal ir noro skaityti ir gilintis.Dabar šia tema rašo kas netingi,ir kiekvienas iš savo pusės tą reikalą nušviečia.

Laukiu svečių.Atriedės sūnaus šeimyna, blynų valgyti.Kiltų klausimas ko taip anksti? Ogi yra mažas žmogiukas( 3 metukų),tai jo grafiku sukasi visas pasaulis.

.Beje mano martelė labai moteriška.O sūnus elgiasi kaip tikras vyras.Kartais net pavydžiu martelei.Matyt aš dar ne visai sugadinta,kad sugebėjau išauginti tokį sūnų.Auginau jį viena, nes tėtė tepė slides.

Atsakyti

Nu tai kad mustis nustojot gal atleks koks riteris ant balto rieducio ir pasisiulys :D​ 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 13, 22:20)
Kada tu busi Obamos ar Kruzo metu ( uz 4- 5) - gulesi lovoj su senu nupezuciu ciucium.. Vyriskos gimines atstovo nebus salia, vaiku nebus, busi vienusa nukvakusi senmerge.
Vaikystej sirgau otitais. Nepernesu aukscio dabar.

Tomo Kruzo metų už 6 metų būsiu aš? Kad nė tu dar nebūsi biggrin.gif
Brangute, tikrai ne mane parke matei, tikrai ne mane. Ieškok manęs tarp labai jaunai ir gerai atrodančių, tai gal pasiseks biggrin.gif

Ir aš sirgau. Kaip nesirgsi, kokia gi mityba tada buvo? Švaresnė nei dabar, bet vistiek baisi. Niekas produktų nederindavao nei vaikams, nei suaugusiems. Paduos kotletą daržely, o po to pieno užsigert blink.gif
Ir kas? Tai dabar gi tu pas mus tokia krūta, turtinga, valgai subalansuotai ir negali pašalinti net otito paliktų simptomų? Kodėl aš galiu? tongue.gif
Atsakyti

arbuzas77, ant balto riedučio neužteks.  Šio to daugiau vertos esam, oi daug daugiau.   :nail:   Jau mokyti mūsų nereikia, visko mokam, viską žinom, kaip sakant reikalo nepagadinsim.....  :lol:

Dėl vyro, tai turi būti geras žmogus ir aišku testosterono pakankamai gamintis  :flirt2: Gerai, kad visų skirtingi norai, o tai kiltų karas, gal net pasaulinis  :P

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 14 spalio 2018 - 09:52
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 10 14, 08:11)
<p>Gyvenu LT.
</p><p>Bet ir čia su vyrais problema.Geri išrankioti, o su nupiepeliais nėra ko terliotis.
</p><p>.Neturiu laiko, o gal ir noro skaityti ir gilintis.Dabar šia tema rašo kas netingi,ir kiekvienas iš savo pusės tą reikalą nušviečia.
</p><p>Laukiu svečių.Atriedės sūnaus šeimyna, blynų valgyti.Kiltų klausimas ko taip anksti? Ogi yra mažas žmogiukas( 3 metukų),tai jo grafiku sukasi visas pasaulis.
</p><p>.Beje mano martelė labai moteriška.O sūnus elgiasi kaip tikras vyras.Kartais net pavydžiu martelei.Matyt aš dar ne visai sugadinta,kad sugebėjau išauginti tokį sūnų.Auginau jį viena, nes tėtė tepė slides.
</p>

ir as dabar blynu uzsimaniau, mazu issikepti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 10 14, 07:00)
<p>Teisingai parašyta.Kaip supratau aš, deja ne moteriška.Ir ne dama.Ir niekada ja nebūsiu. cray.gif
</p>

As panasiai pagalvojau lotuliukas.gif paskui dar pagalvojau, o kam buti tuom kuom nesi kaizn ar imanoma tapti moteriskai, jei nesi?
Bet teisingi zodziai, kad, jei esi ledi, nereikia irodinteti to. Kaip zinoma ir to,kad esi moteris ar moteriska.
Siaip negirdejau niekad, nei kad esu boba su kiausiais, nei kad esu moteriska, aplamai lietviai vengia komplimentus zarstytis biggrin.gif

O siaip man moteriskumas ir buvimas ledi visiskai skirtingi dalykai ax.gif
Atsakyti